שאלון פורים

LOVE SIMS 2

New member
שאלון פורים

מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל? מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? (לדוגמא במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד) ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת? ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע? האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר? מה התחפושת הכי טפשית שראית? מה התחפושת הכי מצחיקה שראית? מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה? למה לא הייתם מתחפשים בחיים? מהי התחפושת שמאפיינת אתכם? מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם? ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים? חופשת פורים מהממת!

LOVE SIMS 2

New member
תשובות

מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל? סלסלה ענקית עם כל חטיפי השוקולד שיש בכמויות, עוגיות אוראו, במבה, ביסלי, סוכריות, אזני המן טעימים ובקיצור כל הממתקים בעולם! (שטעימים) מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? (לדוגמא במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד) במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד, עם אזני המן מתפוררים בפנים ומלא חטיפי שוקולד שנמסו מהשמש. ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת? טוב, עם עוגיות אוראו וחטיפי שוקולד... יאם... ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע? חשבתי שהוא מושקע אבל אחרי שראיתי את של האחרים שלי נראה סתמי. זאת שנתתי לה הביאה משלוח מנות ענקי! סלסלה עם כל הממתקים שיש! חבל שהיא לא הביאה לי... האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר? לא. אף אחד. מה התחפושת הכי טפשית שראית? סופר מן, ספיידרמן וכדומה... מה התחפושת הכי מצחיקה שראית? בן שהתחפש למדונה... (חח זה קרע אותי) מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה? מלכת אסתר למה לא הייתם מתחפשים בחיים? לספיידרמן מהי התחפושת שמאפיינת אתכם? מלאך וסטן מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם? מלאך וסטן... ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים? שפכו עלי קולה!

../images/Emo149.gif

מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל
אממ.. לא חשוב כ"כ
מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל
(לדוגמא במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד) גם זה לא כ"כ משנה
ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת
אמממ רגיל חחחח
ואיזה נתת
מושקע או לא מושקע
מושקע יחסית.. ישבתי שעתיים על איך שעטפתי את זה (חחחח לא צלופן..) ובפנים שמתי מליון דברים...חחח
האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר
בכלל לא.. אני וחברות שלי היינו בתחפושת משותפת ולא היו עוד שהתחפשו כמונו
מה התחפושת הכי טפשית שראית
אממממממ.. לא נראלי שהיתה תחפושת טיפשית
מה התחפושת הכי מצחיקה שראית
כמעט כל התחפושות
מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה
אממ.. לא נמאסה אבל כמעט חחח אממ.. מלכת ה.... (השלימו
)
למה לא הייתם מתחפשים בחיים
לאדעת... אבל לא משו עם קופסא גדולה כזאת עליי.. זה קשה להתובב עם זההה
מהי התחפושת שמאפיינת אתכם
מה שהתחפשתי השנה
ישנונית
מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם
אין לי מושג..
ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים
לא חושבת שהיתה כזאת (למזלי
)

Incomplete Girl

New member
אנסוור

מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל? אלכס
מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? (לדוגמא במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד) במבה וסוכריות גומי מפוזרים
ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת? לא קיבלתי
ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע? לא נתתי
האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר? לא..אולי איזה 2
מה התחפושת הכי טפשית שראית? כל הבנות שמתח]שות אותו דבר כזע
..תהיו מקוריות מה התחפושת הכי מצחיקה שראית? אתיופים
,והפרוייקט של עידן רייכל
מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה? ברביות ופאקצות למינהם
למה לא הייתם מתחפשים בחיים? לאותן ברביות
מהי התחפושת שמאפיינת אתכם? משו מצ'וגע מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם? הברביות האלה נו, ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים? אממ..רבתי עם חברה?

ady18

Well-known member
תשובות

מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל? עם יין שוקלד ואוזן המן בטעם שוקלד וביסלי גריל מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? (לדוגמא במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד) מסטיק בלי עטיפה אוזן המן או מפרורת או בטעם שאני לא אוהבת וסוכריה על מקל ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת?מהפשוים ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע?לא האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר? מה התחפושת הכי טפשית שראית? מה התחפושת הכי מצחיקה שראית? מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה? למה לא הייתם מתחפשים בחיים? מהי התחפושת שמאפיינת אתכם? מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם? ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים? חופשת פורים מהממת!

Swid666

New member
מעעעעעע (בלי סמיילי, אני בדיכאון)

מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל? המממ.. משהו טבעוני מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? (לדוגמא במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד) לא יודעת... ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת? אחד מושקע בטירוף ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע? חעח, אחד שנראה כמו בדיחה עלובה... מע האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר? לא ראיתי הרבה, אבל אני יודעת על עוד מישהו אחד מה התחפושת הכי טפשית שראית? המממ... לא זוכרת מה התחפושת הכי מצחיקה שראית? משמר המפרץ ודוסים ^^ מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה? מלאך למה לא הייתם מתחפשים בחיים? המממ... שאלה קשה מהי התחפושת שמאפיינת אתכם? אין לי מושג מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם? מלאך ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים? הכל היה עצוב... תמיד כשכולם שמחים, אני עצובה.

victoria777

New member
טובבב

מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל?אריזה עם סוגים שונים של פסק זמן
מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? במבות,סוכריות גומי וכל דבר שהוא לא שוקולד. ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת?לא קיבלתי ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע?לא נתתי האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר?לא התחפשתי ולא באתי לבית הספר-אז אני מניחה שהיו עוד כמה אנשים עם אותה תחפושת. מה התחפושת הכי טפשית שראית?דשא מה התחפושת הכי מצחיקה שראית?גזר ואריה דרעי מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה?בילבי/פיה/מלאך/שטן/פנקיסט למה לא הייתם מתחפשים בחיים?לחשפנית או משהו בסגנון מהי התחפושת שמאפיינת אתכם?שום תחפושת לא מאייפנת אותי-בגלל זה זה נקרא תחפושת. מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם?פאנקיסט ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים?אמממ...לא זוכרת חופשת פורים מהממת!

cha ching

New member
יאי! ../images/Emo13.gif

מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל?
הרבה שוקולד עם ליקר וקפה, ואלכוהול טעים
מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? (לדוגמא במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד)
הרבה אוזני המן מחניקות (זה הכייי גרוע שיש!!) ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת?
קליק, כיףכף, מקופלת, טורטית, צ'יטוס וזהו ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע?
מושקע. כובע צבעוני מבד עם רד בול, פיצוחים, עדשים, כל מיני חטיפי מיני MIX של עלית, דוריטוס וברכה האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר?
רק עוד 2 בנות מה התחפושת הכי טפשית שראית?
מישהו שם משהו מפגר כזה על הראש מנייר כסף, ולא הבנתי מה זה. זה היה בצורה כזאת עם מן שי שיניים מאחורה ורקדימה שטוח. וכששאלתי מה לעזאזל יש לו על הראש אמרו לי שהוא התחפש לפטיש
מה התחפושת הכי מצחיקה שראית?
מישהו התחפש לצמיד של ליבסטרונג
מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה?
פיה!!!!!!!! למה לא הייתם מתחפשים בחיים?
פיה!!! מהי התחפושת שמאפיינת אתכם?
משהו יחסית נוח... מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם?
זונה/פיה/מועדדת/כל דבר חושפני ומגעיל שמנצל את פורים בשביל להראות גוף ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים?
התחפשתי לקפטן הוק בכיתה ג' וכולם צחקו עליי כל היום ושרו את השיר מפיטר פן :-\ כמעט בכיתי

עונה

מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל?מושקע ויפה ולא קנוי! מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? (לדוגמא במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד) לא היית רוצה קנוי,או ממתקים שפגו תוקפם.. ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת?מעפן קנוי וממתקים שאפחד לא מכיר ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע?חבל על הזמן מושקע...גדול ויפה האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר?לא מה התחפושת הכי טפשית שראית?החברות של רוני דואני
מה התחפושת הכי מצחיקה שראית?ברסלבים מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה?לא יודעת למה לא הייתם מתחפשים בחיים?לא יודעת מהי התחפושת שמאפיינת אתכם?לא יודעת מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם?שטן...צנועה אני חח ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים?לא קרה תודה לאל

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל? עם מקופלת ובמבה
מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? (לדוגמא במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד) מעפן כזה
ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת? לא קיבלתי ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע? לא נתתי
האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר? כןןןן.. טוב נו, מלאכית.. כמה מקורי זה יכול להיות? מה התחפושת הכי טפשית שראית? משהו שאיזה ז'ניקית אחת עשתה.. עם ראסטות כאלה באוויר..
מה התחפושת הכי מצחיקה שראית? גפרור.. זה היה כזה חמוד
מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה? מלאכית?
ודברים מהארי פוטר
למה לא הייתם מתחפשים בחיים? אממ.. תחפושות קבוצתיות מעפנות מהי התחפושת שמאפיינת אתכם? אממ לא יודעת.. משו זנותי?
מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם? לאדעת, מלאכית?
ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים? שום דבר, תודה לאל

Mrs big

New member
החזה שלי.]:

מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל? אזני המן כמו שסבתא קונה, כמה חבילות במבה אסם, חפיסת שוקולד מריר. מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? (לדוגמא במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד) דגני בוקר במבה. ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת? היו שם הרבה דברים. לא זוכרת הכל. ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע? משהו באמצע. האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר? לא. אף לא אחד/ת. :] מה התחפושת הכי טפשית שראית? אופיר עם כובע. מה התחפושת הכי מצחיקה שראית? משמר המפרץ - הגרסה הגברית והמציצה. מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה? לאדעת. למה לא הייתם מתחפשים בחיים? זרע. מהי התחפושת שמאפיינת אתכם? פריקית אפלה, כמובן. מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם? מלאכית כוסית. [אני מכוערת מרשעת] ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים? בואו נדלג על השאלה. ונגיע הישר לסוף. טה טה.

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifפוריםםםם

מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל? המוווווון אוזני המן ממולאים בשוקולד - ורק שוקולד... וכל מיני חטיפי שוקולד קטנים, מסטיקים וסוכריות מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? (לדוגמא במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד) בדיוק מה שכתבתם בדוגמא ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת? אוזני המן, חטיפי שוקולד, סוכריות, וסוכריות גומי מפוזרות ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע? אני לא נתתי לאף אחד, כי הייתי בצבא ולא היה לי זמן לצאת לקנות האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר? אני חיילת, אבל במסיבה שלי של הבסיס, לא המון התחפשו מה התחפושת הכי טפשית שראית? לא יודעת... מה התחפושת הכי מצחיקה שראית? איזה אחד מהחיילים אצלי בבסיס התחפש לרס"ר שלנו מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה? מלכת יופי, מלכת אסתר וכאלה למה לא הייתם מתחפשים בחיים? למה שרשמתי הנ"ל מהי התחפושת שמאפיינת אתכם? חיילת חחחח כי כשאני עולה על מדים, אז אומרים לי שהתחפושת נראית אמיתית, והיא באמת אמיתית! זאת לא תחפושת, אני רק נראית קטנה בגיל מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם? משהו זנותי ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים? הייתי חולה ולא יכולתי ללכת למסיבות

...

מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל? גלידה מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? (לדוגמא במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד) דגים ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת? לא זוכרת...בטח במבה או משהו כזה ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע? מושקע...משהו עם פירות האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר? לא מה התחפושת הכי טפשית שראית? נקסט מה התחפושת הכי מצחיקה שראית? אחים בבית חולים...זה היה אדיר מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה? בנות כוסיות שמתחפשות לשפן/חתול/פרפר/פיה/שטן/מלאך למה לא הייתם מתחפשים בחיים? שפן/חתול/פרפר/פיה/שטן/מלאך מהי התחפושת שמאפיינת אתכם? היפית מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם? מתנחלת ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים? הפיגוע ב-1995

תשובות !

מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל? אממ מלא בדברים שאני אוהבת חחח מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת? לא קיבלתי לא ע\שינו אנחנו כיתה הומלסית.. ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע? כנל חח האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר? כן בטח כל מי שלא מצא למה להתחפש חחח {מלאכית} מה התחפושת הכי טפשית שראית? הממממ מה התחפושת הכי מצחיקה שראית? וואי לא מצחיקה היה מקורי שכמה חברות התחפשו לקוסם מארץ עוץ כאילו אחת דחליל איש הפח אריה ודורותי הביאה גם כלב טוטו חח
מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה? מלכת אסתר ? חחחח למה לא הייתם מתחפשים בחיים? אני אחשוב מהי התחפושת שמאפיינת אתכם? מאיפה אני יודעת מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם? כנל ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים? עצובה ! בחיים לא ברוך ה' חופשת פורים מהממת! תודה גם לך !

English Muffin

New member
עונהה

מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל?לא יודעת משהוא עם הרבה במבה מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? (לדוגמא במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד)עם הרבה אוזני המן כי אני לא אוהבת ששמים לי הרבה ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת?לא קיבלתי בבצפר שלנו כבר הפסיקו לעשות תדברים האלה ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע?לא נתתי האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר?לא מה התחפושת הכי טפשית שראית?איזה אחד צבע בדרך לבצפר את כל היד שלו בירוק וקרא לעצמו צב נינג'ה... עצובים
מה התחפושת הכי מצחיקה שראית?גמל שמוציא עשן וטמפון מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה?כל הפרפר והפיות וכל זה אנשים תהיו מקוריים למה לא הייתם מתחפשים בחיים?לפרה סורית מיוחמת חחח מהי התחפושת שמאפיינת אתכם?פרה סורית מיוחמת חח מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם?מלאך ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים?היה איזה קטע שכימעט נפלתי כי אני לא רגילה לללבוש סנדלים תנכיות חופשת פורים מהממת!

מסטולית

New member
אנייי ../images/Emo9.gif

מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל? משהו עם הרבה שוקולד לבן
ודוריטוס! וגומי! וקליק! ודברים שאני אוהבת
מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? (לדוגמא במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד)משלוח עם שוקולד מריר כי זה מעפן, ומשלוח עם כל הדברים המגעילים האלה שמנסים להיות ממתקים אבל הם לא... כמו מסטירים או הסוכריות במבליק המגעילות האלה ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת? אווו אחד נחמד דווקא
היה בו שוקולד לבן! ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע? סתם אחד מעפן כזה קניו שאבא קיבל בעבודה הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר? כן מה התחפושת הכי טפשית שראית? איז חברה שלי ציירה לעצמה על התלבשה רגיל כמו כל יום וציירה לעצמה משהו מפגר על המצח וחשבה שהיא נראית כמו אביב גפן פחחחחחחחחחחחחח מה התחפושת הכי מצחיקה שראית? כמה מהשכבה שלי שהתחפשו למצעד הגאווה מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה? מלאכים ושטן למה לא הייתם מתחפשים בחיים? לדבורה חחחחחחחח מהי התחפושת שמאפיינת אתכם? הווו ההיפית שלי
מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם? פרפר? לא יודעת ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים? התחפשתי לפרה סורית מיוחמת ומישהו חשב שאני פרה אפריקאית

dn51

New member
חג הצביעות הרשמי

-מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל?לא משהו מיוחד אבל אם כבר שיהיה משהו משכר! -מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל?לא הייתי רוצה לקבל משלוח מנות בגודל של קופסת נעליים ככה כולם נמשכים אליך ורוצים ממה שיש בפנים וחוץ מיזה איך אני אמורה לסחוב דבר כזה הביתה... -ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת?האמת שלא הייתי שם[תודה לאל] אני לא רוצה לחשוב מה היה עובר עלי אם הייתי באה לשם! -ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע?למרות שלא הלכתי קניתי[כי בהתחלה חשבתי שאני אלך]אז קניתי קיצר היה שם ביסלי במבה סוכריות כאלה מסטיקים וגם בריזר כי המורה אמר משקה קטן ולא מצאתי משהו אחר,וגם היה שם ביצת הפתעה ושוקולד שאין לי מוסג איך קוראים לו ואני לא זוכרת ממש מה עוד, בסוף אכלתי את זה עם אחותי:) -האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר?האמ אני יודעת שיש די הרבה שהתחפשו לזה...כאלה שבאו סתם ככה בלי תחפושת -מה התחפושת הכי טפשית שראית?תינוקת סקסית,מסכן התינוק! הוא תמים מה היא הופכת אותו לסקסי פתאום סתם ככה, חוצפה! -מה התחפושת הכי מצחיקה שראית?נזירה בהריון... -מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה?תינוק,תינוקת כלשהי...שימצאו משהו אחר -למה לא הייתם מתחפשים בחיים? סוס,בטח היו מושכים לי בזנב ואני הייתי תוקעת להם אחורית ובפורים אסור האלימות אז לא מסתדר:| -מהי התחפושת שמאפיינת אתכם?האמ האמ אני לא חושבת שיש דבר כזה :\ -מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם?חתולה -ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים?תקעתי הפכה בדרך לדואר...כלכך עצוב זה רק בגלל שפונץ' נכנס לי בין הרגליים שהבאתי לו לאכול,ככה מודים לי על הנקנקיות והשוקולד[חוצפה]!

Galadriel 3000

New member
..

מה משלוח המנות שהיית רוצה לקבל? המון במבה, המון שוקולדים וטונה של צ'יפס מה משלוח המנות שלא היית רוצה לקבל? (לדוגמא במבה וסוכריות גומי מפוזרים יחד) מה שבדוגמא, רק תוסיפו חתיכות ג'לי וחומוס וטחינה מרוחים. ואיזה משלוח מנות באמת קיבלת? אחד יחסית מושקע... ואיזה נתת? מושקע או לא מושקע? ממוצע האם הרבה התחפשו לתחפושת שלכם בבית ספר? ממש לא! מה התחפושת הכי טפשית שראית? לאדת... כמה מורים חברו יחד והתחפשו לתבלינים- אחד לבש הכל שחור וקרא לעצמו פלפל שחור. מה התחפושת הכי מצחיקה שראית? פתקי הפרעה
מהי לדעתכם התחפושת שנמאסה? ליצן או שוטר... למה לא הייתם מתחפשים בחיים? למשהו שרמוטי. מהי התחפושת שמאפיינת אתכם? לאדת מהי התחפושת שהיא לגמרי ההפך מכם? פרחה ספרו על תקרית עצובה שקרתה לכם בפורים? הממ חילקו לנו כרטיסים כאלה למתקנים מתנפחים וצמר גפן מתוק, ואני איבדתי את שלי

למעלה