עניתי =]
אדום 1. אתה אוהב עגבניות? לא כל כך.... 2. וגמבה? אפשר לומר 3. ותותים? לא 4. אתה נגעל מדם? לא
5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? מקודם.. אני כל הזמן נושכת את השפתיים... 6. יש לך בגדים אדומים בארון? כן 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך? ???? 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אנא עארף... 9. אוהבת את הצבע? כן.. הוא אחלה צהוב 1. מה דעתך על לימון? טעים 2. אוהבת חרדל? רק עם נקניקיות 3. וגבינה צהובה? כן 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? לא 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך? אפור עכבר 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? סליחה?? 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? מה קורה כאן??? 8. מה לדעתך צהוב מסמל? שוב.. לא יודעת 9. אוהבת את הצבע הזה? די. הוא נחמד ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא... אני אוהבת אבוקדו. 2. אתה אלרגי לדשא? לא שידוע לי.. למרות כשהוא רטוב הוא עושה כתמים ירוקים בתחת.. 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן.. אני מרגישה מסטולה 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אמממממממ אתמול 5. מה עדיף?עלה או גבעול? גבעול 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: מה זה השאלות האלה? 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל? 9. אוהב את הצבע הזה? מאוד כחול 1. מה דעתך על דרדסים? מודל לחיקוי 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? חח כן 3. אוהב ללכת לים? זה סבבה 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר.. יש שם פחות ערסים.. 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? מה????? 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל? 8. אוהבת את הצבע הזה? כן ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? חח המעיל של חברה שלי... הי קנתה מעיל פרווה ורוד... נכון עצוב? 2. פאקצות - סטיגמה או אמת? תלוי.. יש ויש 3. יש לך בגדים ורודים? לא 4. זה צבע רק לבנות? זה לא צבע לאף אחד... 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? אני אחשוב שהוא ערס 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? כן... החברה הנ"ל 7. החיים ורודים? החיים ירקרקים 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? 9. מה לדעתך צבע זה מסמל? כתום 1. אוהב תפוזים? כן 2. וקלמנטינות? לא 3. וגזר? כן 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן.. אבל בלי קשר... 6. אורנג' חברה טובה לא? לא יודעת... 7. ומה עם 'תפוז אנשים'? נו באמת... 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה? 10. אוהב אותו? כן לא כל כך.. אבל אפשר לומר שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? מרזה.. אבל לא הולך עם כל דבר... 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? שוה.. יש ויש.. ואני לא אוהבת אף אחד מהם.. זה מלחיץ 3. איך חושך משפיע עלייך? זה מרדים 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? מוחלט 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? באימת שאין לי מושג 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? אכן 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל? הווה
8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנק 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך? 10. אוהב את הצבע? כן.. הוא נחמד
אדום 1. אתה אוהב עגבניות? לא כל כך.... 2. וגמבה? אפשר לומר 3. ותותים? לא 4. אתה נגעל מדם? לא