שאלון צבא

שאלון צבא

האובססיה החדשה שלי היא הצבא. עוד שנה הגיוס, ורציתי לדעת מה מצבם של אנשים אחרים כמוני, ולבדוק מה אתם חושבים על טייסים, כי אני כל כך אוהבת אותם שאני חייבת למצוא חבר כזה-(כמובן שלא חובה לענות על הכל...) אז... גיל: בן/בת: מקום מגורים: פרופיל: קב"א: זמן עד גיוס: זמן בסדיר: קיבלת מנילה? שלחת מנילה? התפקיד שאני רוצה: החיל שאני רוצה: החיל הכי טוב לדעתי: התפקיד שיש לי (אם יש): מספר פעמים שהטרדתי את לשכת הגיוס: עד כמה אכפת לי מהתפקיד שאקבל (1-10): יש מצב לקבע? הצבא הוא: בזבוז זמן/הרחבת אופקים ולסיום-טייס הוא: <אתם מוזמנים לענות ככל העולה על רוחכם> ואני מתחילה: גיל: 17.2 בן/בת: בת מקום מגורים: מרכז הארץ פרופיל: 97 קב"א: אין לי מושג, אבל מעל 54 זמן עד גיוס: שנה ומשהו זמן בסדיר:- קיבלת מנילה? כן שלחת מנילה? ברור! התפקיד שאני רוצה: פקחית טיסה החיל שאני רוצה: חיל האוויר החיל הכי טוב לדעתי: כנ"ל התפקיד שיש לי (אם יש):- מספר פעמים שהטרדתי את לשכת הגיוס: 3, נכון לעכשיו עד כמה אכפת לי מהתפקיד שאקבל (1-10): 10 יש מצב לקבע? כן, למה לא? הצבא הוא: הרחבת אופקים ולסיום-טייס הוא: בעלי לעתיד... תהנו!

netaK

New member
../images/Emo26.gif

גיל: 18 בן/בת: בת מקום מגורים: ת"א פרופיל: 72 קב"א: אי לי מושג זמן עד גיוס: מינוס חודשיים וחצי
זמן בסדיר: לא כולל טירונות כאילו? בסביבות ה39 יום קיבלת מנילה? אכן שלחת מנילה? משהו כמו 3 פעמים התפקיד שאני רוצה: התפקיד שלי החיל שאני רוצה: אוויר החיל הכי טוב לדעתי: אוויר
התפקיד שיש לי (אם יש): גרפיקאית בחיל האוויר
מספר פעמים שהטרדתי את לשכת הגיוס: לא הרבה, הם לט הטרידו אותי אני לא הטרדתי אותם עד כמה אכפת לי מהתפקיד שאקבל (1-10): היה אכפת לי 10 יש מצב לקבע? חס וחלילה הצבא הוא: בזבוז זמן/הרחבת אופקים שניהם ולסיום-טייס הוא: סקסי כמו אנ'לא יודעת מה

Sky F

New member
../images/Emo3.gif

בת מקום מגורים:
אזור אשדוד פרופיל:
97 קב"א:
54 זמן עד גיוס:
4 חודשים זמן בסדיר: קיבלת מנילה?
כן שלחת מנילה?
כן התפקיד שאני רוצה:
לא אקטואלי.. החיל שאני רוצה:
חיל אוויר..בצם העיקר שיהיו אנשים נורמליים.. החיל הכי טוב לדעתי:
חיל אוויר
התפקיד שיש לי (אם יש):
שאלה טובה מספר פעמים שהטרדתי את לשכת הגיוס:
בלי עין הרע..חחח עד כמה אכפת לי מהתפקיד שאקבל (1-10):
10
יש מצב לקבע?
לא חושבת..אולי כמה חודשים, אם אני ממש אהנה בתפקיד (?) הצבא הוא:
בזבוז זמן והרחבת אופקים ביחד
ולסיום-טייס הוא: <אתם מוזמנים לענות ככל העולה על רוחכם>-
מישהו עם שם פלצני

shellydeez

New member
התשובות שלי

גיל: 20 בדיוק היום בן/בת:בת מקום מגורים:רחובות פרופיל:45 קב"א:55 זמן עד גיוס:חלף... זמן בסדיר: שנה ושמונה קיבלת מנילה?כן שלחת מנילה? אז הם עשו לי בעיות... התפקיד שאני רוצה: המממ להיות אזרחית. החיל שאני רוצה: רק את החיל שלי, חיל הים. החיל הכי טוב לדעתי: חיל הים התפקיד שיש לי (אם יש):מסווג מספר פעמים שהטרדתי את לשכת הגיוס:ברמת המאות... עד כמה אכפת לי מהתפקיד שאקבל (1-10):אזרחות? 100 יש מצב לקבע?לצערי כן זה לא שאני הולכת לחתום... הצבא הוא: בזבוז זמן/הרחבת אופקים המממ אין תגובה. ולסיום-טייס הוא: סנוב.

English Muffin

New member
עונה

גיל:17 וחצי בן/בת:בת מקום מגורים:צפון פרופיל:97 קב"א:אין לי מושג לא ביררתי זמן עד גיוס:שנה זמן בסדיר:עוד לא קיבלת מנילה?כן שלחת מנילה?כן התפקיד שאני רוצה:משקית תש החיל שאני רוצה:חיל ים החיל הכי טוב לדעתי:חיל ים התפקיד שיש לי (אם יש):מדריכת האמר,מדריכת חינוך גופני ,עובדת בחדר בקרה בחיל ים מספר פעמים שהטרדתי את לשכת הגיוס:פים אחת,רציתי לדעת מה הפרופיל שלי עד כמה אכפת לי מהתפקיד שאקבל (1-10):10 יש מצב לקבע?ממש לא הצבא הוא: בזבוז זמן/הרחבת אופקים אין לי מושג קודם צריכה לעבור את זה בעצמי ולסיום-טייס הוא: סקסי עם המדים שלו

nettus

New member
שלי

גיל:עוד מעט 18 בן/בת:בת מקום מגורים:קרית חיים פרופיל:64 קב"א:52 זמן עד גיוס:כמה חודשים זמן בסדיר:אה? קיבלת מנילה?כן שלחת מנילה?כן התפקיד שאני רוצה:אין לי שמץ החיל שאני רוצה: החיל הכי טוב לדעתי:לא יודעת התפקיד שיש לי (אם יש):אין לי בינתיים מספר פעמים שהטרדתי את לשכת הגיוס:אף פעם עד כמה אכפת לי מהתפקיד שאקבל (1-10):10 יש מצב לקבע?לאאא הצבא הוא: הרחבת אופקים ולסיום-טייס הוא: אה?

jaqui

New member
צבאא

גיל: 18 בן/בת: בת מקום מגורים: צפון פרופיל: 97 קב"א: לא יודעת זמן עד גיוס: חודש (יייששש) זמן בסדיר: - קיבלת מנילה? כן שלחת מנילה? כן התפקיד שאני רוצה: כל דבר בחיל הים החיל שאני רוצה: חיל הים החיל הכי טוב לדעתי: חיל הים, האויר התפקיד שיש לי (אם יש): אין , עדיין מספר פעמים שהטרדתי את לשכת הגיוס: 1 עד כמה אכפת לי מהתפקיד שאקבל (1-10): 10 יש מצב לקבע? לא הצבא הוא: בזבוז זמן/הרחבת אופקים לא יודעת , עדיין ולסיום-טייס הוא: <אתם מוזמנים לענות ככל העולה על רוחכם> תפקיד שקשה להגיע אליו

1Shir

New member
תשובות של משוחררת מזה שנתיים וחצי

גיל: 22 וחצי בן/בת: בת! מקום מגורים: מרכז פרופיל: 97 קב"א: זה מידע חסוי קיבלת מנילה? כן שלחת מנילה? כן התפקיד שאני רוצה: ביקשתי מש"קית ת"ש במקום 1 החיל הכי טוב לדעתי: שלישות... החיל שלי התפקיד שיש לי (אם יש): מה שביקשתי מספר פעמים שהטרדתי את לשכת הגיוס: הם הטרידו אותי! עד כמה אכפת לי מהתפקיד שאקבל (1-10): זה לא נראה לי קריטי יש מצב לקבע? לא עשיתי הצבא הוא בזבוז זמן/הרחבת אופקים: בעיקר השני ולסיום-טייס הוא: <אתם מוזמנים לענות ככל העולה על רוחכם> שחצן?!

:) ברוח טובה :)

בן/בת: בת מקום מגורים: ירושלים. פרופיל: אין לי מושג... קב"א: 53 לםפי מה זכור לי זמן עד גיוס: היה ועבר זמן בסדיר: שנה ושלושה חודשים קיבלת מנילה? כן שלחת מנילה? כן התפקיד שאני רוצה: סרבנית. עושה שירות לאומיץ החיל שאני רוצה: למה שאני ארצה חיילים? החיל הכי טוב לדעתי: סרבן. או כזה שהוציא 21. התפקיד שיש לי (אם יש): עושה שירות לאומי בחינוך מיוחד. מספר פעמים שהטרדתי את לשכת הגיוס: הרבה יותר מדי. עד כמה אכפת לי מהתפקיד שאקבל (1-10): 10. יש מצב לקבע? קבע? אין מצב לסדיר! הצבא הוא: בזבוז זמן/הרחבת אופקים בזבוז זמן מוחלט. ולסיום-טייס הוא: <אתם מוזמנים לענות ככל העולה על רוחכם> טייס הוא איש עם אגו גדול מאוד. האגו נבנה כתוצאה מחיזוקים חיוביים של החברה בעקבות מעשים לא מוסריים בעליל של הטייס. לא מומלץ להחזיק אחד כזה בבית.

מצחיקה...

מעניין אם ענית ככה על "חיל" כי קראת את זה לא נכון או שבאמת חשבת שמדובר בחייל מסויים?

קראתי לא נכון.

אבל נראה לי גם ככה התשובה שלי מתאימה: חייל שהכי טוב: חייל המשטמטים. חייל שאני רוצה: אותו כנ"ל.

מ i ר

New member
אני אני!

אסטמה.. קב"א: 55 זמן עד גיוס: נכון לעכשיו, כמעט שנה.. (13.12.05) זמן בסדיר: שנתיים קיבלת מנילה? יאפ שלחת מנילה? כן התפקיד שאני רוצה: שחקים/עובדת חקר מודיעין החיל שאני רוצה: מודיעין החיל הכי טוב לדעתי: חיל אוויר
התפקיד שיש לי (אם יש): עדיין אין מספר פעמים שהטרדתי את לשכת הגיוס: אפילו לא פעם אחת... נכון לעכשיו..
עד כמה אכפת לי מהתפקיד שאקבל (1-10): 10 יש מצב לקבע? תלוי כמה.. הצבא הוא: בזבוז זמן/הרחבת אופקים? הרחבת אופקים ולסיום-טייס הוא: קורס ותפקיד מעולה, למי שמוכן להשקיע את 9 השנים הקרובות בצה"ל...

tuty fruty

New member
תשובות

גיל:רנה בן/בת:בת מקום מגורים:איזור השרון פרופיל:97 עם סעיף על משקפיים קב"א:אין לי מושג זמן עד גיוס:שנה וחצי זמן בסדיר:- קיבלת מנילה?לא אני קטנה מידי שלחת מנילה?לא התפקיד שאני רוצה:להיות במשהו קרהח החיל שאני רוצה:יש לו כבר שם אבל זה לא חשוב! החיל הכי טוב לדעתי:מי שמשרת בצהל מבחינתי חייל טוב התפקיד שיש לי (אם יש):אין מספר פעמים שהטרדתי את לשכת הגיוס:לא הטרדתי אותם עד כמה אכפת לי מהתפקיד שאקבל (1-10):10 איכפת לי מאוד! יש מצב לקבע?לא הצבא הוא: בזבוז זמן/הרחבת אופקים:הרחבת אופקים ולסיום-טייס הוא: <אתם מוזמנים לענות ככל העולה על רוחכם>טייס

מינימי

גיל: 17 במרץ בן/בת: בת מקום מגורים: אילת פרופיל: לא קיבלתי עדיין צו ראשון קב"א: כנ"ל זמן עד גיוס: כנ"ל זמן בסדיר: כנ"ל קיבלת מנילה? כנ"ל שלחת מנילה? כנ"ל התפקיד שאני רוצה: עוקץ, מאלפת החיל שאני רוצה: עוקץ מתקשר לחי"ר לא? החיל הכי טוב לדעתי: לאדע התפקיד שיש לי (אם יש): לא קיבלתי צו ראשון מספר פעמים שהטרדתי את לשכת הגיוס: כנ"ל עד כמה אכפת לי מהתפקיד שאקבל (1-10): 10 יש מצב לקבע? אין שום סיכוי הצבא הוא: בזבוז זמן/הרחבת אופקים? הרחבת אופקים במידה ואתה בתפקיד שאתה אוהב ולסיום-טייס הוא: גבר על שהצליח לעבור את הגיבושים

miamor17

New member
עונה../images/Emo13.gif

גיל: 17 וחצי בן/בת: בת פרופיל: נראה לי 97... קב"א: סורי אין לי פרוטקציות מלשכה...אני מניחה ש53 זמן עד גיוס: שנה בדיוק קיבלת מנילה? יאפ שלחת מנילה? יאפ התפקיד שאני רוצה: משקית ת"ש.. לא קיבלתי ): החיל שאני רוצה: בא לי מודיעין...או חיל האויר החיל הכי טוב לדעתי: אהה אני לא עושה אפליות... התפקיד שיש לי (אם יש): לא מזמן מוינתי במודיעין ואז העיפו אותי משם:).. במנילה סימנתי עדיפות ראשונה מודיעין ובעדיפות שניה משהו בחיל הים מספר פעמים שהטרדתי את לשכת הגיוס: 7 אולי עד כמה אכפת לי מהתפקיד שאקבל (1-10): 8 יש מצב לקבע? לאאאאאאא הצבא הוא: בזבוז זמן וגם הרחבת אופקים ולסיום-טייס הוא: אחלה גבר

Dancing mad

New member
צבא זה לא כיף.

גיל: 16 בן/בת: בן מקום מגורים: אזור ת"א פרופיל: לא יודע, לא קיבלתי ראשון אפילו. קב"א: כנ"ל זמן עד גיוס: שנתיים+- זמן בסדיר:
קיבלת מנילה? לא. שלחת מנילה? לא. התפקיד שאני רוצה: משהו בערבית, ראו חיל. החיל שאני רוצה: חיל המודיעין. החיל הכי טוב לדעתי: כאילו אני מכיר חיילות. התפקיד שיש לי (אם יש):
מספר פעמים שהטרדתי את לשכת הגיוס:0 עד כמה אכפת לי מהתפקיד שאקבל (1-10):8 יש מצב לקבע? לא. הצבא הוא: בזבוז זמן מוחלט, מיותר, ויקר לכל מי שלא הולך לקרבי. ולסיום-טייס הוא: פטריוט אוהב מטוסים שהיה חרשן בתיכון.

למעלה