שאלון קטן

• פותח הנושא RoRiL
  • פורסם בתאריך

RoRiL

New member
שאלון קטן../images/Emo23.gif

ממתי אתם בפורום?
האם תישארו בפורום עוד הרבה?
עד כמה אתם אוהבים את הפורום- דרגו מ 1 עד 10...
שמתם לב שפורומינו הקט גדל?
זהו, תהנו

g0tenx

New member
אני עונה..

ממתי אתם בפורום? מיום פתיחתו.. האם תישאר בפורום עוד הרבה? בוודאי! אני ישאר עד שהפורום יסגר (בתקווה שהיום הזה לא יגיע)
עד כמה אתם אוהבים את הפורום- דרגו מ 1 עד 10... 11!!
שמתם לב שפורומינו הקט גדל? שמתי
לזה ואני חושב שהפורום עוד ימשיך לגדול!!

axnholic

New member
../images/Emo27.gif

ממתי אתם בפורום? לא זוכר
האם תישארו בפורום עוד הרבה? עד שיהפוך למעצמה, שהמוסדות החשאיים בארה"ב יצטרכו לסגור. עד כמה אתם אוהבים את הפורום- דרגו מ 1 עד 10... 10 שמתם לב שפורומינו הקט גדל? בהחלט. אני שמח מאוד מהנושא.

TheCharm

New member
עונה

ממתי אתם בפורום? ממה שזכור לי - מההתחלה. אני חושב כך לפחות. האם תישארו בפורום עוד הרבה? אני מניח עד כמה אתם אוהבים את הפורום- 3. סתם לא יודע לדרג... שמתם לב שפורומינו הקט גדל? לא, כי לצערי השבוע הייתי רק יומיים בערך בפורום (ראשון-שני, טיול שנתי. חמישי-אמצע שבת, מחשב בתיקון.)

Billy4

New member
../images/Emo163.gif

ממתי אתם בפורום?אין לי מושג... האם תישארו בפורום עוד הרבה?ברור עד כמה אתם אוהבים את הפורום- דרגו מ 1 עד 10...10 שמתם לב שפורומינו הקט גדל?בטח

snow princess

New member
עונה ../images/Emo9.gif

ממתי אתם בפורום? די מההתחלה נראה לי האם תישארו בפורום עוד הרבה? אני מקווה שכן עד כמה אתם אוהבים את הפורום- 9 וחצי שמתם לב שפורומינו הקט גדל? ברור ששמתי לב

darklighter

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo115.gif

ממתי אתם בפורום?מלפני חודש בערך האם תישארו בפורום עוד הרבה?ברורררר
עד כמה אתם אוהבים את הפורום- דרגו מ 1 עד 10...10!!!!! שמתם לב שפורומינו הקט גדל?כן

היי

ממתי אתם בפורום? מהיום הראשון. אני הראשונה שפתחה את 'הפרק היומי'
האם תישארו בפורום עוד הרבה? מקווה שכן[: עד כמה אתם אוהבים את הפורום? זה כמו לשאול אותי את מי אני יותר אוהבת, אבאמא? [במקרהשלי זה דיי ברור, אבל רק לצורך ההדגמה.] שמתם לב שפורומינו הקט גדל? לא כ'כ.

למעלה