שאלון צבעים

שאלון צבעים

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? 2- וגמבה? 3- ותותים? 4- אתה נגעל מדם? 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 6- יש לך בגדים באדום בארון? 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 9- אוהב את הצבע? |לימון|צהוב 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל? 3- וגבינ"צ? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה?
ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? 11-מה דעתך על עישון דברים ירוקים?
כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? 11-למי יש ראש הכי כחול בפורום?
ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע?
כתום 1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו?

אנוכי ^^

אתה אוהב עגבניות? מאד. אין סלט בלי עגבנייה. בכלל עגבנייה טעימה בכל מצב.
וגמבה? מחבבת.
ותותים? יאפ
אתה נגעל מדם? בכלל לא.
מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אממ.. נראה לי ששלשום.. כשנשרטתי מהידית של הכסא בבסיס.
יש לך בגדים באדום בארון? יאפ
מה הדבר האדום הקרוב אליך? החולצע של פו הדוב. היא אדומה.
מה לדעתך מסמל הצבע האדום? רגש.
אוהב את הצבע? נראה לי שכן..
מה דעתך על לימון? שהוא מוסיף המון.
אוהב חרדל? לא
וגבינ"צ? כן, אבל זה לא טבעוני
[למרות שיש גבנ"צ טבעונית בלונדון]
גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כמו כולם.. אבל זה כייף.
באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב כחולולבן
רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! בהזדמנות הראשונה שתהיה לי
נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נגיד.. לא שותה מיץ תפוחים.
מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? פו הדוב
מה לדעתך צהוב מסמל? קיץ
אוהב את הצבע הזה? בכללי כן.. הוא מוסיף הרבה אור.
היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן
הירק היחיד שאני לא סולבת בשום דרך, בשום צורה, עם שום תבלין
אתה אלרגי לדשא? מזל שלא. אני אלרגית לכ"F הרבה דברים אחרים
אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן.. ולא יצא לי לעשות את זה מאז התיכון
ואני כ"כ מתגעגעת לזה..
מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? נראה לי שבקיץ...
מה עדיף: עלה או גבעול? עלה.
תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה
נכון הארי פוטר 3 ירוק? אולי..
מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? החוגר
מה לדעתך ירוק מסמל? פריחה. אביב. כייף כי עוד מעט קיץ
אוהב את הצבע הזה? לא באופן מיוחד..
מה דעתך על עישון דברים ירוקים? שזה בטח ממש כייף
מה דעתך על הדרדסים? חוץ מזה שזו סדרה אנטישמית, זו סדרה אדירה
ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? שכל מי שרואה יהנה לו.. אני בעד הדבר האמיתי :)
תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אולי. לא ניסיתי. כשאנסה מבטיחה לספר. |ועית|אוהב ללכת לים? מאד
אחת האהבות הגדולות שלי.
אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? בבריכה שוחים. על הים מסתכלים. ואחרי 5-6 שנים של שחייה תחרותית בבריכה, וכמעט כל יום בבריכה, אני מעדיפה ים.
כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? כלום. זה משעשע..
כמה תחתונים עם כחול יש לך? נראה לכם באמת שאני אלך לבדוק בין כל אוסף התחתונים [העצום יש לציין!] שלי? בטח יש לי כמה וכמה תחתונים כחולים :)
מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? איה. למרות שהוא חצי סגול
מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע ופסטורליות.
אהב את הצבע הזה? כן..
למי יש ראש הכי כחול בפורום? לכל אלו שעושים הרבה
[ואני צוחקת לעצמי כרגע
]
מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? שהוא יפע. ומאגניב. ופקצתי. וזוהר. ועושה רע לבנים בעיניים אז זה עושה לי טוב
פקאצות- סטיגמה, או אמת? גם וגם. אצל אחותי זו אמת :)
יש לך בגדים ורודים? כמה? יאפ. הרבה. לפחות שני סוודרים. כמה וכמה גופיות. והמון תחתונים וחזיות
זה צבע רק לבנות? נראה לי..
אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. להיות הומו זה אדיר
מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אחותי, שירן ואני.
החיים ורודים? לא תמיד.. אבל הםן משעשעים ומצחיקים בסופו של דבר.
מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? פיגלט. וכל המחשב שלי ורוד. באמת.
מה לדעתך צבע זה מסמל? כייפי בייפי
אוהב את הצבע? זה לא היה ברור עד עכשו?!
אוהב תפוזים? מאוד
וקלמנטינות? יאפ. ויש לנו 3 עצים של קלמטינות.
וגזר? מחבבת.. בעיקר בתוך סלט. או גזר מבושל.
היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד
הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? בוודאי. עד שהמפקד שלי בצבא אמר לי להוריד אותו מהתיק
וכמעט בכיתי...
אורנג' חברה טובה? לא יודעת. זו החברה היחידה שמעולם לא הייתי בה
ומה עם "תפוז אנשים"? הם נחמדים.
מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הסרט נגד ההתנתקות.
מה דעתך מסמל הצבע הזה? חיים. אור.
אוהב אותו? כן. |פטריההודגש באמצעות נועמטיק

מותר לי

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif../images/Emo146.gif../images/Emo221.gif../images/Emo41.gif../images/Emo87.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות?
2- וגמבה?
3- ותותים?
4- אתה נגעל מדם?
5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? המפפפפ...
טוב, נו, כשמייפל שרטה אותי... 6- יש לך בגדים באדום בארון?
7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? שקית עם דפים 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה
9- אוהב את הצבע?
צהוב 1- מה דעתך על לימון? בריא וטעים 2- אוהב חרדל?
3- וגבינ"צ?
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אין לי
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! כן, היה לי
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? האריזה לבנה
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? עוד שקית עם דפים אחרים
9- מה לדעתך צהוב מסמל? אושר
10- אוהב את הצבע הזה?
ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?
הוא היה רקוב
2- אתה אלרגי לדשא? אולי 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?
4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול 5- מה עדיף: עלה או גבעול? שניהם כשהם מחוברים לאדמה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: לימון 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא בדקתי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? עוד שקית עם דפים
9- מה לדעתך ירוק מסמל? התחדשות
10- אוהב את הצבע הזה?
11-מה דעתך על עישון דברים ירוקים?
כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? יש ויש
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?
4- אוהב ללכת לים?
5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? לא אוהבת בריכה בכלל... 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא ספרתי, אבל לפחות ארבעה
(אני לא בבית עכשיו...) 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? עוד שקית עם..... ניירות!
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? טוהר
10- אהב את הצבע הזה?
11-למי יש ראש הכי כחול בפורום? ללירן ולי, מה ז"א?
ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? החולצה שלי 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה שיש בה משהו מן האמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לפחות אחד
4- זה צבע רק לבנות? תלוי איך, כמה ואיפה... 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא, ולו בגלל שהרמ"ש שהיה לי בעבודה הלך עם וורוד והוא סטרייט
6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא יודעת... 7- החיים ורודים? ברור
8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? שקית עם... אה, לא... הטריינינג שלי
9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אופטימיות
10- אוהב את הצבע?
כתום 1- אוהב תפוזים?
אבל אני אלרגית אליהם... 2- וקלמנטינות? כנ"ל 3- וגזר?
4- היית בעד או נגד ההתנתקות? תזכירו לי מה זה?
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? הלכתי עם בגדים שאני אוהבת, ושיקפצו לי כולם
6- אורנג' חברה טובה?
7- ומה עם "תפוז אנשים"?
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? בפעם המי-יודע-כמה... שקית עם ניירות!
(השולחן מלא בשקיות עם ניירות) 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? שמחת חיים
10- אוהב אותו?

ebi83

New member
ארוך אבל נעשה מה שנספיק...

1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? כן 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם? לא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? מתישהוא השבוע, לא זוכר בדיוק... 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן, כמה חולצות. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? העטיפה של הדיסק הראשון של שוטי הנבואה. 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה 9- אוהב את הצבע? כן, למה לא... - מה דעתך על לימון? חמוץ... 2- אוהב חרדל? כן 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כנראה... 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? לבן... 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! נו ו...??? - נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? מה את שותה??? טריפ? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הריבועים ה"לבנים" בשש-בש שיש קרוב אליי. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אור, שמחה. 10- אוהב את הצבע הזה? כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן, חבר שלי אוהב אבוקדו עם סוכר, וטעתי מזה...
2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן, להתחרדן...
4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? השבוע, חולצה חדשה מפוקס... 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה, אבל תולי איזה... 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: כל פרי הדר... 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא, הרביעי ירוק. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? האור של המחשב. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע 10- אוהב את הצבע הזה? כן 11-מה דעתך על עישון דברים ירוקים? נגד!!! 1- מה דעתך על הדרדסים? חתחתווווולללללללללל.... 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? מה אלה שבעד ההתנתקות??? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לפעמים. 4- אוהב ללכת לים? לא, למרות שהוא נראה מדהים... 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? זה מצחיק. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא יודע. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הבגדים שלי... 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? עצבות, עומק. 10- אהב את הצבע הזה? כן האהוב עליי. 11-למי יש ראש הכי כחול בפורום? למנהלים לא??? 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? הומו!!! 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת! 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא לא ולא! 4- זה צבע רק לבנות? בעיקר... 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? תלוי, אבל בעיקרון כן... 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא שידוע לי. 7- החיים ורודים? לפעמים. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? הקישקושים על הטופס של הווינר. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אופטימיות. 10- אוהב את הצבע? לא כ"כ... - אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? כן, כן, וכן. היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא יכולתי, הייתי מפקד של ביינישים בצבא... 6- אורנג' חברה טובה? כמו כל חברה אחרת. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? סבבה, לפחות בינתיים. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הכסא שאני יושב עליו. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? כיום, מהפכה... 10- אוהב אותו? כן... טוב זהו סיימתי... שבת שלום וסופ"ש מהנה.

hyabusa

New member
נוב עונה להודעה אני חדש פה

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות?מחבב קלות 2- וגמבה?לא יודע אף פעם לא דיברנו על זה 3- ותותים?לא הם סנובים 4- אתה נגעל מדם?לא אני שותה אותו עם הקורנפלקס 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לפני חודשיים 6- יש לך בגדים באדום בארון?כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך?הדם שלי 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אדום 9- אוהב את הצבע?כן |לימון|צהוב 1- מה דעתך על לימון?חמוץ 2- אוהב חרדל?בוואעעכס!!!!! 3- וגבינ"צ?אה 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?אני מישתכל על השמש?! הא!!! שהיא תיסתכל עלי החוצפנית 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?תותים 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! בכיף 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כי הוא צ'יקן 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?favorites 9- מה לדעתך צהוב מסמל?צהוב 10- אוהב את הצבע הזה?אה ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?כן אני מתגרש מאחד ברגע זה 2- אתה אלרגי לדשא?כן 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?לא אני אוהב לישכב על החצץ עם הפנים למטה באוויר הסגור ולחשוב על האנטי עולם 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?צבא 5- מה עדיף: עלה או גבעול?תלוי למה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:פילפל ובנננה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק?לא ראיתי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?back 9- מה לדעתך ירוק מסמל?ירוק 10- אוהב את הצבע הזה?אה 11-מה דעתך על עישון דברים ירוקים?לא יודע לא ניסיתי כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?פצצות לציקלידים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?איזה? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לא 4- אוהב ללכת לים?ללכת לא ליסוע כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?כן מאאודד אימא!!!! 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?6 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?הכחול על הפרצוף(רק על הקווים שאבא כבר ילך למילואים) 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?לא לילדים 10- אהב את הצבע הזה?אה 11-למי יש ראש הכי כחול בפורום?לי ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?פודליפ טיבטיים 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?na ni? 3- יש לך בגדים ורודים?לא כמה?כמה מה? כמה את חושבת שזה מעניין אותי? 4- זה צבע רק לבנות?לבנות ולשואפים להיות 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לאלאא מווא? יחשוב שהוא אומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד?חברה של חבר שלי ניראת כמו פןדל 24 שעות 7- החיים ורודים?תלוי למי? 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?טישו 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?''גאווה'' 10- אוהב את הצבע?אה כתום 1- אוהב תפוזים?כן אבל זה נאכס לקלף 2- וקלמנטינות?כנ''ל 3- וגזר?רק מיץ 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?מה זה? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?שוב מה זה? 6- אורנג' חברה טובה?לא גנבים בני גנבים עדיף כבר אחמדינ'גיס 7- ומה עם "תפוז אנשים"?אה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?הכתמים שאני רואה(אבא לא במילואים עדיין) 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?כתום 10- אוהב אותו?אה שבוע גוב לילה קרנף חלומות סונול שינה מפליצה אוהב מליון hyabusa

hyabusa

New member
תיקון להודעה יותר נוח לקרוא

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות?מחבב קלות 2- וגמבה?לא יודע אף פעם לא דיברנו על זה 3- ותותים?לא הם סנובים 4- אתה נגעל מדם?לא אני שותה אותו עם הקורנפלקס 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לפני חודשיים 6- יש לך בגדים באדום בארון?כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך?הדם שלי 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אדום 9- אוהב את הצבע?כן |לימון|צהוב 1- מה דעתך על לימון?חמוץ 2- אוהב חרדל?בוואעעכס!!!!! 3- וגבינ"צ?אה 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?אני מיסתכל על השמש?! הא!!! שהיא תיסתכל עלי החוצפנית 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?תותים 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! בכיף:) 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כי הוא צ'יקן 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?favorites 9- מה לדעתך צהוב מסמל?צהוב 10- אוהב את הצבע הזה?אה ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?כן אני מתגרש מאחד ברגע זה 2- אתה אלרגי לדשא?כן 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?לא אני אוהב לישכב על החצץ עם הפנים למטה באוויר הסגור ולחשוב על האנטי עולם 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?צבא 5- מה עדיף: עלה או גבעול?תלוי למה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:פילפל ובנננה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק?לא ראיתי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?back 9- מה לדעתך ירוק מסמל?ירוק 10 - אוהב את הצבע הזה?אה 11 -מה דעתך על עישון דברים ירוקים?לא יודע לא ניסיתי כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?פצצות לציקלידים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?איזה? 3 - תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לא 4- אוהב ללכת לים?ללכת לא ליסוע כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?כן מאאודד אימא!!!! 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?6 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?הכחול על הפרצוף(רק על הקווים שאבא כבר ילך למילואים) 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?לא לילדים 10- אהב את הצבע הזה?אה 11 -למי יש ראש הכי כחול בפורום?לי ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?פודלים טיבטיים 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?na ni? 3- יש לך בגדים ורודים?לא לא כמה?לא כמה ? כמה את חושבת שזה מעניין אותי? 4 - זה צבע רק לבנות?לבנות ולשואפים להיות 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לאלאא מווא? אחשוב שהוא אומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד?חברה של חבר שלי ניראת כמו פודל 24 שעות 7- החיים ורודים?תלוי למי? 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?טישו 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?''גאווה'' 10- אוהב את הצבע?אה כתום 1- אוהב תפוזים?כן אבל זה נאכס לקלף 2- וקלמנטינות?כנ''ל 3- וגזר?רק מיץ 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?מה זה? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?שוב מה זה? 6- אורנג' חברה טובה?לא גנבים בני גנבים עדיף כבר אחמדינ'גיס 7- ומה עם "תפוז אנשים"?אה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?הכתמים שאני רואה(אבא לא במילואים עדיין) 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?כתום 10- אוהב אותו?אה שבוע גוב לילה קרנף חלומות סונול שינה מפליצה אוהב מליון hyabusa

צבעים ועונים

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? משתדל שלא 2- וגמבה? כמעט ולא 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם? נזהר 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול, בקטנה 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? עט 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? סכנה 9- אוהב את הצבע? סבבה איתו |לימון|צהוב 1- מה דעתך על לימון? מוסיף המון 2- אוהב חרדל? כן 3- וגבינ"צ? בטח! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לרוב 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אין כאלו 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! לא הייתה לי צהבת.. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? חום בהיר יותר.. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? במבה 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שממה 10- אוהב את הצבע הזה? מסמפט ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? בטח 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכר 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא מכיר אותו 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? מכנס 9- מה לדעתך ירוק מסמל? קנאה 10- אוהב את הצבע הזה? לא כ"כ 11-מה דעתך על עישון דברים ירוקים? לא מתחבר לזה כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? עדיין בחיפוש 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? כחולים 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? בטח! 4- אוהב ללכת לים? לא!! 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? באותה מידה 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? זה נחמד 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא ידוע 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? עכבר למחשב 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חופש 10- אהב את הצבע הזה? האהוב עלי 11-למי יש ראש הכי כחול בפורום? לא יודע ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? עדינות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת לאמיתה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אין אף לא אחד 4- זה צבע רק לבנות? לרוב 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא ממש 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא 7- החיים ורודים? החיים דבש 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? קופסא 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? לא יודע 10- אוהב את הצבע? לא ממש כתום 1- אוהב תפוזים? ככה ככה 2- וקלמנטינות?ככה ככה 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא! 6- אורנג' חברה טובה? לא משתמש בהם 7- ומה עם "תפוז אנשים"? על הכיפאק 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? דיסק און קי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? התנתקות 10- אוהב אותו?לא

למעלה