Mami Girl 4 Ever
New member
שאלון צבעים!
למשועממים כמוני =] 1. מה הצבע האהוב עלייך ? וורוד ושחור 2. מה הצבע שאתה הכי שונא ? צהוב 3. מה צבע השיאר שלך ? שחור 4. מה צבע העניים שלך ? חום כהה 5. צבע העור שלך, בהיר או כהה ? באמצע 6. מה צבע החולצה שאתה לובש כרגע ? פסים לבן אדום 7. מה צבע המכנסיים שאתה לובש כרגע ? שחור 8. מה צבע התחתונים שאתה לובש כרגע ? לבן 9. מה צבע הקיר בחדר שלך ? לבן 10. מה צבע המקלדת שלך ? שחור אפור 11. מה צבע העכבר שלך ? כחול אפור 12. מה צבע העכבר שלך ? ^^ 13. מה צבע המצעים שעל המיטה שלך כרגע ? מי זוכרר נראה לי כחול עם משו .. 14. מה צבע הפלאפון שלך ? כחול אפור <מה יש לי מהצבעים האלה חח> 15. מה הצבע השולט בארון שלך ? שחור וורוד 16. איזה צבע השיינים שלך ? צהוב או לבן ? באמצעXB 17. בטוש / עט באיזה צבע אתה כותב הכי הרבה ? כחול או שחור .. או מה שיש בקלמר 18. דרג מ-1 עד 10 את הצבע שחור : 10 19. דרג מ-1 עד 10 את הצבע לבן : 2 20. דרג מ-1 עד 10 את הצבע חום : 8 21. דרג מ-1 עד 10 את הצבע וורוד : 9 22. דרג מ-1 עד 10 את הצבע אדום : 4 23. דרג מ-1 עד 10 את הצבע צהוב : 1 25. דרג מ-1 עד 10 את הצבע ירוק : 9 27. דרג מ-1 עד 10 את הצבע סגול : 4 28. דרג מ-1 עד 10 את הצבע כחול : 7 29. יש צבע ששכחתי ? הומ 30. מה ירוק יותר, הדשא שלך או של השכנים ? אין לי דשאXB אבל ברור ששלי! 31. זה נכון לדעתך שוורוד מסמל אופטימיות ? כע
32. האם שחור זה רק לפריקים ? לע! 33. האם וורוד זה רק לפאקצות ? לעעע 34. איזה צבעים הם של הקבוצת כדורגל / כדורסל / אנערף שאתה אוהד ? לא אוהדת 35. אם הייתים צובעים את השיער שלכם, לאיזה צבע אייתם צובעים ? בלונד 36. איזה צבע לדעתכם הכי יפה לעיינים ? ירוק או כחול .. 37. אם הייתם רואים מישהו עם פסים וורודים צעקניים בשיער, מה הייתם חושבים עליו ? ווירדוווו 38. אוהבים שילוב של כחול ואדום ? לעXB 39. ושל וורוד עם סגול ? אממ עוד אפשר לומר 40. איזה צבע הציפורניים שלכם ? שקוף
רגיל 41. מה דעתכם על לק אדום ? פרחי מידי 43. מה דעתכם על לק שחור ? נייססס אבל אני לא מתה על לקים .. 44. זה חכם או דפוק לשים לק שקוף ? חח אממ לע דעת חח מי שאוהבת שיהיה לה לבריאות 45. אוהבים שאנשים מורחים על כל ציפורן לק בצבע אחר ? לעXB 46. מכירים את הג'יזבט על האיש עם השיער הלבן ? אולי חח 47. איזה צבע התיק שלכם שאתם משתמשים בו הכי הרבה ? אממ יש תיק של בצפר שהוא וורוד כחול .. עוד תיק שאני לוקחת לבגרויות שהוא לבן .. ותיק שאני לוקחת כל פעם שאני יושנת אצל חבר או שאני הולכת לים שהוא בצבא שחור 48. איזה צבע היומן שלכם (במידה ויש לכם אחד כזה) ? כל מיניXB 49. כשמציירים לב, יותר יפה לצבוע באדום או בוורוד ? אדום .. 50. הפרח של האייסיקיו יותר יפה בירוק או באדום ? ירוק 51. כשאתם מכינים למישהו ברכה ליומולדת, אתם כותבים אותה בצבע שהוא הכי אוהב ? אממ לא כי זה משעמם צבע אחד 52. יודעים מהם שלושת צבעי היסוד ? לבן שחור ו ...... לע דעת אפור? 53. יודעים מהם הצבעים החמים ומהם הצבעים הקרים ? כע אדום וכחול לדוגמא חם וורוד ולבן וצהוב קר 54. איזה צבע העטיפה של המסטיק המועדף עליכם ? ירוק <אורביט> חחחחח איזה תשובה תהיה פה לעידןן חח הוא יפרט על מליון מסטיקיםXBBBBBBBBBBB 55. מעדיפים את המנטוסים הצהובים, הוורודים, הכתומים או הלבנים ? וואי בדיוק שאלון בשביל עידן .. אמממ מזה משנה חח וורודים .. העיקר שיהיה טעים 56. תפוח ירוק, אדום או צהוב ? ירוק 57. מעדיפים שחור או לבן ? שחור 58. אוהבים שעושים קעקועים צבעוניים ? לע 59. אם ההפך של לבן זה שחור, אז מה ההפך של צהוב ? אין כזהXB 69. יודעים מהם הצבעים של ארבעת חברי הטלטאביז ? ירוק אדום צהוב וסגול!! חח אי אפשר לשכוח גדלתי עליהםXB 70. מה יותר יפה, להשאיר את השרוכים של האולסטאר לבנים או להחליף אותם לשרוכים צבעוניים ? הומ חח לע דעת אני משאירה לבנים .. למי יש כוח עכשיו להחליף 71. אוהבים לכתוב על דפים צבעוניים, או על דפים לבנים ? תלוי מה אני כותבת .. 72. כשאתם כותבים משהו, את כותבים כותרות בצבע שאתם כותבים את הכל, או משנים לצבע אחר ? הכול באותו צבע חח עכשיו כבר אין כוח להשקיע 73. זה היה מצחיק אם הסמל של אורנג' היה ירוק ? חחחחחחחחחחחחחחח לע
עידן יהרוג ת'מחבר שאלון עכשיוXB 74. מעדיפים בצל רגיל, או בצל ירוק ? רגיל 75. אתם שונאים שקוראים לצבעים בשמות מוזרים (צהוב בננה, כחול שמים, סגול לילך) ? כעעעעע!!!!!!! 76. אתם קונים חולצה אחת בצבע אחד, או שיש לכם אותה חולצה בכמה צבעים ? אממ אחד 77. אוהבים ג'ינסים צבעוניים ? לע 78. הושט יד לצד ימין, איזה צבע הדבר בו נגעת ? לבן 79. אוהבים חדרים שקיר אחד צבעוני ושאר הקירות לבנים ? לע .. אם צובעים צובעים הכול 80. איזה צבע המחשב שלכם ? אפור כחול 81. אם תראו מצלמה מעולה בצבע שאתם שונאים, ומצלמה חרא בצבע שאתם אוהבים, איזה מהן תקנו ? את המעולה 82. אתה מתאים את הצבע של הנעליים שלך לבגדים ? אמממ לע חח הנעליים נייטרליות כאילו או לבן או שחור .. 83. מה יותר טעים, הצהוב של הביצה או הלבן שלה ? צהוב! 84. איזה צבע המשחת שיינים שלך ? כרגע לבן .. לצערי .. בעע 85. איזה צבע המברשת שיינים שלך ? סגול לבן נראה לי 86. עיינים כחולות או עיינים חומות ? כחולות 87. עיינים כחולות או עיינים ירוקות ? כחולות 88. עיינים חומות או עיינים ירוקות ? ירוקות 89. שונאים שהתמונה שצילמתם יוצאת עם עיינים אדומות? כעע 90. ראיתים פעם בנאדם עם עיינים כתומות ? לע 91. שיער ג'ינג'י או שיער בלונדיני ? בלונדי 92. שיער חום או שיער שחור? אממ תלוי למי .. שניהם לע דעת אולי חום 93. שיער צבוע או צבע שיער טבעי ? טבעי!!!!!!! 94. מכירים אנשים עיוורי צבעים ? לע 95. יודעים למה לא מראים לשור צבע אדום ? כי הוא מתעצבן ונוגח בך 96. מפחדים מחתולים שחורים ? לע 97. אוהבים צבעים זוהרים ? לע 98. אם יראו לכם שלושה פרחים שונים בצבע אדום, תדעו להבדיל בין סוג הפרחים ? לע 99. האם זברה היא לבנה עם פסים שחורים, או שחורה עם פסם לבנים ? שניהם 100. אם הייתם יכולים, הייתם משנים את הצבעים של דגל ישראל ? לאיזה צבעים ? כעע לוורוד שחור!!
למשועממים כמוני =] 1. מה הצבע האהוב עלייך ? וורוד ושחור 2. מה הצבע שאתה הכי שונא ? צהוב 3. מה צבע השיאר שלך ? שחור 4. מה צבע העניים שלך ? חום כהה 5. צבע העור שלך, בהיר או כהה ? באמצע 6. מה צבע החולצה שאתה לובש כרגע ? פסים לבן אדום 7. מה צבע המכנסיים שאתה לובש כרגע ? שחור 8. מה צבע התחתונים שאתה לובש כרגע ? לבן 9. מה צבע הקיר בחדר שלך ? לבן 10. מה צבע המקלדת שלך ? שחור אפור 11. מה צבע העכבר שלך ? כחול אפור 12. מה צבע העכבר שלך ? ^^ 13. מה צבע המצעים שעל המיטה שלך כרגע ? מי זוכרר נראה לי כחול עם משו .. 14. מה צבע הפלאפון שלך ? כחול אפור <מה יש לי מהצבעים האלה חח> 15. מה הצבע השולט בארון שלך ? שחור וורוד 16. איזה צבע השיינים שלך ? צהוב או לבן ? באמצעXB 17. בטוש / עט באיזה צבע אתה כותב הכי הרבה ? כחול או שחור .. או מה שיש בקלמר 18. דרג מ-1 עד 10 את הצבע שחור : 10 19. דרג מ-1 עד 10 את הצבע לבן : 2 20. דרג מ-1 עד 10 את הצבע חום : 8 21. דרג מ-1 עד 10 את הצבע וורוד : 9 22. דרג מ-1 עד 10 את הצבע אדום : 4 23. דרג מ-1 עד 10 את הצבע צהוב : 1 25. דרג מ-1 עד 10 את הצבע ירוק : 9 27. דרג מ-1 עד 10 את הצבע סגול : 4 28. דרג מ-1 עד 10 את הצבע כחול : 7 29. יש צבע ששכחתי ? הומ 30. מה ירוק יותר, הדשא שלך או של השכנים ? אין לי דשאXB אבל ברור ששלי! 31. זה נכון לדעתך שוורוד מסמל אופטימיות ? כע