שאלון צבעים

tuty fruty

New member
שאלון צבעים

צבע אהוב? צבע שנוא? צבע מיוחד? צבע פשוט? צבע שמסמל אהבה? צבע שמסמל שנאה? צבע שמסמל חורף? צבע שמסמל קיץ? צבע שמסמל תקווה? צבע שמסמל מוות? הצבע השולט בארון שלך? הצבע של הקיר בחדר שלך? צבע היומן?

sisty

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif../images/Emo152.gif==>

צבע אהוב? לילך צבע שנוא?
צבע מיוחד? זהב צבע פשוט? כחול צבע שמסמל אהבה? אדום (כמה צפוי
) צבע שמסמל שנאה? כתום אש צבע שמסמל חורף? כחול-כהה אפרורי צבע שמסמל קיץ? צהוב צבע שמסמל תקווה? ירוק צבע שמסמל מוות? אפור-כהה הצבע השולט בארון שלך?
(צבעוני) הצבע של הקיר בחדר שלך? ורוד צבע היומן? מממ...שחור ולבן (שחור עם ציור של אות סינית לבנה)...

NoFaRi1

New member
../images/Emo34.gif

צבע אהוב? סגול, כתום צבע שנוא? ירוק צבע מיוחד? כולם מיוחדים
צבע פשוט? מממ צבע שמסמל אהבה? אדום צבע שמסמל שנאה? שחור צבע שמסמל חורף? כחול צבע שמסמל קיץ? כתום צהוב צבע שמסמל תקווה? אדם, כתום, צהוב, תכלת, לבן צבע שמסמל מוות? שחור הצבע השולט בארון שלך? שחור ואדום בעיקר. אבל יש עוד בכל הצבעים בערך :) הצבע של הקיר בחדר שלך? סגול בהיר צבע היומן? סגול בהיר

NiKi†a

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo34.gif

צבע אהוב? כחול\כתום\ושחור צבע שנוא? ורוד, חום. צבע מיוחד? טורקיז. צבע פשוט? חום צבע שמסמל אהבה? אדום צבע שמסמל שנאה? צהוב צבע שמסמל חורף? אפור צבע שמסמל קיץ? כתום צבע שמסמל תקווה? כחול צבע שמסמל מוות? שחור הצבע השולט בארון שלך? שחור הצבע של הקיר בחדר שלך? כחול צבע היומן? שחור

../images/Emo86.gifעונהה../images/Emo26.gif

צבע אהוב?כחול צבע שנוא?צהוב צבע מיוחד?אדום צבע פשוט?ירוק צבע שמסמל אהבה?אדום צבע שמסמל שנאה?שחור צבע שמסמל חורף?אפור צבע שמסמל קיץ?כתום צבע שמסמל תקווה?אממ אולי אדום
צבע שמסמל מוות?שחור הצבע השולט בארון שלך?ורוד וכתום הצבע של הקיר בחדר שלך?זה ציור כזה של שקיעה אז בכל מיני
צבע היומן?אין יומן===>דבר מיותר

victoria777

New member
עונה

צבע אהוב?סגול,ורוד ותכלת צבע שנוא?אפור צבע מיוחד?סגלגל צבע פשוט?שחור צבע שמסמל אהבה?ורוד פסטלי צבע שמסמל שנאה?אפור כהה צבע שמסמל חורף?חום צבע שמסמל קיץ?צהוב צבע שמסמל תקווה?לבן צבע שמסמל מוות?לא נראה לי שיש צבע כזה הצבע השולט בארון שלך?אין ממש חזרה על אותם צבעים הצבע של הקיר בחדר שלך?לבן צבע היומן?יש לי יומן אישי שאני לא כותבת בו בצבע אדום וצהוב עם הדפס של דמויות מצויירות.

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo80.gif

צבע אהוב? כחול, שחור צבע שנוא? ירוק זוהר
וורוד זוהר :\ צבע מיוחד? כחול צבע פשוט? חום צבע שמסמל אהבה? כחול ואדום צבע שמסמל שנאה? ממ אדום ושחור.. צבע שמסמל חורף? אפור, כחול כהה צבע שמסמל קיץ? צהוב צבע שמסמל תקווה? לבן צבע שמסמל מוות? שחור הצבע השולט בארון שלך? שחור, כחול, לבן, קמל הצבע של הקיר בחדר שלך? ורוד עתיק צבע היומן? ממ כתום, צהוב, ירוק :>

עונהההההההה..../images/Emo111.gif

צבע אהוב?שחור\כחול צבע שנוא?אדום צבע מיוחד?לבן צבע פשוט?כתום.. צבע שמסמל אהבה?שחור
לא אדום צבע שמסמל שנאה?אדום!!!!!!!!
צבע שמסמל חורף?כחול..חחחחחחח אין לי מגוון צבעים אה? צבע שמסמל קיץ?צהוב צבע שמסמל תקווה?לבן צבע שמסמל מוות?שחור
הצבע השולט בארון שלך?שחור הצבע של הקיר בחדר שלך?סגול בהיר צבע היומן?ורוד..

English Muffin

New member
עונההה חחח

צבע אהוב?סגול צבע שנוא?ירוק וכתום צבע מיוחד?וורדו צבע פשוט?כחול צבע שמסמל אהבה?ורוד צבע שמסמל שנאה?אדום צבע שמסמל חורף?אפור,שחור כחול צבע שמסמל קיץ?צבע מסטיק,צהוב,כתום צבעים בהירים כאלה בקיצור צבע שמסמל תקווה?לבן צבע שמסמל מוות?שחור הצבע השולט בארון שלך?שחור,סגול,כחול ואדום הצבע של הקיר בחדר שלך?סגול בהיר צבע היומן?אין לי יומן אבל שנה שעברה היה לי כחול

dn51

New member
צבעים!!!יאמי:)

צבע אהוב? שחור צבע שנוא? צהוב צבע מיוחד? בורדו צבע פשוט? אפור צבע שמסמל אהבה? אדום צבע שמסמל שנאה? חום צבע שמסמל חורף? אפור חזק חזק,כמעט שחור צבע שמסמל קיץ? כחול יפה צבע שמסמל תקווה? תכלת צבע שמסמל מוות? אדום, חום ביחד הצבע השולט בארון שלך? שחור, כחול כהה, כמה דברים אדומים מאוד, הרבה צבעי ג'ינסים קרועים:) הצבע של הקיר בחדר שלך?תכלת וכחול צבע היומן? ג'ינס, אבל אני לא חושבת שראיתי אותו בזמן האחרון, מעניין אם הוא עדיין לא בפח. |סלינק|

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

צבע אהוב? ורוד צבע שנוא? סגול צבע מיוחד? ורוד פוקסיה? צבע פשוט? שחור
צבע שמסמל אהבה? אדום צבע שמסמל שנאה? צהוב
צבע שמסמל חורף? כחול כהה צבע שמסמל קיץ? צהוב וירוק בהיר צבע שמסמל תקווה? תכלת צבע שמסמל מוות? אדום ושחור הצבע השולט בארון שלך? אפור
(אבל מה, זה בגדי חורף:<)
הצבע של הקיר בחדר שלך? לבן צהבהב כזה
צבע היומן? טורקיז תכלת

../images/Emo3.gif

צבע אהוב?ורוד,כתום
צבע שנוא?אדום,לא אוהבת כלכך
צבע מיוחד?ירוק ליים?
צבע פשוט?כחול
צבע שמסמל אהבה?אדום,ורוד:)
צבע שמסמל שנאה?שחור?
צבע שמסמל חורף?אפור
צבע שמסמל קיץ?צהוב
צבע שמסמל תקווה?לבן
צבע שמסמל מוות?אדום,שחור
הצבע השולט בארון שלך?שחור,כחול,כתום,ורוד,כל מיניP:
הצבע של הקיר בחדר שלך?מין אפרסק כתום בהיר כזה
צבע היומן?ורוד

אני...

צבע אהוב? שחור, ירוק צבע שנוא? ורוד צבע מיוחד? של אש צבע פשוט? שחור צבע שמסמל אהבה? אדום צבע שמסמל שנאה? שחור צבע שמסמל חורף? אפור, כחול כהה צבע שמסמל קיץ? צהוב צבע שמסמל תקווה? לבן צבע שמסמל מוות? שחור הצבע השולט בארון שלך? שחור הצבע של הקיר בחדר שלך? לבן צבע היומן? שחור+ורוד

amitush26

New member
../images/Emo187.gifעונה../images/Emo26.gif

צבע אהוב? כחול צבע שנוא? אממ... אין לי ממש... אולי צהוב חרדל? אין לי ממש צבע שנוא... צבע מיוחד? ורוד פוקסיה צבע פשוט? כחול\כחול בייבי
צבע שמסמל אהבה? אדום צבע שמסמל שנאה? אממ... אולי בורדו? לא... כחול כהה כהה... או ירוק... כן... ירוק-ירוק כהה כהה
(או יותר נכון-
) צבע שמסמל חורף? כחול
צבע שמסמל קיץ? צהוב וכתום
צבע שמסמל תקווה? כחול בהיר צבע שמסמל מוות? שחור\לבן הצבע השולט בארון שלך? לבן זה האחרון שלי... צבע שולט בפנים? לא יודעת
הצבע של הקיר בחדר שלך? לבן... :-\ צבע היומן? ג'ינס בהיר.

ady18

Well-known member
תשובות שלי

צבע אהוב?כחול צבע שנוא?שחור צבע מיוחד?כסף לבן וזהב צבע פשוט?אממ צבע שמסמל אהבה?ורוד צבע שמסמל שנאה?שחור צבע שמסמל חורף?אפור צבע שמסמל קיץ?כחול צבע שמסמל תקווה?ואוד צבע שמסמל מוות?שחור הצבע השולט בארון שלך?כחול במכנסים בחולצות זה צבעוני בעיקר כחול אדום ורוד לבן וכתום זה העיקרי הצבע של הקיר בחדר שלך?לבן צבע היומן?

חני 21

New member
תשובות צבעוניות ../images/Emo188.gif

צבע אהוב? כחול צבע שנוא: כתום צבע מיוחד? כחול מטאלי צבע פשוט? חום צבע שמסמל אהבה? אדום+כחול צבע שמסמל שנאה? צהוב צבע שמסמל חורף? אפור צבע שמסמל קיץ? כחול של הים צבע שמסמל תקווה? לבן צבע שמסמל מוות? שחור הצבע השולט בארון שלך? כחול צבע הקיר בחדר שלך? כחול עם קשקושים צבעוניים צבע היומן? כחול ואדום...

מסטולית

New member
../images/Emo126.gif

צבע אהוב? שחור צבע שנוא? ירוק צבע מיוחד? תכלת צבע פשוט? אדום צבע שמסמל אהבה? אדום צבע שמסמל שנאה? צהוב אולי? צבע שמסמל חורף? כחול כהה צבע שמסמל קיץ? ירוק בהיר צבע שמסמל תקווה? לבן צבע שמסמל מוות? שחור הצבע השולט בארון שלך? שחור הצבע של הקיר בחדר שלך? תכלת צבע היומן? ורוד

MeTaL MoUtH

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo64.gif

צבע אהוב? שחור צבע שנוא? ורוד
צבע מיוחד? שחור צבע פשוט? לבן צבע שמסמל אהבה? בורדו צבע שמסמל שנאה? אממ... לא'דעת צבע שמסמל חורף? אפור חזק צבע שמסמל קיץ? אממ... כחול
..
איכס קיץ
צבע שמסמל תקווה? תקווה
לא יודעת... צבע שמסמל מוות? שחור ובורדו
אבל ביחד..
הצבע השולט בארון שלך? שחור, לבן וג'ינסים הצבע של הקיר בחדר שלך? לבן
צבע היומן? אפור וקצת כחול נראה לי

nikita j y

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

צבע אהוב? ירוק בהיר\ירוק כהה
צבע שנוא? ירוק בית חולים:-S צבע מיוחד? ירוק של טבע
צבע פשוט? כחול כהה צבע שמסמל אהבה? אדום כהה צבע שמסמל שנאה? אין?
צבע שמסמל חורף? כחול שקוף
צבע שמסמל קיץ? צהוב חיטה
צבע שמסמל תקווה?צהוב בהיר
צבע שמסמל מוות? הצבע השולט בארון שלך? הצבע של הקיר בחדר שלך? צבע היומן?

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifאופס../images/Emo3.gifהמשך../images/Emo13.gif

צבע שמסמל מוות? שחור (עדיף עם גולגולת מצויירת ליד
) הצבע השולט בארון שלך? הארון שלי עצמאי- הוא לא נשלט
(אבל אני מעדיפה צבעים כהים
) הצבע של הקיר בחדר שלך? לבן עם כתמים שחורים
צבע היומן? יומן לבצפר כתום

למעלה