שאלון פורומים

שאלון פורומים

שם: גיל: מין: שם הפורום: אתה מתחבר לנושא הפורום? אם כן, מדוע? באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? אתה בקשר עם כל חברי הפורום? יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? אתה פעיל בעוד פורומים? באילו פורומים אתה קורא? באילו פורומים אתה פעיל/כותב? האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? האם אתה פעיל בקומונות תפוז? אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?

matanky

New member
נשמע נחמד ...../images/Emo9.gif

שם: מתן גיל: 15 וחצי [
חחחחחחחח זה כיף לעשות את זה
] מין: זכר
שם הפורום: עברי לידר
אתה מתחבר לנושא הפורום? ברור
אם כן, מדוע? כי מין הסתם עברי זה הזמר שאני הכי אוהב ?
באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? מידת מציף?
אתה בקשר עם כל חברי הפורום? כמעט כולם...
את הממש חדשים עוד לא הספקתי להכיר.. יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? כן =] אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? התחברנו פה ונעשינו חברים, אבל יש כאלה שנשארו חברים כאילו חברי פורום כאלה שבקושי מדברים וזה.. מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? אין לי כוח לכתוב את כולם. מי שקרוב אלי יודע שהוא חבר טוב שלי. כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? מעל חצי שנה כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? מ-2005 מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? כמעט כולם חמודים פה..
מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? יש שלוש בנות ושלוש בנים
אתה פעיל בעוד פורומים? אמ..קומונות ... באילו פורומים אתה קורא? ימי הולדת ומתנות ..
לפעמים שאני צריך לקנות מתנה.. באילו פורומים אתה פעיל/כותב? אף אחד חוץ מעברי האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז? כן אם כן, באילו? חומר מקומי , יונתן פריג' ואני צריך להחליט אם לעזור למישהו לנהל הוא הציע לי בקשר לאיזושהי קומונה אני אחשוב על זה
האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? כן, בפורום גיימבויז ובפורום האלופה...
סתם חחחח לא אני לא פעיל בפורומים שלא בתפוז

matanky

New member
נו תמיד שעוברים את הגיל אומרים וחצי.. ../images/Emo6.gif

עד גיל מסויים
כמו ההורים שלנו..

edenn18

New member
=]

שם: עדן גיל:15 מין:נ שם הפורום: עברי
אתה מתחבר לנושא הפורום? כן אם כן, מדוע? כי אני אוהבת את עברי באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? רק הצטרפתי אתה בקשר עם כל חברי הפורום? לא יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? לא אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? לא מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? יומיים :p כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? שנתיים בערך מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? אתה פעיל בעוד פורומים? כן באילו פורומים אתה קורא? טלנובלו., אופנה וחברים באילו פורומים אתה פעיל/כותב? ^ האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? כן האם אתה פעיל בקומונות תפוז? לא אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? כן

משעמם לי

שם:עידו גיל:כולי גדול מין:והרבה שם הפורום:עברי משהו אתה מתחבר לנושא הפורום?לא אם כן, מדוע?אמרתי לא. באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה?מידה מועטה אתה בקשר עם כל חברי הפורום?עם החשובים יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום?לא אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום?לא, אין לי חברים מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום?ברק כמה זמן אתה פעיל בפורום זה?יותר מידי כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים?כנל מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד?ברק מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה?ronin
אתה פעיל בעוד פורומים?אומנות בעוגות באילו פורומים אתה קורא?סקס לנוער באילו פורומים אתה פעיל/כותב?לא שאלתם את זה כבר? האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא?לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז?לא אם כן, באילו?וואי האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?סכיזופרניה והפרעות אכילה אצל נערים זה היה קצר, סוף סוף מישו שלא חופר.

שרון710

New member
עונה=]

שם: שרון גיל: 15 ו8 חודשים
אתה מתחבר לנושא הפורום? כמובן אם כן, מדוע? כי אני אוהבת את המוזיקה של עברי באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? אממ די פעילה נראה לי אתה בקשר עם כל חברי הפורום? לא כולם יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? רק אחתP: אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? אפשר להגיד.. מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? כוווולם נשמות טובות! כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? 10 חודשים פחות או יותר כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? 10 חודשים.. מאז שהצטרפתי לפורום מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? אתם בקטע של לסכסך ?
מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? אוף, סתמו. אתה פעיל בעוד פורומים? כן באילו פורומים אתה קורא? ג'וני דפ באילו פורומים אתה פעיל/כותב? עברי וג'וני האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? כן האם אתה פעיל בקומונות תפוז? כן אם כן, באילו? יונתן פריג'
האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? לא

:)

שם:יעל טרגר גיל:16 מין:נקבה שם הפורום:עברי לידר אתה מתחבר לנושא הפורום?אם לא אז למה שאהיה כאן? אם כן, מדוע?כי אני אוהבת את המוזיקה של עברי לידר! באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה?אמממ דיי הרבה נראלי.. אתה בקשר עם כל חברי הפורום?לא עם כולם.. אבל עם חלק משובח
יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום?כן:) אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום?את חלקם הגדול הכרתי דרך הפורום אם זו הכוונה.. מעטים הם חבריי שבפורום אבל שהכרתי אותם במקום אחר.. מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום?אני לא יכולה להחליט על אדם ספציפי.. כל מי שהכרתי כאן מושלם
כמה זמן אתה פעיל בפורום זה?שנה בערך.. כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים?שנה.. מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? אני לא יכולה להצביע על אדם אחד! מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה?כנ"ל.. אתה פעיל בעוד פורומים?אממ לא באילו פורומים אתה קורא?פה. באילו פורומים אתה פעיל/כותב?^^ האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא?כן.. האם אתה פעיל בקומונות תפוז?כן.. אם כן, באילו?של יונתן פריג' הגיטריסט
האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?לא..

שקדוש101

New member
../images/Emo9.gif

שם:שקד גיל:13 וחצי מין:נקבה שם הפורום:עברי לידר אתה מתחבר לנושא הפורום?אממ כן... אם כן, מדוע?כי הוא הזמר האהוב עלי.. באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה?לא יותר מידי.. אתה בקשר עם כל חברי הפורום?לא עם כולם אבל יש כמה.. יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום?עדיין לא... אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום?הכרתי אותם דרך הפורום ואפשר להגיד שניהיינו חברים גם בלי קשר לנושא הפורום..[לפחות עם חלק] מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום?יש כמה כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? כמעט חצי שנה.. כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? טיפה יותר מחצי שנה מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד?כולם מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה?לא יודעת..גם כולם... אתה פעיל בעוד פורומים?לא.. באילו פורומים אתה קורא?יוני בלוך ולהקתו.. באילו פורומים אתה פעיל/כותב?רק פה.. האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא?לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז?לא אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?לא..

למה לא? ../images/Emo13.gif

שם: תמרה
[נו מה, נקבות זה מין יותר טוב
] שם הפורום: עברי לידר! אתה מתחבר לנושא הפורום? לא. כן מה..
אם כן, מדוע? כי אני אוהבת את עברי :] וכי הייתי גרופית שלו, וכרגע נשארו שאריות שעולות מידי פעם
באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? מידה L [מה, לא היה לי משהו אחר לכתוב
] אתה בקשר עם כל חברי הפורום? עם הרבה מהם
יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? ברור! אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? אמ.. כן, חלקם
מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? יש את גיא ורוני ועמרי, שהם חברים עוד לפני הפורום, ואני חושבת שהם החברים הכיייייייייייייייייייייייייי טובים שלי כאן, כי הם לא ממש מכאן
וחוץ מזה יש את אלה שאני בקשר מאוד מאוד מאוד מאוד טוב איתם
כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? ההודעה הראשונה שלי הייתה ב-6.6.2005, אבל לא ממש הייתי פעילה כאן
נהייתי פעילה ממש רק ככה.. חודשיים אחרי.. כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? אוהו
מגיל שמונה-תשע [כן, כבר שמענו על זה מספיק בדיחות
] מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? מי שאני בקשר איתו כנראה שהחלטתי שהוא מספיק נחמד בשביל זה
מה זאת השאלה הזאת? מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? אף אחד לא ענה על זה וכנראה שיש סיבה
[לא, לא רמזתי כאן שאתם מכוערים
אתם מושלמים!] אתה פעיל בעוד פורומים? לא ממש, בערך.. באילו פורומים אתה קורא? ממ.. צמחונות וטבעונות, ו.. פורומי אופנה שונים. באילו פורומים אתה פעיל/כותב? הייתי פעילה בקטנטנות [נו, בעבר
] ובבנות, ועכשיו בבנות אני כבר פחות פעילה.. וסתם, אני כותבת איפה שיוצא
לא משהו קבוע. האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז? כן
מוסד שלי
צריך להחזיר אותך לתחייה! אם כן, באילו? נו
המוסד האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? לא
וואי >< כמו אימוטיקונים, אסור לי לכתוב הודעות בלילה.

גם אני../images/Emo9.gif

שם:ים
שם הפורום:עברי לידר אתה מתחבר לנושא הפורום?מן הסתם
אם כן, מדוע?אני חושבת שכתבתי פה מספיק פעמים מדוע, ושאני מתחילה זה נגמר אחרי 3 דפים..
באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה?אמ דיי הרבה אתה בקשר עם כל חברי הפורום?לא עם כולם יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום?
אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום?
מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום?יש הרבה ואין לי כח לפרט
. כמה זמן אתה פעיל בפורום זה?שנה וחצי
כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים?שנה וחצי
מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד?שאלה לא פיירית
. מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה?
אתה פעיל בעוד פורומים?
בגלעד שגב, ומידי פעם בקיבוצניקים
. באילו פורומים אתה קורא?הפרויקט של עידן רייכל. באילו פורומים אתה פעיל/כותב?בעברי
ויחסית בגלעד שגב. האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא?
האם אתה פעיל בקומונות תפוז?
אם כן, באילו?חומר מקומי. האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?
עניתי ובעצם כמעט לא עניתי על כלום
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo13.gif איזה הופעה טובה הייתה../images/Emo70.gif ../images/Emo47.gif

שם: דניאל גיל: 16 מין: נקבה!!
שם הפורום: עברי לידר!
אתה מתחבר לנושא הפורום? ? ברור! אם כן, מדוע? כי עברי שולט!!
באיזו מידה אתה פעיל בפורום? סבירה..
אתה בקשר עם כל חברי הפורום? לא..
יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? לא.. אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? לא.. מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? אין כמה זמן אתה פעיל בפורום? מפברואר..
מהאנשים המוכרים לך בפורום, מי הכי נחמד? אני מכירה בערך רק את ים ותמרה.. והן ממש מחמדות! מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה?
אתה פעיל בעוד פורומים? לא.. באילו פורומים אתה קורא? יוני בלוך ולהקתו..! באילו פורומים אתה פעיל/כותב? רק עברי לידר האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? לא. האם אתה פעיל בקומונות תפוז? לא. אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם תפוז אנשים? הייתי..
מתיש!

tohar6

New member
ממ לדעתי זה ישודר בגיא פינס מחר

חח זאת אומרת היום כי השעה כבר 2 ועשרים.. אבל בגלל שאסי ראיין את עברי מאוחר בלילה אז זה כבר לא יכל להכנס לתוכנית של יום ראשון לפי איך שנראה לי ואני מקווה ממש זה יהיה בשני בערבבב.. ודרך אגב עברי הייה היום (בראשון בלילה ) בגיא פינס.. ממש ממש בקטנה הראו אותו פשוט שאלו את אריאל זילבר מה הוא חושב עליו ואז הראו תמונות של עברי.. :))

shirli15

New member
חחחח טוב ...

שם:שירלי ויסמן גיל:15 מין:נקבה שם הפורום: "עברי לידר" אתה מתחבר לנושא הפורום? נו ברור !!!!!!!!
אם כן, מדוע? כי הוא הבן-אדם שאני הכי אוהבת בעולם הזה . באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? בזמן האחרון הרבה מאוד אתה בקשר עם כל חברי הפורום? רק עם אחת שהיא במקרה חברה שלי חחח יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? כן , אתמול בהופעה אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? כה מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? אופק חחח כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? אמממ כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? 4 חודשים מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד?
מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה?
אתה פעיל בעוד פורומים? לא באילו פורומים אתה קורא? עברי לידר חחח באילו פורומים אתה פעיל/כותב? עברי לידר האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז? לא אם כן, באילו?
האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? לא

נמ...

) אתה מתחבר לנושא הפורום? ברור:) באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? הייתה תקופה שלא ממש, היום משתדלת כמה שיותר:) אתה בקשר עם כל חברי הפורום? לא (...) יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? לא אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? לא (...) מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? אין.... כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? 4-5 שנים בערך (באה והולכת, באה והולכת) כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? 7 שנים (נדמה לי) מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד?
מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה?
אתה פעיל בעוד פורומים? יאפ באילו פורומים אתה קורא? סדירים (אבל מידי פעם. בזמן האחרון לא ממש קוראת שם) האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? האם אתה פעיל בקומונות תפוז? לא ממש, באחת אולי, אבל גם שם לא ממש. האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? לא

למעלה