עונה
אדום: אתה אוהב עגבניות? לא וגמבה?כן ותותים?כן אתה נגעל מדם? אם הוא בכמות רבה מדי מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני שבוע, כשנפלתי יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? דובי, שרשרת לב מה לדעתך מסמל הצבע האדום? לב ודם אוהב את הצבע? כן צהוב: מה דעתך על לימון? חמוץ מדי אוהב חרדל? לא וגבינה צהובה? כן כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? יש כאלו שלא?
באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב וכתום חחח נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? לא מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך?עיתונות ירודה (רכילות) מה לדעתך צהוב מסמל? רכילות אוהב את הצבע? הוא נחמד, לא יותר ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן אתה אלרגי לדשא? לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? כן מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? לא זוכרת מה עדיף: עלה או גבעול? עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? לימון מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? ספר הHTML שלי מה לדעתך ירוק מסמל? התחדשות, פריחה אוהב את הצבע? כן כחול: מה דעתך על דרדרסים? הם בסדר ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? לא תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? כן אוהב ללכת לים? לא כל כך אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? יותר כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא, זה מצחיק מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הבלוג שלי מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? צבע מרענן ומתוק אוהב את הצבע הזה? כן ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצה פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת יש לך בגדים ורודים? אמת זה צבע רק לבנות? כיום כבר לא אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? פעם, אבל היום לא מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כן החיים ורודים? לא, ואבוי אם החיים יהיו רק וורדים, זה אומר שאנחנו חיים בבועה מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? החולצה שלי מה לדעתך צבע זה מסמל? פאקצה אוהב את הצבע? כן כתום: אוהב תפוזים? כן וקלמנטינות? כן וגזר?כן היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא אורנג' חברה טובה? טובה אבל יקרה ומה עם "תפוז אנשים"? אתר מצוין מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? מיעץ התפוזים במקרר מה לדעתך מסמל צבע זה? בשלות, רענון, תזזיתיות אוהב את הצבע? כן שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? אמת איך חושך משפיע עליך? מפחיד אותי במקצת האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? מידה קטנה מאוד של אור למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? בגלל התקשורת שוקולד מריר - מאז ולתמיד? לא אוהבת אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? לא יודעת מה זה מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? החולצה שלי ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? Fאנק מה הצבע מסמל לדעתך? מוות, עצב לבן: טהרה איך אתה עם מוצרי חלב? בסדר גמור האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לפעמים, אבל בדרך כלל צמודים חג השבועות - נהדר או מיותר? מיותר בהחלט עד כמה אתה שומר על היגיינה? מאוד האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? מוסרי האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? עוזרת, אך אסור לתת לדת להשפיע על כל חייך, אלא שהיא תהיה חלק מחייך בולע? כן צובע? כן מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך?הקיר בחדר שלי מה הצבע מסמל לדעתך? שמיים אוהב את הצבע? מאוד מאוד
אדום: אתה אוהב עגבניות? לא וגמבה?כן ותותים?כן אתה נגעל מדם? אם הוא בכמות רבה מדי מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני שבוע, כשנפלתי יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? דובי, שרשרת לב מה לדעתך מסמל הצבע האדום? לב ודם אוהב את הצבע? כן צהוב: מה דעתך על לימון? חמוץ מדי אוהב חרדל? לא וגבינה צהובה? כן כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? יש כאלו שלא?