שאלון פורום קטן

שאלון פורום קטן

1)רשום ארבעה אנשים מהפורום: 1 2 3 4 2)למה כתבתם בסדר הזה? 3)רשמו מה אתה יודע על האנשים האלה שכתבתה? 4)את מי הייתם רוצים הכי לפגוש מהפורום שעוד לא פגשתם? 5)את מי הייתם רוצים להכיר יותר? 6)למי אתה הכי קשור בפורום?(שם אחד בלי התחמכויות) 7)תארו לכם מצב שאתם צריכים לבחור שני אנשים מהפורום לגור איתם בדירה בשותפות,את מי הייתם בוחרים? 8)ובגלל שפעם קודמת ארתור ביקש להביא שירשור מצחיק,חובה עליכם להביא לפחות שירשור מצחיק אחד,ואם לא אז תמצאו פעילות חדשה לפורום. 9)איך השאלון שהמצאתי ? קרדיט לי בבקשה :p

עונה ראשונה

1)רשום ארבעה אנשים מהפורום: 1)ליאור 2)דיאנה 3)ארתור 4)אליסה למה כתבתם בסדר הזה?סדר אקראי 3)רשמו מה אתה יודע על האנשים האלה שכתבתה?ליאור-מכורה לקוסקוס :p דיאנה-גמדה ארתור-רוצה להיות זמר אליסה-אוהבת את ליאור ועל לירז :p 4)את מי הייתם רוצים הכי לפגוש מהפורום שעוד לא פגשתם?דיאנה 5)את מי הייתם רוצים להכיר יותר?ארתור 6)למי אתה הכי קשור בפורום?(שם אחד בלי התחמכויות ליאור ) 7)תארו לכם מצב שאתם צריכים לבחור שני אנשים מהפורום לגור איתם בדירה בשותפות,את מי הייתם בוחרים?ליאור ואליסה 8)ובגלל שפעם קודמת ארתור ביקש להביא שירשור מצחיק,חובה עליכם להביא לפחות שירשור מצחיק אחד,ואם לא אז תמצאו פעילות חדשה לפורום. א)מה דעתכם להמשיך את שירשור הקורבן?מזה עוד לא הגיעה תורי ב)בוא נעשה תחרות אתם תחשבו איזה ובסופה המפסיד יצטרך להעלות משו שהפורום לא ראה על לירז ויצטרך לעשות איזשהי חובה 9)איך השאלון שהמצאתי ? קרדיט לי בבקשה :p השאלון שהמצאתי פשוט גאוני מגניב תותחי אין דברים כאלה

עונה :)

1)רשום ארבעה אנשים מהפורום: 1 ליאורי 2 ארתור 3 ניקה 4 אליסה 2)למה כתבתם בסדר הזה? הארבעה הראשונים שעלו לי לראש :) 3)רשמו מה אתה יודע על האנשים האלה שכתבתה? ליאורי- הילדה עם הסדר יום הכי מטורף בעולם, זמרת, שחקנית, דוגמנית, חברה מדהימה.. אין כמוך! ארתור- ה-מנהל הכי טוב שיש, גם שהפורום גסס הרמת אותו לחיים, זמר מוכשר מאוד! יש לו תמספר של לירז והוא מכיר אותה היכ מכולם נראה לי D: ניקה- חברה מדהימה! הייתי רוצה חברה כמוך :) וניפגש בסוכות ;) אליסה- מעריצה אמיתית של לירז וריטה, יש לה משפחה ברוסיה, הייתה לא מזמן בהופעה של רוני דלומי ושל שירי מימון ושמעון בוסקילה 4)את מי הייתם רוצים הכי לפגוש מהפורום שעוד לא פגשתם? אמממ ניקה ואליסה :) 5)את מי הייתם רוצים להכיר יותר? ניקה :) 6)למי אתה הכי קשור בפורום?(שם אחד בלי התחמכויות) ליאור 3> 7)תארו לכם מצב שאתם צריכים לבחור שני אנשים מהפורום לגור איתם בדירה בשותפות,את מי הייתם בוחרים? נראה לי ליאור ואליסה/ניקה(ניקוש נראה לי שיהיה מממש ממש כיף אני פשוט לא מכירה אותך עדיין ממש) 8)ובגלל שפעם קודמת ארתור ביקש להביא שירשור מצחיק,חובה עליכם להביא לפחות שירשור מצחיק אחד,ואם לא אז תמצאו פעילות חדשה לפורום. פעילות- לקחת את התמונה שמירי מסיקה מראה ללירז משהו בפלאפון ושכל אחד ירשום מה לדעתו מירי מראה ללירז בפלא(בעיקר בהומור) 9)איך השאלון שהמצאתי ? קרדיט לי בבקשה :p מ-ל-כ-ה-! שאלון כיפי וקליל :)

עונה ../images/Emo13.gif

1)רשום ארבעה אנשים מהפורום: 1 ניקה 2 ליאור 3 אליסה 4 ארתור 2)למה כתבתם בסדר הזה? לפי הסדר שעלו לי השמות לראש 3)רשמו מה אתה יודע על האנשים האלה שכתבתה?ניקה בלונדינית שאוהבת להגיד שהיא לא בלונדינית ! ליאור הילדה הכי מצחיקה ושבורה שהכרתי !!! אליסה ילדה מהממת ומתה על לירז צ'רכי חח וארתור אחד שאוהב להתערב איתי חחח 4)את מי הייתם רוצים הכי לפגוש מהפורום שעוד לא פגשתם? חחח ארתור !! 5)את מי הייתם רוצים להכיר יותר? אליסה 6)למי אתה הכי קשור בפורום?(שם אחד בלי התחמכויות) ליאור אהוובתי !!! 7)תארו לכם מצב שאתם צריכים לבחור שני אנשים מהפורום לגור איתם בדירה בשותפות,את מי הייתם בוחרים?ליאור זה ברור השני
הייתי אומרת ארתור אבל נראה לי שאנחנו נריב מכות !!! אז נטשהה ! :] היא תמיד מפסיקה לי בהתערבויות חחח 8)ובגלל שפעם קודמת ארתור ביקש להביא שירשור מצחיק,חובה עליכם להביא לפחות שירשור מצחיק אחד,ואם לא אז תמצאו פעילות חדשה לפורום. תיראו איזה שירשור ארתור ארתור עשה ביום הולדת של הפורוםםם
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1364&firstmsg=765&archive=1 9)איך השאלון שהמצאתי ? קרדיט לי בבקשה :p כמו שאת אווהבתת להגיד לייייק !

RTur

New member
עונה:

1)רשום ארבעה אנשים מהפורום: 1 אליסה 2 ניקה 3 ליאור 4 דיאנה 2)למה כתבתם בסדר הזה? אקראי.. כרגע הם הדומיננטיים בפורום 3)רשמו מה אתה יודע על האנשים האלה שכתבתה? אליסה - שהיא על כסא גלגלים ושהיא מטורפת על לירז וריטה ניקה - האמת שאני לא ממש יודע עליה משהו חוץ מזה שהיא חברה של ליאור ושהיא כותבת בפורום חחח ליאור - שהיא שחקנית, דוגמנית ועוד כל מיני דברים.. מולטי-טאלנטית דיאנה - גם על דיאנה אני לא ממש יודע.. חוץ מזה שהיא קצת חיה בסרט
(נו איפה השיר של רייכל?
) 4)את מי הייתם רוצים הכי לפגוש מהפורום שעוד לא פגשתם? ליאור 5)את מי הייתם רוצים להכיר יותר? ניקה/דיאנה 6)למי אתה הכי קשור בפורום?(שם אחד בלי התחמכויות) ליאור 7)תארו לכם מצב שאתם צריכים לבחור שני אנשים מהפורום לגור איתם בדירה בשותפות,את מי הייתם בוחרים? הממ.. ליאור ואליסה/ניקה 8)ובגלל שפעם קודמת ארתור ביקש להביא שירשור מצחיק,חובה עליכם להביא לפחות שירשור מצחיק אחד,ואם לא אז תמצאו פעילות חדשה לפורום. בעיקרון אני אמור להיות פטור מהסעיף הזה של להביא שרשור מצחיק כי כבר הבאתי בשרשור הקודם.. אבל בכל זאת במקרה ראיתי מה דיאנה שמה ומצאתי שם עוד הודעה מצחיקה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1364&msgid=86710154&archive=1 - מיכל ניבאה את העתיד לבוא
9)איך השאלון שהמצאתי ? קרדיט לי בבקשה :p מגניב כל הכבוד ניקה!

עונה

1)רשום ארבעה אנשים מהפורום: 1 ארתור 2דיאנה 3ליאור 4 ניקה 2)למה כתבתם בסדר הזה? סתם
3)רשמו מה אתה יודע על האנשים האלה שכתבתה? ארתור מנהל בפורום חחח ומאוד דואג לכיס של לירז חח (ארתור הכל בהומור) דיאנה גמדה עם שיער שחור ליאור שחקנית מספר אחת !ניקה ילדה אחת הבישניות ! 4)את מי הייתם רוצים הכי לפגוש מהפורום שעוד לא פגשתם? ארתור 5)את מי הייתם רוצים להכיר יותר? ארתור ואליסה 6)למי אתה הכי קשור בפורום?(שם אחד בלי התחמכויות) או ליאור או דיאנה אין לי מושג נווו !!! נראה לי ליאור דיאנה לא להרוג אותי !!
את יודעת שאני חולה עליך ! 7)תארו לכם מצב שאתם צריכים לבחור שני אנשים מהפורום לגור איתם בדירה בשותפות,את מי הייתם בוחרים? ליאור ודיאנה ! 8)ובגלל שפעם קודמת ארתור ביקש להביא שירשור מצחיק,חובה עליכם להביא לפחות שירשור מצחיק אחד,ואם לא אז תמצאו פעילות חדשה לפורום. תיראו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1364&firstmsg=795&archive=1 כאן יש שירשור תמונות של תום ולירז מערוץ הילדים ! D: מי היה מאמין שהם יהיו ביחד חחחחחח 9)איך השאלון שהמצאתי ? קרדיט לי בבקשה :p חמוד ביותר ניקה

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

1)רשום ארבעה אנשים מהפורום: 1ליאור 2ארתור 3עמית 4סיון 2)למה כתבתם בסדר הזה?אלו האנשים שאני הכי מכירה בפורום 3)רשמו מה אתה יודע על האנשים האלה שכתבתה?ליאור המון דברים קדם כל שהיא חברה טובה ותמיד שם בשבלי שהיא מושלמת שאין לתאר במילים שהיא דוגמנית מושלמת,שחקנית וזמרת מספר1!!!!!!!!! ביקום כלווווו בקיצור היא הסלב שלי ואני מתה עלייה ארתור זמר ויוצר מוכשר בטירוף ומחכה כבר לאלבום שלך!!!!!!! עמית אוהבת מוזיקה מזרחית בייחוד את אייל גולן וסיון מטורפת על דור דניאל פשוט מאוהבת בו 4)את מי הייתם רוצים הכי לפגוש מהפורום שעוד לא פגשתם?ארתור,עמית,דיאנה,נטשה 5)את מי הייתם רוצים להכיר יותר?ניקה,דיאנה,עמית ונטשה 6)למי אתה הכי קשור בפורום?(שם אחד בלי התחמכויות)ליאורוש אהווובתי ליבי!!!!!!!!!!!!!!! 7)תארו לכם מצב שאתם צריכים לבחור שני אנשים מהפורום לגור איתם בדירה בשותפות,את מי הייתם בוחרים?ליאורוש החיים שליי ארתור ניקה עמית דיאנה 8)ובגלל שפעם קודמת ארתור ביקש להביא שירשור מצחיק,חובה עליכם להביא לפחות שירשור מצחיק אחד,ואם לא אז תמצאו פעילות חדשה לפורום. שירור של הפרק האחרון של האלופה http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1018208 9)איך השאלון שהמצאתי ? קרדיט לי בבקשה :p ניקוש כל הכבוד על ההשקה!!!!!!!!!!

עונה

1)רשום ארבעה אנשים מהפורום: 1 ליאור 2ארתור 3דיאנה 4נטשה 2)למה כתבתם בסדר הזה? השמות שעלו לי 3)רשמו מה אתה יודע על האנשים האלה שכתבתה?ליאור ג'נג'ית עסוקה ואין לה זמן אלי
! ארתור זמר שהולך להוציא דיסק והוא גם שר ברוסית (הכל הבנתי מאליסה חח)דיאנה 1.50 ילדה מעלפת !נטשה הילדה עם השיער הכי חלק ויפה בעולם ! 4)את מי הייתם רוצים הכי לפגוש מהפורום שעוד לא פגשתם? ארתור ואליסה 5)את מי הייתם רוצים להכיר יותר?ארתור ! 6)למי אתה הכי קשור בפורום?(שם אחד בלי התחמכויות)ליאור 7)תארו לכם מצב שאתם צריכים לבחור שני אנשים מהפורום לגור איתם בדירה בשותפות,את מי הייתם בוחרים?ליאור ונטשה ! דיאנה אז גם ככה גרה לידי ! 8)ובגלל שפעם קודמת ארתור ביקש להביא שירשור מצחיק,חובה עליכם להביא לפחות שירשור מצחיק אחד,ואם לא אז תמצאו פעילות חדשה לפורום. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1364&msgid=87952751&archive=1 קודם כל זה מאוד הצחיק אותי D: לירז כתבי לי ברכה ! ואללה איזה חמודה לירז !! אני מסתכל בארכיון כמ לירז הייתה כותבת כאן פעם ! 9)איך השאלון שהמצאתי ? קרדיט לי בבקשה :p כל הכבוד ניקה !

RTur

New member
וואי עומרי השרשור שהבאת.. באמת קורע! ../images/Emo6.gif

פעם היה ממש מצחיק בפורום.. המון אנשים הזויים לגמרי

ליאורי סתם לעשות לך מצב רוח...

את הבנאדם שנבחר ברוב קולות(0היחידה שכולם רשמו) שאת הבנאדם שהם הכי קשורים אליו... מבינה אותם.. חשבתי שאני מיוחדת :/ מתה עלייך!

חח עמיתוש

אני לא מצליחה להוסיף אנשים בפייס אז תוסיפי אותי בבקשה :] תרשמי ניקה אושר בעברית
ואותי מעניין מה ליאור תענה על השאלון D=

יולי127

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1)רשום ארבעה אנשים מהפורום: 1 נטשה 2 ליאור 3 דיאנה 4 עומרי 2)למה כתבתם בסדר הזה?ככה יצא לי חחח 3)רשמו מה אתה יודע על האנשים האלה שכתבתה?נטשה מציירת מדהים!!ליאור הילדה הכי עסוקה ומצחיקה שיש,דיאנה כל היום עם ליאור D= ועומרי צלם אחד המוכשרים 4)את מי הייתם רוצים הכי לפגוש מהפורום שעוד לא פגשתם?ארתור 5)את מי הייתם רוצים להכיר יותר?ארתור ואליסה 6)למי אתה הכי קשור בפורום?(שם אחד בלי התחמכויות) כמו כולם ליאור חח 7)תארו לכם מצב שאתם צריכים לבחור שני אנשים מהפורום לגור איתם בדירה בשותפות,את מי הייתם בוחרים?ליאור ודיאנה !!! 8)ובגלל שפעם קודמת ארתור ביקש להביא שירשור מצחיק,חובה עליכם להביא לפחות שירשור מצחיק אחד,ואם לא אז תמצאו פעילות חדשה לפורום. אין לי ממש פעילות ואני לא יודעת איך מחפשים שירשורים אבל בגלל שלא כולם מכירים את כולם בפורום אפשר לעשות שירשור ושכל אחד ישאל שאלה על מישהו או משהו שהוא רוצה לדעת על אותו אחד והשני יענה וישאל מישהו אחר :] 9)איך השאלון שהמצאתי ? קרדיט לי בבקשה :p חחח ממש כייפי !

למעלה