שאלון צבעים

שאלון צבעים../images/Emo3.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? 2- וגמבה? 3- ותותים? 4- אתה נגעל מדם? 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 6- יש לך בגדים באדום בארון? 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 9- אוהב את הצבע? צהוב 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל? 3- וגבינ"צ? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כתום 1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו?

../images/Emo23.gifעונה ../images/Emo23.gif שב"ש לכולם

1 - אתה אוהב עגבניות? מאודד 2- וגמבה? לא כל כך 3- ותותים? חחח עם שמנת זה ממממ ענק :)) 4- אתה נגעל מדם? ממש לא . 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני כמה ימים. 6- יש לך בגדים באדום בארון? כמעט ולא 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הבקבור קולה חחחחחחחחח 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? סכנה. 9- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? בריא לגרון :)) 2- אוהב חרדל? כההההה 3- וגבינ"צ? ממממ מת על זה תמיד אני גונה מהסופר 300 גרם (חחחחח סתאםם) 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מת על השמש אני משתזף 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב :)) 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? חחח כןןן 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? החוטיני של השכנה שלי. חחחחחחחח סתם 9- מה לדעתך צהוב מסמל? בריאות 10- אוהב את הצבע הזה? כןןן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא 2- אתה אלרגי לדשא? כן 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? ממממ כההה 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני כמה ימים 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה ירוק זה הפאנן חחחח 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: אבוקדו 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? מממ כן 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הכרית שלי חחחחח 9- מה לדעתך ירוק מסמל? שקט 10- אוהב את הצבע הזה? כןןן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? סרטים כחולים זה כיף למי שידו הימנית פנויה חחחחחחחח 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לפעמים 4- אוהב ללכת לים? הים זה חייי 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחותת 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא חחחח 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא שם תחתונים חחחחחחחחח 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הקופסת סיגריות שלי כחול לבן 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רגיעההה שלווה 10- אהב את הצבע הזה? כן :))) ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? חוטיני דק וריחני חחחחחחח 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אין לי חחחחחחחח 4- זה צבע רק לבנות? כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא ממש 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא ממש 7- החיים ורודים? תלוי למי 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? הרוקט שהשכנה שלי שכנה אצלי חחחחחחחחחחח. (סתםם) 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? כמה דברים 10- אוהב את הצבע? לא ממש כתום 1- אוהב תפוזים? כןןן 2- וקלמנטינות? כןןן 3- וגזר? אחותך אוהבת גזר אחי בחיאת?(חחחח סתם) 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד. ההתנתקות היתה לשווא. יצאנו פארשים וחולירות כולנו. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כןןן 6- אורנג' חברה טובה? כולם חארות נוכלים שקרנים מושחתים רמאים. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה אנשים (תלוי מיש הכי קרוב לצלחת) 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הקופסת תכשיטים של אישתי מול העינים חחחחחחחח 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? נחמדות 10- אוהב אותו? חחח נגיד חחחח
שבת שלום וכל טוב לכולם

גם אני עונה... ../images/Emo23.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? גם 3- ותותים? כןןן 4- אתה נגעל מדם? כן 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אמ..לא זוכרת 6- יש לך בגדים באדום בארון? יש 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הבקבוק של שוקי זיקרי 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה, כאב 9- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ 2- אוהב חרדל? אלרגית 3- וגבינ"צ? כןן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אין לי מושג 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הקערית של הגרעינים 9- מה לדעתך צהוב מסמל? קנאה, 10- אוהב את הצבע הזה? תלוי במה ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא יודעת... 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? וואלה כן 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? בחנות, שמדדתי חולצה חח 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: אמ... 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? וואלה אין לי שמץ 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הבובת כלב שלי 9- מה לדעתך ירוק מסמל? פרששש, מכבי חיפה
10- אוהב את הצבע הזה? כןן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? כאלה חמודים... 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? איכככככככ 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, זה מצחיק חח 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אין לי כוח לבדוק.. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הפלא' 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חופשששש 10- אהב את הצבע הזה? מאוד ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פינוק 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? גם וגם חחח תלוי מי 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? גם הפעם אין לי כוח לקום לארון... 4- זה צבע רק לבנות? בעיקרון כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? תלוי ... 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אחותי... כל החדר שלה ורוד 7- החיים ורודים? לפעמים 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? הפיג'מה שעליי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אהבה, יופי 10- אוהב את הצבע? כן כתום 1- אוהב תפוזים? תלוי בחשק 2- וקלמנטינות? כנ"ל 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? היה לי סרט..נחשב? 6- אורנג' חברה טובה? לא יודעת.. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? סבבה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? אתר "תפוז" 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לא יודעת 10- אוהב אותו? צבע סבבה חחח

מושמושה

New member
.

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות?כן 2- וגמבה? כן 3- ותותים? מאוד 4- אתה נגעל מדם?כן 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?מחזור זה נחשב חחח? 6- יש לך בגדים באדום בארון? כמעט ולא 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? טבעת עם אבן אדומה 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה..חושניות 9- אוהב את הצבע? לא צהוב 1- מה דעתך על לימון?חמוץ 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כיין 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?מי לא? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! וואף
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נכון 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אממממממ דבורה <בובת ענק| 9- מה לדעתך צהוב מסמל? בננות 10- אוהב את הצבע הזה? כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?היה ונשאר 2- אתה אלרגי לדשא? מגרד! 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כןן 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? שלשום 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננה@! 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?בבננההה <לאבשלה> 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע 10- אוהב את הצבע הזה? חמוד כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? מטרידים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?אה..ממממממ שיהיה בכיף 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 2 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?אין 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שלווה 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? חח אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לפעמים 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כן 7- החיים ורודים?כתומים 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? אין כזה 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? גאווה
10- אוהב את הצבע? לא כתום 1- אוהב תפוזים?כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? לא 7- ומה עם "תפוז אנשים"?נחמדים שיקנו שרת חדש 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הכלב על הפלא שלי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? שליטה! 10- אוהב אותו?מאודדדדדדדד מה זהו?

נענה? טוב יאללה נענה

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? תלוי 2- וגמבה? כן 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם? מאוד 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני שניה 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? חולצה 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? הפועל ^&%^$
9- אוהב את הצבע? אמממ... כן ולא צהוב 1- מה דעתך על לימון? אין לי דעה :p 2- אוהב חרדל? לא ממש 3- וגבינ"צ? לא ממש 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לא מה פתאום בכלל לא 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב =\ 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! טוב אחחחחחחחחחחי 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? מאיפה לי 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? צעיף 9- מה לדעתך צהוב מסמל? בית"ר וזה?
10- אוהב את הצבע הזה? כןןןןן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? היית בפגישה אצל הרופא? מה זה השאלה הזאת 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כו אבל לא חשוב קשה לי לחשוב 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה.......... 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: שזיף 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? וואלה אין לי מושג חחחחחח מה זה זה 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? דף 9- מה לדעתך ירוק מסמל? שאלה טובה 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? אמממ חמודים
אני גם כזאת
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אין דיעה שילכו שמה רחוק 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן 4- אוהב ללכת לים? תלוי 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? תלוי 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אממ מאיפה לי הרבה 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? טוש 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? א"י וזה... 10- אהב את הצבע הזה? כן מאוד ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? עדי- didasi חחח
2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לאאאאאאאא חס וחלילה 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? תלוי מי לובש את זה 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כן 7- החיים ורודים? כן ורוד בזוקע
8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? חחחחחחחחחחח שומדבר 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? לא יודעת 10- אוהב את הצבע? לא ממש לא כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נ-ג-ד
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? אממ כן 6- אורנג' חברה טובה? וואלה נחמדדדדדדדדדד 7- ומה עם "תפוז אנשים"? מה איתם
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? כובע 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? התנתקות... 10- אוהב אותו? כן מאודדדד יאללללללללללללללללללללללללה ת-נ-ו-ח-ו

דרדסים שולטים!חחח

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? גם 3- ותותים? מאוד 4- אתה נגעל מדם?לא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת..אני מקבלת פעם בחודשיים..לך תזכור.. 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך?הלב 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה 9- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון?חמוץ 2- אוהב חרדל? כן 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? ברור 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! סלחתי לך 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כן...SO? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אממ..אין לי הרבה דברים בצהוב.. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? משהו חמוץ..לא מתה על הצבע 10- אוהב את הצבע הזה? לא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא...אני לא נוגעת בזה...איכסה. 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כה 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? יום שני 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? מאיפה לי?! 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הצמח שיש בעציץ של אמא שלי במרפסת 9- מה לדעתך ירוק מסמל? אממ...טבעיות 10- אוהב את הצבע הזה? לא מתה עליו..אבל הוא לא רע כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? מתה עליהם 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? לא מתה עליהם 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? ים ים י ם...איכסה בריכה 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אממ..לא סופרת תחתונים..אבל יש 5-6 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? אין לי חפצים שאני קשורה אליהם.. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע... 10- אהב את הצבע הזה? יאפ ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? כיףףף כיףףף כיףףף 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה! 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כןן...הרבה.. 4- זה צבע רק לבנות? לא חושבת 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא... 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כן 7- החיים ורודים? לצערי לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? התחתונים שלי(יש לי מלא תחתונים ורודים..חיחיח) 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פינוקי ...אממ..כאילו...ילדותית.. 10- אוהב את הצבע? כןןןןןןןןןןןןןןןןן כתום 1- אוהב תפוזים? יאפ 2- וקלמנטינות? גם..רק שלא יהיו גרעינים 3- וגזר? תלוי..אם הוא מתוק כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן 6- אורנג' חברה טובה? כןן 7- ומה עם "תפוז אנשים"?לא מתה עליהם.. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? אין לי דברים כתומים ממש 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? אממ....מסמל...חיובי...משהו טוב.. 10- אוהב אותו?כן זהו?! לא שאלת על לבן!?שחור?!אפור?!בורדו?!תורכיז?! חחחחח יאללה..בברכת משעמם לי רצח מאי

עונהההההההה גם...

- אתה אוהב עגבניות? קצת 2- וגמבה? מאוד 3- ותותים? יאמיייייייייייי 4- אתה נגעל מדם? כן קצת 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? מזמןןןןןןןן 6- יש לך בגדים באדום בארון? בטח המון 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? אמממ מעיל 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אממ נשיותת 9- אוהב את הצבע? קצת צהוב 1- מה דעתך על לימון? טעים אבל חמוץ
2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? יאמי טעים 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כע 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהובב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! חחחחח מזה?? 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא שותה מיץ רק קולההההה 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? שמש 9- מה לדעתך צהוב מסמל? לא יודעת 10- אוהב את הצבע הזה? לא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? בטחח 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? ממזמן 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: אבוקדו עם קרקר.. 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק?לא קוראת 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? לא ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אהבההההההההה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? המוןןןןןןן 4- זה צבע רק לבנות? לא רק 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? ממש לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? 7- החיים ורודים? כע תלוי למי 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? מאודדדדדדדדד כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כע 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? ... 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? אמממ לא יודעת יש לי פלאפון
7- ומה עם "תפוז אנשים"? הם מעפנים וכל הזמן יש להם תקלות בשרתתת 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? ללללללללללללללא יודעתתתתתתתתתת קבלו תמונהההההההההההההההההה

טוב נו... גם ככה משעמם

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כעעע 2- וגמבה? גם 3- ותותים? מ=א=ו=ד 4- אתה נגעל מדם? איכ כן 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? שלשום בעבודה נחתכתי מזכוכית 6- יש לך בגדים באדום בארון? חולצה אחת 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? המצת שלי 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? שטן :) 9- אוהב את הצבע? מממ חביב צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ בעעעע 2- אוהב חרדל? איכ לאאא 3- וגבינ"צ? בארור 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? אם אני בלי משקפי שמש אז כן, כמו כל אחד... 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אין לי כזה 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! מממ טוב 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? זה צבע מוזר כזה, חסר הגדרה.. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הגרביים שלי 9- מה לדעתך צהוב מסמל? סאן שיין 10- אוהב את הצבע הזה? לא הכי ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא שזכור לי 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? אחרי כמה ראשים כן... 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אמממ לא זוכרת, אבל לא מזמן 5- מה עדיף: עלה או גבעול? פרחים 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא יודעת 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? לא מוצאת משו כזה 9- מה לדעתך ירוק מסמל? גראס :))) 10- אוהב את הצבע הזה? לפעמים כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חבודים!! 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? מחרמנים... 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? חחחחח כןןןן 4- אוהב ללכת לים? ברור 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? תלוי במוזה 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? זה מגניב 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 4 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? התחתונים שלי :) 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? ים!! 10- אהב את הצבע הזה? מאוד ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? ברביות ופקאצות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 2 חולצות וטרנינג אחד 4- זה צבע רק לבנות? תלוי בגוון 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? ושוב... תלוי בגוון 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כן, אחותי 7- החיים ורודים? תלוי איך מסתלים עליהם 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? ברביות :) 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? ברביות.... 10- אוהב את הצבע? לפעמים כתום 1- אוהב תפוזים? איכס 2- וקלמנטינות? בעעעע 3- וגזר? פויה!! 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נמנעתי 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? כן הם בסדר... 7- ומה עם "תפוז אנשים"? ה=ת=מ=כ=ר=ו=ת 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? תפוז אנשים 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? תפוז אנשים :) 10- אוהב אותו? לא ממש

זה ממכר

New member
עונה גם

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? לא ממש אולי עם קוטג, זה עושה לי ריחות לא טובים 3- ותותים? חולה עליהם 4- אתה נגעל מדם? לא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? נראה לי אתמול או שלשום 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הקרוב אליי עכשיו? נראה לי דם 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה וחושניות 9- אוהב את הצבע? נחמד נחמד, זה בא בגוונים צהוב 1- מה דעתך על לימון? יאמי 2- אוהב חרדל? כן 3- וגבינ"צ? חולה על זה 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? בוודאי מי לא 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב אפור 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! אהה טוב שכך :) 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא בטוח, לא יודע, מממ אתה מתכוון לסיידר? זה כמו צבע החנונה 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? עטיפה של מילקי 9- מה לדעתך צהוב מסמל? את בית"ר ירושלים 10- אוהב את הצבע הזה? חולה עליו ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? ליכלוך בגדים :/ 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? נראה לך אני רושם תאריך? זה היה מזמןן עכשיו אין לי בגדים ירוקים 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? מאיפה לי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?החובר של בניין ודיור 9- מה לדעתך ירוק מסמל? וואלה אין לי מושג 10- אוהב את הצבע הזה? כן יש גוון שאני דלוק עליו כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? דרדסית תעשי לי תאומים יענה על השאלה? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? בלוגTV מבוגרים ל24 שעות :) 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אין לי כוח לנסות ומה שגם עכשיו בוקר 4- אוהב ללכת לים? לא 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, אולי אותך זה מפחיד 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? פעם היה המון עכשיו אין ממש ואני לא מתכוון לספור ומה איכפת לך מה קורה עם התחתונים שלי, (אני אלך לבדוק מה הבנות כתבו :D) 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? סכין יפני 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רגיעה, (נראה לי) 10- אהב את הצבע הזה? הצבע האהוב עליי ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות חחחחחחחחחחחחח איזה שאלה חזקה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת! אבל לא קשור לצבע 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? חולצה אחת 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? נייר טואלט עם הלבבות 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? את הפקאצות חחחחחחחחחח 10- אוהב את הצבע? נחמד נחמד, חמוד כתום 1- אוהב תפוזים? תפוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז חחח שאלה ריטורית עם הכינוי שלי 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? מידי פעם 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא גיבתי דעה 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן 6- אורנג' חברה טובה? לא בני זו 7- ומה עם "תפוז אנשים"? מה איתם? :p לא תשא את שמם לשווא 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? החולצה שלי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? את תפוז אנשים :) 10- אוהב אותו?חולה עליו זה הצבע שאני רואה כל יום במשך שנים

טוב נו שיהיה../images/Emo3.gif

יאללה לעבודה: אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? כן 3- ותותים? אוחחחחחחחח ברורררררררר 4- אתה נגעל מדם? לא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמולללללללל פוייייייי אני נפלתייייייי על הברך
6- יש לך בגדים באדום בארון? ברורררררררררר 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? כרית גדולה בצורת לב 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? סקסי
9- אוהב את הצבע? מאודדדדדדדדד צהוב 1- מה דעתך על לימון? טעים לסלט 2- אוהב חרדל? כן 3- וגבינ"צ? כןןןןןןןןןןןןן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! חחחחחחחחח 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אהה,לא הבנתי את השאלה אז בייט מי! 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אין 9- מה לדעתך צהוב מסמל? זוהר 10- אוהב את הצבע הזה? ברוררררררר ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?
חחחחחחחח 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לפעמים כשיש זמן 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? רק סריג וזה היה אממ השבוע 5- מה עדיף: עלה או גבעול? לא משנה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא יודעת אולי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? אמממ העיניים שלי
9- מה לדעתך ירוק מסמל? צבע 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?חמודיםםםםםםםםםםם 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?אממממ אין תגובה
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?אם אתה אומר אתה יודע 4- אוהב ללכת לים?ברוררררררררררררררררררררר 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? אוהבת יותר בריכה 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? אני לא אוכלת ארטיק כחול בעעעעעעע 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? יש 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?הראש חחחח 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמיים 10- אהב את הצבע הזה? ברורררררררררר ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? רכות, עדינות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? הרבה 4- זה צבע רק לבנות? חחחחחחחחחחחחחחחחח אמממממ חחחחחחחחחחח יו אני מתה 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? חחחחחחחחחחחחחח כן כן מכירה יו איפה לירן כשאני צריכה אותו חחחחח 7- החיים ורודים? לא תמיד 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? התחתונים שלי
9- מה לדעתך צבע זה מסמל? ילדותיות כזה וזה... 10- אוהב את הצבע? ברורררררררררררררררררררררררררררר כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא זה ולא זה 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? חחחחחחחח ממש 6- אורנג' חברה טובה? אומרים שכן 7- ומה עם "תפוז אנשים"? נייססססססס
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? וואלה אני באמת שותה מיץ תפוזים
9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? אמממ נחמד כזה 10- אוהב אותו?כןןןןןןןןן טוב לסיכום השאלון נחמד אבל מה באמת עם שאר הצבעים? אהה אולי אתה תעשה שאלון המשך כזה וזה.. ואם לא אז וואלה נחמד טוב בכל מקרה היה נחמד ואני ? אין צבע שאני לא אוהבת
שבת שלום לכולם ומואהההההההההההההההההההההההההההההההההה

מזושש

New member
../images/Emo42.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? בעעע לא! 3- ותותים? מאודד 4- אתה נגעל מדם? בעע כן 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת..:| 6- יש לך בגדים באדום בארון? יש לי קשת וחולצה אדומה אחת לא חולה על אדום.. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך?המאפרה 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה..:) 9- אוהב את הצבע? לא כזה... צהוב 1- מה דעתך על לימון? מוסיף המון..
2- אוהב חרדל? אייככ הכי לא! 3- וגבינ"צ? רק בטוסט... 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? נו ברורר 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב.. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נו...? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? דיסק של משחק... 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שינאה...:| 10- אוהב את הצבע הזה? לא כזה... ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן בגן אני לא אכנס לזה... 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן ולהיסתכל על העניים ככה בפנאן שליי אין יותר מזה! 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה.. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: תפוז!! תותים :) 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא יודעת לא קראתי... 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? נעלי בובה ירוקות 9- מה לדעתך ירוק מסמל? חיים:) 10- אוהב את הצבע הזה? כן... כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? מאוד אהבתי את זה!! 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? שיהנו... 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא רואים נקודות כאלה בצבע צהוב שזה יכול לשגע !! 4- אוהב ללכת לים? מתה על זה!! חולה על זהה ואיפה השמשששששש?!?!?
5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? כל מקום שיש שמש טוב בשבילי..
6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? חחח למה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8 יש לי אובססיה לדבר הזה..
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? העגילים שלי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? טוהר 10- אהב את הצבע הזה? כן:) ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? איככ 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סוג של אמת... 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אממ בלחץ חולצה אחת שיש בה פס ורוד... 4- זה צבע רק לבנות? לא על בנים זה מאוד יפה...ביחוד אם הוא מהאנשים עם ההסמקות הטיבעיות.. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? ממש לא .. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא...=\ 7- החיים ורודים? למה לא?! 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? קליפס 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פאקצות? 10- אוהב את הצבע? לא כזה... כתום 1- אוהב תפוזים? כן...חחח 2- וקלמנטינות? גם...:) 3- וגזר? בעעעע אין לזה טעם...אני לא מבינה אנשים שאוהבים את זה.. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? זה מה זה לא אכפת לי סורי... 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא ניראה לי 6- אורנג' חברה טובה? :| לא בדקתי 7- ומה עם "תפוז אנשים"? חחחח אחלה לגמרי 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? נעלי בית שלי...זה סוג של אפרוח כתום:) 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? אורנג' :| 10- אוהב אותו?לא...

עונה :p

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? לא 2- וגמבה? לא 3- ותותים?כן 4- אתה נגעל מדם? לא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? שעשיתי בדיקת דם 6- יש לך בגדים באדום בארון? לא 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך?אין דבר כזה 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? מלחמה 9- אוהב את הצבע? לא צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ ,אבל מוסיף המון 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?כן 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הכרית שלי 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שלווה 10- אוהב את הצבע הזה? מאוד! ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?לפעמים 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?לפני שבוע 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוקבננה: 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? רק השם של הספר בירוק 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?אין דבר כזה 9- מה לדעתך ירוק מסמל? רוגע 10- אוהב את הצבע הזה? לא כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? יצורים כחולים חמודים:p 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? נחמדים חחחח 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?כן 4- אוהב ללכת לים? לא 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?אותו דבר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? ..... 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?השלט שלי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שקט 10- אהב את הצבע הזה? מאוד! ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?לא יצא לי לחשוב עליו 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?סטיגמה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אין לי 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?תלוי בבנאדם 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד?לא מכיר 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?אין דבר כזה 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?חיים יפים 10- אוהב את הצבע? לא כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות?לא 3- וגזרלא? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא 6- אורנג' חברה טובה? כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"? גם 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? השמיכה שלי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?את שכונת התקווה 10- אוהב אותו?לא

חעחע

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כה 2- וגמבה? לא ממממש 3- ותותים? כה 4- אתה נגעל מדם? לא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אנערף 6- יש לך בגדים באדום בארון? לא 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? חולצה 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? חושניות 9- אוהב את הצבע? נחמד צהוב 1- מה דעתך על לימון? טעיםםםםם 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כה 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כה 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? חרדל 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא יודעת 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אנעררררררררף 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמש 10- אוהב את הצבע הזה? חביב ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? מערכת יחסים כושלת 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? איכ לא יש נמלים 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? אנערף 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?מדים 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע 10- אוהב את הצבע הזה?לא ממש כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? כוסונים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? כה 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 7ככה 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? מכנס 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמיייייםםםםם 10- אהב את הצבע הזה? מאוד ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? חזיר 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אחותי 7- החיים ורודים? רק דרך עיניים אדומות 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? אחותי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? חזיר 10- אוהב את הצבע? לא ממש כתום 1- אוהב תפוזים? כה 2- וקלמנטינות? כה 3- וגזר? כה 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? כה 7- ומה עם "תפוז אנשים"? כה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?תפוז 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? בלו TV 10- אוהב אותו?כה

גמניי עונההה...שבוע טוב ../images/Emo13.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? אמ..ככה ככה 2- וגמבה? ואי ואייי הכי טעים אחרי במבה 3- ותותים? כן במיוחד גומי 4- אתה נגעל מדם? תלוי איפה 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? שקיבלתי..לפני שבועיים חחח 6- יש לך בגדים באדום בארון? לא הרבה 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? גמבה חח וקטשופפ 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? סכנה 9- אוהב את הצבע? לא כ"כ צהוב 1- מה דעתך על לימון? מוסיף המון 2- אוהב חרדל? לעעעע 3- וגבינ"צ? לעע 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כןן אוחח שמש..הכי כיףף 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהבהב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? וואלה? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אמ..לא יודעת 9- מה לדעתך צהוב מסמל? חום..שמש..אור 10- אוהב את הצבע הזה? סבבה לא רע ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לעע 2- אתה אלרגי לדשא? לא..אני אוהבת דשא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן ואי ואיי 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אמ..יום חמישי.מדים..בעע 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: מלפפוןן 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא יודעת.. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? מכבי חיפה 9- מה לדעתך ירוק מסמל? דשא..ואת מכבי! 10- אוהב את הצבע הזה? כן סבבה כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמדמודיםם 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? חח שובבים.. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כןן 4- אוהב ללכת לים?מאודדדד 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יםם 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? חח לא זה חמוד 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא ספרתי 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? היםם 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? דגל,ים,שמיים 10- אהב את הצבע הזה? כןן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? תינוקת ומסטיקקק חח 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כמעט הכל.. 4- זה צבע רק לבנות? לא רק..אבל יותר יפה עלינו..הבנות:) 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא הומו..אבל נשי כזה 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אני.. 7- החיים ורודים? הלוואי 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? החדר שלי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? שלמות .יופי. ילדים.בובות 10- אוהב את הצבע? הכי הרבה מכל הצבעייםם כתום 1- אוהב תפוזים? כןן 2- וקלמנטינות? ככה ככה 3- וגזר? כהה 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? כן.. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? ממכר 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הפלאפון שליי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? תפוז חח 10- אוהב אותו?כה

גמני.. :)

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? מאוד 3- ותותים? אוחח יאמי 4- אתה נגעל מדם? ממש ממש ממששש לא! 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני יומיים כשפתחתי לעצמי וריד :p 6- יש לך בגדים באדום בארון? יותר מדיי 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? השיער שלי 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? סקס 9- אוהב את הצבע? יאסס צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץץ 2- אוהב חרדל? לע! 3- וגבינ"צ? לע! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מי לא מסתנוור? מה אני סופרמן? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אמממ תן לי לחשוב... 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! אל תנסח אין דבר כזה צהבת.. :) יש "הפטיטיס" 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נכון! זה פיפי!! עבדו עלייך 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? השיניים של אחי 9- מה לדעתך צהוב מסמל? מחלות 10- אוהב את הצבע הזה? לא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן נפרדנו אחרי שנתיים הוא בגד בי עם מלפפון 2- אתה אלרגי לדשא? את האמת שכן.. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא אני אלרגית! 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? כל יום בעעע מדי דקרון.. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: מלפפון :) 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? כשאני אהיה בת 9 ואראה הארי פוטר אני אודיע לך 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? העיניים שלי 9- מה לדעתך ירוק מסמל? בוסר. 10- אוהב את הצבע הזה? כין.. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? אחח סתם חרמנים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אמממ אמממ נוו קומנט. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? ממש לא. 4- אוהב ללכת לים? לא 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? הרבה יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? השאלה יותר מפחידה 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 1 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? העיניים שלי.. כשאני בוכה 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חופש 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פרחות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? א-מ-ת!!!!! 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא תודה 4- זה צבע רק לבנות? לצערי הרב בזמן האחרון לא. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא שהוא ערס.. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לצערי כן 7- החיים ורודים? ממש לא אין להם צבע. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? אין!!!!! 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? תינוקות 10- אוהב את הצבע? האלללל נווו!!!! כתום 1- אוהב תפוזים? כין 2- וקלמנטינות? כין 3- וגזר? איכס 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד.. ומי שלא מוצא חן בעיניו יכול למות! 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? מה משעמם לי? 6- אורנג' חברה טובה? חרא 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אמממ אמממ :) 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? התפוזים במטבח 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? חום 10- אוהב אותו?לע

נאני תהני בייבי

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? לא 2- וגמבה? לא 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם? לא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הדובי שקניתי לשבלולה 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה 9- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? הוא בסדר 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב לא? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נכון 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? יומן עבודה שלי 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שקר 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן הוא בגד בי 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? חחחחחחחחחחח כל שבוע בבסיס? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? אממממ עלה? (זה לא אותו דבר?) 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא יודע 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? חבילת פיצוחים 9- מה לדעתך ירוק מסמל? צהל = צרות הבאתי לעצמי 10- אוהב את הצבע הזה? לאאאאאאאאאאאאא כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים וסטלנים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? מספקים ילדים בני 13 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? נכון 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 3 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הטלפון 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? תשוקה 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פריחות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אין ולא יהיה גם 4- זה צבע רק לבנות? או לאוחצ'ות ממין זכר 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? כן (סורי לא אישי) 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? חבר טוב שלי (הומו) 7- החיים ורודים? לא הם שחורים! 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? החולצה של אחותי בחדר שלה חחחח 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? שמחה 10- אוהב את הצבע? לא כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? יותר 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? עם הצמיד 6- אורנג' חברה טובה? כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"? הם? הם בסדר הם (למה לשאול כזאת שאלה פה אתה מחפש שאני יסתבך?) 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? גב הספר "המקלדת סיפורים מהבלוגים" 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? פשטות 10- אוהב אותו? כן הוא בסדר

מנסה לענות

כן כן כן לא כל כך אולי לפני שבועיים אני חושב ש כן אין אדום מלא כוח כן זה דבר טוב כן כן בדרך כלל כן בינתים אין לי זה לא מחייב אין צהוב לגמרי המשכיות כן לא לא נראה לי לא תמיד בתחילת יום השבת לפי דעתי,עלה,כי הוא יותר גדול בגודל בננה אולי צמחיה כן זה נראה לי דמיות מצויירות לא משנה אולי לא תמיד זה מישתנה לא בהכרח לא משנה אין כחול לגמרי רוחניות כן עור של אדם לא יודע כן,לא משנה לא לא אני לא זוכר שינוי כן כן כן כן לא משנה אני לא זוכר,אני חושב ש לא אולי בסדר אין כתום לגמרי רעננות כן

למעלה