שאלון קו
ה

Danielushhhh

New member
../images/Emo6.gif בדיכאון הבא

לא באמת התכוונתי שתשלחי זה סתם כיף להגיד שאת דוחפית

ורק להבהיר-

אני לא אומרת שלך לא הייתה שנה קשה או משהו, לא באה להשוות, ולכן אני גם נגד ההשוואה שלך.

אני עונה! ../images/Emo27.gif

1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? בדר"כ אני שותה בפחיות בבצפר... אבל אם יש לי קולה אני שותה 4 כוסות...
2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? לא... 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? לא 4. מדוע אתה שותה קולה? כי זה טעים!!! 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? לא... למה לעשות את זה? 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? כן... אם כן, מה הם? כל מיני, שיניים לא נקיות, חומציות... 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? לא
8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? אני שותה הכל!!! 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? חחח, לא 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? לא 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? לא משנה! אבל הכי עשיף זה קוקלה קולה, כל סוג שהו... 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? לאאאאאאאאאאאאאאא סיימתי....

shahar s

New member
יאמי קולה...

שותה בד"כ דיאט או רגיל?רגיל 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? בסופ"ש 2-5 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? לא! 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? מודה מודה! 4. מדוע אתה שותה קולה? כי זה טעים.. וזה עושה גזים באף 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? לא ואני גם לא אנסה 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? לא .. אם כן, מה הם? 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? כי דיאט זה פיכסה.. זה לא טעים בכלל 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? לא.. אבל תודו שהפרסומות של קוקה קולה מגרות. 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? לא אני צורכת את הקולה ההורים שלי צורכים.. ונראה לי שכן 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? קוקה קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? לא

אוי קולה ../images/Emo99.gif ../images/Emo60.gif

אני שותה קולה רגילה! לא דיאט! 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? האמ.. אני שותה רק קולה לצערי. רק מדי פעם אני שותה מיים או מיץ תפוזים.. אני מכורה לגמריי
אז האמ.. נגיד 6 כוסות? אני לא שותה הרבה בכלליות
2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? לא חח 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? כן כן כן! 4. מדוע אתה שותה קולה? זה כל כך טעיייים וזה מרגיע אותי נפשית חח 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? אולי לשנייה. 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם? האמ.. כן, פחות או יותר. אבל לא מדברים על זה! 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? לא. אני מכורה מדי
8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? אני שותה רגיל. למה לי לשתות דיאט? חוץ מזה שהדיאט ממש לא טעים. 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? לא נראה לי.. אני מכורה גם בלי הפירסומות האלה. אבל הן ממש יפות
10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? לא.. 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? קוקה קולה.. 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? וואלה לא יודעת...

אני..

שותה בד"כ דיאט או רגיל?רגיל!! 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע?בקבוק 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה?לאאא..בחיים לא 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה?מכורה בצורה מטורפת 4. מדוע אתה שותה קולה?כי זה הכי טעים שיש..טעם החיים 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה?לא..ואני גם לא ינסה חח 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף?כן אם כן, מה הם?נזק לשיניים ועוד.. 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה?ממש לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט?כי רגיל הרבה יותר טעים 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך?לא 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה?לא 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף?הרגילה האדומה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת?חס וחלילה..אני ימות בלי זה

t0mi

New member
עונננה

. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? 0.7 אני לא שותה כל יום 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? כן 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? לא 4. מדוע אתה שותה קולה? כי זה טעים 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? לא 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? לא אם כן, מה הם? 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? אמרתי לכם שאני לא יודעת!!!! 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? כי זה מה שיש 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? לא 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? לא 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? קוקה קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? לא, מה רע בקולה?

נסיכת pop

New member
עונה../images/Emo12.gif

1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? אחת... 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? לא בטוחה
3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? לא
4. מדוע אתה שותה קולה? כי זה טעים
5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? לא... זה קשה
6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם? הקופאין הזה
7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? מזה לא... 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? אני שותה מה שיוצא... 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? אמממ... לא
10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? גם זה לא
11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? קוקוה קולה רגילה עם הרבה גזים
12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? לאאאאאאאאאאאאאאאא למה להיות רעים|?:|

שאני לא אענה

שותה בד"כ דיאט או רגיל? רגיל 1.כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? אממממ 10
ליודעת 2.האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה?
3.האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? בהחלט
4.מדוע אתה שותה קולה?כי מים עושים אותי צמאה וקולה זה טעם החיים 5.האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? לא 6.האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? בלה בלה אם כן, מה הם? זה רק מנפח את הבטן ומכניס מלא קפאין לגוף המיתוס על השניים אגב, לא נכון
וכן בדקתי את זה
7.האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? שום דבר אני מכורה 8.מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? כי הדיאט מגעיל 9.האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך?לא 10.האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? לא ממש אנחנו גם ככה קונים מלא קולה (כל קניה זה בין 3-4 שמניות) 11.איזה סוג קולה אתה מעדיף? קוקה קולה 12.אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? לא

AtOmIcBoMb

New member
אני...

שותה בד"כ דיאט או רגיל? שניהם 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? לא שותה הרבה 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? כן 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? לא 4. מדוע אתה שותה קולה? ככה 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה?לא 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? כן אם כן, מה הם? יש יותר מידיי ולכן אני מנסה לשתות כמה שפחות 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? כן 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? אני שותה את שניהם 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? לא 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? לא 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? דיאט אר סי(ללא קפאין) 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? כן

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעניתי על זה בפורום סקרים, אבל...

שותה בד"כ דיאט או רגיל? שניהם 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? המון.... 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? ממש לא 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? בלשון המעטה 4. מדוע אתה שותה קולה? כי בא לי? 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? לא 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? לא, וגם לא אכפת לי אם כן, מה הם? 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? אני שותה את שניהם 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? לא 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? לא, כי גם ככה אני שותה הרבה 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? קוקה קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? לא הבנתי את זה....

למעלה