שאלון קטן

שאלון קטן ../images/Emo186.gif

אני לא יודע אם כבר היה כזה אבל הנה
זמר אהוב
להקה אהובה
זמרת אהובה
להקת בנות
סגנון מוזיקה מועדף אפשר גם לציין אלבום או שיר מסוים של כל אמן
תשובות
1.איך לא, אמינם אלבום: דה אמינם שו 2.לינקין פארק, גורילאז ולימפ ביזקיט: הרבה.... 3. אליה (ALIYAH) ז"ל ופינק: גם הרבה.... 4. אין לי מושג 5. ראפ והיפ הופ

pain is love

New member
תשובות...

1-אמינם (אלבום אהוב-ת´ה מארשל מאת´רס אל פי, שיר אהוב-ת´ה וויי איי אם) 2-אין 3-ג´ניפר לופז (אלבום אהוב-ג´יי לו,שיר אהוב-קאם אובר) 4-אין 5-ראפ, היפ-הופ

תשובות...

טוב אז זמר אהוב: אמינם (
) אלבום: אמינם שאו.... להקה אהובה: בקסטריט ובלינק 182 זמרת אהובה: יש מלא: ג´ניפר לופז, פינק, אבריל... להקת בנות: גם לי אין ממש מושג... סגנון מוזיקה: פופ, קצת ראפ והיפ הופ...

jlo9

New member
תשובות

1.אמינם {זה אמור להיות ברור!} 2.לא עולה לי בראש שום להקה מיוחדת... 3.ג´ניפר לופז כמובן.... 4.גם לא עולה לי בראש... 5.R&B, RAP אלבום : EMINEM - THE EMINEM SHOW , JENNIFER LOPEZ - ON THE 6

LB 182

New member
תגובה...

זמר:אמינם (נראה לי... פשוט לא עולה לי כלום בראש כרגע...) להקה: לימפ ביזקיט, בלינק182, פאדל אוף מאד (ויש עוד הרבה אבל אלה העיקריות......) זמרת: לא עולה לי בראש כרגע... להקת בנות: אין... סגנון מוזיקה: רוק כבד, פאנק, מטאל, ראפ

ilbe182ebli

New member
תשובות כפול מאה:

1. אמינם (לייק דה) :) 2. בלינק 182, פאפא רואץ´,היהודים, מטאליקה, נירוונה, גרין דיי, לינקין, סאם 14, ועוד הרבה.... הרבה.... 3. פינק... ושוב עוד... 4. קיטי (Kittie) תורידו שירים שלהן... ממש סבבה! 5. ראפ, רוק,פאנק, מטאל.. מה עוד?..

../images/Emo15.gifהבחירה שלי...../images/Emo98.gif

זמר אהוב - אמינם !!!
זמרת אהובה - יש שניים שאני מאוד אוהבת : לורן היל /אלאניס מוריסט
להקת בנות - פעם זה היה דסטניז צ´יילד ... היום אני ממ שלא אוהבת אותם...
להקה אהובה - פינק פלויד /לימפ ביזקיט/ לד זפלין / מטאליקה /לינקין פארק
אלבום אהוב - אני הולכת להפתיע אותכם... The Wall - Pink Floyd האלבום הכי מרגש ששמעתי...
סגנון מוסיקה - רוק/ראפ/היפ הופ ביי...

blinknetta

New member
תשובה

אמינם כמובן (אלבום מועדף דה אמינם שואו) בלינק 182, נירוונה, סאם 41 (אלבום אהוב? צ´שייר קאט, נירוונה אנפלאגד..) אין זמרת אהובה (עיךחדםכפ) אין להקת בנות אהובה (לעכחינםג) סגנון מוזיקה ראפ רוק ופאנק רוק *יופי של שרשור אני שמחה
*

T LaDy ²°°²

New member
התשובות שלי:

זמר אהוב:אמינם (משום מה..) להקה אהובה: לינקין פארק (ושיקפצו לי כולם, הם לא להקת פופ!) זמרת אהובה: לא מתה על זמרת מסויימת, אבל ג´ניפר לופז הכי נורמלית... להקת בנות: אין סגנון מוזיקה אהוב: היפ הופ וראפ אלבום אהוב: THE EMINEM SHOW שיר אהוב:EMINEM- CleaningOut My Closet עוד שירים אהובים (ומומלצים מאוווד): Lose Yourself ,8Mile ROAD ,RUN Rabbit Run

למעלה