שאלון פלייליסט

שאלון פלייליסט

נגנב מקומונת "ענבל פרלמוטר זל" שגנבו מאלפי מקומות אחרים שימו את המוזיקה על אקראי ותענו 1. איך העולם רואה אותי? 2. איך החברים שלי רואים אותי? 3. איך אני רואה את עצמי? 4. איך אני רואה את החברים שלי? 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? 11. עצה טובה בשבילי: 12. העצה שאני מממליץ לחברים? 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? 16. ובהלוויה שלי? 17. ובברית של הבן שלי? 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? 20. איך יהיה לי מחר? 21. למה אני כאן? 22. איך אנשים מבינים אותי? 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? 27. איך תהיה השנה הזו? 28. מתי אני אשמח? 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? 34. איך החיים נכון לעכשיו? 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? 38. מה עשיתי אתמול? 39. מה אני אעשה מחר? 40. מה מרגיז אותי? 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? 42. מה אני הכי שונא\ת?

limors2

Well-known member
הו, אני מתה על השאלון הזה!

אבל הם ממכרים. בד"כ אני ממשיכה לענות שוב ושוב כי נשארו לי מלא שירים
ממממ רגע נבחר תיקיה... 1. איך העולם רואה אותי?Arctic Monkeys - Leave Before The Lights Come On. להעלב?
2. איך החברים שלי רואים אותי?Beethoven, 5th. Sinfonie- At Vance 3. איך אני רואה את עצמי?Brooke White - You're So Vain
4. איך אני רואה את החברים שלי?Just Jack - Stars In Their Eyes 5. האם יהיו לי חיים מאושרים?מוקי - בית משותף 6. מה אנשים באמת חושבים עליי?Melinda Doolittle - I Got Rhythm אוקיי!
7. האם אנשים חושקים בי בסתר?Jason Mraz - I'm Yours לקחת את זה בתור כן?
8. איך אני עם בני\בנות המין השני?Brooke White - Let It Be 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Gary Moore - Over The Hills And Far Away לעזוב עכשיו או אח"כ?
10. מה אני צריך לעשות עם חיי?דפנה והעוגיות-על המסך שלי 11. עצה טובה בשבילי:U2 & Green Day - The Saints Are Coming 12. העצה שאני מממליץ לחברים?Shirley Bassey - Get the Party started לול. 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?התקווה 6-אם אפגוש את אלוהים. חה!
14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Travis-Closer 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?פורטרט-במקום לבכות
16. ובהלוויה שלי?Take That - Shine 17. ובברית של הבן שלי?דנה עדיני-הסודות 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?עידן יניב-את יפה
השירים שלי ממש מתאימים את עצמם הפעם
19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?Carly Smithson - Crazy On You 20. איך יהיה לי מחר?יהודה סעדו-מצחיק מידי. טוב שיש שאלונים כאלה שמזכירים לי למחוק שירים
21. למה אני כאן?אביהו לנדוור-מרגע לרגע. לרקוד את הרגע!
22. איך אנשים מבינים אותי?Crash test dummies - Mmm mmm mmm
טוב לדעת שאני מובנת. 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו?Devildriver - Driving Down The Darkness באמת שלא ממש
אבל מצחיק. 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי?קובי אפללו- בא מן השתיקה. יש כאלה! 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Snow Patrol - Chasing Cars לא טוב. זה אומר שאני אהיה בדיכאון איום ויתחשק לי רק לבכות. טוב שיש לי התרעה
26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?חמי רודנר- זה אותו הקיץ 27. איך תהיה השנה הזו?אלי לולאי- קוד המחשבות 28. מתי אני אשמח?Adele - Chasing Pavements
29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?System of a Down - B.Y.O.B. 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי?דפנה והעוגיות-דפנה עגלה 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה?Midnight Peacocks - Die חחחחחח מיי גוד זה מפחיד. 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי?מורן קריתי-שקט 33. על מה אני חושב\ת עכשיו?Justin Timberlake - Lovestoned - I Think She Knows 34. איך החיים נכון לעכשיו?אפרת גוש-כמו שזה היה 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים?Vanilla Sky - Umbrella 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים?Melinda Doolittle - As Long As He Needs Me 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי?Melinda Doolittle - Home
! 38. מה עשיתי אתמול?Dschinghis Khan - Dschingis Kahn 39. מה אני אעשה מחר?ארי גורלי ורעות יהודאי-דבש 40. מה מרגיז אותי?מרינה מקסימיליאן בלומין-בית ספר למשחק 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת?Flashdance - What a Feeling 42. מה אני הכי שונא\ת?אביגיול רוז-מלחמה יומיומית
אוי, היה כה כיף ושווה מאד. וקצר!

גורם לי לברוח...

1. איך העולם רואה אותי? גלגל - ערן צור 2. איך החברים שלי רואים אותי? להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך - המכשפות (בהופעה!) 3. איך אני רואה את עצמי? שלח שלי שקט - ערן צור 4. איך אני רואה את החברים שלי? סוף העולם - יפעת נץ (בערב מחווה) 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? מריה - טאטו (כמובן שלא הרוסיות הלסביות, אלא של אלונה דניאל) 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? סקס אחר - אילן ורצברג ושמעון גלבץ (הביצוע המקורי)
7. האם אנשים חושקים בי בסתר? מחבואים - טאטו 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? חתול מפלצת - רמי פורטיס 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מי רצח את אגנטה פאלקוג - נושאי המגבעת 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? לשטוף (לא ת'רגליים ולשתות את המים) - ערן צור
11. עצה טובה בשבילי: תנינם - טאטו (מה יש למחשב שלי מהלהקה הזאת??) 12. העצה שאני מממליץ לחברים? הכחול של השמיים - קורין אלאל **עוצר כדי להקשיב..** 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? ציפורה - מים שקטים 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? סיגריות לייט - ענבלי 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? והחיים - ערן צור 16. ובהלוויה שלי? עץ - ערן צור (זה ממש מתאים
) 17. ובברית של הבן שלי? כרמלה גרוס ואגנר - ערן צור 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? קרח יבש - ענבלי 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? כיסא בננה - ערן צור (אני נרתע מהחוצפה שלך ונרתע מהגסות שלך...) 20. איך יהיה לי מחר? ההכרה שלי נמוגה - רונה קינן 21. למה אני כאן? למראשות המיטה - ערן צור 22. איך אנשים מבינים אותי? אנרגיה פוטנציאלית - דפנה והעוגיות 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? באמונה עיוורת - ברי סחרוף 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? כורש 11 - שילה פרבר (אני אהיה רחוב ביורושלים?
) 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? כשזה עמוק - קורין אלאל (סביר ביותר...) 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? פירמידות - קורין אלאל 27. איך תהיה השנה הזו? במערכת הדם - רונה קינן 28. מתי אני אשמח? טוב תשלח אליי את המטומטמת - שילה פרבר 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? תותים - ערן צור
30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? נסיכות - אלונה דניאל 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? ערפד - המכשפות ואלונה דניאל 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? זה לא זה - ערן צור ורונה קינן 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? גלויה - רונה קינן 34. איך החיים נכון לעכשיו? לא עכשיו - ענבל פרלמוטר 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? בונוס - המכשפות ויואב קוטנר (אילו רק הייתי מכשייפה של הגויים...) 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? אני טקסט פוליטי - נושאי המגבעת
37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? בשדה עזוב - טאטו 38. מה עשיתי אתמול? תתאהב ותשנא - ליידי די 39. מה אני אעשה מחר? לא עכשיו - נעם רותם 40. מה מרגיז אותי? דפנה פיק - דפנה והעוגיות 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? רדיו ג'ו - מופע הארנבות 42. מה אני הכי שונא\ת? גורם לי - טאטו

limors2

Well-known member
הן לא היו לסביות, זה היה יחסי ציבור בלבד!

שלי יצא יותר מעניין. אולי כי הכרתי את השירים

kepit

New member
יהיה קצת קשה כי כל השירים על דיסקים..אבל..

1. איך העולם רואה אותי?בשמלה אדומה-קספרים 2. איך החברים שלי רואים אותי?אגדה מוזרה-אביב גפן והתעויוט 3. איך אני רואה את עצמי?ידיים למעלה-כנסיית השכל? חח 4. איך אני רואה את החברים שלי?הכי יפה בעולם-מאור כהן
! 5. האם יהיו לי חיים מאושרים?כמו ציפור על הים -מאיר בנאי 6. מה אנשים באמת חושבים עליי?בואי ונביא לך ת'פאנק-מרסדס בנד 7. האם אנשים חושקים בי בסתר?עולה ויורד-נועם רותם 8. איך אני עם בני\בנות המין השני?מתרחקת-כשניקו תתחיל לדבר (חחחח כמה לא נכון
) 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?גשם-שילה פרבר
10. מה אני צריך לעשות עם חיי?זה אני-שלום חנוך 11. עצה טובה בשבילי:מוות-רם אוריון חחחחחחחח 12. העצה שאני מממליץ לחברים?ורד ממני-שחר אבן צור 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?אינטואיציה-שלומי שבן
14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?אני שמה עלייך זין-שילה פרבר
XD 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?פרח נתתי לנורית-שייגעצXD 16. ובהלוויה שלי?לילה-שילה פרבר 17. ובברית של הבן שלי?chelsea hotel-regina spektor 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?הוא והיא-שלומי שבן וערן צור 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?עמוק-שלומי שבן חחחח 20. איך יהיה לי מחר?איתו לנצח-קרח 9 21. למה אני כאן?ככה הורסים מסיבה-קרח 9 ?
22. איך אנשים מבינים אותי?creep-radiohead 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו?יום אחד גם את תמותי-שילה פרבר 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי?איזה זהב-שילה פרבר 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?כולם אומרים-שלומי שבן 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?תעצמי עיניים-מטרופולין 27. איך תהיה השנה הזו?יהיה טוב-דויד ברוזה 28. מתי אני אשמח?ואולי-אביגיל רוז 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?סתם עוד יום-אוהד חיטמן? 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי?הזמן שלך-היהודים 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה?הכל מן ג'ה-שוטי הנבואה 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי?צליל מכוון-מאיר אריאל 33. על מה אני חושב\ת עכשיו?על טום. חח סתם לילה בלי יפה של דלק-חמי רודנר 34. איך החיים נכון לעכשיו?הולך ישר-תומר יוסף 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים?שוב השקר הזה-דן תורן 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים?אלוהים-מוקי 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי?אשת המחר-המרפסות חח 38. מה עשיתי אתמול?פרח-זבל 39. מה אני אעשה מחר?בסוף של יום-פורטיסחרוף 40. מה מרגיז אותי?את-הדורבנים 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת?מחפש תשובה-היהודים 42. מה אני הכי שונא\ת?גניבה-היהודים יצא מעפן..אבל יש כמה חחח

mamalala

New member
תשוביישן

1. איך העולם רואה אותי? ticket to ride- the Beatles 2. איך החברים שלי רואים אותי? רחבת הריקודים - יהודית רביץ 3. איך אני רואה את עצמי? boys- the Beatles XD 4. איך אני רואה את החברים שלי? this is how i disappear- my chemical romance 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? you could be mine- GNR 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? the ballad of john and yoko- the beatles 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? you shook me- led zeppelin 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? please please me- the beatles XDDD 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? help!- the beatles 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? sweet child o mine- GNR [לחטוף ילדים?...] 11. עצה טובה בשבילי: another brick in the wall- Pink Floyd 12. העצה שאני מממליץ לחברים?moby DICK- ledzep 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?Communication Breakdown- ledzep 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? הילדה הכי יפה בגן-יהודית רביץ 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Dear god- avenged sevenfold דווקא מתאים.. זה שיר שקט כזה... 16. ובהלוויה שלי? dead- my chemical romance [זה מה שיצאא XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 17. ובברית של הבן שלי? from me to you- the beatles 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? she loves you- the beatles [בואנה האייטיונס משתף פעולה עם השאלון] 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?eight days a week - the beatles 20. איך יהיה לי מחר? a little peace of heaven- avenged sevenfold 21. למה אני כאן? imagine- john lennon 22. איך אנשים מבינים אותי? teenagers- my chemical romance XDDD זה טוב... 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? do you want to know a secret- the beatles 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? afterlife- avenged sevenfold וואו זה טוב 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? hello, goodbye- the beatles 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? stairway to heaven- ledzep 27. איך תהיה השנה הזו? 04 - The Happiest Days Of Our Lives- pink floyd 28. מתי אני אשמח? מישהו-יהודית רביץ 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? its so easy- GNR 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי?Welcome to the black parade- my chemical romance 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? the end- MCR 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? dont leave me now- pink floyd 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? famous last world- MCR 34. איך החיים נכון לעכשיו?בוא לריו-יהודית רביץ 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? smells like a teen spirit-Nirvana וואו זה טוב 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? yesterdays-GNR 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? bring it on home- ledzep 38. מה עשיתי אתמול?ask me why- the beatles 39. מה אני אעשה מחר? get back- the beatles 40. מה מרגיז אותי? walk this way- aerosmith 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? Babe I'm Gonna Leave You- ledzep 42. מה אני הכי שונא\ת?The Sharpest Lives- my chemical romance האייטיונס הזה משתף פעולה.

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gif אהוי!

1. איך העולם רואה אותי? Mouthwash \ Kate Nash 2. איך החברים שלי רואים אותי? Girlfriend \ Avril Lavigne [אני מוכנה להשבע שאני איכותית!] 3. איך אני רואה את עצמי? זה תמיד אהבה \ רמי קלינשטיין ועברי לידר 4. איך אני רואה את החברים שלי? כשתגדל \ יהודה פוליקר 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? מתח מיני \ המכשפות 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? Sweet dreams are made of this \ המכשפות 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? פירמידות \ קורין אלאל 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? All Apologies \ Nirvana 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? באה מאהבה \ יהודית רביץ 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? Yellow Submarine \ The Beatles 11. עצה טובה בשבילי: הבלדה על חדווה ושלומיק \ מירי אלוני 12. העצה שאני מממליץ לחברים? 16 מלאו לנער \ גבי שושן 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Private Dancer \ Tina Turner 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? תנינענק \ קורין אלאל 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? עוד מעט \ המכשפות
16. ובהלוויה שלי? יום שחור \ המכשפות
17. ובברית של הבן שלי? אם תלך \ עידן רייכל 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך \ המכשפות
19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? All Along the Watchtower \ בוב דילן 20. איך יהיה לי מחר? Summertime \ ג'ניס ג'ופלין 21. למה אני כאן? Touch me \ The doors 22. איך אנשים מבינים אותי? תראו אותי \ מופע הארנבות של ד"ר קספר
23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? זה הילך שבך \ יהודה פוליקר 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזשהו שיר מהפסקול של הסרט "הבועה" 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? הדפוק הזה \ ירמי קפלן 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Sweet dreams are made of this \ Eurythmics 27. איך תהיה השנה הזו? יוצא לאור \ אהוד בנאי 28. מתי אני אשמח? When a man loves a woman \ Percy Sledge
29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? לכובע שלי \ אמנים שונים
30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? Take away \ פסקול "מישהו לרוץ איתו" 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? דוד \ דודי לוי. [אני שונאת את השיר הזה
]
32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? שמש לך מצפים \ קורין אלאל 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? קללה \ ליידיD 34. איך החיים נכון לעכשיו? שיר לשירה \ קורין אלאל. [יש כאן יותר מדי שירים של קורין אלאל על המחשב.] 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? Simon & Garfunkel - Bridge Ove 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? יום שישי \ יהודה פוליקר 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? הרעב \ מוניקה סקס XDDDDDDDDDD 38. מה עשיתי אתמול? מתחפר באלנבי \ מוניקה סקס
39. מה אני אעשה מחר? Mama mia \ Abba 40. מה מרגיז אותי? הולכת בשקט \ המכשפות 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? Lay lady lay \ בוב דילן 42. מה אני הכי שונא\ת? זן נדיר \ קורין אלאל לא יצא משהו הפעם.

clyps

New member
הפלייסליט שלנו כמעט זהה XDDD

טינה טרנר
יהודה פוליקר
קורין אלאל
המכשפות|מאוהבת| Eurythmics
יהודית רביץ
ליידי D
ועוד רבים וטובים!!!
(אצלי יצא מלא דפנה והעוגיות כשיש לי סך הכל 8 שירים שלהם)

clyps

New member
../images/Emo79.gifעונה../images/Emo79.gif

1. איך העולם רואה אותי? - דפנה והעוגיות-חבר ערבי 2. איך החברים שלי רואים אותי? America.-Simon and Garfunkel 3. איך אני רואה את עצמי? המכשפות-עד העונג הבא (XD) 4. איך אני רואה את החברים שלי? ערן צור,דנה אינטרנשיונל וקורין אלאל- וזה לא מה ש 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? המכשפות- המכשפות 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? בדידותי-טאטו (וואו) 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? רונה קינן- בתוך אגם קפוא (מה זה אומר??) 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? דפנה והעוגיות- אהבתי הפלשתית.
9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? דפנה והעוגיות- דפנה פיק 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? Roxan- Sting And Police 11. עצה טובה בשבילי: כוורת- זה הכל בשבילך 12. העצה שאני מממליץ לחברים? הטבעת נפלה- קורין אלאל 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? קורין אלאל- ימי הפרח והאהבה 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אני שוב מתאהב- גידי גוב 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Queen- Killer Queen (הופהה) 16. ובהלוויה שלי? להקת הנח"ל- מחבואים XDDDDDD 17. ובברית של הבן שלי? כוורת- העולם שמח 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? כוורת- סוכר בתה (ממש לא!) 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Queen- its a hard life (מדהים כמה שזה מדוייק) 20. איך יהיה לי מחר? נעם רותם- עזרה בדרך (מעודד!) 21. למה אני כאן? הקוסם- כמה טוב בבית 22. איך אנשים מבינים אותי? שושנה ביין- אלונה דניאל 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? מה שיותר עמוק יותר כחול- שלום חנוך 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? דנה ברגר- עד הקצה (נחמד לי) 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? הבנות נחמה- lies (אז זהו, שלא) 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? דפנה והעוגיות- שיר לאליהו 27. איך תהיה השנה הזו? אסתר עופרים- ציוניוני הדרך (
) 28. מתי אני אשמח?Scarborough Fair- Simon Ang Garfunkel 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? כוורת- היא לא תדע 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? החצבים פורחים- תיסלם (חצי מדוייק!) 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? דני סנדרסון- פה קבור הכלב (האמנם??) 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? נושאי המגבעת- אני טקסט פוליטי 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? רונית שחר- ים של זמן 34. איך החיים נכון לעכשיו? ארקדי דוכין- אוהבת לא אוהבת (מישהו יושב וצוחק עליי אי שם במרומים) 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? - יהודית רביץ- סליחות 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים?- מטרופולין- בלי לומר מילה (באסה) 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי?- חווה אלברשטיין- חד גדיא XDDDDDDDDDDDDD 38. מה עשיתי אתמול? Queen- Bohemian Rhapsody 39. מה אני אעשה מחר? מעשנים ביחד- תיסלם (טוב לדעת
) 40. מה מרגיז אותי? דפנה והעוגיות- תאמיני (כמה נכון) 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? רונית שחר- ועכשיו ניגע 42. מה אני הכי שונא\ת? אריק איינשטיין ושלום חנוך- למה לי לקחת ללב. מפחיד כמה שזה מדוייק
עוד שאלון כזה! שיר
.

limors2

Well-known member
מה מצחיק. זה על רצח גדיים חפים מפשע!

כל פסח אנחנו לוקחים את כל ההגדות ובודקים איך ציירו את מלאך המוות בשיר. מסורת חביבה שכזו. וגם את הבן הרשע!

S m e l l y Cat

New member
כן אבל של חוה אלברשטיין זה מצחיק!

תחפשי את זה ביוטיוב זה מאוד דרמטי.

chen1litvak

New member
יהיו עוד כאלה!

בקומונה של ענבלי,בואי לענות מהמקור ולא מההעתקות של איתמר
(טוב נו,אני העתקתי קודם שאלון שלכם..אבל לא נורא
)

למעלה