שאלון קאסל הגדול

שאלון קאסל הגדול

אנחנו בפגרה (עוד מעט החופש הגדול) וחם זהו בדיוק הזמן לענות על שאלון קאסל הגדול.

1. למה קאסל התחיל לעבוד עם המשטרה? על-סמך איזה ספר?
2. מה שמה של אימא של אלכסיס?
3. איזה שחקן ישראלי השתתף בפרק אורח בקאסל? מה היה שמו? ומה היה תפקידו?
4. מה הסצינה הפותחת של הסדרה?
5. קאסל סיים את יחסיו כמה פעמים: מנו כמה סיבות שתזכרו מה גרם לו לחזור פעם אחר פעם לעבוד עם המשטרה
6. למה בקט לא המשיכה את תפקידה בFBI?
7. מה היה האירוע המכונן שבגינו היא חזרה למחלקת הרצח?

אשמח אם תענו מהזיכרון בלבד. שיהיה לכולם בהצלחה

עדושית

New member
אני ממש גרועה בדברים האלה

אבל אני אנסה לדלות מהזיכרון שלי פרט או שניים

1. למה קאסל התחיל לעבוד עם המשטרה? על-סמך איזה ספר? כי רוצח ניסה להטעות את המשטרה שהוא רוצח סדרתי/מעריץ מטורף של קאסל. החיקוי הראשון היה לפלוורס און (פור?) יור גרייב.

2. מה שמה של אימא של אלכסיס? מרדית'.

3. איזה שחקן ישראלי השתתף בפרק אורח בקאסל? מה היה שמו? ומה היה תפקידו? אלון אבוטבול שיחק גנסטר או משהו דומה. אין סיכוי שאני אזכור את השם

4. מה הסצינה הפותחת של הסדרה? אשתו לשעבר והמו"לית של קאסל בהקראת הספר האחרון של דרק סטורם.

5. קאסל סיים את יחסיו כמה פעמים: מנו כמה סיבות שתזכרו מה גרם לו לחזור פעם אחר פעם לעבוד עם המשטרה לא זוכרת הכל. רק שבתחילת עונה 3 הוא עקב אחרי מקרי רצח לבד מה שכמעט הוביל למעצרו.

6. למה בקט לא המשיכה את תפקידה בFBI? היא... עשתה משהו לא אתי?
לא זוכרת את הפרטים.

7. מה היה האירוע המכונן שבגינו היא חזרה למחלקת הרצח? משהו שקשור לסנטור ברקן/הרצח של אמא שלה

יו יש לי ממש זיכרון חלש

בואו נראה כמה אני זוכרת

1. למה קאסל התחיל לעבוד עם המשטרה? על-סמך איזה ספר? פללוארז און יור גרייב לא .. נו עם הרוצח ששינה את הרציחות אבל הן היו כמו בספר שלו
2. מה שמה של אימא של אלכסיס? מרדית'
3. איזה שחקן ישראלי השתתף בפרק אורח בקאסל? מה היה שמו? ומה היה תפקידו? אלון אבוטבול הוא היה משו ערבי דיפלומט או גנסטר משהו קראו לו סעיד משהו לא זוכרת
4. מה הסצינה הפותחת של הסדרה? שמצלמים את הגופה הראשונה זו שמכוסה בפרחים
5. קאסל סיים את יחסיו כמה פעמים: מנו כמה סיבות שתזכרו מה גרם לו לחזור פעם אחר פעם לעבוד עם המשטרה: בפעם הראשונה היה את התירוץ של הכתיבה של הספרים של ניקי היט , אח"כ אממ בקט?
6. למה בקט לא המשיכה את תפקידה בFBI? כי היא עברה על איזה חוק אתי משהו לא זוכרת אבל זה היה קשור לקאסל

7. מה היה האירוע המכונן שבגינו היא חזרה למחלקת הרצח? אני אנחש שברקן? אבל לא סגורה על זה

Periwinkle

New member
מנסה להיזכר

1. למה קאסל התחיל לעבוד עם המשטרה? על-סמך איזה ספר? פלאוורס פור יור גרייב
בגלל רוצח שחיקה רצח שלו מהספר הזה ואז המשיך לרצוח לפי ספרים של קאסל.

2. מה שמה של אימא של אלכסיס? מרידית'

3. איזה שחקן ישראלי השתתף בפרק אורח בקאסל? מה היה שמו? ומה היה תפקידו? אלון אבוטבול, שיחק איזשהו חשוד ערבי.

4. מה הסצינה הפותחת של הסדרה? הגופה עם הפרחים

5. קאסל סיים את יחסיו כמה פעמים: מנו כמה סיבות שתזכרו מה גרם לו לחזור פעם אחר פעם לעבוד עם המשטרה. לא זוכרת

6. למה בקט לא המשיכה את תפקידה בFBI? הם לא אהבו משהו שבקט עשתה ופיטרו אותה.

7. מה היה האירוע המכונן שבגינו היא חזרה למחלקת הרצח? לא זוכרת

shirush3

New member
וואווו ננסה

1. למה קאסל התחיל לעבוד עם המשטרה? על-סמך איזה ספר?
flowers to your grave זה גם השם של הספר הראשון
2. מה שמה של אימא של אלכסיס?
מרדית' (דיפ פרייד טווינקי
)
3. איזה שחקן ישראלי השתתף בפרק אורח בקאסל? מה היה שמו? ומה היה תפקידו?
אלון אבוטבול.. הוא היה משהו סורי בכפול של 3
4. מה הסצינה הפותחת של הסדרה?
שמראים את הקורבן (הנרצחת) הראשונה עם הפרחים על העיניים את ג'נה מקריאה שטויות על קאסל ומקבלת אותו לבמה
5. קאסל סיים את יחסיו כמה פעמים: מנו כמה סיבות שתזכרו מה גרם לו לחזור פעם אחר פעם לעבוד עם המשטרה
אמ... כמה סיבות?
ג'ייטס העיפה אותו
בקט הלכה לעבוד בFBI
הוא הלך להמפטונס עם ג'נה ולא התקשר... (אווחחחח קאסל
)
ואמ... בעונה הרביעית הוא רצה לעזוב, אבל אז בקט נזכרה להגיד לו שהחומה של עומדת ליפול והיא רוצה אותו שם
6. למה בקט לא המשיכה את תפקידה בFBI?
כי היא הדליפה מידע מהFBI
מישהי שחבר שלה נרצח חטפה התקף קטן, נכנסה לקליניקה של רופא שיניים באיומי אקדח וביקשה לראות את קאסל...
ואז אבא של הפסיכית שבמקרה קשור למשטרה החזיר אותה בחזרה (פתאום יש תקן, הא?
)

זה בטוח יותר כיף מהמבחן שיש לי

1. למה קאסל התחיל לעבוד עם המשטרה? על-סמך איזה ספר?רצח שהתבצע לפי הספר שלו flowers for your grave ראה את בקט והחליט כי טוב, ניצל את הקשרים שלו עם ראש העיר וטה דה הצטרף למחלק פשע

2. מה שמה של אימא של אלכסיס? מרדית'
3. איזה שחקן ישראלי השתתף בפרק אורח בקאסל? מה היה שמו? ומה היה תפקידו? אלון אבוטבול השתתף בכפול של עונה 3 בתפקיד של קונסול סורי או תקן אחר בשגרירות סוריה

4. מה הסצינה הפותחת של הסדרה? הגופה שמפוזרים עליה הפרחים האדומים ועל הפרצוף יש חמניה צהובה
הייתה חקירה אחת שאני זוכרת שמונטגומרי שלח אותו ואת בקט הביתה.
בפרק שחבר שלו היה מעורב ברצח אז בקט שלחה אותו הביתה
גייטס כשהיא הגיעה לא הסכימה שהוא יהיה
בתחילת עונה 3 אחרי החופשה שלו בהמפטונס
הוא לא התקשר לבקט וגילו אותו פעמיים בזירת רצח ובסוף עשו התערבות שאם הוא יגלה מי הרוצח אז הוא יחזור
בתחילת עונה 4 אחרי שבקט החלימה מהירי ולא יצרה קשר עם קאסל עד שהגיעה להתנצל בשיחה שלהם בנדנדות

ב-4X19 בפרק עם הפיצוץ אחרי שהוא גילה שבקט שיקרה לו והוא התעצבן הוא החליט שהמקרה ב-4X21 יהיה המקרה האחרון (הפרק עם הזומבי) אבל אחרי שהיא קלטה מה הולך לקרות היא אמרה לו שהקיר מתחיל לרדת והיא רוצה שהוא יהיה שמה כשזה יקרה

בתחילת עונה 6 כשבקט עברה לוושינגטון והוא לא הורשה לעזור לה שמה אבל הוא כן החמיץ כבר ערבי היילו
(ראיתי את הפרק אתמו לאז לא חוכמה חח)
6. למה בקט לא המשיכה את תפקידה בFBI? ב-6X03 בסיום שהיא קלטה שמאיימים על הרוסיה מהמשפחת פשע/מאפיה ושזה לא פייר אז היא מסרה מידע אנונימי שבעצם חשף אותה, הם עלו על זה ופיטרו אותה
ב-6X04 שהמעריצה מספר 1 של קאסל נאשמת ברצח של חבר שלה, בורחת מהדירה שלו וחוטפת בני ערובה במשרד של רופא שיניים והוא מסכים לעזור, מפה לשם בקיצור מוצאים שהחבר שלה רצה לתת לה את הזהות של ההורים האמיתיים שלה (המסמכי אימוץ) ושאבא שלה זה איזה מישהו מאוד מפורסם ועשיר אז החתן שלו או משהו כזה עשה את זה בשביל ההון המשפחתי. אותו אבא התרשם מבקט וגייטס אמרה שלו שבגלל הנציב היא לא חוזרת לעבודה ובאורח פלא היא (וקאסל) חוזרים

Periwinkle

New member
היי היי היי!

לא מתנצלים כאן על חפירות! בטח לא על חפירות קאסל מושקעות!

על הזיכרון והפירוט

צודקות אין מה להתנצל!

בטח לא על קאסל בפורום שכולו עליו!

ואת ה
הגדולה של החידון!!!!

Lipush313

New member
ואיי איזו התקלה

טוב ננסה לענות.

למה קאסל התחיל לעבוד עם המשטרה? על-סמך איזה ספר? אין לי שמצ! יש מצב זה היה "ברד של כדורים"? וואלה לא יודעת.

מה שמה של אימא של אלכסיס? מרדית' משהו.

איזה שחקן ישראלי השתתף בפרק אורח בקאסל? מה היה שמו? ומה היה תפקידו? היה בקאסל שחקן ישראלי?
וואו, אני גרועה בזה

מה הסצינה הפותחת של הסדרה? הרצח של אליסון טיזדייל, מעורב במס השפתיים של ג'ינה.

קאסל סיים את יחסיו כמה פעמים: מנו כמה סיבות שתזכרו מה גרם לו לחזור פעם אחר פעם לעבוד עם המשטרה טוב, עונה ראשונה אני לא זוכרת איך הוא חזר....
בתחילת עונה שלישית אחת הקורבנות הייתה חברה שלו, נראה לי זו הייתה הפסלת? לא זוכרת את השם שלה. אז הוא החליט לצאת לחקור את זירות הרצח וכל פעם תפסו אותו שם
אז הוא התערב עם בקט שאם הוא מוצא את הפיתרון הוא יכול לחזור לעבוד אתם ואם היא מוצאת לפניו..אז הוא יעוף משם ולא יחזור יותר. הוא עלה על זה מאוחר, אבל היא העמידה פנים שהיא לא יודעת ונתנה לו לנצח בהתערבות
כי היא הייתה כבר אז מאוהבת בו
בתחילת עונה רביעית זה היה אחרי שמונטגומרי מת ואחרי הירי.... עונה חמישית זה אחרי ששני המאמים סופסוף היו ביחד

למה בקט לא המשיכה את תפקידה בFBI? בקייס עם הרוסים, היא העבירה את החומר הלאה וזה הגיע לתקשורת ואז פטרו אותה בגלל כללים אתיים כאלו ואחרים.

מה היה האירוע המכונן שבגינו היא חזרה למחלקת הרצח? הייתה הבחורה הזו (אמילי)? שיצאה עם איזה בחור לטיני, לא זוכרת את השם שלו, והוא אהב אותה ורצה למצוא את ההורים הביולוגים שלה, וכשהם היו צריכים להיפגש מישהו בא ורצח אותו, והיא הייתה שם, אז היא ברחה ובבריחה שלה היא לקחה כמה בני ערובה בתוך מרפאת שיניים, ורצתה שקאסל יעזור לה, ואז הוא ובקט פתרו את התעלומה מי רצח אותו, ואז האבא של האמילי הזאת, הוא היה ממש עשיר או ממש חשוב, בסוף הוא דאג לתקציב שהביא לכך שבקט תחזור, והוא אמר להם תודה שעזרו לו ולאמילי.

השחקן הישראלי

זהו אלון אבוטבול ששיחק בכפול של שלוש. שמו היה פאריג' יוסף, והוא היה קונסול של סוריה. הוא עזר לקאסל ולבקט למנוע את רצח ההמונים, כמדומני.

למעלה