אני באמת רק שאלה
New member
שאלון פורנו...
טוב... אני מניחה שכבר בטח שאלו מליון פעם... אבל ניסיתי לחשוב על נושא לשאלון חדש...
אז הנושא היומי... הפורנו שלכם
(השאלון מנוסח בלשון כלשהיא שבטח אחליף באמצע... אבל מיועדת לגברים ונשים ... ובעיקר היא מיועדת לאנשים שיענו תשובות ארוכות ומעמיקות.... כן/לא/שחור/לבן/מאונן/חרמן... זה לא תשובות מספקות)
1. אז אתם רואים פורנו ? (כן/לא/הרבה/קצת/חי בשביל זה/איכס זה לאחרים/רק בשביל המאמרים/ פשוט אני חייב כי....)
2. האם יש לכם סוג פורנו מועדף ואם כן למה ?
3. האם יש לכם בן או בת זוג קבועה ? מזדמנת ? האם הם יודעים שאתם צופים ? מה הם חושבים ? הם אתם צופים ביחד ?.....
4. איפה ובאיזו סיטואציה/זמן אתה רואה?
5. כמה מפריע לכם ניצול נשים בפורנו ? יש לכם נקיפות מצפון ?
6. פורנו חדש יותר נשי... עושה לכם את זה ?
7. אתם עושים אקטים מיניים מול הפורנו ? אחרי ? לבד? ביחד?
8. למה בכלל אתם רואים פורנו ?
9. מה לא תראו בפורנו ?
10. הם בני מינכם מעניינים אתכם בפורנו ?
11. מה אתם מתביישים להגיד שאתם אוהבים לראות בפורנו ?
12. אתם חושבים שבפורנו יש דברים מציאותיים ? יש משהו שראיתם בפורנו והתביישתם לבקש/לעשות? יש משהו שמדליק אתכם בפורנו אבל אתם יודעים שבחיים לא תעשו ?
13. האם עשיתם פעם פורנו ?
14. עד כמה אני מפגרת עם השאלות האלה ?
והפעם לשם שינוי, אני אענה אחרי ש10 מכם יענו....
ביי בינתיים... יום נפלא....
טוב... אני מניחה שכבר בטח שאלו מליון פעם... אבל ניסיתי לחשוב על נושא לשאלון חדש...
אז הנושא היומי... הפורנו שלכם
(השאלון מנוסח בלשון כלשהיא שבטח אחליף באמצע... אבל מיועדת לגברים ונשים ... ובעיקר היא מיועדת לאנשים שיענו תשובות ארוכות ומעמיקות.... כן/לא/שחור/לבן/מאונן/חרמן... זה לא תשובות מספקות)
1. אז אתם רואים פורנו ? (כן/לא/הרבה/קצת/חי בשביל זה/איכס זה לאחרים/רק בשביל המאמרים/ פשוט אני חייב כי....)
2. האם יש לכם סוג פורנו מועדף ואם כן למה ?
3. האם יש לכם בן או בת זוג קבועה ? מזדמנת ? האם הם יודעים שאתם צופים ? מה הם חושבים ? הם אתם צופים ביחד ?.....
4. איפה ובאיזו סיטואציה/זמן אתה רואה?
5. כמה מפריע לכם ניצול נשים בפורנו ? יש לכם נקיפות מצפון ?
6. פורנו חדש יותר נשי... עושה לכם את זה ?
7. אתם עושים אקטים מיניים מול הפורנו ? אחרי ? לבד? ביחד?
8. למה בכלל אתם רואים פורנו ?
9. מה לא תראו בפורנו ?
10. הם בני מינכם מעניינים אתכם בפורנו ?
11. מה אתם מתביישים להגיד שאתם אוהבים לראות בפורנו ?
12. אתם חושבים שבפורנו יש דברים מציאותיים ? יש משהו שראיתם בפורנו והתביישתם לבקש/לעשות? יש משהו שמדליק אתכם בפורנו אבל אתם יודעים שבחיים לא תעשו ?
13. האם עשיתם פעם פורנו ?
14. עד כמה אני מפגרת עם השאלות האלה ?
והפעם לשם שינוי, אני אענה אחרי ש10 מכם יענו....
ביי בינתיים... יום נפלא....