שאלון פסיכולוגי

nof18

New member
שאלון פסיכולוגי

אנא חברייה היקרים עזרו לי להצליח בחיים ועשו ג'סטה : ענו על השאלון הבא, אחרת הלך עליי. זה נורא חשוב לי, ועוד שאני צריכה את זה להיום דחוף. תודה מראש, נופרו'שקה. לפניך מספר שאלות. נא ענה/י בכנות כי תשובתך תסייע לי רבות. אין צורך בציון שמך, שאלון זה אנונימי לחלוטין. תודה על שיתוף הפעולה. מהו מינך ? זכר \ נקבה – ענה/י על השאלות הרלוונטיות למינך. גיל: ____ 1. האם היית שולל\ת את האפשרות שבתך תדגמן בפרסומת לבגדי ים ? כן \ לא 2. הכרת נערה שחיצוניותה בוטה. מתברר לך שהמראה החיצוני שלה כלל לא מעיד על אישיותה. האם היית חושב עליה את אותם הדברים שחשבת קודם ? כן \ לא 3. לדעתי, בנות צריכות להתלבש באופן צנוע רוב הזמן. נכון \ לא נכון 4. ככל שבת חושפת את גופה כך היא מושכת אליה יותר תשומת לב. נכון \ לא נכון 5. בנות שמתאפרות באופן מוגזם ומבליטות את גופן בכל הזדמנות בדר"כ בעלות אופי חלש. נכון \ לא נכון 6. בנות שמתלבשות באופן פרובוקטיבי לא מעריכות את עצמן. נכון \ לא נכון 7. לדעתי, הלבוש החושפני והפרובוקטיבי לא מתאים לבנות. נכון \ לא נכון 8. ניגשת אליך בחורה יפת מראה, לבושה בגדים קצרצרים, אודם על שפתיה ואיפור כבד, האם היית שולל את האפשרות שהיא נאמנה, ישרה וחכמה?  כן  לא 9. אני מעדיף\ה שבת תתלבש באופן מתחסד מאשר שתחשוף את גופה לעיני כל. נכון \ לא נכון 10. רק בנות רציניות שאכפת להן מעצמן לא יחפשו את אהדת הסביבה באמצעות לבוש גס ולא מחמיא. נכון \ לא נכון 11. כשאני רואה ילדה בת 15 לבושה מכנס קצרצר מאוד שלא משאיר מקום לדמיון וגופיית רשת, אני מזועזע\ת עד מאוד. נכון \ לא נכון 12. בנות שמתלבשות באופן גס מגעילות אותי. נכון \ לא נכון 13. אני לא אוהב\ת בנות שלא מכבדות את עצמן ולכן מתלבשות באופן בוטה. נכון \ לא נכון 14. נקבעה לך פגישה עיוורת בבית הקפה הסמוך לביתך. בערב הפגישה מתבררים לך נתוניה המרשימים של הנערה עימה נפגשת. גובהה מטר ושבעים וגופה מחוטב. היא לבושה מחשוף עמוק המבליט את חזה השופע, מכנסי ג'ינס קצרים צמודים ונעלי פלטפורמה שחורות. אתה מסתכל בפניה, מהופנט מיופייה, אך לאחר מס' דקות מבחין בפזילה חמורה שהיא לוקה בה. האם לא תתעלם מהפזילה ותפסיק להיפגש עמה?  כן  לא 15. את ידידה של הבחור מהשאלה הקודמת. הוא שלח לך S.M.S לבוא לבית הקפה ולהביע את דעתך. האם היית מייעצת לו להפסיק להתראות עם הנערה ? כן \ לא 16. יום חמישי, השעה 00:15, אתה וחבר שלך בפורום. שניכם רוקדים, מבסוטים עד הגג, אתה מסתכל ימין ושמאל ופתאום קולט בחורה בצד רחבת הריקודים לבושה שמלת מיני קצרצרה ונעלי עקב גבוהות. האם היית נמנע מלהתחיל איתה ? כן \ לא 17. יום שישי, השעה 00:30, את אצל חברה שלך, שתיכן מתכננות לצאת לבילוי בערב. כמה דקות לפני שעת היציאה המתוכננת חברה שלך יוצאת מהחדר לבושה חצאית מיני קצרצרה במיוחד, חולצת בטן ונעלי עקב. האם היית מייעצת לה להחליף את בגדיה ? כן \ לא 18. אתה וחברה שלך בסיבוב שופינג בקניון. חברה שלך עוצרת באחת החנויות ומתכננת לקנות סטרפלס ומכנסיים קצרצרים ליציאה הבאה שלכם. האם היית מייעץ לה ללכת על סגנון אחר ? כן \ לא

cohenet91

New member
עושה לך ג'סטה

מין: נקבה. גיל: 16. 1. האם היית שולל\ת את האפשרות שבתך תדגמן בפרסומת לבגדי ים ? כן 2. הכרת נערה שחיצוניותה בוטה. מתברר לך שהמראה החיצוני שלה כלל לא מעיד על אישיותה. האם היית חושב עליה את אותם הדברים שחשבת קודם ? לא 3. לדעתי, בנות צריכות להתלבש באופן צנוע רוב הזמן. לא נכון 4. ככל שבת חושפת את גופה כך היא מושכת אליה יותר תשומת לב. נכון 5. בנות שמתאפרות באופן מוגזם ומבליטות את גופן בכל הזדמנות בדר"כ בעלות אופי חלש. נכון 6. בנות שמתלבשות באופן פרובוקטיבי לא מעריכות את עצמן. לא נכון 7. לדעתי, הלבוש החושפני והפרובוקטיבי לא מתאים לבנות. לא נכון 8. ניגשת אליך בחורה יפת מראה, לבושה בגדים קצרצרים, אודם על שפתיה ואיפור כבד, האם היית שולל את האפשרות שהיא נאמנה, ישרה וחכמה?  כן 9. אני מעדיף\ה שבת תתלבש באופן מתחסד מאשר שתחשוף את גופה לעיני כל. נכון 10. רק בנות רציניות שאכפת להן מעצמן לא יחפשו את אהדת הסביבה באמצעות לבוש גס ולא מחמיא. לא נכון 11. כשאני רואה ילדה בת 15 לבושה מכנס קצרצר מאוד שלא משאיר מקום לדמיון וגופיית רשת, אני מזועזע\ת עד מאוד. לא נכון 12. בנות שמתלבשות באופן גס מגעילות אותי. נכון 13. אני לא אוהב\ת בנות שלא מכבדות את עצמן ולכן מתלבשות באופן בוטה. נכון 14. נקבעה לך פגישה עיוורת בבית הקפה הסמוך לביתך. בערב הפגישה מתבררים לך נתוניה המרשימים של הנערה עימה נפגשת. גובהה מטר ושבעים וגופה מחוטב. היא לבושה מחשוף עמוק המבליט את חזה השופע, מכנסי ג'ינס קצרים צמודים ונעלי פלטפורמה שחורות. אתה מסתכל בפניה, מהופנט מיופייה, אך לאחר מס' דקות מבחין בפזילה חמורה שהיא לוקה בה. האם לא תתעלם מהפזילה ותפסיק להיפגש עמה?  כן 15. את ידידה של הבחור מהשאלה הקודמת. הוא שלח לך S.M.S לבוא לבית הקפה ולהביע את דעתך. האם היית מייעצת לו להפסיק להתראות עם הנערה ? כן 16. יום חמישי, השעה 00:15, אתה וחבר שלך בפורום. שניכם רוקדים, מבסוטים עד הגג, אתה מסתכל ימין ושמאל ופתאום קולט בחורה בצד רחבת הריקודים לבושה שמלת מיני קצרצרה ונעלי עקב גבוהות. האם היית נמנע מלהתחיל איתה ? לא 17. יום שישי, השעה 00:30, את אצל חברה שלך, שתיכן מתכננות לצאת לבילוי בערב. כמה דקות לפני שעת היציאה המתוכננת חברה שלך יוצאת מהחדר לבושה חצאית מיני קצרצרה במיוחד, חולצת בטן ונעלי עקב. האם היית מייעצת לה להחליף את בגדיה ? לא 18. אתה וחברה שלך בסיבוב שופינג בקניון. חברה שלך עוצרת באחת החנויות ומתכננת לקנות סטרפלס ומכנסיים קצרצרים ליציאה הבאה שלכם. האם היית מייעץ לה ללכת על סגנון אחר ? כן

crazysapir

New member
גם עוזרת בג'סטהXD

אנא חברייה היקרים עזרו לי להצליח בחיים ועשו ג'סטה : ענו על השאלון הבא, אחרת הלך עליי. זה נורא חשוב לי, ועוד שאני צריכה את זה להיום דחוף. תודה מראש, נופרו'שקה. חח בכיף:) לפניך מספר שאלות. נא ענה/י בכנות כי תשובתך תסייע לי רבות. אין צורך בציון שמך, שאלון זה אנונימי לחלוטין. תודה על שיתוף הפעולה. מהו מינך ? נקבה – ענה/י על השאלות הרלוונטיות למינך. גיל: ___14 כמעט_ 1. האם היית שולל\ת את האפשרות שבתך תדגמן בפרסומת לבגדי ים ?לא 2. הכרת נערה שחיצוניותה בוטה. מתברר לך שהמראה החיצוני שלה כלל לא מעיד על אישיותה. האם היית חושב עליה את אותם הדברים שחשבת קודם ? כן 3. לדעתי, בנות צריכות להתלבש באופן צנוע רוב הזמן. נכון 4. ככל שבת חושפת את גופה כך היא מושכת אליה יותר תשומת לב. נכון, כי היא חושפת הכל 5. בנות שמתאפרות באופן מוגזם ומבליטות את גופן בכל הזדמנות בדר"כ בעלות אופי חלש. לא נכון 6. בנות שמתלבשות באופן פרובוקטיבי לא מעריכות את עצמן. נכון 7. לדעתי, הלבוש החושפני והפרובוקטיבי לא מתאים לבנות. נכון 8. ניגשת אליך בחורה יפת מראה, לבושה בגדים קצרצרים, אודם על שפתיה ואיפור כבד, האם היית שולל את האפשרות שהיא נאמנה, ישרה וחכמה?  כן , הייתי שוללת את האפשרות 9. אני מעדיף\ה שבת תתלבש באופן מתחסד מאשר שתחשוף את גופה לעיני כל. נכון 10. רק בנות רציניות שאכפת להן מעצמן לא יחפשו את אהדת הסביבה באמצעות לבוש גס ולא מחמיא. לא נכון 11. כשאני רואה ילדה בת 15 לבושה מכנס קצרצר מאוד שלא משאיר מקום לדמיון וגופיית רשת, אני מזועזע\ת עד מאוד. נכון 12. בנות שמתלבשות באופן גס מגעילות אותי. נכון 13. אני לא אוהב\ת בנות שלא מכבדות את עצמן ולכן מתלבשות באופן בוטה. נכון 14. נקבעה לך פגישה עיוורת בבית הקפה הסמוך לביתך. בערב הפגישה מתבררים לך נתוניה המרשימים של הנערה עימה נפגשת. גובהה מטר ושבעים וגופה מחוטב. היא לבושה מחשוף עמוק המבליט את חזה השופע, מכנסי ג'ינס קצרים צמודים ונעלי פלטפורמה שחורות. אתה מסתכל בפניה, מהופנט מיופייה, אך לאחר מס' דקות מבחין בפזילה חמורה שהיא לוקה בה. האם לא תתעלם מהפזילה ותפסיק להיפגש עמה? -אני נקבה-  כן  לא 15. את ידידה של הבחור מהשאלה הקודמת. הוא שלח לך S.M.S לבוא לבית הקפה ולהביע את דעתך. האם היית מייעצת לו להפסיק להתראות עם הנערה ? לא 16. יום חמישי, השעה 00:15, אתה וחבר שלך בפורום. שניכם רוקדים, מבסוטים עד הגג, אתה מסתכל ימין ושמאל ופתאום קולט בחורה בצד רחבת הריקודים לבושה שמלת מיני קצרצרה ונעלי עקב גבוהות. האם היית נמנע מלהתחיל איתה ? כן \ לא 17. יום שישי, השעה 00:30, את אצל חברה שלך, שתיכן מתכננות לצאת לבילוי בערב. כמה דקות לפני שעת היציאה המתוכננת חברה שלך יוצאת מהחדר לבושה חצאית מיני קצרצרה במיוחד, חולצת בטן ונעלי עקב. האם היית מייעצת לה להחליף את בגדיה ? כן 18. אתה וחברה שלך בסיבוב שופינג בקניון. חברה שלך עוצרת באחת החנויות ומתכננת לקנות סטרפלס ומכנסיים קצרצרים ליציאה הבאה שלכם. האם היית מייעץ לה ללכת על סגנון אחר ? כן לסיכום: לפי דעתי בנות שמתלבשות בצורה פרובוקטיבית וחשופה וכו'(פאקצות בקיצור) זה מגעיל, זה דוחה, לא באמת ייקחו אותם ברצינות לא החבריחם שלה ולא חברות שלה הכוונה שלי לא שיתחילו ללכת צנוע כמו בני ברק.(לא שיש לי משו נגד) אבללא בצורה דוחה שרואים הכל ואין מקום לדימיון(כמו שאמרת) זה מגעיל , אפילו בנים לא אוהבים את זה , ז"א כי הריי הבנים שיוצאים אם אותם בנות זה לא באמת האהבה זה ענייןש ל לחרמן אפילו הם אומרים, הם מעריכים יותר בת ששומרת על עצמה וכו'... בנים0 מסתכלים על זה בצורה כזו: מה את מעדיפה מתנה פתוחה , שאת רואה הכל, אין סקרנות וכלום או מתנה סגורה , עטופה כמו שצריך בדיוק זה מה שבנים רואים בבת , אם הם רואים בת שיותר"עטופה" ולא חושפת הכל הם יעריכו אותה יותר ויותר יסתקרנו ממנה מאשר אחת חשופה, הם רק אם הבנות האלה כי הם יודעים היטב מה לעשות איתם...(אם הבנם למה שהתכוונתי) :)) מקווה שעזרתי^^

מג'סטטת XB

מהו מינך ? נקבה גיל:16 וחצי 1. האם היית שולל\ת את האפשרות שבתך תדגמן בפרסומת לבגדי ים ? לא 2. הכרת נערה שחיצוניותה בוטה. מתברר לך שהמראה החיצוני שלה כלל לא מעיד על אישיותה. האם היית חושב עליה את אותם הדברים שחשבת קודם ? לא 3. לדעתי, בנות צריכות להתלבש באופן צנוע רוב הזמן. לא נכון שיתלבשו איך שבא להם 4. ככל שבת חושפת את גופה כך היא מושכת אליה יותר תשומת לב. נכון .. מה לעשות .. 5. בנות שמתאפרות באופן מוגזם ומבליטות את גופן בכל הזדמנות בדר"כ בעלות אופי חלש. לא נכון 6. בנות שמתלבשות באופן פרובוקטיבי לא מעריכות את עצמן. נכון 7. לדעתי, הלבוש החושפני והפרובוקטיבי לא מתאים לבנות. נכון, תלוי עד כמה פרובוקטיבי 8. ניגשת אליך בחורה יפת מראה, לבושה בגדים קצרצרים, אודם על שפתיה ואיפור כבד, האם היית שולל את האפשרות שהיא נאמנה, ישרה וחכמה?  כן  לא 9. אני מעדיף\ה שבת תתלבש באופן מתחסד מאשר שתחשוף את גופה לעיני כל. נכון 10. רק בנות רציניות שאכפת להן מעצמן לא יחפשו את אהדת הסביבה באמצעות לבוש גס ולא מחמיא. נכון 11. כשאני רואה ילדה בת 15 לבושה מכנס קצרצר מאוד שלא משאיר מקום לדמיון וגופיית רשת, אני מזועזע\ת עד מאוד. לא נכון 12. בנות שמתלבשות באופן גס מגעילות אותי. נכון , תלוי עד כמה גס 13. אני לא אוהב\ת בנות שלא מכבדות את עצמן ולכן מתלבשות באופן בוטה. נכון 14. נקבעה לך פגישה עיוורת בבית הקפה הסמוך לביתך. בערב הפגישה מתבררים לך נתוניה המרשימים של הנערה עימה נפגשת. גובהה מטר ושבעים וגופה מחוטב. היא לבושה מחשוף עמוק המבליט את חזה השופע, מכנסי ג'ינס קצרים צמודים ונעלי פלטפורמה שחורות. אתה מסתכל בפניה, מהופנט מיופייה, אך לאחר מס' דקות מבחין בפזילה חמורה שהיא לוקה בה. האם לא תתעלם מהפזילה ותפסיק להיפגש עמה?  כן  לא 15. את ידידה של הבחור מהשאלה הקודמת. הוא שלח לך S.M.S לבוא לבית הקפה ולהביע את דעתך. האם היית מייעצת לו להפסיק להתראות עם הנערה ? לא 16. יום חמישי, השעה 00:15, אתה וחבר שלך בפורום. שניכם רוקדים, מבסוטים עד הגג, אתה מסתכל ימין ושמאל ופתאום קולט בחורה בצד רחבת הריקודים לבושה שמלת מיני קצרצרה ונעלי עקב גבוהות. האם היית נמנע מלהתחיל איתה ? כן \ לא 17. יום שישי, השעה 00:30, את אצל חברה שלך, שתיכן מתכננות לצאת לבילוי בערב. כמה דקות לפני שעת היציאה המתוכננת חברה שלך יוצאת מהחדר לבושה חצאית מיני קצרצרה במיוחד, חולצת בטן ונעלי עקב. האם היית מייעצת לה להחליף את בגדיה ? כן 18. אתה וחברה שלך בסיבוב שופינג בקניון. חברה שלך עוצרת באחת החנויות ומתכננת לקנות סטרפלס ומכנסיים קצרצרים ליציאה הבאה שלכם. האם היית מייעץ לה ללכת על סגנון אחר ? כן \ לא

s hahar

New member
../images/Emo177.gif

מהו מינך ? נקבה גיל: 15 וחצי 1. האם היית שולל\ת את האפשרות שבתך תדגמן בפרסומת לבגדי ים ?לא 2. הכרת נערה שחיצוניותה בוטה. מתברר לך שהמראה החיצוני שלה כלל לא מעיד על אישיותה. האם היית חושב עליה את אותם הדברים שחשבת קודם ? לא 3. לדעתי, בנות צריכות להתלבש באופן צנוע רוב הזמן. נכון 4. ככל שבת חושפת את גופה כך היא מושכת אליה יותר תשומת לב. נכון 5. בנות שמתאפרות באופן מוגזם ומבליטות את גופן בכל הזדמנות בדר"כ בעלות אופי חלש. נכון 6. בנות שמתלבשות באופן פרובוקטיבי לא מעריכות את עצמן. נכון 7. לדעתי, הלבוש החושפני והפרובוקטיבי לא מתאים לבנות. לא נכון 9. אני מעדיף\ה שבת תתלבש באופן מתחסד מאשר שתחשוף את גופה לעיני כל. לא נכון 10. רק בנות רציניות שאכפת להן מעצמן לא יחפשו את אהדת הסביבה באמצעות לבוש גס ולא מחמיא. נכון 11. כשאני רואה ילדה בת 15 לבושה מכנס קצרצר מאוד שלא משאיר מקום לדמיון וגופיית רשת, אני מזועזע\ת עד מאוד. לא נכון 12. בנות שמתלבשות באופן גס מגעילות אותי. לא נכון 13. אני לא אוהב\ת בנות שלא מכבדות את עצמן ולכן מתלבשות באופן בוטה. נכון 15. את ידידה של הבחור מהשאלה הקודמת. הוא שלח לך S.M.S לבוא לבית הקפה ולהביע את דעתך. האם היית מייעצת לו להפסיק להתראות עם הנערה ? לא 17. יום שישי, השעה 00:30, את אצל חברה שלך, שתיכן מתכננות לצאת לבילוי בערב. כמה דקות לפני שעת היציאה המתוכננת חברה שלך יוצאת מהחדר לבושה חצאית מיני קצרצרה במיוחד, חולצת בטן ונעלי עקב. האם היית מייעצת לה להחליף את בגדיה ? כן 18. אתה וחברה שלך בסיבוב שופינג בקניון. חברה שלך עוצרת באחת החנויות ומתכננת לקנות סטרפלס ומכנסיים קצרצרים ליציאה הבאה שלכם. האם היית מייעץ לה ללכת על סגנון אחר ? כן

דנטל

New member
אופטימית שאת חושבת שעם זה תצליחי בחיים

כי קודם כל, הכי חשוב, זה לזכור להסתכל שמאלה וימינה לפני שחוצים כביש
. מהו מינך? נקבה גיל: 34 1. האם היית שולל/ת את האפשרות שבתך תדגמן בפרסומת לבגדי ים? לא 2. הכרת נערה שחיצוניותה בוטה. מתברר לך שהמראה החיצוני שלה כלל לא מעיד על אישיותה. האם היית חושב עליה את אותם הדברים שחשבת קודם? לא 3. לדעתי, בנות צריכות להתלבש באופן צנוע רוב הזמן. לא נכון 4. ככל שבת חושפת את גופה כך היא מושכת אליה יותר תשומת לב. נכון 5. בנות שמתאפרות באופן מוגזם ומבליטות את גופן בכל הזדמנות בדר"כ בעלות אופי חלש. לא נכון 6. בנות שמתלבשות באופן פרובוקטיבי לא מעריכות את עצמן. לא נכון 7. לדעתי, הלבוש החושפני והפרובוקטיבי לא מתאים לבנות. לא נכון 8. ניגשת אליך בחורה יפת מראה, לבושה בגדים קצרצרים, אודם על שפתיה ואיפור כבד, האם היית שולל את האפשרות שהיא נאמנה, ישרה וחכמה? לא 9. אני מעדיף/ה שבת תתלבש באופן מתחסד מאשר שתחשוף את גופה לעיני כל. לא נכון 10. רק בנות רציניות שאכפת להן מעצמן לא יחפשו את אהדת הסביבה באמצעות לבוש גס ולא מחמיא. לא נכון 11. כשאני רואה ילדה בת 15 לבושה מכנס קצרצר מאוד שלא משאיר מקום לדמיון וגופיית רשת, אני מזועזע\ת עד מאוד. נכון 12. בנות שמתלבשות באופן גס מגעילות אותי. לא נכון 13. אני לא אוהב/ת בנות שלא מכבדות את עצמן ולכן מתלבשות באופן בוטה. לא נכון 14. נקבעה לך פגישה עיוורת בבית הקפה הסמוך לביתך. בערב הפגישה מתבררים לך נתוניה המרשימים של הנערה עימה נפגשת. גובהה מטר ושבעים וגופה מחוטב. היא לבושה מחשוף עמוק המבליט את חזה השופע, מכנסי ג'ינס קצרים צמודים ונעלי פלטפורמה שחורות. אתה מסתכל בפניה, מהופנט מיופייה, אך לאחר מס' דקות מבחין בפזילה חמורה שהיא לוקה בה. האם לא תתעלם מהפזילה ותפסיק להיפגש עמה? 15. את ידידה של הבחור מהשאלה הקודמת. הוא שלח לך SMS לבוא לבית הקפה ולהביע את דעתך. האם היית מייעצת לו להפסיק להתראות עם הנערה? לא 16. יום חמישי, השעה 00:15, אתה וחבר שלך בפורום. שניכם רוקדים, מבסוטים עד הגג, אתה מסתכל ימין ושמאל ופתאום קולט בחורה בצד רחבת הריקודים לבושה שמלת מיני קצרצרה ונעלי עקב גבוהות. האם היית נמנע מלהתחיל איתה? 17. יום שישי, השעה 00:30, את אצל חברה שלך, שתיכן מתכננות לצאת לבילוי בערב. כמה דקות לפני שעת היציאה המתוכננת חברה שלך יוצאת מהחדר לבושה חצאית מיני קצרצרה במיוחד, חולצת בטן ונעלי עקב. האם היית מייעצת לה להחליף את בגדיה? לא 18. אתה וחברה שלך בסיבוב שופינג בקניון. חברה שלך עוצרת באחת החנויות ומתכננת לקנות סטרפלס ומכנסיים קצרצרים ליציאה הבאה שלכם. האם היית מייעץ לה ללכת על סגנון אחר?

shaharrr53

New member
עונה.

מהו מינך ? זכר גיל: __13.5__ 1. האם היית שולל\ת את האפשרות שבתך תדגמן בפרסומת לבגדי ים ? כן 2. הכרת נערה שחיצוניותה בוטה. מתברר לך שהמראה החיצוני שלה כלל לא מעיד על אישיותה. האם היית חושב עליה את אותם הדברים שחשבת קודם ? כן 3. לדעתי, בנות צריכות להתלבש באופן צנוע רוב הזמן. נכון 4. ככל שבת חושפת את גופה כך היא מושכת אליה יותר תשומת לב. נכון 5. בנות שמתאפרות באופן מוגזם ומבליטות את גופן בכל הזדמנות בדר"כ בעלות אופי חלש. נכון 6. בנות שמתלבשות באופן פרובוקטיבי לא מעריכות את עצמן. נכון 7. לדעתי, הלבוש החושפני והפרובוקטיבי לא מתאים לבנות. לא נכון 8. ניגשת אליך בחורה יפת מראה, לבושה בגדים קצרצרים, אודם על שפתיה ואיפור כבד, האם היית שולל את האפשרות שהיא נאמנה, ישרה וחכמה?  כן 9. אני מעדיף\ה שבת תתלבש באופן מתחסד מאשר שתחשוף את גופה לעיני כל. לא נכון 10. רק בנות רציניות שאכפת להן מעצמן לא יחפשו את אהדת הסביבה באמצעות לבוש גס ולא מחמיא. נכון 11. כשאני רואה ילדה בת 15 לבושה מכנס קצרצר מאוד שלא משאיר מקום לדמיון וגופיית רשת, אני מזועזע\ת עד מאוד. לא נכון 12. בנות שמתלבשות באופן גס מגעילות אותי. לא נכון 13. אני לא אוהב\ת בנות שלא מכבדות את עצמן ולכן מתלבשות באופן בוטה. נכון 14. נקבעה לך פגישה עיוורת בבית הקפה הסמוך לביתך. בערב הפגישה מתבררים לך נתוניה המרשימים של הנערה עימה נפגשת. גובהה מטר ושבעים וגופה מחוטב. היא לבושה מחשוף עמוק המבליט את חזה השופע, מכנסי ג'ינס קצרים צמודים ונעלי פלטפורמה שחורות. אתה מסתכל בפניה, מהופנט מיופייה, אך לאחר מס' דקות מבחין בפזילה חמורה שהיא לוקה בה. האם לא תתעלם מהפזילה ותפסיק להיפגש עמה?  לא 15. את ידידה של הבחור מהשאלה הקודמת. הוא שלח לך S.M.S לבוא לבית הקפה ולהביע את דעתך. האם היית מייעצת לו להפסיק להתראות עם הנערה ? כן 16. יום חמישי, השעה 00:15, אתה וחבר שלך בפורום. שניכם רוקדים, מבסוטים עד הגג, אתה מסתכל ימין ושמאל ופתאום קולט בחורה בצד רחבת הריקודים לבושה שמלת מיני קצרצרה ונעלי עקב גבוהות. האם היית נמנע מלהתחיל איתה ? כן 17. יום שישי, השעה 00:30, את אצל חברה שלך, שתיכן מתכננות לצאת לבילוי בערב. כמה דקות לפני שעת היציאה המתוכננת חברה שלך יוצאת מהחדר לבושה חצאית מיני קצרצרה במיוחד, חולצת בטן ונעלי עקב. האם היית מייעצת לה להחליף את בגדיה ? לא 18. אתה וחברה שלך בסיבוב שופינג בקניון. חברה שלך עוצרת באחת החנויות ומתכננת לקנות סטרפלס ומכנסיים קצרצרים ליציאה הבאה שלכם. האם היית מייעץ לה ללכת על סגנון אחר ? לא

ocean zd

New member
מצטרפת.. אז...

מהו מינך ? זכר \ נקבה – ענה/י על השאלות הרלוונטיות למינך. גיל: _17 נקבה___ 1. האם היית שולל\ת את האפשרות שבתך תדגמן בפרסומת לבגדי ים ? לא 2. הכרת נערה שחיצוניותה בוטה. מתברר לך שהמראה החיצוני שלה כלל לא מעיד על אישיותה. האם היית חושב עליה את אותם הדברים שחשבת קודם ? לא.. 3. לדעתי, בנות צריכות להתלבש באופן צנוע רוב הזמן. נכון 4. ככל שבת חושפת את גופה כך היא מושכת אליה יותר תשומת לב. נכון 5. בנות שמתאפרות באופן מוגזם ומבליטות את גופן בכל הזדמנות בדר"כ בעלות אופי חלש. נכון 6. בנות שמתלבשות באופן פרובוקטיבי לא מעריכות את עצמן. נכון 7. לדעתי, הלבוש החושפני והפרובוקטיבי לא מתאים לבנות. תלוי 8. ניגשת אליך בחורה יפת מראה, לבושה בגדים קצרצרים, אודם על שפתיה ואיפור כבד, האם היית שולל את האפשרות שהיא נאמנה, ישרה וחכמה?  כן 9. אני מעדיף\ה שבת תתלבש באופן מתחסד מאשר שתחשוף את גופה לעיני כל. ?לא נכון 10. רק בנות רציניות שאכפת להן מעצמן לא יחפשו את אהדת הסביבה באמצעות לבוש גס ולא מחמיא. נכון באופן חלקי.. 11. כשאני רואה ילדה בת 15 לבושה מכנס קצרצר מאוד שלא משאיר מקום לדמיון וגופיית רשת, אני מזועזע\ת . נכון 12. בנות שמתלבשות באופן גס מגעילות אותי. תלוי 13. אני לא אוהב\ת בנות שלא מכבדות את עצמן ולכן מתלבשות באופן בוטה 14. נקבעה לך פגישה עיוורת בבית הקפה הסמוך לביתך. בערב הפגישה מתבררים לך נתוניה המרשימים של הנערה עימה נפגשת. גובהה מטר ושבעים וגופה מחוטב. היא לבושה מחשוף עמוק המבליט את חזה השופע, מכנסי ג'ינס קצרים צמודים ונעלי פלטפורמה שחורות. אתה מסתכל בפניה, מהופנט מיופייה, אך לאחר מס' דקות מבחין בפזילה חמורה שהיא לוקה בה. האם לא תתעלם מהפזילה ותפסיק להיפגש עמה?  לא 15. את ידידה של הבחור מהשאלה הקודמת. הוא שלח לך S.M.S לבוא לבית הקפה ולהביע את דעתך. האם היית מייעצת לו להפסיק להתראות עם הנערה ? לא 16. יום חמישי, השעה 00:15, אתה וחבר שלך בפורום. שניכם רוקדים, מבסוטים עד הגג, אתה מסתכל ימין ושמאל ופתאום קולט בחורה בצד רחבת הריקודים לבושה שמלת מיני קצרצרה ונעלי עקב גבוהות. האם היית נמנע מלהתחיל איתה ? \ לא 17. יום שישי, השעה 00:30, את אצל חברה שלך, שתיכן מתכננות לצאת לבילוי בערב. כמה דקות לפני שעת היציאה המתוכננת חברה שלך יוצאת מהחדר לבושה חצאית מיני קצרצרה במיוחד, חולצת בטן ונעלי עקב. האם היית מייעצת לה להחליף את בגדיה ? כן , 18. אתה וחברה שלך בסיבוב שופינג בקניון. חברה שלך עוצרת באחת החנויות ומתכננת לקנות סטרפלס ומכנסיים קצרצרים ליציאה הבאה שלכם. האם היית מייעץ לה ללכת על סגנון אחר ? \ לא

MushrooMush

New member
עניתי על הכל {לא בנתי מה הכוונה לרלונטיות><}

מהו מינך ? נקבה גיל: 15 1. האם היית שולל\ת את האפשרות שבתך תדגמן בפרסומת לבגדי ים ? לא 2. הכרת נערה שחיצוניותה בוטה. מתברר לך שהמראה החיצוני שלה כלל לא מעיד על אישיותה. האם היית חושב עליה את אותם הדברים שחשבת קודם ? לא 3. לדעתי, בנות צריכות להתלבש באופן צנוע רוב הזמן. נכון 4. ככל שבת חושפת את גופה כך היא מושכת אליה יותר תשומת לב. נכון 5. בנות שמתאפרות באופן מוגזם ומבליטות את גופן בכל הזדמנות בדר"כ בעלות אופי חלש. לא נכון בעצם לא יודעת...>< 6. בנות שמתלבשות באופן פרובוקטיבי לא מעריכות את עצמן. נכון 7. לדעתי, הלבוש החושפני והפרובוקטיבי לא מתאים לבנות. נכון 8. ניגשת אליך בחורה יפת מראה, לבושה בגדים קצרצרים, אודם על שפתיה ואיפור כבד, האם היית שולל את האפשרות שהיא נאמנה, ישרה וחכמה?  כן 9. אני מעדיף\ה שבת תתלבש באופן מתחסד מאשר שתחשוף את גופה לעיני כל. נכון 10. רק בנות רציניות שאכפת להן מעצמן לא יחפשו את אהדת הסביבה באמצעות לבוש גס ולא מחמיא. נכון 11. כשאני רואה ילדה בת 15 לבושה מכנס קצרצר מאוד שלא משאיר מקום לדמיון וגופיית רשת, אני מזועזע\ת עד מאוד. נכון 12. בנות שמתלבשות באופן גס מגעילות אותי. נכון 13. אני לא אוהב\ת בנות שלא מכבדות את עצמן ולכן מתלבשות באופן בוטה. נכון 14. נקבעה לך פגישה עיוורת בבית הקפה הסמוך לביתך. בערב הפגישה מתבררים לך נתוניה המרשימים של הנערה עימה נפגשת. גובהה מטר ושבעים וגופה מחוטב. היא לבושה מחשוף עמוק המבליט את חזה השופע, מכנסי ג'ינס קצרים צמודים ונעלי פלטפורמה שחורות. אתה מסתכל בפניה, מהופנט מיופייה, אך לאחר מס' דקות מבחין בפזילה חמורה שהיא לוקה בה. האם לא תתעלם מהפזילה ותפסיק להיפגש עמה?  לא 15. את ידידה של הבחור מהשאלה הקודמת. הוא שלח לך S.M.S לבוא לבית הקפה ולהביע את דעתך. האם היית מייעצת לו להפסיק להתראות עם הנערה ? לא 16. יום חמישי, השעה 00:15, אתה וחבר שלך בפורום. שניכם רוקדים, מבסוטים עד הגג, אתה מסתכל ימין ושמאל ופתאום קולט בחורה בצד רחבת הריקודים לבושה שמלת מיני קצרצרה ונעלי עקב גבוהות. האם היית נמנע מלהתחיל איתה ? כן 17. יום שישי, השעה 00:30, את אצל חברה שלך, שתיכן מתכננות לצאת לבילוי בערב. כמה דקות לפני שעת היציאה המתוכננת חברה שלך יוצאת מהחדר לבושה חצאית מיני קצרצרה במיוחד, חולצת בטן ונעלי עקב. האם היית מייעצת לה להחליף את בגדיה ? כן 18. אתה וחברה שלך בסיבוב שופינג בקניון. חברה שלך עוצרת באחת החנויות ומתכננת לקנות סטרפלס ומכנסיים קצרצרים ליציאה הבאה שלכם. האם היית מייעץ לה ללכת על סגנון אחר ? כן

נוגעע

New member
עונה.

מהו מינך ? נקבה – ענה/י על השאלות הרלוונטיות למינך. אוקיי. גיל: 14 1. האם היית שולל\ת את האפשרות שבתך תדגמן בפרסומת לבגדי ים ? לא 2. הכרת נערה שחיצוניותה בוטה. מתברר לך שהמראה החיצוני שלה כלל לא מעיד על אישיותה. האם היית חושב עליה את אותם הדברים שחשבת קודם ? כן/לא 3. לדעתי, בנות צריכות להתלבש באופן צנוע רוב הזמן. נכון. אבל לא כ'כ צנוע ><" 4. ככל שבת חושפת את גופה כך היא מושכת אליה יותר תשומת לב. לא נכון 5. בנות שמתאפרות באופן מוגזם ומבליטות את גופן בכל הזדמנות בדר"כ בעלות אופי חלש. נכון 6. בנות שמתלבשות באופן פרובוקטיבי לא מעריכות את עצמן. לא נכון 7. לדעתי, הלבוש החושפני והפרובוקטיבי לא מתאים לבנות. לא נכון 8. ניגשת אליך בחורה יפת מראה, לבושה בגדים קצרצרים, אודם על שפתיה ואיפור כבד, האם היית שולל את האפשרות שהיא נאמנה, ישרה וחכמה?  כן  לא 9. אני מעדיף\ה שבת תתלבש באופן מתחסד מאשר שתחשוף את גופה לעיני כל. מזתומרת תחשוף את גופה ? יענו, מכנסיים קצרים וגופייה ? או יותר מזה..? 10. רק בנות רציניות שאכפת להן מעצמן לא יחפשו את אהדת הסביבה באמצעות לבוש גס ולא מחמיא. לא נכון 11. כשאני רואה ילדה בת 15 לבושה מכנס קצרצר מאוד שלא משאיר מקום לדמיון וגופיית רשת, אני מזועזע\ת עד מאוד. נכון 12. בנות שמתלבשות באופן גס מגעילות אותי. נכון 13. אני לא אוהב\ת בנות שלא מכבדות את עצמן ולכן מתלבשות באופן בוטה. נכון 14. נקבעה לך פגישה עיוורת בבית הקפה הסמוך לביתך. בערב הפגישה מתבררים לך נתוניה המרשימים של הנערה עימה נפגשת. גובהה מטר ושבעים וגופה מחוטב. היא לבושה מחשוף עמוק המבליט את חזה השופע, מכנסי ג'ינס קצרים צמודים ונעלי פלטפורמה שחורות. אתה מסתכל בפניה, מהופנט מיופייה, אך לאחר מס' דקות מבחין בפזילה חמורה שהיא לוקה בה. האם לא תתעלם מהפזילה ותפסיק להיפגש עמה?  כן  לא 15. את ידידה של הבחור מהשאלה הקודמת. הוא שלח לך S.M.S לבוא לבית הקפה ולהביע את דעתך. האם היית מייעצת לו להפסיק להתראות עם הנערה ? לא 16. יום חמישי, השעה 00:15, אתה וחבר שלך בפורום. שניכם רוקדים, מבסוטים עד הגג, אתה מסתכל ימין ושמאל ופתאום קולט בחורה בצד רחבת הריקודים לבושה שמלת מיני קצרצרה ונעלי עקב גבוהות. האם היית נמנע מלהתחיל איתה ? כן \ לא 17. יום שישי, השעה 00:30, את אצל חברה שלך, שתיכן מתכננות לצאת לבילוי בערב. כמה דקות לפני שעת היציאה המתוכננת חברה שלך יוצאת מהחדר לבושה חצאית מיני קצרצרה במיוחד, חולצת בטן ונעלי עקב. האם היית מייעצת לה להחליף את בגדיה ? כן 18. אתה וחברה שלך בסיבוב שופינג בקניון. חברה שלך עוצרת באחת החנויות ומתכננת לקנות סטרפלס ומכנסיים קצרצרים ליציאה הבאה שלכם. האם היית מייעץ לה ללכת על סגנון אחר ? כן \ לא

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה ניגרס

מהו מינך ? נקבה גיל:14 1. האם היית שולל\ת את האפשרות שבתך תדגמן בפרסומת לבגדי ים ? לא 2. הכרת נערה שחיצוניותה בוטה. מתברר לך שהמראה החיצוני שלה כלל לא מעיד על אישיותה. האם היית חושב עליה את אותם הדברים שחשבת קודם ? לא 3. לדעתי, בנות צריכות להתלבש באופן צנוע רוב הזמן. לא נכון 4. ככל שבת חושפת את גופה כך היא מושכת אליה יותר תשומת לב. נכון 5. בנות שמתאפרות באופן מוגזם ומבליטות את גופן בכל הזדמנות בדר"כ בעלות אופי חלש. לא נכון 6. בנות שמתלבשות באופן פרובוקטיבי לא מעריכות את עצמן. נכון 7. לדעתי, הלבוש החושפני והפרובוקטיבי לא מתאים לבנות. לא נכון 8. ניגשת אליך בחורה יפת מראה, לבושה בגדים קצרצרים, אודם על שפתיה ואיפור כבד, האם היית שולל את האפשרות שהיא נאמנה, ישרה וחכמה? לא 9. אני מעדיף\ה שבת תתלבש באופן מתחסד מאשר שתחשוף את גופה לעיני כל. לא נכון 10. רק בנות רציניות שאכפת להן מעצמן לא יחפשו את אהדת הסביבה באמצעות לבוש גס ולא מחמיא. לא נכון 11. כשאני רואה ילדה בת 15 לבושה מכנס קצרצר מאוד שלא משאיר מקום לדמיון וגופיית רשת, אני מזועזע\ת עד מאוד. נכון 12. בנות שמתלבשות באופן גס מגעילות אותי. נכון 13. אני לא אוהב\ת בנות שלא מכבדות את עצמן ולכן מתלבשות באופן בוטה. לא נכון 14. נקבעה לך פגישה עיוורת בבית הקפה הסמוך לביתך. בערב הפגישה מתבררים לך נתוניה המרשימים של הנערה עימה נפגשת. גובהה מטר ושבעים וגופה מחוטב. היא לבושה מחשוף עמוק המבליט את חזה השופע, מכנסי ג'ינס קצרים צמודים ונעלי פלטפורמה שחורות. אתה מסתכל בפניה, מהופנט מיופייה, אך לאחר מס' דקות מבחין בפזילה חמורה שהיא לוקה בה. האם לא תתעלם מהפזילה ותפסיק להיפגש עמה?  לא 15. את ידידה של הבחור מהשאלה הקודמת. הוא שלח לך S.M.S לבוא לבית הקפה ולהביע את דעתך. האם היית מייעצת לו להפסיק להתראות עם הנערה ? לא 16. יום חמישי, השעה 00:15, אתה וחבר שלך בפורום. שניכם רוקדים, מבסוטים עד הגג, אתה מסתכל ימין ושמאל ופתאום קולט בחורה בצד רחבת הריקודים לבושה שמלת מיני קצרצרה ונעלי עקב גבוהות. האם היית נמנע מלהתחיל איתה ? כן 17. יום שישי, השעה 00:30, את אצל חברה שלך, שתיכן מתכננות לצאת לבילוי בערב. כמה דקות לפני שעת היציאה המתוכננת חברה שלך יוצאת מהחדר לבושה חצאית מיני קצרצרה במיוחד, חולצת בטן ונעלי עקב. האם היית מייעצת לה להחליף את בגדיה ? לא 18. אתה וחברה שלך בסיבוב שופינג בקניון. חברה שלך עוצרת באחת החנויות ומתכננת לקנות סטרפלס ומכנסיים קצרצרים ליציאה הבאה שלכם. האם היית מייעץ לה ללכת על סגנון אחר ? לא

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאה, סליחה.

לא חשבתי שזה יפגע במישו, אני משתמשת בזה סתם לסלנג, כמו שאומרים "אחי" והכל. סליחה, לא ידעתי.

כי,

בנים בד"כ לא הולכים בצורה בוטה וגם אם כן אין ממש מה להראות... ומה שהיא רוצה לבדוק זה איך לבוש בוטה של בנות משפיע על בנים (ככה אני הבנתי...)

למעלה