שאלון פלייליסט

shahar1989

New member
שאלון פלייליסט

כי אני אוהבת. ולא היה הרבה זמן.. וזה שאלון שבאמת משתנה.. ו.. מה, אני לא צריכה תירוצים! זה כייף, תענו!
אז יש לנו כאן שאלון פלייליסט ממש ארוך.. חיברתי כמה וזה.. אז הוא ארוך [?!
] מה צריך לעשות? שמים במדיהפלייר/אייטיונז או כל שטות אחרת את הרשימת שירים שעל המחשב שלכם, שמים על 'שאפל' ועונים, בלי לרמות ובלי להעביר שירים... לכו על זה
1. איך העולם רואה אותי? 2. איך החברים שלי רואים אותי? 3. איך אני רואה את עצמי? 4. איך אני רואה את החברים שלי? 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? 11. עצה טובה בשבילי: 12. העצה שאני מממליץ לחברים? 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? 16. ובהלוויה שלי? 17. ובברית של הבן שלי? 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? 20. איך יהיה לי מחר? 21. למה אני כאן? 22. איך אנשים מבינים אותי? 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? 27. איך תהיה השנה הזו? 28. מתי אני אשמח? 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? 34. איך החיים נכון לעכשיו? 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? 38. מה עשיתי אתמול? 39. מה אני אעשה מחר? 40. מה מרגיז אותי? 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? 42. מה אני הכי שונא\ת? היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... מישהו ששונא אותי חשב עלי... הרגשתי... הייתי במקום שמזכיר לי... מישהו חשק בי בסתר? שיר הנושא שלי היום לדעתי... שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... עצה טובה למחר... איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? כדאי לי בכלל לחכות למחר? ההורים שלי ירגישו כלפיי... השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... עצה טובה לשבוע הבא... איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? איך קוראים לי? אז אני סנילית? חברים שלי חושבים עליי שאני... יזכרו אותי בתור...

inbarIL

New member
בא לי../images/Emo6.gif

1. איך העולם רואה אותי? Hotel California 2. איך החברים שלי רואים אותי? כלים שלובים 3. איך אני רואה את עצמי? יותר טוב כלום מכמעט
4. איך אני רואה את החברים שלי? יהיה טוב (
!!!!!) 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? דרך ארוכה 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? זה טוב
7. האם אנשים חושקים בי בסתר? Collide 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? Uptown Girl >< 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? האם להיות בך מאוהב 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? בתי קפה
11. עצה טובה בשבילי: If Iwas the one 12. העצה שאני מממליץ לחברים? You say it best when you say nothing at all
(
) 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? האנשים החדשים
14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? יש לך כוח
15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? משהו אמיתי 16. ובהלוויה שלי? Your song 17. ובברית של הבן שלי? אמונה 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? זכיתי לאהוב OMG נשבעת שזה מה שיצא!!!111
19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? זה הכל בשבילך 20. איך יהיה לי מחר? צוכה בוחקת 21. למה אני כאן? מילים 22. איך אנשים מבינים אותי? Youre Beautiful 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? שוב 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Wish you were here
25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Circle of life (ממלך האריות
) 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מכונית יפאנית חדשההההה>< 27. איך תהיה השנה הזו? Sweet child O' mine 28. מתי אני אשמח? יפה קצת משונה 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? Dust in the wind, אחלה מקום שמעתי
30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? Yesterday
31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? Paradise City- כבר שולחים אותי למות?
32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? שלתיאל קוואק%$%@$ 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? Who by fire 34. איך החיים נכון לעכשיו? זה תמיד אהבהD:
35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? עם הגב לים 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? ליפול
37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? Perder un amigo
מימי המורדיםXD 38. מה עשיתי אתמול? עדיף 39. מה אני אעשה מחר? לאונרדו
40. מה מרגיז אותי? You could be mine
41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? When you believe
42. מה אני הכי שונא\ת? I'll be בינתיים יצא לי מגניב הרבה

inbarIL

New member
מאאאאמשיכה../images/Emo9.gif

היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... השיר של איתי. אני לא מאמינה.
וואו. מישהו ששונא אותי חשב עלי... Ain't no sunshine when she's gone הרגשתי... ואולי הייתי במקום שמזכיר לי... כמה פעמים
מישהו חשק בי בסתר? היא כל כך יפה
שיר הנושא שלי היום לדעתי... ריקוד המכונהXD שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... Beautiful soul...אני נשמעת כאילו אני ממציאה
אבל אני לא
מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... אהבה עצה טובה למחר... יקירתי איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? קטן זה הכי כיף בעולם
לא ידעתי שיש לי את השיר הזהXD כדאי לי בכלל לחכות למחר? Welcome to the jungle ההורים שלי ירגישו כלפיי... Time of your life השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... אם אלה החיים- טחח ממש
עצה טובה לשבוע הבא... שובי אל ביתי
איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? מוסיקה!!!!!!!!!!!!!!!
איך קוראים לי? להבין את המים אז אני סנילית? אף אחד משנינו
חברים שלי חושבים עליי שאני... Kcnocing on heavnes door יזכרו אותי בתור... משהו קטן וטוב
יצא הרוב מממששש מגניב
ענבר:)

shahar1989

New member
ואני אתחיל..../images/Emo3.gif

1. איך העולם רואה אותי? The Clock Is Ticking - Nova
2. איך החברים שלי רואים אותי? היי אתה - קולומביה 3. איך אני רואה את עצמי? Dead Melodies - Beck 4. איך אני רואה את החברים שלי? Closer - Travis 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? Gavin DeGraw - i don't want to be 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? לא לפגוע - מורן גמליאל [אה?] 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? מקום בלילה - מורן גמליאל 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? לעוף - נועם פנחסוב [
?] 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? The Golden Age - Beck 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? אם את כאן - שי ליבוביץ' 11. עצה טובה בשבילי: ועוד געגוע - כינרת לימוני 12. העצה שאני מממליץ לחברים? בחור סימפטי - אסף אבידר ["בואי נעשה ילד, אולי שלושה אולי מאה.."
] 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? קולה וברה - ירמי קפלן [אוו!] 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Sunday - Nova 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Side Of The Road - Beck 16. ובהלוויה שלי? heart away - Amit Erez 17. ובברית של הבן שלי? לרע ולטוב - ירמי קפלן [פחחח] 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? שום דבר - רמי פיינשטיין [חחחחחחחחחחחהה!!] 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? ואולי תבוא איזו נחמה - תערובת אסקוט [משעשע] 20. איך יהיה לי מחר? מחשבות - אביתר בנאי 21. למה אני כאן? אמונה - כפיר אפשטיין 22. איך אנשים מבינים אותי? יש לך כוח - כפיר אפשטיין 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? Over You - Nova 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? כל מבט - דידי ארז 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? תתחיל מאפס -ירמי קפלן [אמן!] 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? תני לי - נועם פנחסוב [אה?] 27. איך תהיה השנה הזו? דומים - מורן גמליאל [דומים למה?] 28. מתי אני אשמח? שיר פרידה - שלמה ובן ארצי [אההה!! כשניפרד מהבצפר?
] 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? [בגרעין!] הרבה דברים - ירמי קפלן 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? כלום - כפיר אפשטיין [חה!] 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? הפוך - ירמי קפלן [ירמי מפגיז היום בשאלון..] 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? הלילה יעבור לו - כפיר [לישון?] 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? רע לי - שי ליבוביץ' [
] 34. איך החיים נכון לעכשיו? ליאה - איתמר ["רוצה לעוף. לעוף רחוק מעבר להרים.."] 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? וויטינג פור גריס - נובה [פרשתי לעברית חח] 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? אבק בשערך - יזהר אשדות 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? לעולם לא תדעי - נועם פנחסוב [חחחחחחחחחחחח. נוט!] 38. מה עשיתי אתמול? כשהיינו ילדים - איתמר מאירי 39. מה אני אעשה מחר? זמן לבד - איתן שפירא 40. מה מרגיז אותי? קרוסלה - בן ארצי 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? כל עוד - תומר ממיה 42. מה אני הכי שונא\ת? nova - 7 [פחחח אני לא יודעת את השם של השיר..] היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... לחיות את החלום - בן ארצי [נמ..] מישהו ששונא אותי חשב עלי... איתך אני נושם - ת. אסקוט [טווווווווב] הרגשתי... אל תגעי בי במקום מילים - בן ארצי הייתי במקום שמזכיר לי... מצטער - מורן גמליאל [?] מישהו חשק בי בסתר? כשאת אומרת לי - ירמי קפלן [ירמי קפלן חשק בי בסתר?] שיר הנושא שלי היום לדעתי... ביחד - א"א שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... Gavin DeGraw - in love with a girl [עמיתתתתתת.. רק אני צוחקת?!?!?!?!!
] מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... כמה נדבר - ירמי קפלן [לא אמרנו תתחיל מאפס? טוב נו.. גם טוב..] עצה טובה למחר... חלום כהה - א"א איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? חלון - אביתר בנאי כדאי לי בכלל לחכות למחר? דמיונית - מורן גמליאל ההורים שלי ירגישו כלפיי... תנופה - בעז בנאי השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... שיר לאחותי - בן ארצי עצה טובה לשבוע הבא... 15 דקות - א"א איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? טרמפ - רמי פיינשטין [?] איך קוראים לי? ברחוב שלי - איתמר מאירי אז אני סנילית? רחם חם - ירמי קפלן [חחחחחחחחחח מה?] חברים שלי חושבים עליי שאני... יזכרו אותי בתור... מגורש - תומר ממיה [פח. נחמד.]

amitshilo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כפרה על Gavin.

גם אני גם אני../images/Emo3.gif

1. איך העולם רואה אותי? יו-יה -כוורת 2. איך החברים שלי רואים אותי? מחפש את ליבך- ניר רוזנבאום 3. איך אני רואה את עצמי? אנחנו שניים- משינה 4. איך אני רואה את החברים שלי? מרדף לא ידוע- המכשפות 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? ימים אחרים-יואב דגני 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? היינו עושים אהבה- כנסייה 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? אל תדאג- אביב גפן
8. איך אני עם בני\בנות המין השני? שחור לבן- אביב גפן 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? הפחד נעלם- כפיר וכנרת
10. מה אני צריך לעשות עם חיי? השיר של ארמגדון.. כי למי יש כח לעבור לאנלגית 11. עצה טובה בשבילי: על הכנרת בזריחה- אביב גפן 12. העצה שאני מממליץ לחברים?מביאה הכל- שלום חנוך 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? למעני-בית הבובות 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אם אתה הולך ממני אתה נשאר לבד- דנה ברגר 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? קליפה-איה כורם 16. ובהלוויה שלי? שיז אה מנייק
17. ובברית של הבן שלי? לב- ג'נגו
ניצחתי את הכאב
18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? יחפה- נינט 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? כוכבים דולקים על אש קטנה- משינה 20. איך יהיה לי מחר? דבש הכל דבש
21. למה אני כאן? תני לי- נועם פנחסוב 22. איך אנשים מבינים אותי?בכל פעם שאני מתאהב -יזהר אשדות 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו?על הרצפה-מוניקה 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? קונסומייישן- נובה 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? דנסין קווין
אירוויזיוני למדי
אבבא 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? דונט קראיי - גאנס 27. איך תהיה השנה הזו? שיר לשירה- מירי מסיקה 28. מתי אני אשמח?יונתן סע הביתה- אושי'ק לוי ואסף אמדורסקי 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? כשאתה כאן- נינט 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? האהבה נשארת- גלעד שגב 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה?תחת אש פורטיסחרוף 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? מקום בלילה- מורן גמליאל 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? לאונרדו
עברי 34. איך החיים נכון לעכשיו?מה שלא הספקתי לומר רן ועיליי
35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? עלים- אלכס 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? אח יפני- מלכת הפלקט 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? הבובה זהבה- החלונות הגבוהים 38. מה עשיתי אתמול? אלף בנות דתיות- עברי 39. מה אני אעשה מחר?זאת שבמקומי- קרן פלס 40. מה מרגיז אותי? עד העונג הבא- המכשפות 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? מי מפחד מגברת לוין- אסקוט
42. מה אני הכי שונא\ת?זה הכל בשבילך- סנדרסון היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... מילים יפות- איגי וקסמן[חידוש] מישהו ששונא אותי חשב עלי... מה שעובר עליי - איפה הילד הרגשתי...יש לי ארץ טרופית יפה- יהודית רביץ הייתי במקום שמזכיר לי... זכיתי לאוהב- עברי מישהו חשק בי בסתר? בצד הכביש- גלעד שגב [ה' ישמור מזה
] שיר הנושא שלי היום לדעתי... שלח לי מלאך- משינה שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים...ילד אסור ילד מותר- ריקי גל מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... ככה זה- ברי סחרוף [במקרה אני בהופעה שלו מחר]
עצה טובה למחר... עש שתבין אותי- שירי מיימון איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? פג'ו צבאית- עברי כדאי לי בכלל לחכות למחר? השקט שנשאר- שירי מיימון ההורים שלי ירגישו כלפיי... היא לא יודעת מה עובר עליי השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע...כשתבוא השעה- ג'נגו עצה טובה לשבוע הבא...יודוך -אתי אנקרי איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? יש עוד סיכוי- איגי וקסמן
איך קוראים לי? הבדרת מדי- יציאת חרום
אז אני סנילית?אהובתי- משינה חברים שלי חושבים עליי שאני... אהוב יקר- עברי ורונית שחר| יזכרו אותי בתור...חלליות - ברי

וואו, בא לי../images/Emo99.gif

. איך העולם רואה אותי? ג'סי-עברי לידר
2. איך החברים שלי רואים אותי? אזהרות לנפש- אלג'יר.. עצוב אבל נכון.. 3. איך אני רואה את עצמי? שיר עצוב- אביב גפן.. אחח אביב
4. איך אני רואה את החברים שלי? לכי ילדה אבודה- יזהר אשדות 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? כשאתה כאן-נינט טייב
אוי ואבוי! 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? watching the wheels- John lennon וואי..
7. האם אנשים חושקים בי בסתר? אנשים מושלמים- כנסיית השכל, מבלבל משהו..
8. איך אני עם בני\בנות המין השני? המנון לאדישות-אביב גפן.. חחח לאאא
9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? המכתב- אביב גפן.. ממ.. לברוח? 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? עתיד מתוק- משינה [חח טוב] 11. עצה טובה בשבילי: לב- ג'נגו
צודק.. 12. העצה שאני מממליץ לחברים? בשמלה אדומה- מופע הארנבות של ד"ר קספר.. נכוןןןןן!!!!!
13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? גיטרה וכינור- שלום חנוך ואריק איננשטיין.. וואו הלוואי.. 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מלנכוליה אהובתי- חמי רודנר.. אני עד כדי כך דרמטית?!?! 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? למה לי פוליטיקה עכשיו- משינה.. חח שיהיה 16. ובהלוויה שלי? Once- blackfield כןן!! את זה אני רוצה שהלוויה שלי!
17. ובברית של הבן שלי? סופרסטאר- אביב גפן 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? הכל מתפורר- אביב גפן [חס וחלילה.. זה שיר עצוב
] 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? Kiss and controll- AFI איכ לא! 20. איך יהיה לי מחר? רומיאו ויוליה- אביב גפן 21. למה אני כאן? אלפי זוגות עיניים- סינרגיה
22. איך אנשים מבינים אותי? שיר לשירה- מירי מסיקה [וואי מדהים
] 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? צלקות- אביב גפן.. 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? עכשיו מעונן- אביב גפן.. [חעעע!!
] 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ילדים של החיים- שלום חנוך 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? חלולים- אביב גפן.. כנראה שכן
27. איך תהיה השנה הזו? אין סופי- שוטי הנבואה 28. מתי אני אשמח? יומן מסע- אביב גפן.. [כשמישהו יבוא אני לא אסתובב ויהיה לי טוב?.] 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? Don't look back in anger- oasis
30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? שיר הסמרטוטים- אביב גפן.. כאילו עכשיו?
31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? עוד חוזר הניגון- ברי סחרוף 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? משיח- שלום חנוך.. בהחלט אני אוהבת להיות צינית! 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? ארים ראשי- שי גבסו 34. איך החיים נכון לעכשיו? יומולדת-ברי סחרוף 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? לראות את האור- אפרת גוש.. וואלה.. 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? זמן- עברי לידר [וואו נכון!
] 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? יום טוב-עברי לידר [חחח בכיף!] 38. מה עשיתי אתמול? Zombie- the craberries [בהחלט נכון..] 39. מה אני אעשה מחר? הפוך- ירמי קפלן 40. מה מרגיז אותי? אנצל- מוש בן ארי 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? עידן האלוהים- היהודים.. XD 42. מה אני הכי שונא\ת? Lullaby- blackfield היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... אני פרפר- אביב גפן מישהו ששונא אותי חשב עלי... קיטש- אלג'יר הרגשתי... האביב הנצחי- כנסיית השכל הייתי במקום שמזכיר לי... פרידה- נדב קדמון
מישהו חשק בי בסתר? Song to a siren-עברי לידר
שיר הנושא שלי היום לדעתי... תשמח- אריק ברמן.. [וואי ממש לא
] שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... משינה- אני צוחק איתך
מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... איש יקר- עברי לידר עצה טובה למחר... נוצה ברוח- רמי קליינשטיין איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? למאיה יש אקדח- כנסיית השכל [להתאבד?!] כדאי לי בכלל לחכות למחר? It's alright- Aviv geffen [אם אביב אומר...
] ההורים שלי ירגישו כלפיי... ג'וני -אריק ברמן השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... נפלת חזק- חמי רודנר
עצה טובה לשבוע הבא... תראי זה אני- סינרגיה איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? לא יודע איך לומר לך -שלום חנוך.. וואיאיזה שיר!
איך קוראים לי? לפעמים- אביב גפן אז אני סנילית? חושך- אביב גפן חברים שלי חושבים עליי שאני... Dream on- Aerosmith יזכרו אותי בתור... השיר שלנו- אביב גפן
הודגש באמצעות מדגישומטיק

mazalika7

New member
אוו אני אוהבת את השאלון הזה../images/Emo9.gif

1. איך העולם רואה אותי? mary jane- נינט טייב 2. איך החברים שלי רואים אותי? לשקר לעצמי- גילת הלל 3. איך אני רואה את עצמי? ברכת המלך-מירי מסיקה 4. איך אני רואה את החברים שלי? hermit- mattafix 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? קשורים- ג'נגו
6. מה אנשים באמת חושבים עליי? יש לו בחורות כמו מים- הג'ירפות
7. האם אנשים חושקים בי בסתר? בועה- שירי מימון 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? אהבה קטנה- שירי מימון 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? ככה אני- היהודים 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? ליפול- היהודים
11. עצה טובה בשבילי: הזמן עכשיו- עברי לידר 12. העצה שאני מממליץ לחברים? הכאב הזה- עברי ונינט 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? זומבי- קרנבריס 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? רמי מואשם באחזקת סמים קלים- הג'ירפות
גדול! 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? סמי חופשי- היהודים 16. ובהלוויה שלי? סדק בלב- ג'נגו
כפרעליו, גם בהלוויה
17. ובברית של הבן שלי? נרדם על החולות- ג'קו ונינט 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? יותר טוב לסלוח- שירי מימון 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? the other side of me- Anuok 20. איך יהיה לי מחר? i'll be there foe you- bon jovi 21. למה אני כאן? ועם הזמן- אביב גפן 22. איך אנשים מבינים אותי? המתוקות האחרונות- אריק ברמן 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? גירלפרנד- אבריל לוין 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? לא לפגוע- מורן גמליאל 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? חייב לשכב- הג'ירפות 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? גלי- ירמי קפלן 27. איך תהיה השנה הזו? כמו פעם- ג'נגו
28. מתי אני אשמח? בוא- עברי לידר 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? אהבנו- אביב גפן 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? איש יקר- עברי לידר 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? יותר מדי הרבה- עברי
32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? על הגשר הישן- מורן אהרוני, מאיה רוטמן 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? יונתן שפירא- איה כורם 34. איך החיים נכון לעכשיו? breakaway- קלי קלרקסון 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? האנשים החדשים- עברי לידר 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? דקה- ג'נגו
37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? i cant be with you- קרנבריס 38. מה עשיתי אתמול? איש יקר- עברי לידר 39. מה אני אעשה מחר? עברנו לצפון- שלומי שבן 40. מה מרגיז אותי? במרחק נגיעה מכאן- יזהר אשדות 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? בוקר של כיף- ג'נגו
42. מה אני הכי שונא\ת? אני מצטער שגם אתה נפלת ל-שלומי שבן היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... one of those girls- אבריל לוין מישהו ששונא אותי חשב עלי... לחבק אותך- סינרגיה
הרגשתי... time is a jailer- Anouk הייתי במקום שמזכיר לי... אני אשתנה- ירמי קפלן מישהו חשק בי בסתר? ג'קי- היהודים שיר הנושא שלי היום לדעתי... מה היא חשבה- ג'נגו
שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... keep holding on-אבריל לוין מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... תחת ירח ערבי- ריטה עצה טובה למחר... כשאת בוכה את לא יפה- תיסלם איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? הימים שלנו- היהודים כדאי לי בכלל לחכות למחר? היינו עושים אהבה- כנסיית השכל ההורים שלי ירגישו כלפיי... אשת המחר- המרפסות השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... בתי קפה- עברי לידר עצה טובה לשבוע הבא... מחכה- ריטה איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? כלניות- תיסלם איך קוראים לי? twenty one- קרנבריס אז אני סנילית? תני לי להחליט- ריטה
חברים שלי חושבים עליי שאני... bid girls dont cry- פרגי יזכרו אותי בתור... בנות- מירי מסיקה הודגש באמצעות מדגישומטיק
היה כיייף!!!

למעלה