שאלון צבעים

שאלון צבעים../images/Emo9.gif

אדום- 1) את אוהבת עגבניות? 2) וגמבה? 3) ותותים? 4) את נגעלת מדם? 5) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 6) יש לך בגדים בצבע אדום בארון? 7) מה הדבר האדום הקרוב אליך? 8) מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 9) אוהבת את הצבע? צהוב - 1) מה דעתך על לימון? 2) אוהבת חרדל? 3) וגבינה צהובה? 4) כשאת מסתכלת על השמש, גם את מסתנוורת? 5) באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6) נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 7) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 8) מה לדעתך צהוב מסמל? ירוק - 1) היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2) אתה אלרגי לדשא? 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4) מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5) מה עדיף: עלה או גבעול? 6) תן דוגמה לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? 8) מה לדעתך ירוק מסמל? 9) אוהבת את הצבע הזה? כחול- 1) מה דעתך על הדרדסים? 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4) אוהב ללכת לים? 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 9) אוהב את הצבע הזה? ורוד- 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? 3) יש לך בגדים ורודים? 4) זה צבע רק לבנות? 5) אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6) מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? 7) החיים ורודים? 8) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? 9) מה לדעתך צבע זה מסמל? כתום- 1) אוהב תפוזים? 2) וקלמנטינות? 3) וגזר? 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? 5) הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6) אורנג' חברה טובה? 7) ומה עם "תפוז אנשים"? 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? 10) אוהב אותו? שחור- 1) באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? 2) פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? 3) איך חושך משפיע עליך? 4) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? 5) למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? 6) שוקולד מריר - מאז ולתמיד? 7) אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? 8) ראפ,פאנק, ג’אז או בלוז? 9) מה הצבע מסמל לדעתך? 10) אוהב את הצבע?

אני עונה../images/Emo3.gif

אדום- 1) את אוהבת עגבניות?כן [: 2) וגמבה?לא ממש אבל אין לי בעיה עם גמבה 3) ותותים?מתה על תותים! 4) את נגעלת מדם?אממ כן 5) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אתמול 6) יש לך בגדים בצבע אדום בארון?וואלה אין לי =O 7) מה הדבר האדום הקרוב אליך?הפלא שלי XD 8) מה לדעתך מסמל הצבע האדום?שתי דברים. מצד אחד נשיות ואהבה ומצד שני מלחמה וכאב 9) אוהבת את הצבע?אממ מחבבת צהוב - 1) מה דעתך על לימון?מוסיף לאוכל =P 2) אוהבת חרדל?מחבבת 3) וגבינה צהובה?כנ"ל 4) כשאת מסתכלת על השמש, גם את מסתנוורת?מן הסתם [: 5) באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב! 6) נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?אממ מסקנה יפה XD 7) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?כרית של בובספוג 8) מה לדעתך צהוב מסמל?שמש,יום ואור ירוק - 1) היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?אבוקדו זה טעים 2) אתה אלרגי לדשא?לא 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?אממ מעדיפה לשכב על המיטה ולחשוב על העולם 4) מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?לפני כמה ימים לבשתי דגמ"ח ירוק עד הברך 5) מה עדיף: עלה או גבעול?שאלה ממש מפגרת XDועלה אני יודעת.... 6) תן דוגמה לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:לא דע'ת מה אני חקלאית?XD 7) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך?המצעים שלי למיטה. ירוק עם לבבות ירוקים 8) מה לדעתך ירוק מסמל?טבע ורוגע 9) אוהבת את הצבע הזה?כן כחול- 1) מה דעתך על הדרדסים?מאגניבים 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?סוטים 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?אין לי כוח לנסות ואין לי מושג חחח 4) אוהב ללכת לים?כן 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?יותר מהים 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?זה מאגניב 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?גיטרה קטנה ליופי 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל?שמיים,ים,חיים טובים 9) אוהב את הצבע הזה?כן ורוד- 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?פקאצות 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת?אמת לאמיתה 3) יש לך בגדים ורודים?ל-א 4) זה צבע רק לבנות?אממ לא בהכרח 5) אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?אני אחשוב שהוא אוהב ורוד זה הכל 6) מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד?3 החברות הכי טובות שלי 7) החיים ורודים?הכי לא. 8) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?שומדבר XD 9) מה לדעתך צבע זה מסמל?חיים ורודים ומוווושים!!^#$#^#@^ וכל מיני פקאצות שמתלהבות מעצמן כתום- 1) אוהב תפוזים?כן 2) וקלמנטינות?לא 3) וגזר?לא 4) היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד 5) הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא 6) אורנג' חברה טובה?כן,אני באורנג' 7) ומה עם "תפוז אנשים"?אני גוללשת וותיקה בפורומים בתפוז. זה גם אתר הבית שלי 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?המכנס הקצר עם הפרות שאני לובשת 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה?שקיעה 10) אוהב אותו?אין לי שום דבר נגדו שחור- 1) באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר?כן וכן 2) פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? אממ קצת סטיגמה. אבל לא רק של פריקים וכאלה 3) איך חושך משפיע עליך?מפחדת מחושך 4) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?עם אור,כמעט מלא! 5) למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום?לא הבנתי את השאלה =O 6) שוקולד מריר - מאז ולתמיד?פוויה לא סובלת מריר 7) אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל?אה? 8) ראפ,פאנק, ג’אז או בלוז?פאנק רוק רולז 3> 9) מה הצבע מסמל לדעתך?מאגניבות 10) אוהב את הצבע?אוהבת הכי הכי. אין על שחור!

SpongeGil

New member
מה זה הפרץ פמיניסטיות הזה

1) את אוהבת עגבניות? - איכככככככככ לא. 2) וגמבה? - לא. 3) ותותים? - כן
4) את נגעלת מדם? - לא. 5) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? - לפני שבוע כשקילפתי שפתיים
6) יש לך בגדים בצבע אדום בארון? - בדיוק חשבתי על זה שאין לי, ואז אתמול אמא קנתה לי פולו מאייג' אנד או
7) מה הדבר האדום הקרוב אליך? - קופסא של רמקולים. 8) מה לדעתך מסמל הצבע האדום? - תאווה. 9) אוהבת את הצבע? - אני חושב שכן. צהוב - 1) מה דעתך על לימון? - מוסיף המון! 2) אוהבת חרדל? - כן
3) וגבינה צהובה? - בטוסט. 4) כשאת מסתכלת על השמש, גם את מסתנוורת? - תלוי באיזה שלב של היום. 5) באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? - צהוב?
6) נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? - זהוב-פיפי כזה. 7) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? - ספר מחזור. 8) מה לדעתך צהוב מסמל? - פיפי. ירוק - 1) היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? - כן. אבא הכין סלט אבוקדו מגעיל.
2) אתה אלרגי לדשא? - לא
3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? - מאוד. 4) מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? - טפו לא זוכר. 5) מה עדיף: עלה או גבעול? - גבעול. 6) תן דוגמה לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה? 7) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? - חוברת הדרכה של סימס אוניברסיטה
8) מה לדעתך ירוק מסמל? - תמימות. 9) אוהבת את הצבע הזה? - הכי בעולם
כחול- 1) מה דעתך על הדרדסים? - כפרות עליהם. 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? - אחד הדברים הטובים שנוצרו. 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? - אף פעם לא ניסיתי
ואין לי כוח. 4) אוהב ללכת לים? - מאוד. 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? - פחות. 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? - זה הזוי D: 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? - קופסא של מסטיק בטעם מנטה של מאסט. 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? - אינסוף. 9) אוהב את הצבע הזה? - דיי. ורוד- 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? - סער פדידה
2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? - סטיגמה. 3) יש לך בגדים ורודים? - חולצה אפורה עם איור ורוד נחשב? 4) זה צבע רק לבנות? - הסטיגמה.. 5) אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? - לא
6) מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? - לא
7) החיים ורודים? - כן. 8) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? - הפיטמה שלי?
9) מה לדעתך צבע זה מסמל? - שלווה. כתום- 1) אוהב תפוזים? - מחבב ביותר. 2) וקלמנטינות? - איכ. 3) וגזר? - כן, תרתי משמע
4) היית בעד או נגד ההתנתקות? - נייטרלי. 5) הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? - לא חחחחחח. 6) אורנג' חברה טובה? - מעולה, אני בפלאפון. 7) ומה עם "תפוז אנשים"? - סבבה לגמרי. 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? - שמן גוף
9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? פריחה. 10) אוהב אותו? - חי איתו בשלום. שחור- 1) באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? - כן. 2) פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? - סטגימה. 3) איך חושך משפיע עליך? - כל עוד יש עליי אור בצורה כלשהי אני בסדר. 4) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? - מלבד מתגים מהבהבים חשוך. 5) למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? - בגלל השיוך של המקומות בהן הצבע שורר. 6) שוקולד מריר - מאז ולתמיד? - יאמי
7) אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? - מה 8) ראפ,פאנק, ג’אז או בלוז? - ג'אז כמובן. 9) מה הצבע מסמל לדעתך? - תום. 10) אוהב את הצבע? - כן.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונה [אפילו שאני לא קשורר ...]

אדום- 1) את אוהבת עגבניות? כןן 2) וגמבה? כןן 3) ותותים? כןן 4) את נגעלת מדם? לאא 5) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני כמה ימים 6) יש לך בגדים בצבע אדום בארון? אממ כן 7) מה הדבר האדום הקרוב אליך? אין לי משהו שהוא ממש אדום 8) מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה, דם ורשע 9) אוהבת את הצבע? קצת צהוב - 1) מה דעתך על לימון? חמוץ 2) אוהבת חרדל? טעים 3) וגבינה צהובה? טעיםםם 4) כשאת מסתכלת על השמש, גם את מסתנוורת? באאאאאאארור שלא 5) באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? ירוק נו באמתת ברור שצהובבב 6) נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אממ כןן 7) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? פנס 8) מה לדעתך צהוב מסמל? פיפי ירוק - 1) היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא 2) אתה אלרגי לדשא? לא 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא 4) מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? מזמןן 5) מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6) תן דוגמה לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה או לימון 7) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? התיק המההההההההההההההההההם שלי לבצפרר !!!!!!!!! 8) מה לדעתך ירוק מסמל? אמממממממממממממממממממממ דשא [?] 9) אוהבת את הצבע הזה? כןן כחול- 1) מה דעתך על הדרדסים? קטנים 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? סוטים 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? ניראה לי שלאא נו ברורררר שכןןןןןןן 4) אוהב ללכת לים? לא 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? מאודדד 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? מנורה 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? אמממממממ סרטים 9) אוהב את הצבע הזה? כןןןן מאודדדדדדדדד !!!!!!!!!!!!! ורוד- 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אמממ איכס [?] 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? אמתת 3) יש לך בגדים ורודים? לא 4) זה צבע רק לבנות? לא 5) אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6) מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? אממ כןן 7) החיים ורודים? לא 8) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? ספר אחדד 9) מה לדעתך צבע זה מסמל? אממ לק [?? חחחחחחחחחחחחח] כתום- 1) אוהב תפוזים? כןן 2) וקלמנטינות? כןן 3) וגזר? כןן 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד !!! 5) הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כןן 6) אורנג' חברה טובה? לאא 7) ומה עם "תפוז אנשים"? כןן 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? סלוטייפ 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? אממ תפוזים 10) אוהב אותו? קצת שחור- 1) באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן 2) פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? אמת 3) איך חושך משפיע עליך? מפחיד אבל סבבי 4) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? יש אור במסדרון 5) למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? כיי חראא 6) שוקולד מריר - מאז ולתמיד? איכססססססססססססססססססססססססססס 7) אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? אפר מה !? 8) ראפ,פאנק, ג’אז או בלוז? לא יודעע 9) מה הצבע מסמל לדעתך? אמממ לא יודעע ת'אמתת 10) אוהב את הצבע? כןןן מאודדדדדדדדדד

עונה:)

אדום-
1) את אוהבת עגבניות?
2) וגמבה?
3) ותותים?
4) את נגעלת מדם?
5) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכר.. 6) יש לך בגדים בצבע אדום בארון? אחד שתיים.. 7) מה הדבר האדום הקרוב אליך? אממ כדורגלD: 8) מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה?..דם..? 9) אוהבת את הצבע? מחבב... צהוב -
1) מה דעתך על לימון?
2) אוהבת חרדל?
3) וגבינה צהובה?
4) כשאת מסתכלת על השמש, גם את מסתנוורת?
5) באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב... 6) נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? משתגידי
7) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? השמש? 8) מה לדעתך צהוב מסמל? שמש?! ירוק -
1) היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? דיי!! ביקשתי לא לדבר על זה=/...וכן אני מת על אבוקדואים
2) אתה אלרגי לדשא?
3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?
4) מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכר שזה קרה.. 5) מה עדיף: עלה או גבעול? עלה. 6) תן דוגמה לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: מנגו? 7) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? האבוקדואים
8) מה לדעתך ירוק מסמל? פריחה? 9) אוהבת את הצבע הזה? נחמד+- כחול-
1) מה דעתך על הדרדסים? חחחחחחמודים. 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסתי.. 4) אוהב ללכת לים?
5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? הים שולתטטט
!!!111אחדאחד. 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?
7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? השמיים?X: 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? הסרטים האלה...נו..בצבע כחול 9) אוהב את הצבע הזה? כןןכןכןכןכןןכן
ורוד-
1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצה. 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? אמת. 3) יש לך בגדים ורודים?
4) זה צבע רק לבנות?
5) אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? סוג של... 6) מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד?
7) החיים ורודים?
8) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? התחתונים של אמא?:S 9) מה לדעתך צבע זה מסמל? פקאציות! כתום-
1) אוהב תפוזים?
2) וקלמנטינות?
3) וגזר?
4) היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד
5) הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?
6) אורנג' חברה טובה?
7) ומה עם "תפוז אנשים"?
8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? החולצה שאני לובש כרגע? 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה?צבע כתום מאוד.. 10) אוהב אותו? בערך.. שחור-
1) באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר?
2) פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? אמת. 3) איך חושך משפיע עליך? לא משפיע.. 4) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט. 5) למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? לא יודע... 6) שוקולד מריר - מאז ולתמיד? איכס. 7) אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? אע? 8) ראפ,פאנק, ג’אז או בלוז? ראפ.. 9) מה הצבע מסמל לדעתך? שחוררר
מוות.. 10) אוהב את הצבע? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif

אדום- 1) את אוהבת עגבניות? כן 2) וגמבה?כן 3) ותותים?כן
4) את נגעלת מדם?כן 5) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? השבוע.. 6) יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן
7) מה הדבר האדום הקרוב אליך? תיק 8) מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה 9) אוהבת את הצבע? אפשרי צהוב - 1) מה דעתך על לימון? הפרי בסדר אבל לא ארטיקים או דברים כאלה בלימון 2) אוהבת חרדל? איכססס
3) וגבינה צהובה? כן 4) כשאת מסתכלת על השמש, גם את מסתנוורת? כן 5) באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? לא צהוב 6) נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא יודעת לא שותה את זה 7) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? שומדבר 8) מה לדעתך צהוב מסמל? לא יודעת ירוק - 1) היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא, אני אוהבת אבוקדו 2) אתה אלרגי לדשא? לא 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4) מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני שבועיים 5) מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6) תן דוגמה לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה 7) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? מצעי מיטה (ירוק עם ורוד) 8) מה לדעתך ירוק מסמל? לא יודעת 9) אוהבת את הצבע הזה? בסדר כחול- 1) מה דעתך על הדרדסים? חמודים 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? חחחח בסדר 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא 4) אוהב ללכת לים? כן 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? המשטח הזה שמתחת לעכבר מחשב.. 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? קר
9) אוהב את הצבע הזה? פעם אהבתי, הייתי טומבוי כזאת.. ורוד- 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אהבה
2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? אני חולת ורוד ואני ממש לא פאקצה 3) יש לך בגדים ורודים? ברורר 4) זה צבע רק לבנות? תלוי.. הצבע עצמו כן אבל יש גזרות גם לבנים 5) אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? תלוי בגזרה, אם זאת גזרה לבנים בוורוד אז זה יפה לדעתי 6) מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? אני 7) החיים ורודים? לפעמים 8) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? שעון, מצעי מיטה, קלסר, הרבה.. 9) מה לדעתך צבע זה מסמל? אהבה
כתום- 1) אוהב תפוזים? כן 2) וקלמנטינות? כן 3) וגזר?לא 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד
5) הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא זוכרת 6) אורנג' חברה טובה? אני שייכת לפלאפון 7) ומה עם "תפוז אנשים"? בסדר.. 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?מספריים 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? לא יודעת 10) אוהב אותו? נחמד שחור- 1) באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן 2) פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? תלוי איזה שחור 3) איך חושך משפיע עליך? קצת מפחדת 4) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? עם טלוויזיה ואור במסדרון 5) למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום?
6) שוקולד מריר - מאז ולתמיד? מגעיל 7) אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל?
8) ראפ,פאנק, ג’אז או בלוז? ראפ 9) מה הצבע מסמל לדעתך? חושך, עצב 10) אוהב את הצבע? ככה ככה

julie90

New member
התשובות שלי ../images/Emo26.gif

אדום- 1) את אוהבת עגבניות? - כן. 2) וגמבה? - לפעמים. 3) ותותים? - לא ממש. 4) את נגעלת מדם? - מאוד! (זה ממש בגדר פוביה
). 5) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? - כשנחתכתי בזמן עשיית הסלט. לפני שבוע בערך. 6) יש לך בגדים בצבע אדום בארון? - כן אבל מעט מאוד. 7) מה הדבר האדום הקרוב אליך? - הבושם שלי
8) מה לדעתך מסמל הצבע האדום? - כאב. ודם. 9) אוהבת את הצבע? - לא. צהוב - 1) מה דעתך על לימון? - בריא. 2) אוהבת חרדל? - לפעמים. 3) וגבינה צהובה? - לא. 4) כשאת מסתכלת על השמש, גם את מסתנוורת? - יאפ
. 5) באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? - זהב?... 6) נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? - נו ו..? 7) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? - חח אין לי דברים צהובים
8) מה לדעתך צהוב מסמל? - זקנה אולי? ירוק - 1) היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? - אוי!! כן!!! 2) אתה אלרגי לדשא? - לא ממש. אבל אני שונאת את הריח שלו. 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? - זה תמיד נחמד! 4) מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? - מזמן. 5) מה עדיף: עלה או גבעול? - פרח
6) תן דוגמה לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: כמעט כולם לא? טוב, אם את מתעקשת - תפוח. 7) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? - הטבע. 8) מה לדעתך ירוק מסמל? - שלווה והרמוניה. 9) אוהבת את הצבע הזה? - הצבע האהוב עליי! כחול- 1) מה דעתך על הדרדסים? - סדרת הילדות שלי חח. 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? - לא ממש אוהבת. עדיף לקרוא סיפורים אירוטיים, לדעתי. 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? - איך לעזאזל אני אסתכל עכשיו לשמיים אם אני נצמאת בבית? ולא, אני לא יוצאת החוצה בשביל זה. 4) אוהב ללכת לים? - כן. 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? - אוהבת ים יותר אבל יש שם מדוזות, אז זה קצת הורס. 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? - זה בסדר, אני מניחה. 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? - המצעים של המיטה שלי (הם כחולים, נו) חיחי. 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? - שלווה. 9) אוהב את הצבע הזה? - כן. ורוד- 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? - פאקצה. 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? - אמת. 3) יש לך בגדים ורודים? - לא. 4) זה צבע רק לבנות? - לדעתי זה צבע לא אנושי שצריך להשמיד. עונה על השאלה? 5) אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? - אולי לא הומו אבל בהחלט מושפע. 6) מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? - לא. 7) החיים ורודים? - פחחחחח, לא (וטוב שכך). 8) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? - כלום. 9) מה לדעתך צבע זה מסמל? - גועל. כתום- 1) אוהב תפוזים? - כן. 2) וקלמנטינות? - גם. 3) וגזר? - יאפ. 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? - נגד!! 5) הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? - לא. 6) אורנג' חברה טובה? - סבירה. יש יותר גרועות. 7) ומה עם "תפוז אנשים"? - אחלה
8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? - "תפוז אנשים" (?). 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? - יום חדש, אולי. (זריחה/שקיעה). 10) אוהב אותו? - בסדר. שחור- 1) באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? - כן. 2) פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? סטיגמה. 3) איך חושך משפיע עליך? - פוביה
. 4) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? - חושך מוחלט (כי אחרת אי אפשר להירדם - אז מתגברים על הפוביה, חח). 5) למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? - צבע יכול לסבול (או להינות?) מעניין. 6) שוקולד מריר - מאז ולתמיד? - איכסה. 7) אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? - WTF?! 8) ראפ,פאנק, ג’אז או בלוז? רוק!!! 9) מה הצבע מסמל לדעתך? דיאטה?? 10) אוהב את הצבע? - כן. יש לי די הרבה בגדים שחורים.

khzh120

New member
עונה נה נה../images/Emo66.gif

אדום- 1) את אוהבת עגבניות?
2) וגמבה?
3) ותותים?
אהבת חיי
4) את נגעלת מדם?
5) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?מאה שנה..לא זוכרת 6) יש לך בגדים בצבע אדום בארון?אמממ...
7) מה הדבר האדום הקרוב אליך?היומן של האלופה,הוא כאן ממש לידי. 8) מה לדעתך מסמל הצבע האדום?חוזק 9) אוהבת את הצבע?
צהוב - 1) מה דעתך על לימון?
,איכס. 2) אוהבת חרדל?
על נקניקיה 3) וגבינה צהובה?
בלחם. 4) כשאת מסתכלת על השמש, גם את מסתנוורת? 5) באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?אפור,למה?
6) נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?כתמתם כזה 7) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?השמש.סתם.דף צהוב. 8) מה לדעתך צהוב מסמל?את השמש. ירוק - 1) היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?
אני לא סובלת אבוקדו
2) אתה אלרגי לדשא?
אי מתה על דשא. 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?
4) מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?בגן. 5) מה עדיף: עלה או גבעול?עלה. 6) תן דוגמה לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:גמבה אני יודעת? 7) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? 8) מה לדעתך ירוק מסמל?גועל בגלל האבוקדו.סתם.פרחוניות
9) אוהבת את הצבע הזה?
,יש לי זכרונות רעים מהצבע. כחול- 1) מה דעתך על הדרדסים?מעצבנים אחד אחד. 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?אמ.לא יודעת. 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?
4) אוהב ללכת לים?
5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?פחות. 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?
7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?ארטיק 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל?את האופק. 9) אוהב את הצבע הזה?
ורוד- 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת?סטיגמה. 3) יש לך בגדים ורודים?
4) זה צבע רק לבנות?
5) אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?
6) מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? חברה שלי 7) החיים ורודים?
תמיד 8) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?הבגד שלי. 9) מה לדעתך צבע זה מסמל?אמ.לא יודעת כתום- 1) אוהב תפוזים?
2) וקלמנטינות?
3) וגזר?
. עד כאן! 4) היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד,נגד.לא יודעת. 5) הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?
6) אורנג' חברה טובה?
7) ומה עם "תפוז אנשים"?
8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?התפוז אנשים שלמעלה. 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה?לא יודעת,תפוז. 10) אוהב אותו?
שחור- 1) באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר?יפה יפה. 2) פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת?
יודעת 3) איך חושך משפיע עליך?הוא לא משפיע עלי 4) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?חושך מוחלט 5) למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום?
6) שוקולד מריר - מאז ולתמיד?איכס.שונאת את זה. 7) אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל?
8) ראפ,פאנק, ג’אז או בלוז?ראפ 9) מה הצבע מסמל לדעתך?חוזק,אפלוליות 10) אוהב את הצבע?

mika95

New member
עונה...

אדום- 1) את אוהבת עגבניות?לא 2) וגמבה?כן 3) ותותים?כן 4) את נגעלת מדם?לא יודעת... 5) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לפני שבוע 6) יש לך בגדים בצבע אדום בארון?כן. 7) מה הדבר האדום הקרוב אליך?תיק שאני הולכת איתו תמיד. 8) מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אש.... 9) אוהבת את הצבע?צבע בסדר
צהוב - 1) מה דעתך על לימון?טעים
2) אוהבת חרדל?לא! 3) וגבינה צהובה?ככה,ככה 4) כשאת מסתכלת על השמש, גם את מסתנוורת?כן
5) באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?אממם... תנו לי לחשוב.. צהוב? 6) נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?או-קיי 7) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?בובת בובספוג קטנה שזכיתי בה בלונה פארק
8) מה לדעתך צהוב מסמל? שמש
ירוק - 1) היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא נראה לי... 2) אתה אלרגי לדשא?לא 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?לא ניסיתי.. 4) מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?לא יודעת... 5) מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6) תן דוגמה לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:לימון 7) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך?הספר הרביעי של הארי פוטר
8) מה לדעתך ירוק מסמל?שמחה 9) אוהבת את הצבע הזה?כן
כחול- 1) מה דעתך על הדרדסים?חמודים.. 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?
3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?אין לי כוח לנסות! 4) אוהב ללכת לים?מאוד! 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?בים הכי כיף! 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?אממם העיניים שלי? 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל?שלווה 9) אוהב את הצבע הזה?כן.
ורוד- 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?פאקצות... 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת?אמת 3) יש לך בגדים ורודים?לא 4) זה צבע רק לבנות?לא 5) אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?תלוי 6) מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? כן 7) החיים ורודים?לא
8) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?אממם הכפפות שלי... 9) מה לדעתך צבע זה מסמל?פאקצות כתום- 1) אוהב תפוזים?כן
2) וקלמנטינות?כן 3) וגזר?כן 4) היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד 5) הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?כן....,אבל לא בגלל ההתנתקות. 6) אורנג' חברה טובה?אני בסלקום 7) ומה עם "תפוז אנשים"?
8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?התיק שלי 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה?חיים 10) אוהב אותו?כן שחור- 1) באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר?לא יודעת 2) פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? סטיגמה 3) איך חושך משפיע עליך?לא 4) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?הדלת שלי פתוחה אז יש טיפה אור 5) למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום?לאיודעת 6) שוקולד מריר - מאז ולתמיד?לא איחח 7) אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל?אה? 8) ראפ,פאנק, ג’אז או בלוז?לא יודעת... 9) מה הצבע מסמל לדעתך?אופל 10) אוהב את הצבע?ככה,ככה

danit1234

New member
עונה =]

אדום- 1) את אוהבת עגבניות?כן =) 2) וגמבה?אממ ככה 3) ותותים?מאוד:) 4) את נגעלת מדם?לא ממש 5) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לא שזכור לי אז כנראה מזמן 6) יש לך בגדים בצבע אדום בארון?כן חולצות 7) מה הדבר האדום הקרוב אליך?מגרד גב של מיני מאוד מפראיז XD 8) מה לדעתך מסמל הצבע האדום?קשה להגיד לא נראה לישספציפית אהבה לא יודעת למה זה נקבע אבל בהחלט משהו עז כזה אולי תשוקה [איזה חופרת אני
] 9) אוהבת את הצבע?כן צהוב - 1) מה דעתך על לימון?פיכסה 2) אוהבת חרדל?לא 3) וגבינה צהובה?כן 4) כשאת מסתכלת על השמש, גם את מסתנוורת?מן הסתם XD 5) באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6) נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?בערך 7) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?נייר צהוב 8) מה לדעתך צהוב מסמל?משהו מואר , שמח , חיים ירוק - 1) היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?יתן לומר 2) אתה אלרגי לדשא?קצת זה עושה לי גירודים 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?האמת שלא יצא לי כ"כ
4) מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?אתמול 5) מה עדיף: עלה או גבעול?שיהיה עלה 6) תן דוגמה לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננה? 7) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך?ספר ירוק 8) מה לדעתך ירוק מסמל?אולי גדילה צמיחה התפתחות 9) אוהבת את הצבע הזה?כן כחול- 1) מה דעתך על הדרדסים?חמודים 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?נו אל תשאלו יש לי כאלה , סתם נו . אף פעם לא ראיתי ולא נראה לי שאני אנסה אומרים שהכל שם סתם דוחה ומוגזם
3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לא שניסיתי 4) אוהב ללכת לים?כן מאוד 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?שניהם אותו דבר 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?קופסא 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל?הוא די ציוני כזה חחח אממ לא עולה לי כרגע 9) אוהב את הצבע הזה?חח בערך ורוד- 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?שזה חמוד =] 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת?סטיגמה לגמריי 3) יש לך בגדים ורודים?לא כ"כ 4) זה צבע רק לבנות?לא 5) אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?ללא בתקופה הזאת כבר קשה להבחין בין חולצה של בן לשל בת זה לא ממש משנה אולי הוא סתם אוהב תצבע 6) מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? אני אוהבת ורוד =] 7) החיים ורודים?לפעמים 8) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?עט חמוד כזה של קיטי 9) מה לדעתך צבע זה מסמל?לי זה מזכיר משהו מתוק כזה , אופטימי, טוב ממ לא יודעת כ"כ כתום- 1) אוהב תפוזים?כן בערך בלי גרעינים XD 2) וקלמנטינות?כנל 3) וגזר?מבושל 4) היית בעד או נגד ההתנתקות?באמצע 5) הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?אולי בלי קשר חח 6) אורנג' חברה טובה?נראה לי 7) ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?קלמר ישן 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה?גם דברים חיובים אני חושבת 10) אוהב אותו?כן שחור- 1) באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר?אממ בדר"כ כן 2) פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת?גם אבל לא רק 3) איך חושך משפיע עליך?לא ממש מפחיד אבל זה יותר מפחיד מלהיות באור אני חושבת שרב האנשים הם ככה רב הפחדים בעצם נובעים מהלא נודע אולי הגדול שבהם הוא מוות ובחושך אנחנו לא יודעים מרגישים אולי פחות בטוחים 4) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?טלוויזיה 5) למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום?אולי בגלל שהוא הצבע באמת הכי כהה ואצל אנשים זה מעורר אסוציאציה של משהו אפלולי כזה 6) שוקולד מריר - מאז ולתמיד?יאפ 7) אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל?? 8) ראפ,פאנק, ג’אז או בלוז?פאנק \בלוז תלוי אבל אפחד מהם לא כ"כ עושה לי את זה:p 9) מה הצבע מסמל לדעתך?קשה לי להגיד 10) אוהב את הצבע?כן

rotem bobo

New member
תשובות :]

אדום- 1) את אוהבת עגבניות? כה 2) וגמבה?כה 3) ותותים?כה 4) את נגעלת מדם? אאאמ... בערך 5) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לפני 3 ימים באצבע 6) יש לך בגדים בצבע אדום בארון?כה 7) מה הדבר האדום הקרוב אליך?בובה 8) מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה תשוקה אשששש 9) אוהבת את הצבע?אממ... כה צהוב - 1) מה דעתך על לימון?יאמיייייייי 2) אוהבת חרדל?אמ...בערך לא ממש 3) וגבינה צהובה?כה 4) כשאת מסתכלת על השמש, גם את מסתנוורת?כה חחח 5) באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צ=ה=ו=ב= 6) נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?אכן 7) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?וילון 8) מה לדעתך צהוב מסמל?אורררררר ירוק - 1) היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?מממ.. כה האקס שלי היה אבוקדו ... באסה=\ חחח 2) אתה אלרגי לדשא?לא 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כה 4) מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?לפני חודש 5) מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6) תן דוגמה לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:לימון 7) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך?דף 8) מה לדעתך ירוק מסמל?רוגע .. טבע .. 9) אוהבת את הצבע הזה?ממ.. תלוי באיזה גוון כחול- 1) מה דעתך על הדרדסים?חמודים 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?מממ... לא יודעת 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?כה 4) אוהב ללכת לים?כה 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?יםםםםםםם הכי אוהבת 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?מאוד 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?צלחת פלסיק 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל?מים ים 9) אוהב את הצבע הזה?כה ורוד- 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? צבע מהמם ... עדינות חיחחי ברביות 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת?ממ... תלוי 3) יש לך בגדים ורודים?מלא 4) זה צבע רק לבנות?ממש לא... גם לבנים ... 5) אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?אני אחשוב שהוא חמוד 6) מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? כה 7) החיים ורודים?ממש ממש לא 8) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?החולצה שלי 9) מה לדעתך צבע זה מסמל?יופיייייייייייייייי כתום- 1) אוהב תפוזים?כה 2) וקלמנטינות?כה 3) וגזר?קצת 4) היית בעד או נגד ההתנתקות?לא זוכרת 5) הלכת עם כתום בזמן ההתנתקותלא? 6) אורנג' חברה טובה?כה סבבה 7) ומה עם "תפוז אנשים"? משו אששששש 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?דףףףף 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה?תפוז חחחח 10) אוהב אותו?לא ממש לפעמים שחור- 1) באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר?אכן נראלי 2) פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? סטיגמההההההה 3) איך חושך משפיע עליך?תלוי 4) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?תלוי 5) למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום?צבע מוחלט נראלי 6) שוקולד מריר - מאז ולתמיד?לתמידדדדדדד 8) ראפ,פאנק, ג’אז או בלוז?תלוי 9) מה הצבע מסמל לדעתך?הרבה 10) אוהב את הצבע?סבבה

mayushaa

New member
יאא המון זמן לא עשיתי,גמלי באאא!

אדום- 1) את אוהבת עגבניות?מאד! 2) וגמבה?גם! 3) ותותים?ברור 4) את נגעלת מדם?לא ממש.. 5) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לפני שעה..קילפתי פצע חחחחחח 6) יש לך בגדים בצבע אדום בארון?ממ דווקא לא הרבה 7) מה הדבר האדום הקרוב אליך?שפתון 8) מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה? 9) אוהבת את הצבע?נחמד צהוב - 1) מה דעתך על לימון?חמוץ 2) אוהבת חרדל?מגעיל 3) וגבינה צהובה?שונאת 4) כשאת מסתכלת על השמש, גם את מסתנוורת?כן 5) באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב 6) נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?כן חח 7) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?אמממ כלום? 8) מה לדעתך צהוב מסמל?שנאה ירוק - 1) היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא חח 2) אתה אלרגי לדשא?זה מגרד כזה 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?רק עם שמיכה 4) מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?אמממ החודש מתישהו 5) מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6) תן דוגמה לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:עגבנייה 7) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך?כלום חחחחחחח 8) מה לדעתך ירוק מסמל?טבע 9) אוהבת את הצבע הזה?לא משהו כחול- 1) מה דעתך על הדרדסים?חמודים 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?חחח לא בקטע בכלל 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?כן.. 4) אוהב ללכת לים?לא יש חול.. 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?בריכה יותר=] 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?כן... 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?פוסטר בחדר.. 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל?דגל ישראל 9) אוהב את הצבע הזה?ממאדדדדדד ורוד- 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?בזוקה 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת?אמת 3) יש לך בגדים ורודים?יש כמה ..תלוי איזה ורוד 4) זה צבע רק לבנות?לא..יודעת 5) אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא... 6) מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? כן 7) החיים ורודים?לא 8) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?כלום\= 9) מה לדעתך צבע זה מסמל?מסטיק בזוקה כתום- 1) אוהב תפוזים?כן רק מיץ 2) וקלמנטינות?לא 3) וגזר?כן..מבושל 4) היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד..נגד מה זה משנה? 5) הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?אין לי בגדים כתומים 6) אורנג' חברה טובה?כן 7) ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה דבר 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?ההבהוב של המסנג'ר 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה?תפוז אנשיםם 10) אוהב אותו?הוא פסדר שחור- 1) באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר?כןןןןןן 2) פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת?אמת אבל גם אנשים רגילים 3) איך חושך משפיע עליך?אחלה..עוזר לי להירדם 4) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?חושך 5) למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום?לא יודעת 6) שוקולד מריר - מאז ולתמיד?כןןן 7) אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל?לא הבנתי 8) ראפ,פאנק, ג’אז או בלוז?ראפ 9) מה הצבע מסמל לדעתך?אלגנטיות 10) אוהב את הצבע?מאדדדדדדד

למעלה