שאלון פרי ידיי

• פותח הנושא veish
  • פורסם בתאריך

veish

New member
שאלון פרי ידיי

היום יש לי מסיבת סיום, ונכנס בי החשק לעשות לכם שאלון על ביצפר כי לי נגמר
נהניתם בבצפר
באיזו שנה היה לכם הכי כיף
באיזו שנה היה לכם הכי רע
אם הייתם יכולים לחזור ולהתחיל הכל מההתחלה הייתם עושים את זה
מה הרחבתם בתיכון (אם יש כאלה שעוד לא...אז מה התכנון)
אהבתם את מה שהרחבתם
איזה מקצוע הכי אהבתם
איזה הכי פחות
אהבתם את המורים
לאיזה גיל הכי הייתם רוצים לחזור עכשיו
טוב אין לי עוד תענו
הפורום מת
לא רוצה לסיים בצפר

SHANIA MY MUSIC

New member
עניתי..

נהניתם בבצפר באיזו שנה היה לכם הכי כיף: כיתה י' באיזו שנה היה לכם הכי רע: י"א אם הייתם יכולים לחזור ולהתחיל הכל מההתחלה הייתם עושים את זה: כן מה הרחבתם בתיכון (אם יש כאלה שעוד לא...אז מה התכנון)הרבה.... אנגלית, מתמטיקה, תנ"ך,פיזיקה ,אלקטרוניקה ומחשבים ... אהבתם את מה שהרחבתם: כן מאוד איזה מקצוע הכי אהבתם: אהבתי את כל המקצועות חוץ מספורט איזה הכי פחות: ספורט אהבתם את המורים כן היה יחס חם של המורים ולימדו מצויין לאיזה גיל הכי הייתם רוצים לחזור עכשיו: לגיל 6

Shir cp

New member
גמאני רוצה ! גמאני !../images/Emo3.gif

נהניתם בבצפר
תכ'לס, כן
באיזו שנה היה לכם הכי כיף
השנה באיזו שנה היה לכם הכי רע
השנה
...לא סתם...כיתה ח' אם הייתם יכולים לחזור ולהתחיל הכל מההתחלה הייתם עושים את זה
..לא
זה היה משעמם...בשביל מה
מה הרחבתם בתיכון (אם יש כאלה שעוד לא...אז מה התכנון)
:-* אני הולכת לפסיכולוגיה :| אהבתם את מה שהרחבתם
אם אני יאהב
נחיה ונראה... איזה מקצוע הכי אהבתם
תנך
איזה הכי פחות
שלח...זה פשוט מיותר
אהבתם את המורים
רק את המחנכת.. מיכל..
לאיזה גיל הכי הייתם רוצים לחזור עכשיו
ללידה עצמה

Eilleen

New member
Guess Who's Back....?! Back again..

לא, לא אהבתי. לא את השיעורים, השעות, את איך שלימדו את כל השיטה - אני מאמינה שאם יציעו לי דרך אפילו מוזרה ביותר - אבל שונה לגמרי כדי ללמד את הילדים שלי אני אבחר לשלוח אותם לבצפר שונה לגמרי מזה שאני למדתי בו. השיטה דפוקקקקה - אני היחידה שחושבת...? הכי כיף...נדמה לי ב-י'. הכי רע מבחינת בצפר.... נדמה לי ש-ח' כן, הייתי עושה הכל מההתחלה - כן כן גל בונקובסקי הבן אדם שהכי לא סבל ולא הסתדר עם בצפר בהיסטוריה של המין האנושי והכי לא מתגעגעת אליו אומרת..למה? כי יש דברים שהייתי צריכה לעשות בצורה שונה. הרחבתי אדריכלות - שזה מאאאגניב ואנגלית 5 יחידות - אבל לא לזה התכוונתם נכון? אהבתי אנגלית ואדריכלות היה סבבה כשהייתי לבד בבית ושירטטתי מה שכמעט ואף פעם לא קרה כי לא הייתי עושה שעורים בחיים - (זה חינוך זה? איזה מין מנהלת פורום אני שנותנת כזאת דוגמה חחחח
לומשנה גמככה עם הצבא הזה בטח עוד מעט יעיפו אותי מהניהול
) אבל לא אהבתי איך שהפכו את המקצוע בבצפר *דמיינו כאן פרצוף מקיא* הכי אהבתי אנגלית ....וספרות נדמה לי אבל סיימתי ספרות לפני הרבה זמן אני לא זוכרת חחח הכי פחות לשון כי איבדתי את עצמי במהלך השעורים בחיים לא הצלחתי להבין מה בדיוק קורה במקצוע הזה
אהבתי מאד את המורים
הרבה מהם היו וחלק נישארו חברים שלי שזה קצת מוזר חחחחח ָָ*וכן, אני מושפעת מאמינם חחחח

Eilleen

New member
והשאלה האחרונה ****

"...I'd trade all of my tomorrows for one single yesterday " ג'ניס ג'ופלין חברים...
חחח.. נדמה לי שכל תאריך שהוא לפני שנתיים ועשרה חודשים יהיה בסדר

veish

New member
עכשיו אני

נהניתם בבצפר? כןןןןן באיזו שנה היה לכם הכי כיף? ט'...גם השנה הזאת היתה מאוד מוצלחת
באיזו שנה היה לכם הכי רע? י' אם הייתם יכולים לחזור ולהתחיל הכל מההתחלה הייתם עושים את זה? כן, אבל לדלג על כתה י'
מה הרחבתם בתיכון (אם יש כאלה שעוד לא...אז מה התכנון)? ספרות והסטוריה אהבתם את מה שהרחבתם? כן איזה מקצוע הכי אהבתם? ספרות איזה הכי פחות? תנך ספורט אהבתם את המורים? רובם היו בסדר, חלק אהבתי, חלק קצת פחות לאיזה גיל הכי הייתם רוצים לחזור עכשיו? 8 !

למעלה