שאלון פורום

שאלון פורום

בחר 6 חברי פורום.. 1. 2. 3. 4. 5. 6. ענה על השאלות.. למה שמת את 1 ראשון? האם פגשת איי פעם את 3? האם 5 ו6 מתאימים? מה הכי מאפיין את 2? בן\בת כמה 4? אתה בקשר טוב עם 5? איזה מוזיקה 6 אוהב\ת? מה אתה יודע על 1?

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

בחר 6 חברי פורום.. 1.ליאור 2.ארתור 3.סיון 4.רוית 5.עמית 6.ג'ני ענה על השאלות.. למה שמת את 1 ראשון?כי אנחנו בקשר יום יומי ואני הכי קשורה אלייה מהפורום ואני מתה עלייה האם פגשת איי פעם את 3?כן פעם אחת האם 5 ו6 מתאימים? מה הכי מאפיין את 2?זמר מרגש ומדהים ומנהל מעולה בן\בת כמה 4?15 אתה בקשר טוב עם 5?מידי פעם איזה מוזיקה 6 אוהב\ת?עידן יניב מה אתה יודע על 1?שיש לה לב ענק שכולו עשוי מזהב ומיהלומים שהיא דוגמנית,שחקנית וזמרת מספר1!!!!!! שהיא כמו אחותי ואני יעשה הכל למנעה לולי שליי מתה עלייך חיים שליי את היא עוזרת לי בכל משהיא יכולה היא תמיד שם לצידי היא נשמה טהורה חברה מושלמת

מגניב ../images/Emo13.gif עונה

בחר 6 חברי פורום.. 1. ליאורוש46 2.יולי127 3.נטשה קצמן 4.דיאנה דדון 5.ATur 6.שובלי13 ענה על השאלות.. למה שמת את 1 ראשון?הראונה שעלתה לי בראש האם פגשת איי פעם את 3?כן :) האם 5 ו6 מתאימים? הם מכירים בכלל ?
מה הכי מאפיין את 2? קטנה בן\בת כמה 4?16 אתה בקשר טוב עם 5?לא ממש איזה מוזיקה 6 אוהב\ת?אוהבת פופ כזה
מה אתה יודע על 1?שחקנית מדהימה

אוי נו נענה שוב

בחר 6 חברי פורום.. 1.ניקה 2.אליסה 3.ליאור 4.ארתור 5.נטשה 6.יוליה ענה על השאלות.. למה שמת את 1 ראשון?כי אני מתה עליה האם פגשת איי פעם את 3?כן האם 5 ו6 מתאימים?נטשה תמיד חשדתי בךך
אבל יוליה לא בשבילך מה הכי מאפיין את 2?הארכת מילים בפורום
בן\בת כמה 4?21 נראה לי אתה בקשר טוב עם 5? כן אבל אני שונאת אותה
איזה מוזיקה 6 אוהב\ת? היא שומעת הכל חוץ ממזרחית מה אתה יודע על 1? לא יותר מידי
בלונדינית מהממת

RTur

New member
עונה

בחר 6 חברי פורום.. 1. ליאור 2. דיאנה 3. אליסה 4. ניקה 5. סיון 6. עומרי ענה על השאלות.. למה שמת את 1 ראשון? כי זה השם הראשון שעלה לי כשחשבתי על אנשים מהפורום חח האם פגשת איי פעם את 3? לא האם 5 ו6 מתאימים? חחחחחחח לא יודע מה הכי מאפיין את 2? שהיא תחרותית? בן\בת כמה 4? 15? אתה בקשר טוב עם 5? שלום שלום איזה מוזיקה 6 אוהב\ת? לא יודע אין לי שמץ מה אתה יודע על 1? שהיא דוגמנית ושחקנית חח

יולי127

New member
עונה ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif

בחר 6 חברי פורום.. 1.נטשה 2.שובל 3.דיאנה 4.עומרי 5.ליאור 6.ארתור ענה על השאלות.. למה שמת את 1 ראשון?לא יודעת חח ככה יצא האם פגשת איי פעם את 3?כן האם 5 ו6 מתאימים?אולי מי יודע חחחחחחחחחחח
מה הכי מאפיין את 2?הצחוק המתגלגל בן\בת כמה 4?16 אולי ? אתה בקשר טוב עם 5?אחותי איזה מוזיקה 6 אוהב\ת? פופ נראה לי מה אתה יודע על 1? צפונבונית

אני אוהב שאלונים אני גם עונה

בחר 6 חברי פורום.. 1. ליאור 2.דיאנה 3.ארתור 4.יוליה 5.נטשה 6.אליסה ענה על השאלות.. למה שמת את 1 ראשון?הכי פעילה כאן אז היא הראשונה שעלתה לי לראש האם פגשת איי פעם את 3?לא האם 5 ו6 מתאימים? לא יודע מה הנטיות המיניות של נטשה
חחח סתם לא מה הכי מאפיין את 2? הגובה המצומצם שלה בן\בת כמה 4?16 אתה בקשר טוב עם 5?כן איזה מוזיקה 6 אוהב\ת? לירז צ'רכי וריטה בגלל ליאור חחח ליאור את משפיע על אנשים לא טוב
מה אתה יודע על 1? שאתם עוד תשמעו עליה אני בטוח
ו-1 ? אני אוהב אותך חחחח

למעלה