שאלון פורום

שאלון פורום ../images/Emo13.gif

* אם היתם צריכים לבחור עם מי לנסוע לחופשה את מי היתם בוחרים?(מהפורום) * את מי היתם מעיפים בכיף במפורום
? * האם היתם מחליפים את ארתור בתור מנהל הפורום? ואם כן מי היה מחליף אותו
? * ליד מי מהפורום היתם רוצים לגור? *
סתם שאלה מתי יש יומולדת לפורום? * אם מי אתם הכי בקשר מפורום? * לאיזה משתמש מפורום יש לכם תלונות? * למי היתם תוקעים עושה בפרצוף? * ארתור בשבילך בלבד ! את מי היתה מצרף להנהלת הפורום? * איך אתם רואים את הפורום בעוד 10 שנים?ואיפה? * ואיך אתם רואים את הפורום בעוד חודש
? * באיזה שנה אתם חושבים שלירז תוציא את הדיסק? * ואיפה אתם אומרים שלירז תהיה בעוד 10 שנים? * מה דעתכם על השאלון המטומטת שהמצאתי? השלאון נכתב בהומור

יאללה עונה ../images/Emo13.gif

* אם היתם צריכים לבחור עם מי לנסוע לחופשה את מי היתם בוחרים?(מהפורום) את דיאנה * את מי היתם מעיפים בכיף במפורום ? חחחח
את עומרי הוא גם ככה מיותר * האם היתם מחליפים את ארתור בתור מנהל הפורום? לא ואם כן מי היה מחליף אותו ? X * ליד מי מהפורום היתם רוצים לגור? ליאור !! * סתם שאלה מתי יש יומולדת לפורום? אין לי מושג
* אם מי אתם הכי בקשר מפורום? ליאור ודיאנה * לאיזה משתמש מפורום יש לכם תלונות? לשובל ..את נמצאת כאן מעט מידי ! * למי היתם תוקעים עושה בפרצוף? חח אוקיי אחרי ששאלתי את ניקה מזה זה עוגה
והייתי תוקעת לדיאנה בכייייף.. * ארתור בשבילך בלבד ! את מי היתה מצרף להנהלת הפורום? * איך אתם רואים את הפורום בעוד 10 שנים?ואיפה? זורם וכותבים 2000 הודעות בחודש
* ואיך אתם רואים את הפורום בעוד חודש ? אני רואה אותו בסוף חודש עם מלא הודעות. * באיזה שנה אתם חושבים שלירז תוציא את הדיסק? עוד שנה ככה D: * ואיפה אתם אומרים שלירז תהיה בעוד 10 שנים? בחו"ל * מה דעתכם על השאלון המטומטת שהמצאתי? חחחח שאת רוסיה
שאלון מטומטמת
והוא נחממד

עונה

* אם היתם צריכים לבחור עם מי לנסוע לחופשה את מי היתם בוחרים?(מהפורום) ברור שליאור !!!!
* את מי היתם מעיפים בכיף במפורום ? את ניקה :D * האם היתם מחליפים את ארתור בתור מנהל הפורום? לא
ואם כן מי היה מחליף אותו ? היייתי אומרת אני אבל לא מתאים לי תכלת
* ליד מי מהפורום היתם רוצים לגור? ליאור או יוליה
* סתם שאלה מתי יש יומולדת לפורום? מאיפה לי .. אני לא ילדתי אותו
* אם מי אתם הכי בקשר מפורום?ליאור ויוליה * לאיזה משתמש מפורום יש לכם תלונות?לכל החופרות
* למי היתם תוקעים עושה בפרצוף? לעומרי
* ארתור בשבילך בלבד ! את מי היתה מצרף להנהלת הפורום? * איך אתם רואים את הפורום בעוד 10 שנים?ואיפה? מצליח משגשג ועם המון אנשים * ואיך אתם רואים את הפורום בעוד חודש ? עם המון הודעות ! * באיזה שנה אתם חושבים שלירז תוציא את הדיסק? אה לא הרבה .. 5 עד 10 שנים * ואיפה אתם אומרים שלירז תהיה בעוד 10 שנים? השחקנית הכי טובה בישראל
* מה דעתכם על השאלון המטומטת שהמצאתי?חח הוא מטומטמת

RTur

New member
עונה

* אם היתם צריכים לבחור עם מי לנסוע לחופשה את מי היתם בוחרים?(מהפורום) ליאור * את מי היתם מעיפים בכיף במפורום? אף אחד, כל אחד שכותב מוסיף לכמות ההודעות חחח * האם היתם מחליפים את ארתור בתור מנהל הפורום? ברור, כמה כבר אפשר? ואם כן מי היה מחליף אותו? בטח ליאור * ליד מי מהפורום היתם רוצים לגור? אני גם ככה גר ליד חצי מהפורום בערך חח * סתם שאלה מתי יש יומולדת לפורום? אם זכרוני אינו מטעני - 5.9 * אם מי אתם הכי בקשר מפורום? ליאור * לאיזה משתמש מפורום יש לכם תלונות? לכל מי שלא כותב מספיק * למי היתם תוקעים עושה בפרצוף? נדמה לי שהתכוונת לעוגה.. לדיאנה חחח * ארתור בשבילך בלבד ! את מי היתה מצרף להנהלת הפורום? ליאור * איך אתם רואים את הפורום בעוד 10 שנים?ואיפה? בתפוז.. איפה הוא עוד יכול להיות? * ואיך אתם רואים את הפורום בעוד חודש? עדיין בתפוז * באיזה שנה אתם חושבים שלירז תוציא את הדיסק? 3008 * ואיפה אתם אומרים שלירז תהיה בעוד 10 שנים? עובדת על האלבום השני שלה חח * מה דעתכם על השאלון המטומטת שהמצאתי? ניקה, אמרתי לך להפסיק לישון בשיעורי לשון.. שאלון זה מטומטם, לא מטומטמת... חח

עברית קשה שפה

אה איך ידעת שאני באמת נירדמת בשיעורי לשון??:D חוץ מזה רוסים צריכים לטעות,עולה חדשה מרוסיה XD

RTur

New member
זה לא תירוץ

עלית לארץ, תלמדי עברית. חח אבל כמובן לא לשכוח רוסית תוך כדי.

זה ששני אנשים כתבו ..

שהם רוצים להעיף לי עוגה לפרצוף אני אמורה להבין שאתם אוהבים אותי ?

עונה

* אם היתם צריכים לבחור עם מי לנסוע לחופשה את מי היתם בוחרים?(מהפורום) ארתור ויוליה
* את מי היתם מעיפים בכיף במפורום ?ביי עומרי
* האם היתם מחליפים את ארתור בתור מנהל הפורום? לא
ואם כן מי היה מחליף אותו ? אין לו מחליף
* ליד מי מהפורום היתם רוצים לגור? רובם גרים קרוב הייתי מקרבת את עמיתוש
* סתם שאלה מתי יש יומולדת לפורום? אין לי מושג * אם מי אתם הכי בקשר מפורום? נוציא שנייה את החברים שלי,ארתור,עמית ואליסה חחחח כל הפורום בקיצור * לאיזה משתמש מפורום יש לכם תלונות?לחופרים
* למי היתם תוקעים עושה בפרצוף? נלך עם הזרם דיאנה תשמיני
* ארתור בשבילך בלבד ! את מי היתה מצרף להנהלת הפורום? * איך אתם רואים את הפורום בעוד 10 שנים?ואיפה?אני יבוא לבדוק בגיל 26
* ואיך אתם רואים את הפורום בעוד חודש ?מוצף הודעות חופרות * באיזה שנה אתם חושבים שלירז תוציא את הדיסק?כשהיא תצא לפנסייה
* ואיפה אתם אומרים שלירז תהיה בעוד 10 שנים?בבית שלה * מה דעתכם על השאלון המטומטת שהמצאתי? הוא מאוד מטומטמת

למעלה