שאלון פלייליסט Shuffle‏

שאלון פלייליסט Shuffle‏

יאללה, לשים את כל השירים שיש להם על המחשב, לדאוג שזה יהיה באקראי (בווינאמפ לוחצים על שאפל), ולענות על השאלות הבאות (לא חייבים רק שירים של כפיר!): איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני עם בני\בנות המין השני? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: העצה שאני מממליץ לחברים? מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? ובברית של הבן שלי? איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? איך אנשים מבינים אותי? מה שאני הכי מצטער עליו? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? מתי אני אשמח? איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? איך היית מגדיר את עצמך? אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? לשלמה ארצי? לאורית? לתום? מה יהיה כתוב על מצבתך? מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? המטרה הראשית של חייך, היא: והמטרה המשנית? אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: למה אתה עונה על השאלון הזה? מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? מה הוא יאמר לך? אתה אוהב אותה, אבל: כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: אתה הולך ברחוב ורואה ארנק ובתוכו 5000 ש"ח, מה אתה עושה?: כל כמה זמן אתה מתקלח?: האם השאלון הזה טיפשי?: Shoot

תענו על זה!

פאדיחה קטנה כי העתקתי את זה,לא היה לי זמן לעשות חדש יאללה, לשים את כל השירים שיש להם על המחשב, לדאוג שזה יהיה באקראי (בווינאמפ לוחצים על שאפל), ולענות על השאלות הבאות (לא חייבים רק שירים של כפיר!): איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני עם בני\בנות המין השני? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: העצה שאני מממליץ לחברים? מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? ובברית של הבן שלי? איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? איך אנשים מבינים אותי? מה שאני הכי מצטער עליו? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? מתי אני אשמח? איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? איך היית מגדיר את עצמך? אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? לשלמה ארצי? לכפיר? מה יהיה כתוב על מצבתך? מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? המטרה הראשית של חייך, היא: והמטרה המשנית? אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: למה אתה עונה על השאלון הזה? מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? מה הוא יאמר לך? אתה אוהב אותה, אבל: כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: אתה הולך ברחוב ורואה ארנק ובתוכו 5000 ש"ח, מה אתה עושה?: כל כמה זמן אתה מתקלח?: האם השאלון הזה טיפשי?: Shoot

../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי? קרן אור/אביב גפן. האם יהיו לי חיים מאושרים? הולך קדימה/אביב גפן. מה אנשים באמת חושבים עליי? מכל קסמייך/מורן גמליאל. האם אנשים חושקים בי בסתר? חושך/אביב גפן. איך אני עם בני\בנות המין השני? כשתחזרי/דניאל סלומון. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אדוני/עברי לידר. מה אני צריך לעשות עם חיי? אין סוף/התבלינים. עצה טובה בשבילי: בשמלה אדומה/ד"ר קספר. העצה שאני מממליץ לחברים? אף אחד משנינו/עברי לידר. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? אבות ובנים/אביתר בנאי. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? הכל כשורה/הבנות נחמה. (לגמרי
)
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? האם להיות בך מאוהב/אביב גפן. ובהלוויה שלי? שמתי לי פודרה/אביתר בנאי. ובברית של הבן שלי? האהבה הישנה/שלמה ארצי. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? ילד לפעמים/יוני בלוך.
איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? מלכת הדבורים/המרפסות. איך יהיה לי מחר? עכשיו מעונן/אביב גפן. למה אני כאן? מלנכוליה אהובתי/חמי רודנר. איך אנשים מבינים אותי? לאן את הולכת/אביב גפן. מה שאני הכי מצטער עליו? שר שר/ג'קו. בתור מה אנשים יזכרו אותי? שמור לי עליהם/בן ארצי. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? יומולדת/ברי סחרוף. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? סיגפו/בית הבובות. איך תהיה השנה הזו? 17/בן ארצי. מתי אני אשמח? איש יקר/עברי לידר. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? בין אלון לאיזדרכת/אריק ברמן. איך היית מגדיר את עצמך? עד שבאת/בית הבובות. אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... רוצה לשכב איתך/אביב גפן. הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? אני צוחק איתך/משינה. לשלמה ארצי? הלילה יעבור לו/כפיר. לכפיר? לראות את האור/אפרת גוש. מה יהיה כתוב על מצבתך? חבר/בן ארצי. מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? לא נורא/אריק ברמן. הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? בוכה על הקבר/אביב גפן. המטרה הראשית של חייך, היא: יום אחד/מורן גמליאל. והמטרה המשנית? בבית/אביתר בנאי. אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: זה בא והולך/אביב גפן. למה אתה עונה על השאלון הזה? פרח נתתי לנורית/שייגצע. מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? אלוהים נחמדה/יוני בלוך. (חזק
)
מה הוא יאמר לך? אבא תנרגול/אביב גפן. אתה אוהב אותה, אבל: בלי לומר מילה/מטרופולין. כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: תמיד אהבה/עברי לידר. אתה הולך ברחוב ורואה ארנק ובתוכו 5000 ש"ח, מה אתה עושה?: אגדת 21/שלמה ארצי. כל כמה זמן אתה מתקלח?: אני הולכת/אסף ארליך. האם השאלון הזה טיפשי?: כמו פעם/ג'נגו.

הסבר למי שלא הבין->

תארגנו לכם פלייליסט במחשב, עם כ-ל השירים שיש לכם, לא רק של כפיר ולעשות-> Play > Shuflle (תמונה..) ואז השירים יעברו באקראי ולא לפי הסדר שלהם. ולפי זה תענו על השאלות!

matanky

New member
אוי את זה אני אוהב ../images/Emo8.gif

איך העולם רואה אותי? הזמן עכשיו/עברי לידר
האם יהיו לי חיים מאושרים? איש יקר /עברי לידר מה אנשים באמת חושבים עליי? האנשים החדשים /עברי לידר
האם אנשים חושקים בי בסתר? בובה אחת /עברי לידר איך אני עם בני\בנות המין השני? כמה שאני אוהב/עברי לידר
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? זה לא אותו דבר/עברי לידר מה אני צריך לעשות עם חיי? כבשים /עברי לידר עצה טובה בשבילי: מלחמת פופ/קוואמי
העצה שאני מממליץ לחברים? בתי קפה/ עברי לידר מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? צוכה ובוחקת/עברי לידר מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? החברים הישנים שלי/עברי לידר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? עצוב/ כפיר אפשטיין
ובהלוויה שלי? מתחמם/עברי לידר
ובברית של הבן שלי? WTF? בעזרת השם
אבל
חורף
איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? זמן/עברי לידר
איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? אם כבר/היהודים איך יהיה לי מחר? מרי לנצח/עברי לידר
למה אני כאן? כי יש לי כוח
יש לך כוח/כפיר אפשטייו
איזה כיף לי שיצא לי כפיר
איך אנשים מבינים אותי? הכוס הכחולה/עברי לידר מה שאני הכי מצטער עליו? אשה לוויתן/עברי לידר בתור מה אנשים יזכרו אותי? שהכל יעבור/עברי לידר איזה שיר יתקע לי בראש מחר? להבין את המים/עברי לידר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? שירים/עברי לידר
איך תהיה השנה הזו? יותר מדי הרבה/עברי לידר
באמת מתאיםםם חחח מתי אני אשמח? אגדות/עברי לידר איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? ביום שמש יפה /עברי לידר
איך היית מגדיר את עצמך? יוווווווווווו המחשב שלי מלך
להיות עצמי/כפיר אפשטיין אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... אחד /עברי לידר
הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? בוא/עברי לידר לשלמה ארצי? בובה על חוט /כפיר אפשטיין לאורית? מלטף ומשקר /עברי לידר לתום? דרכינו/הבורגנים מה יהיה כתוב על מצבתך? אשם/סינרגיה חחחח מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) כשאתה לבד/עברי לידר הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? יותר טוב כלום/עברי לידר.
המטרה הראשית של חייך, היא: יווווווו אני בשוק
תמיד אהבה/עברי לידר והמטרה המשנית? כמה כוכב/עברי לידר
אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: בתי קפה/עברי לידר למה אתה עונה על השאלון הזה? זה טוב/עברי לידר
מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? בחולצת פסים/עברי לידר מה הוא יאמר לך? שהפחד נעלם
/כפיר אפשטיין אתה אוהב אותה, אבל: לבד/כפיר אפשטיין כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: נער ונערה / שירה גבריאלוב
אתה הולך ברחוב ורואה ארנק ובתוכו 5000 ש"ח, מה אתה עושה?: ואולי/עברי לידר
כל כמה זמן אתה מתקלח?: ג'קט/עברי לידר
האם השאלון הזה טיפשי?: כנפיים
/עברי לידר חחחחחחחחחח זה היה מצחיק!!!!!!

יצא לי גרוע../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי?ימים בינונים
האם יהיו לי חיים מאושרים?כל השבוע מרגיש כמו שבת(
) מה אנשים באמת חושבים עליי?רק עוד דקה האם אנשים חושקים בי בסתר?היום אתה יוצא מזה איך אני עם בני\בנות המין השני?על ספסל בשדרה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?יעקב מה אני צריך לעשות עם חיי?דומים עצה טובה בשבילי:אני רץ העצה שאני מממליץ לחברים?יש לך כח מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?מעיל אחד בגשם מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?בדרך למילווקי איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?הדפוק הזה
ובהלוויה שלי?פנסים
ובברית של הבן שלי?מכיר אותו איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?אמפריות נופלות לאט איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?נפוליאון איך יהיה לי מחר?הכאב הזה למה אני כאן?הייתכן איך אנשים מבינים אותי?סרט הודי מה שאני הכי מצטער עליו?מכה אפורה בתור מה אנשים יזכרו אותי?האנשים החדשים איזה שיר יתקע לי בראש מחר?אושר ועצב האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?אצלי הכל בסדר איך תהיה השנה הזו?אם הוא ילך מתי אני אשמח?באה אלי איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?אחת, שתיים, שלוש (
) איך היית מגדיר את עצמך? עכשיו אתה חוזר בחזרה אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... הסודות הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? ג'סי לשלמה ארצי? יום אחרון לאורית?את יפה (
ועוד יותר
למה השיר הזה בפלייליסט שלי) לתום?אמונה מה יהיה כתוב על מצבתך? "משהו אמיתי" מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) שער 6 הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? בינונימי המטרה הראשית של חייך, היא: גשם חזק והמטרה המשנית? "יונתן סע הביתה" אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: "לונדון לא מחכה לי" למה אתה עונה על השאלון הזה? "קראת לי אסתר" מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? "שער הרחמים" מה הוא יאמר לך? "אני שוב מתאהב"
אתה אוהב אותה, אבל: "בואי נתחבק" כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: "אחרי שאהב" אתה הולך ברחוב ורואה ארנק ובתוכו 5000 ש"ח, מה אתה עושה?: "הכי יפה" כל כמה זמן אתה מתקלח?: "מה נשאר לי" האם השאלון הזה טיפשי?:"אם תלך" יצא לי אחד הגרועים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה ../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי? בך לא נוגע -יהודית רביץ (להעלב?!?) האם יהיו לי חיים מאושרים? יום אחרון טל שגב (
כמה טרגי!!) מה אנשים באמת חושבים עליי? היברומאן - אהוד בנאי
(לקחת את זה כמחמאה או לא ?!) האם אנשים חושקים בי בסתר? סוף לסיפור יהודית רביץ (אני אמות רווקה זקנה?1
) איך אני עם בני\בנות המין השני? סליחות -יהודית רביץ (פפף!!) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? יושב בצד הכביש - אהוד בנאי (
) מה אני צריך לעשות עם חיי? תחנה סופית- פורטיס (מה זה הדיכאון הזה? אני הולכת למות או משהו??) עצה טובה בשבילי: העצה שאני מממליץ לחברים?in my place-coldplay (אתם בטוחים??) מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?why does it allways rain on me-travis (מה קורה פה?!?) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? הנה אני בא -הדג נחש
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?lolipop-mika!!!!סוף סוף אני מרוצה
ובהלוויה שלי? תרימי את הראש- כנסיית השכל (מתאים לי
) ובברית של הבן שלי? גיטרה וכינור -אריק איינשטיין ושלום חנוך (מה?!?!) איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?id wait for life-take that
איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?forever young - youth group איך יהיה לי מחר? כולם יודעים - אהוד בנאי (יופי, עוד שיר על מוות
) למה אני כאן?strong-robbie williams איך אנשים מבינים אותי?אש- אהוד בנאי (
) מה שאני הכי מצטער עליו? אני מאמין - כנסיית השכל (חחחח מה?!?) בתור מה אנשים יזכרו אותי?old befor i die -robbie williamsתודה על העידוד
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? bebe-take that
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?relax,take it easy-mika
איך תהיה השנה הזו? ילד מזדקן - כוורת
מתי אני אשמח?if evryone cared-nickelback איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?לקטוף את הירח- כנסיית השכל (וואלה מתאים לי בירח
) איך היית מגדיר את עצמך? על דרך יפו - אהוד בנאי (
) אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו...לבד- כפיר אפשטיין (
) הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? באה מהאהבה-יהודית רביץ וגידי גוב (חחח!!!) לשלמה ארצי? לבד- כפיר אפשטיין (ענק!!) לאורית?fix you- coldplay(ממש קוראים מחשבות
) לתום?i want to brake free-queen מה יהיה כתוב על מצבתך? תחת אש- פורטיסחרוף מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) הבוקר יאיר =שירה גביריאלוב הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? אתה פה חסר לי - נורית גלרון (
) המטרה הראשית של חייך, היא: חלום כחול - פורטיס (
) והמטרה המשנית? אמונה - כפיר אפשטיין אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי:תנופה - בעז בנאי למה אתה עונה על השאלון הזה? לא רוצים לישון- כנסיית השכל מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום?להיות עצמי
- כפיר אפשטיין מה הוא יאמר לך? בבית העלמין של חולון - אהוד בנאי (
קצת רחוק לי חולון, אני ירושלמית..) אתה אוהב אותה, אבל: הייתי בגן עדן -ג'קו אייזנברג (
) כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...:dont stop me now-queen(פשש תשובה אחת טובה
) אתה הולך ברחוב ורואה ארנק ובתוכו 5000 ש"ח, מה אתה עושה?: לך לך -פורטיסחרוף (עם הכסף או בלי?!?) כל כמה זמן אתה מתקלח?: שבועה רמי ריטה (יעני שבוע?) האם השאלון הזה טיפשי?: יש לך אותי -תיסלם (מה??)

moriboy666

New member
לא ממש קראתי את השאלות.. אבל שמתי שירים

בשביל שאולי מישהו מכם אוריד או אכנס לספייסים של אותם אומנים... ועשיתי את שלי תהנו. איך העולם רואה אותי? new found glory - dont you האם יהיו לי חיים מאושרים?you've got to beleive me - היהודים מה אנשים באמת חושבים עליי?Doves - Where We're Calling From האם אנשים חושקים בי בסתר?פורטיססחרוף - אמריקה איך אני עם בני\בנות המין השני?AIR - SEXY BOY איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?All About Eve - Frida Of Blood And Gold מה אני צריך לעשות עם חיי?Damien Rice - Me, My Yoke, And I. עצה טובה בשבילי:כרטיסי אשראי - עברי לידר העצה שאני מממליץ לחברים?Secret Chiefs 3 - Blaze of the Grail מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?ENIGMA - Odyssey of the Mind. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Tegan and Sara - Knife Going In איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Doves - Caught By The River ובהלוויה שלי?Keren Ann - Deux ובברית של הבן שלי?ברי סחרוף - החיים שממול איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?Tegan And Sara - You Went Away איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?ENYA - On Your Shore איך יהיה לי מחר?מטרופולין - עוטף למה אני כאן? אישה ליוויתן - עברי לידר איך אנשים מבינים אותי?Tegan and Sara - Floorplan מה שאני הכי מצטער עליו?נפילות קטנות - מטרופולין בתור מה אנשים יזכרו אותי?The Doors - Lost Little Girl. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Cranes - Beautiful Sadness האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Cranberries - When You're Gone איך תהיה השנה הזו?שירים - עברי לידר מתי אני אשמח?שבע - SOS איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?Nightwish - Who Ever Brings The Night איך היית מגדיר את עצמך? כפיר אפשטיין - לבד אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... מרי לנצח - עברי לידר הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? יום חדש נפלא - אריק ברמן לשלמה ארצי? מה נעשה - רמי פורטיס ושלמי ברכה לאורית?Cranberries - I Just Shot John Lennon לתום?דם על הים - אלג'יר מה יהיה כתוב על מצבתך? בסוף תבכו - היהודים מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) ילד מזדקן - מוש בן ארי הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? James Blunt - Same Mistake. המטרה הראשית של חייך, היא: ארץ ישראל השלמה בעיקר עם עצמה - עובדיה חממה והמטרה המשנית? Mandalay - About You אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: Pink Floyd -Jugband Blues למה אתה עונה על השאלון הזה? סידורים אחרונים - עובדיה חממה מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? דבר אלי - אלג'יר מה הוא יאמר לך? ENYA - Na Laetha Geal M'oige אתה אוהב אותה, אבל: Tegan and Sara - Relief Next to Me כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: The Doors - I Can't See Your Face In My Mind אתה הולך ברחוב ורואה ארנק ובתוכו 5000 ש"ח, מה אתה עושה?: Doves - Last Broadcast כל כמה זמן אתה מתקלח?: בדיוק עכשיו - רמי פורטיס ושלמי ברכה האם השאלון הזה טיפשי?:טוטובל - מים

אני אוהבת את זה ../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? הסליחה ואני - אפרת גוש [אני באמת כל הזמן מתנצלת
, סליחה
] האם יהיו לי חיים מאושרים? חצי - איה כורם
מה אנשים באמת חושבים עליי? כשאתה לבד - עברי לידר
אאוצ'. האם אנשים חושקים בי בסתר? לילה טוב - אפרת גוש
איך אני עם בני\בנות המין השני? Look at me, I'm Sandra Dee - Grease
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? כנפיים - עברי לידר
מה אני צריך לעשות עם חיי? The blower's Daughter - Damien rice עצה טובה בשבילי: שיהיה לך טוב - אפרת גוש
העצה שאני מממליץ לחברים? כל השבוע מרגיש כמו שבת - בועז בנאי! מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Set the fire on the first bar - Snow Patrol
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?אתה זורם אצלי בדם - איה כורם [אני מעיקה?
] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? שעתיים אחרי - אפרת גוש [שעתיים אחרי שנפגשנו כבר די התאהבתי
] ובהלוויה שלי? אפשר לעוף [מ]פה - שרון קרלן
ובברית של הבן שלי? יותר טוב כלום מכמעט - עברי לידר
זה מרמז על איבר המין שלו?D: איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? לא שרע לי - אפרת גוש איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? מי הלוחש - גאיה
איך יהיה לי מחר? גם אני הייתי שם - אפרת גוש למה אני כאן? אחד - עברי לידר
איך אנשים מבינים אותי? לראות את האור - אפרת גוש
מה שאני הכי מצטער עליו? The Hush sound - Momentum
בתור מה אנשים יזכרו אותי? טוב תשלח אלי את המטומטמת - שילה פרבר
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אפרת גוש - ג'ורג'יה [לא נראה לי
] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? פלרמו - עברי לידר [נראה לי שאני אקח את עצמי ואלך לישון, הא?] איך תהיה השנה הזו? סוף הלילה - איה כורם מתי אני אשמח? אם הוא ילך - כפיר אפשטיין
איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? ואולי - עברי לידר איך היית מגדיר את עצמך? פעם בחיים - אפרת גוש אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... מגי
- שילה פרבר הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? Won't Go home without you - Maroon 5 [האמת ששילה עם טוב תשלח אלי את המטומטמת היה יותר מתאים פה...] לשלמה ארצי? מועדון ריקודים - אפרת גוש לאורית? יהיה פה דם - אפרת גוש
לתום? הסוף של הסיפור - איה כורם [טוב, נו, אחרי הדם...] [אני אוסיף גם...] לכפיר? אל תאמיני - איה כורם
מה יהיה כתוב על מצבתך? עוד פעם - תמיר חיטמן מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) עיניים זרות - רונה קינן הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? כמו שזה היה - אפרת גוש המטרה הראשית של חייך, היא: מה שלא הספקתי לומר - רן דנקר ועיייילי בוטנר והמטרה המשנית? אתה תחזור - אפרת גוש אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: The scientist - Coldplay
למה אתה עונה על השאלון הזה? מה שקרה - אפרת גוש מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? לא גמור - איה כורם מה הוא יאמר לך? פגישה - איה כורם אתה אוהב אותה, אבל: קרב אגרוף - אפרת גוש כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: חורף - עברי לידר
אתה הולך ברחוב ורואה ארנק ובתוכו 5000 ש"ח, מה אתה עושה?: המכשפות - המכשפות כל כמה זמן אתה מתקלח?: קור אחרון - אפרת גוש
האם השאלון הזה טיפשי?: Look what youve done!!!!1

בת 1986

New member
אני אוהבת את זה../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? "חוזר אליי"- עברי ומטרופולין האם יהיו לי חיים מאושרים? "רציתי להשאיר מילים"- כוכב נולד מה אנשים באמת חושבים עליי?"שוב"- בר בלפר האם אנשים חושקים בי בסתר? "מה שלא הספקתי לומר"- רן ועילי איך אני עם בני\בנות המין השני? "אמונה"- כפיר.. (חה
) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?"מלאכים"- מטרופולין מה אני צריך לעשות עם חיי? "יש לך כח"
מעווולהה עצה טובה בשבילי: גירלפרנד- אבריל לאבין (אולי בויפרנד במקרה שלי..) העצה שאני מממליץ לחברים? "אצלך בעולם"- מאיר בנאי מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? 77- ברי סחרוף (לא..) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? "הכל יכול לקרות"- נינט איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? "ציון"- אביתר בנאי ויונתן רזאל. (פעם שניה שזה יוצא לי
והלוואי שהוא באמת יתנגן בחתונה שלי
ובהלוויה שלי? "אם הוא ילך"- הראל סקעת ובברית של הבן שלי? "שיר שמח"- אבי עברי
איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? לעולם לא אשבור את ליבך- בקסטריט בוייז
מעולההה איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? "בא מן השתיקה"- קובי אפללו.. איך יהיה לי מחר? "בודדים"- מטרופולין
למה אני כאן? "ג'וני"- אריק ברמן איך אנשים מבינים אותי? "אין לי מקום"- מטרופולין מה שאני הכי מצטער עליו? "בדיוק"- בן ארצי בתור מה אנשים יזכרו אותי? "אהבנו"- אילה אינגדשט איזה שיר יתקע לי בראש מחר? "בואי נעזוב"- רן ועילי.. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? "היינו עושים אהבה" כנסיית השכל איך תהיה השנה הזו? "איך זה מרגיש"- כנסיית השכל מתי אני אשמח? "משהו אמיתי"- עברי איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? "כנפיים"- עברי.. (אופס) איך היית מגדיר את עצמך? "חופשי"- היהודים (לגמריייייי) אצלך אוכלים, חומוס, פלאפל ו... היי דר דליילה הדבר הראשון שהיית אומר לפאריס הילטון? "הזאב והאילה"- אביתר לשלמה ארצי? "נשל הנחש"- מאיר אריאל לאורית? "כשאתה כאן" נינה לתום? "פלרמו"- עברי מה יהיה כתוב על מצבתך? אפולז'ייז.. חח, עילגת מה תעשה לאיש אשר תחפוץ ביקרו? (פוריםם...) "אלפי זוגות עיניים"- סינרגיה הדבר הראשון שתגיד לבחורה/בחור יפה? "שווים"- רן ועילי המטרה הראשית של חייך, היא: "המתוקות האחרונות"- אריק ברמן והמטרה המשנית? "זכיתי לאהבוב"- עברי אם תמות על ידי רוצח, מילותיך האחרונות יהיו בוודאי: "חום יולי אוגוסט"- סינרגיה.. למה אתה עונה על השאלון הזה? "חור בלבנה"- רוקפור מה תאמר לאלוהים כשתפגוש אותו בגן העדן/גיהנום? "הפעם האחרונה"- רונה קינן מה הוא יאמר לך? "תנופה"- בעז בנאי אתה אוהב אותה, אבל: "אושר ועצב"- כפיר
כשאתה ממהר לאנשהו אתה נוהג לומר ש...: "האביב הנצחי" - כנסיית השכל אתה הולך ברחוב ורואה ארנק ובתוכו 5000 ש"ח, מה אתה עושה?: "אינטואיציה"- שלומי שבן (אוי מעולה) כל כמה זמן אתה מתקלח?: "אני שוב מתאהב"- גידי גוב האם השאלון הזה טיפשי?: "הסודות" דנה עדיני יצא נחמד

למעלה