כרגיל יותר טעיתי מצדקתי, אבל למי אכפת
1. באיזה מקום תסיימו בליגה? 2, אלא אם כן היורדת מליגה 4 תמכור שחקנים ותתחלש
אליפות ועלייה אוטומטית לליגה 4 2. לאיזה סיבוב תגיעו בגביע? 6 בתקווה ל-7
סיבוב 7 3. מי תעלה מהליגה שלכם? גרין שארק, היורדת מליגה 4
אני 4. מי תרד מהליגה שלכם? maccabi tomer harel ו-Kavkaz ואולי Moscows ו-Real-Madrid FC במבחן
מכבי תומר הראל וריאל מדריד ירדו, קווקז ומוסקוז מחר ישחקו בפליאוף 5. מי יהיה מלך השערים של קבוצתכם וכמה יכבוש?החלוץ הטיטניק ו-13
מי שהיה הבלם הפיססן רוב העונה (הוחלף במחזורים האחרונים) ונמכר לא מזמן, והוא הבקיע 10 6. האם תזכו במלכות השערים?כן
היה חסר לי שער בודד בשביל זה 7. מה תהיה כמות השיא של אוהדים במשחק בית? 58 אלף, מלא
אומנם במשחק גביע, אבל משחק בית 8. כמה אוהדים יש לכם כיום וכמה יהיו בסוף העונה?2382 היום 2472 סוף עונה
לצערי רק 2456, אבל בעידכון הכלכלי יהיה לי הרבה יותר (10% תוספת) 9. האם תכבשו יותר מעונה שעברה? כן (43)
כבשתי 59 10. האם תספגו פחות מעונה שעברה? כן (18)
ספגתי 21, אבל להגנתי במשחק אחד פרצו לי לקבוצה ושינו לי חילופים אז סתם ספגתי 5 גולים, שאם לא היו פרוצים הייתי סופג 1 אולי 11. מה הניצחון הכי גבוה שתנצחו?5-0
הכי גדולה הי 9-1 12. מה ההפסד הכי גבוה שתפסידו? 3-1
בגלל זלזול בלבד 2-1 13. מה יהיה שיא הרייטינג שלכם במשחק ליגה?275
איכשהו הגעתי ל-315 14. מה יהיה שיא הכוכבים במשחק ליגה? 73
לא יודע למה חשבתי שיהיה כ"כ מעט שכל העונה התאכזבתי מכמות הכוכבים שהגיע בשיאה ל-78 15. כמה כסף תעשו העונה משליפות? מיליון
לא יודע בדיוק, אבל הייתה עונה מוצלחת של שליפות, ורק עם שחקן אחד עברתי את זה 16. באיזה אימון אתם מתחילים את העונה ועם איזה אימון תסיימו אותה? מסירה ומסירה
17. איזה חיזוקים תביאו במהלך העונה? כרגע אני מחליף את 2 הקשרים החזקים שלי, ב-2 באותה רמה רק ישראלים, אולי אני יחליף 2 קיצוניים מתאמנים בחדשים
לא זוכר בדיוק, אבל נראה לי שבנוסף לקשרים והחלפת קיצוני אחד רק, החלפתי גם בלם, ואת הבלם פיססן בבלם פיססן אחר, וגם החלפת 2 חלוצים ו-2 קשרים ברמות של מאג וו"ק (בהתאמה) במתאמנים צעירים ברמות אקס 18. מי בסוף העונה יהיה המתאמן הכי טוב שלכם ובאיזה רמה הוא יהיה? החלוץ הטיטניק יהיה עם אאוט מסירה
החלוץ הגיע לרמה הזאת, אבל נראה לי שקשר SN עם ו"ק מסירה זה יותר רציני 19. מה הציון הכי גבוה שתקבל העמדה שבה אתם מאמנים? (ציון קישור אם אתם מאמנים קישור וכך הלאה) אני מאמן מסירה אז נגיד שזה התקפה, והיא תגיע לאאוט נמוך
הגעתי לבריל מתישהו, לא זוכר מתי