שאלון ענק

A t z a

New member
שאלון ענק../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

*נגנב על ידי מפורום סקרים ושאלונים שגנב מפורום מחשבים שגנב מפורום אמינם* שאלות כלליות: שם: גיל: גובה: צבע שיער: צבע עיניים: מוצא: דברים אהובים: להקה: זמר/ת: שחקן/ית: אוכל: בגד: סתם חפץ בחדר: דיסק: סרט: בנאדם: חדר בבית: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: שמעת מוזיקה: נפגשת עם חברים: הלכת לחבר/ה: הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת: הרעש האחרון ששמעת: הטעם האחרון שהרגשת: הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? מה אתה לובש כרגע? מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: השם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: קרם לשיער אתה משתמש: דאודורנט אתה משתמש: בושם אתה משתמש: מסטיק שאתה בד"כ לועס: קפה אתה שותה: ואיזה תה: משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: יומן יש לך לבצפר (אם יש): מחשב יש לך: מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם מי אתה מדבר בטלפון? מה אתה שומע? איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה אתה עושה בהמשך היום? מה עשית לפני שענית על השאלון? אי פעם... נהגת: התנשקת: טסת לחו"ל: ביזבזת את כל הכסף שלך: עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: נשארת ער לילה שלם: עבדת במשהו והרווחת כסף: או/או. יס או הוט? מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב? פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר? רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? דיסקמן או mp3? לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אתה עושה גבות? אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? אתה מרגיש יפה? למה? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? כיף? שיחקת פעם בסימס 2? אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אוכלכל/צמחוני/טבעוני: למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון? אהבה וירטואלית? אהבה בשלט רחוק? שאלות קישוריות. מסנג'ר: אימייל: אייסיקיו: תוכנת מסרים אחרת: נא להוסיף תמונה אם אתה לא מתבייש להראות את עצמך

Ronushnush

New member
..........

100% אפחד לא קורה את זה אבל משעמם לי אז בכיף: שאלות כלליות: שם: רוני גיל: 15 גובה: 1.64 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום דברים אהובים: להקה: אינפקציה ובלק אייד פיס זמר/ת: איגי וקסמן דהה שחקן/ית: לא יודעת אוכל: תירס
בגד: ג'ינס? אנערף סתם חפץ בחדר: לא יודעת דיסק: מסתובבים סרט: איזה מין שוטרת הראשון.. לא יודעת מה יש לי ממנו בנאדם: אמא כנראה חדר בבית: החדר שלי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני דקה שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: לפני חצי שעה
הלכת לחבר/ה: אתמול הסרט האחרון שראית: שכחתי איך קוראים לו.. ב-DVD הריח האחרון שהרחת: של הכלבה שלי כי היא התנפלה עלי עכשיו שחזרתי |: הרעש האחרון ששמעת: השיר "עידן האלוהים" של היהודים נחשב רעש? כי אם כן אני שומעת אותו עכשיו
הטעם האחרון שהרגשת: גלידה בטעם וניל משהו.. הספר האחרון שקראת: הארי פוטר השישי המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "מה הספר האחרון שקראתי?" הבנאדם האחרון שחשבת עליו: על חברה שלי שיש לה יום הולדת היום... תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? נו מה אתם עושים צחוק..? במסך של המחשב מן הסתם... תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? בכלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הסינגל של נועה פארן
. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? האחרונה שהתקשרתי אליה זאת חן והאחרונה שהתקשרה אלי זאת ענבל כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? לשם >> קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ספר צרפתית
מה אתה לובש כרגע? חולצה קצרה וג'ינס מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? שיחת נפש עם חברה שלי name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: מורן השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): חח אני מעדיפה לא להגיד כי אנשים שאני מכירה נכנסים לפה לפעמים השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: לוטן השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מה? מאיפה אני זוכרת?! השם של קרוב משפחה אהוב: אורי השם של חבר-אינטרנט אחד: רותם השם של המורה השנוא/ה עליך: פאולה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: לוטן.. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): לונה הכלבה הכוסית שלי
איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: הרבל אסנס קרם לשיער אתה משתמש: נטורל פורמלה דאודורנט אתה משתמש: יש כמה בושם אתה משתמש: כנ"ל מסטיק שאתה בד"כ לועס: מסטיק מהקיוסק של ביצפר בחצי שקל \= קפה אתה שותה: נטולל ואיזה תה: מה שבא משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס 2... גם זה בלחץ יומן יש לך לבצפר (אם יש): יומן שהביצפר הביא וקישקשו לי עליו לגמרי מחשב יש לך: לא יודעת! סיבכתם אותי עם השאלות האלה... מצלמה יש לך: נוווו פלאפון יש לך:אורנג' סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: לא בא לי להשוויץ כרגע, אולי אח"כ
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? מורן עם מי אתה מדבר בטלפון? קוגל מיי לאבר מה אתה שומע? "מה היה" של חמי רודנר
איזה חלונות פתוחים לך במחשב? כמה של המסנג'ר, של האימיול, של המדיה פלייר והחלון הזה של תפוז מה אתה עושה בהמשך היום? הולכת למסיבה מה עשית לפני שענית על השאלון? הסתובבתי עם חברות שלי אי פעם... נהגת: לא ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: איכס \= הממ כן אבל בבית נשארת ער לילה שלם: פעמיים שלוש עבדת במשהו והרווחת כסף: לא או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה אפשר לשכב =] ארנק או קופה? ארנק, מה אנחנו בימי הביניים? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? נחמד לי פה כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב שליטה כסא עם ידיות או בלי ידיות? לא 'כפת לי בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? טופו אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר? מקום אחר \= רוק או פופ? זה ממש תלוי בשיר פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או mp3? ..אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש כינויים אבל הם לא מיוחדים יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? יאפ \= למה? ככה. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? מן הראוי אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? לפעמים למה? ככה. אתה ביישן או פתוח? פתוחה (נשמע רע) בד"כ מה הצבע האהוב עליך? אדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? יותר נחמדה
מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? הרבה חחח אתה מאושר? למדי היית פעם מאוהב? קשות.. ועדיין כיף? בד"כ שיחקת פעם בסימס 2? יאפ =] אם לא, רוץ לקנות סתם .. חה מה אתה חושב על העם הבריטי? מתלהבים מעצמם
מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? לא חושבת על זה מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? עזבו זה מסובך מדי ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת הכל... למה? ככה בא לי ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: נו שהילד שאהבתי הפסיק להיות אדיש אלי מאמין ב- אלוהים? בערך.. לא כמו שמציגים אותו בתנ"ך וכל הקטעים האלה של הדתיים אבל בעיקרון כן... רוחות? לאא חיים שלאחר המוות? יש מצב גלגול נשמות? יש עוד יותר מצב פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? נו באמת אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית? לא אהבה בשלט רחוק? הא? שאלות קישוריות. מסנג'ר: [email protected] אימייל: כנ"ל אייסיקיו: אין לי כוח לבדוק תוכנת מסרים אחרת: אין נא להוסיף תמונה אם אתה לא מתבייש להראות את עצמך פעם אחרת

עונה../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

שאלות כלליות: שם: צליל גיל: 13 גובה: 1.60 +- צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום מוצא: חצי טורקיה, חצי פולנייה
דברים אהובים: להקה: גרין דיי, קולדפליי, ניקלבק, בית הבובות, הפרוייקט של עידן רייכל (נחשב להקה?), סימפל פלאן ועוד... זמר/ת: מירי מסיקה, איגי (דההה
), מיקה קרני, בתי, כריסטינה אגילרה, לירז צ'רכי, ציפי משהיד, נינט, אלאניס מוריסט, עברי לידר, אביב גפן, ניו, נושי פז, קלי קלארקסון, דודו טסה, איה כורם, דניאל סלומון, אפרת גוש ועוד ה=מ=ו=ן! שחקן/ית: אליענה בקייר, לירז צ'רכי, ג'ייק ג'ילנהול, אפרת בוימוולד, חנה לסלאו, טום קרוז, צ'אד מייקל ורי, סופיה בוש, אדם ברודי, מישה ברטון, ריצ'לל בילסון ועוד מלא! אוכל: תפו"א, מילקי...
, מרק עגבניות, מרק פטריות, מרק תירס, אורז, פסטה וכו'...
בגד: ג'ינסים ג'ינסים ג'ינסים... לפעמים גם טרנינגים
סתם חפץ בחדר: יש הרבה... טלויזיה, מחשב, מיטה, מזגן דיסק: יש המון המון המון! סרט: הטינה, ג'יפרס סקריפרס, אין כמו אלבמה, חופשייה לאהבה, סיפור סינדרלה, שישי הפוך, מלחמת העולמות ועוד מלא! בנאדם: יש כ"כ הרבה!! באמת! חדר בבית: שלי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: לפני שעתיים הלכת לחבר/ה: אתמול הסרט האחרון שראית: אין כמו אלבמה הריח האחרון שהרחת: של הבושם שלי..
הרעש האחרון ששמעת: מוזיקה הטעם האחרון שהרגשת: שוקולד הספר האחרון שקראת: אהבה יומיומית, נעורים בחמוץ- מתוק. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שאני עוד 21 ימים בהופעה של עברי לידר
(פעם רביעית...
) הבנאדם האחרון שחשבת עליו: עברי לידר
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? שידה... ואני לא מצליחה לגעת בדבר אחר... רחוק
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? בית הבובות- מדפים. והדיסק שבפניםם אמממ.... גם (?!) קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? התקשרתי--> נועה התקשר--> אח שלי הגדול
כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? אחורה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? נעורים בחמוץ מתוק/ אירופה אירופה מה אתה לובש כרגע? ג'ינס מTNT, חולצת בי"ס ארוכה כתומה, וסווצ'ר לבן עם פסים כתובים... מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? כלום... עוד לא חשבתי על זה
name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: נועה, ענבר, נועם... השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): אממ כרגע- אפחד
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: הרכזת שכבה שלי...
השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: נועה השם של קרוב משפחה אהוב: כולם... השם של חבר-אינטרנט אחד: רינת
השם של המורה השנוא/ה עליך: עדנה
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: שניר השם של חיית המחמד שלך (אם יש): ביז'ה... (אתם לא תבינו
) איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: שמפו--> crema מרכך--> פינוק קרם לשיער אתה משתמש: ממספרה... לא משווק לחנויות
דאודורנט אתה משתמש: מוי כיף
בושם אתה משתמש: לא יודעת איך קוראים לו
מסטיק שאתה בד"כ לועס:
מסטיקים=
קפה אתה שותה: אמממ שכחתי...
ואיזה תה: צ'אי מסלה... משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:
יומן יש לך לבצפר (אם יש): אלא ניתן להגדרה
מחשב יש לך: כן... אממממ מצלמה יש לך: דיגיטלית פלאפון יש לך: של פלאפון... אממ איך להסביר? קטן כזה.. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אממ... לא שוויצרית ממש
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? הרבה עם מי אתה מדבר בטלפון? נועה מה אתה שומע? אולי הפעם- הפרוייקט של עידן רייכל
איזה חלונות פתוחים לך במחשב? של הפורום, שיחה עם נועה, נועם, שי ועוד.. מה אתה עושה בהמשך היום? לא יודעת... נראה לי שהולכים לסרט
רוצים לבוא?
(הפנתר הורוד) מה עשית לפני שענית על השאלון? דיברתי עם חברים
אי פעם... נהגת:
התנשקת:
טסת לחו"ל:
ביזבזת את כל הכסף שלך:
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:
כששיחקתי כדורסל.. אבל לא טבעתי בזיעה... קצת הזעתי.. נשארת ער לילה שלם:
עבדת במשהו והרווחת כסף:
או/או. יס או הוט? יס יס יס מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן? לב מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא מסתובב--> למחשב כסא רגיל--> לא למחשב
כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? שניהם פוסטרים או קירות חלקים? חלקים דיסקמן או mp3? mp3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? כן, קוראים לי טוזי, טזלילה, שניצל, שניץ, שנוץ, שניצלונת, טוז, טוזינקה, טוזולולו, צליל'וש, צלילית, צלול, סליל ועוד הרבה... יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? הרבה.. יש לך חשבון פלאפון גבוה? בד"כ לא.. למה? ככה
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? רגליים... (?) אתה מרגיש יפה? לא ממש. לעיתים רחוקות למה? כזאת אני
אתה ביישן או פתוח? פתוחה מה הצבע האהוב עליך? כחול, סגול, לבן. מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? אממ לא יודעת מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? לא יודעת אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? לא כיף? שיחקת פעם בסימס 2? כן אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? מה איתם? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? כן... מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? שזו היתה החלטה נכונה! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל
למה? ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: לא יודעת
היו די הרבה... מאמין ב- אלוהים?
רוחות?
חיים שלאחר המוות?
גלגול נשמות?
פיות?
מלאכים?
ערפדים?
אהבה ממבט ראשון?
אהבה וירטואלית?
אהבה בשלט רחוק? <

../images/Emo26.gif

שאלות קישוריות. מסנג'ר: מי שרוצה- אני אתן לו במסר אימייל: כנ"ל אייסיקיו: 240221991 תוכנת מסרים אחרת: נא להוסיף תמונה אם אתה לא מתבייש להראות את עצמך- לכו לגלריות...
דנה אני מאשרת לך למחוק את התמונה!

twiggit

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

ליטל שר

New member
גם אני אוהבת אותך בובית../images/Emo24.gif

ותתחדשי על הכלב
שאלות כלליות: שם: ליטל גיל: 14 וחצי גובה: 1.61 צבע שיער: שחור (אחרי שצבעתי אותו
הוא היה חום מזעזע
..) צבע עיניים: חום בהיר מוצא: מרוקאית
דברים אהובים: להקה: בלאק אייד פייס
זמר/ת: איגי
שחקן/ית: טלי שרון
אוכל: כמה שיותר- יותר טוב בגד: מכנסי ספורט סתם חפץ בחדר: השולחן שלי דיסק: בלאק אייד פיס סרט: "ימים של אהבה"..דפוק אבל טוב בנאדם: אחותי חדר בבית: שלי
מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: מדברת כרגיל בטלפון עם דורין הנודניקית
שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: לפני כמה דקות הלכת לחבר/ה: עכשיו ירדתי מחברה (שגרה קומה מעלי
) הסרט האחרון שראית: סוף העולם שמאלה- אתמול הריח האחרון שהרחת: של הנרות הרעש האחרון ששמעת: נפילת הפלאפון הטעם האחרון שהרגשת: ממ מסטיק
הספר האחרון שקראת: הארי פוטר ( נורא מעניין ) המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "בא לי אוכל,אוכל,אוכל,אוכל" הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אחותי (אני לא יודעת למה אני מזכירה אותה
כי אני והיא בריב כרגע) תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? ברמקולים של המחשב תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? רק בצד אחד- טלוזיה קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? <בלק אייד פיס קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? <דורין
כרגיל כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? אחורה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? הארי פוטר מה אתה לובש כרגע? סתם פיג'מה עם פסים
כמו של הזברות
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לקרוא עוד name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: דורין כפרה עליה
- ראית שאני מזכירה אותך??? השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): דניאל השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: חן השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מאיפה אני זוכרת
השם של קרוב משפחה אהוב: בן דוד רוני השם של חבר-אינטרנט אחד: מממממ רוית השם של המורה השנוא/ה עליך: דורית הפאקצה
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: חן ואלינור השם של חיית המחמד שלך (אם יש): יש לי צב
תצחקו,זה נכון..ואין לו שם
איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: הוואי קרם לשיער אתה משתמש: קראלין דאודורנט אתה משתמש: פו יש הרבה בושם אתה משתמש: שחכתי איך קוראים להם
ואין לי כוח לבדוק מסטיק שאתה בד"כ לועס: ריבת חלב קפה אתה שותה: לא שותה קפה
יאק ואיזה תה: גם לא, רק שוקו
משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: אין יומן יש לך לבצפר (אם יש): של מיקי מאוס החמודים האלה
מחשב יש לך: מאיפה לי מצלמה יש לך: פלאפון יש לך: סלקום סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: באסה אין לי במה... כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם דורין ועוד כמה חברות עם מי אתה מדבר בטלפון? דיברתי וסיימתי מה אתה שומע? את השיר של קלי קלארסון "ביקוס אוף יו" איזה חלונות פתוחים לך במחשב? פו מלא מה אתה עושה בהמשך היום? הולכת לדורין...וממשיכות הלאה מה עשית לפני שענית על השאלון? הייתי בקומונה שלי (אגב אתם מוזמנים כולם) אי פעם... נהגת: לא
התנשקת:
טסת לחו"ל:
ביזבזת את כל הכסף שלך:
נשארת ער לילה שלם:
עבדת במשהו והרווחת כסף:
או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר בהרבה יותר נוח. לשליחת תמונות, לראות מצלמה וכאלה..איסיקו זה סתם דפקט
קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף
שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? טלויזיה ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? לא רע לי להיות פה כסא מסתובב או כסא רגיל? לא משנה כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שנ יצל רגיל? טופו אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? פופ פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים
הרבה פוסטרים
דיסקמן או mp3? אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?לא יש לך חבר/ה? כן מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לדבר עם דורין שעות יש לך חשבון פלאפון גבוה? כן :| למה? כי אני מדברת הרבה עם דורין מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? ברור אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? לא ממש,לפעמים למה? ככה אתה ביישן או פתוח? ביישנית מה הצבע האהוב עליך? אדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? את הביישנות
מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? את האף אתה מאושר? לא הכי היית פעם מאוהב? אני בקטע עכשיו כיף? מאוד שיחקת פעם בסימס 2? היה לי
אבל הוא נאבד... אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי?חשים מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס?לא להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? בעד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: כותבת בשתי הידיים אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הכל למה? ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר:אוי שונאת את זה מאמין ב- אלוהים? ...כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא(אם מתים אז למה שיהיה חיים?
) גלגול נשמות? גם לא ממש פיות? בכלל מלאכים? לא ערפדים? נו אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית? לא אהבה בשלט רחוק? לא

red butterfly

New member
עונה.. ../images/Emo204.gif

שאלות כלליות: שם: אילת גיל: עוד חודש 17
גובה: 1.65 בערך צבע שיער: חום צבע עיניים: חום מוצא: אשכנזיה דברים אהובים: להקה: מופע הארנבות של ד"ר קספר
זמר/ת: נימרוד שיקלר שחקן/ית: אין אוכל: פיצה בגד: גופיה+ג'ינס סתם חפץ בחדר: מיטה? דיסק: הכחול של הקספרים סרט: אפקט הפרפר בנאדם: אמא חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: עכשיו שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: עוד שעתיים הלכת לחבר/ה: אתמול הסרט האחרון שראית: קיל ביל
הריח האחרון שהרחת: של הכלב שלי.. חייבים לצחצח לו שיניים
הרעש האחרון ששמעת: משהו מהבית של השכנים הטעם האחרון שהרגשת: במבה הספר האחרון שקראת: Love Story המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מה אני עושה איתו הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ידיד שלי תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באוויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? נימרוד שיקלר קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? התקשרתי לחברה שלי, דודה שלי התקשרה אלי כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? דרום מערב
קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? תנ"ך (הספר לימוד)
מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה אדומה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? להתחיל לסדר את הבית name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: שירן השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי): ... השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: היטלר? השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: אניה.. פייי נוסטלגיה השם של קרוב משפחה אהוב: אורן השם של חבר-אינטרנט אחד: אמממ נגיד דנע
השם של המורה השנוא/ה עליך: אתי.. אבל אני לא שונאת אותה השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: אתי
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): פנג
איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: קרמה/קרליין/לייף קרם לשיער אתה משתמש: לייף דאודורנט אתה משתמש: קרליין בושם אתה משתמש: בחיי שאין לי מושג מה השם שלו
מסטיק שאתה בד"כ לועס: אורביט, אבל זה נדיר למצוא אותי עם מסטיק קפה אתה שותה:
ואיזה תה: ויסוצקי? לא יודעת משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סוליטייר/לבבות. אני מכורה! יומן יש לך לבצפר (אם יש): סתם אחד מחשב יש לך: אממ לא יודעת חח מצלמה יש לך: אין פלאפון יש לך: נוקיה 5310i נראה לי סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: גיטרה.. חח כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? ידיד עם מי אתה מדבר בטלפון? אף אחד מה אתה שומע? מוזיקה איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מדיה פלייר, מסנג'ר, הפורום וסוליטייר מה אתה עושה בהמשך היום? חברים באים אלי לראות סרט מה עשית לפני שענית על השאלון? הגעתי הביתה
אי פעם... נהגת: כן
התנשקת: כן טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כמעט :X עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: אפשר להגיד נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: לא או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק (?) המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? טוב לי פה כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? תלוי מתי ואיפה בשר או חלב? אני צמחונית ואלרגית לחלב
פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? טופו אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? גם וגם דיסקמן או mp3? שניהם לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אני לא אגיד, פאדיחות
יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לישון ולנגן בגיטרה יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? כי אני לא מדברת הרבה בטלפון בכלל מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? תלוי במצב אתה עושה גבות? חח כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? לפעמים למה? כובע אתה ביישן או פתוח? פתוחה מה הצבע האהוב עליך? אדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? שומדבר מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? שומדבר אתה מאושר? כרגע לא היית פעם מאוהב? כן כיף? לפעמים כן לפעמים לא שיחקת פעם בסימס 2? כן אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? מה יש לי לחשוב עליהם? מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס! מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? בעד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: צמחונית עם נטיה לטבעונות
למה? אידאולוגיה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: הגדנ"ע
מאמין ב- אלוהים? לא רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא ממש, אבל אני מאמינה שיש משהו גלגול נשמות? עוד לא החלטתי פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית? בערך אהבה בשלט רחוק? בערך שאלות קישוריות. מסנג'ר: [email protected] אימייל: אותו דבר אייסיקיו: 167667088 תוכנת מסרים אחרת: אין

mic22

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שאלות כלליות: שם: מיכל גיל: 15 גובה: 1.60 בערך צבע שיער: שטני צבע עיניים: דבש
מוצא: אשכנזיה מלאה
דברים אהובים: להקה: בקסטריט בויז
זמר/ת: הראל סקעת איגי וקסמן לירז צ'רכי ומירי מסיקה שחקן/ית: ג'וש הארטנט אוכל: רביולי בגד: מלא בגדים.. סתם חפץ בחדר: פלאפון?
דיסק: יש פולללל כל הדיסקים שלי!
סרט: פרל הארבור בנאדם: יש הרבה אנשים חדר בבית: החדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני 5 דקות שמעת מוזיקה: לפני 10 דקות נפגשת עם חברים: לפני כמה ימים הלכת לחבר/ה: כנל הסרט האחרון שראית: אג'נט קודי בנקס 2 הריח האחרון שהרחת: לא זוכרת הרעש האחרון ששמעת: הקליק של העכבר
הטעם האחרון שהרגשת: קפה הספר האחרון שקראת: התפסן בשדה השיפון המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "איזה ספר קראתי לאחרונה?" תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? אחת במנורה ואחת באורגנית קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? Lila McCann גם הקופסא וגם הדיסק שבפנים קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? השיחה האחרונה לנועם (לא שאתם מכירים
) ושיחה נכנסת אמא כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? אחורה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? כל החיים לפניו של אמיל אז'אר מה אתה לובש כרגע? סריג דק ג'ינס עד הברך וגרביים מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לראות טופ מודל הבאה
name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אממ דנע השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): אין כזה (אם הכוונה לאהבה רומנטית) השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין כזה השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: בחיים?
חברה יעני ידידות? בגן בטח איזה מישהו השם של קרוב משפחה אהוב: דני נטע והלנה השם של חבר-אינטרנט אחד: רעות כבר לא אינטרנט אבל טוב נו
השם של המורה השנוא/ה עליך: אורה
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: כל מיני
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: ארבל אסנס ומרכך של הוואי כרגע לילדים כי שלי נגמר
קרם לשיער אתה משתמש: של קרוליין דאודורנט אתה משתמש: Fa או ליידי ספיד סטיק בושם אתה משתמש: HUGO מסטיק שאתה בד"כ לועס: מנגו אפרסק של MUST קפה אתה שותה: הפוך או קפוצ'ינו, אבל בבית נס ואיזה תה: GREEN TEA פסיפלורה ופירות יער או משו כזה משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: כנראה HEROES יומן יש לך לבצפר (אם יש): של פו הדב
מחשב יש לך: MAG .. אומר משהו למישהו?
מצלמה יש לך: איזשהו FUJIFILM.. לא משוכלל במיוחד פלאפון יש לך: סלקום סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: יש לי פול דיסקים שולטים
כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? הילה עם מי אתה מדבר בטלפון? לא מדברת בטלפון מה אתה שומע? לא שומעת כרגע איזה חלונות פתוחים לך במחשב? זה והשיחה עם הילה מה אתה עושה בהמשך היום? דנע באה אליי מה עשית לפני שענית על השאלון? הייתי אצל אבא אי פעם... נהגת: לא התנשקת: לא עניינכם
טסת לחו"ל: יאפ ביזבזת את כל הכסף שלך: יאפ
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: יש מצב נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר
קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ אביב! שחור או לבן? שניהם מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה?
ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שבו אני גרה כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? שניהם פוסטרים או קירות חלקים? חלקים דיסקמן או mp3? דיסקמן לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? mic22? יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? הרבה דברים יש לך חשבון פלאפון גבוה? משתדלת שלא למה? כי אז ההורים יהרגו אותי מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? SMSים אבל לפעמים אין כוח לכתוב אז עדיף להתקשר אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? כן
למה? ככה
אתה ביישן או פתוח? באמצע אני חושבת מה הצבע האהוב עליך? לאידעת כחול אולי מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לאידעת טוב לי ככה מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אממ כפות רגליים
אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? לא ממש הייתי קוראת לזה אהבה כיף? --- שיחקת פעם בסימס 2? כן אם לא, רוץ לקנות ת'אמת שזה די מעפן מה אתה חושב על העם הבריטי? קצת סנוב מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס
מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? לא סגורה ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימינית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל
? למה? ככה נו מאמין ב- אלוהים? לא רוחות? לא ממש אבל לאידעת חיים שלאחר המוות? כנל גלגול נשמות? כנל פיות? לא מלאכים? לא ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון? אני מאמינה במשיכה ממבט ראשון
אהבה וירטואלית? יכול להיות אהבה בשלט רחוק? כנל שאלות קישוריות. מסנג'ר: [email protected] אימייל: --- אייסיקיו: --- תוכנת מסרים אחרת: אין

Jagged chaos

New member
עונה ../images/Emo122.gif../images/Emo151.gif

שאלות כלליות: שם: אמיל.... גיל: 18 גובה: 1.72 צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום מוצא: עירקאי
דברים אהובים: להקה: פרל ג'ם זמר/ת: אלאניס מוריסט שחקן/ית: אלה שמשחקות בעקרות בית נואשות... יש להן משחק תותח אוכל: קובה של אימא
בגד: קפוצ'ון סתם חפץ בחדר: גיטרה
דיסק: הרבה סרט: אליסה בארץ הפלאות... תמיד מגלים משהו חדש
וכמה סמים יש בסרט הזה בנאדם: מלא מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: היום שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: היום הלכת לחבר/ה: לא זוכר... כבר לא נפגשים בצורה רשמית כבר הסרט האחרון שראית: ביג מאמא 2 הרעש האחרון ששמעת: היהודים
לא היה לי כוח לעביר אותם תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במחשב
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? אחת בקיר, השניה בכלום קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא קח מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? מקווה להתחיל ללמוד לפסיכולוגיה
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): נוקלס
אי פעם... נהגת: כה.. התנשקת: כה.. טסת לחו"ל: כה... ביזבזת את כל הכסף שלך: בחיים לא היה לי כסף...כי בחיים לא חסכתי...
נשארת ער לילה שלם: כה עבדת במשהו והרווחת כסף: כה או/או. יס או הוט? לא רואה טלויזיה כבר איזה שנה וחצי..בכל מקרה..יש לי יס מסנג'ר או אייסיקיו? ICQ קיץ/אביב או חורף/סתיו? קיץ
שחור או לבן?
מחשב או טלויזיה? מחשב..כי אפשר להוריד הכל למחשב גם ככה. ספה או כורסה? כורסה בשר או חלב? בד"כ - חלב, כי בשר זה כבד אמריקה או אנגליה? אמריקה רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים בקטנה דיסקמן או mp3? אמ.פי סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? כבר השלמתי עם "אמיליו"... יש לך חבר/ה? לא יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? כי אני לא סובל לדבר בפלאפון או בטלפון.. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? לא את שניהם אתה עושה גבות? לאאא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? מתגלח בפנים
אתה מרגיש יפה?
מההה.... לא יודע... למה? כי אני לא אוהב להחמיא לעצמי ליד אנשים
אתה ביישן או פתוח? פתוח היית פעם מאוהב? כה שיחקת פעם בסימס 2? לא אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? מתנשאים נראה לי מאמין ב- אלוהים? כה, אבל לא מאמין שדת ומצוות זה מה שיעשה לו טוב רוחות? כה, כיתה ו' עשינו סיאנס
חיים שלאחר המוות? כה גלגול נשמות? וואלה לא חושב על זה פיות? לא מלאכים? לא נראה לי ערפדים? לא יש לי אומץ

A t z a

New member
טוב יאללה../images/Emo80.gif

שאלות כלליות: שם:דנה גיל:15 וחצי גובה:1.71 צבע שיער:שטני חום צבע עיניים:חום מוצא:אשכנזיה
!(חצי פולניה חצי ליטאית) דברים אהובים: להקה:משינה זמר/ת:איגי
שחקן/ית:אורלנדו בלום,ג'וני דפ,רנה זלווגר אוכל:יאמי בגד:ג'ינסים סתם חפץ בחדר:דיסקים דיסק:חחח^ אממ...איגי.כולם סרט:a walk to remember בנאדם:מה זה?! חדר בבית:עליית גג\החדר שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו:חצי דקה שמעת מוזיקה:7 דקות נפגשת עם חברים:עכשיו אני עם אחת
הלכת לחבר/ה:עכשיו הסרט האחרון שראית:"המסור"
הריח האחרון שהרחת:סינימיניז
הרעש האחרון ששמעת:המקדלת הטעם האחרון שהרגשת:סינימיניז
? הספר האחרון שקראת:נוו עדיין הארי פוטר אני לא טסה המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:מעניין אם יהיה חם לצאת הבנאדם האחרון שחשבת עליו:אמא
? תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע?מסך............... תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן?מחורר וכזה לאורגנית קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?lila mcCann והיא בתוכו קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?לחברה שלי ומאיש מוזר שרצה את אבא שלי
כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל?אחורה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה?משהו סיפורת רוסית עכשוית
אני אצל מיכעלללל נו מה אתה לובש כרגע?ג'ינס וחולצה של אחותי מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון?להגיד "סופסוף" name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:
מה זה משנה לכם השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ):המ השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:לאדעת השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת:עדי
מגיל חודשיים השם של קרוב משפחה אהוב:אין לי כאלה
השם של חבר-אינטרנט אחד:רעותע השם של המורה השנוא/ה עליך:בנצי\דבורית השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו:
השם של חיית המחמד שלך (אם יש):קליייי
איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:קרליין קרם לשיער אתה משתמש:קרליין אבל אני נגמלת דאודורנט אתה משתמש:קרליין
אני פנאטית בושם אתה משתמש:212 מסטיק שאתה בד"כ לועס: מנטה עדין
קפה אתה שותה:הממ כל פעם משהו אחר
ואיזה תה:רגיל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו:וורמז יומן יש לך לבצפר (אם יש):יש לי של סנופי
מחשב יש לך:יש אממ מצלמה יש לך:אממ לא זוכרת ת'סוג פלאפון יש לך:נוקיה 6 משהו סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: חחח אין כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים?אני לא עם מי אתה מדבר בטלפון?אני לא מדברת בטלפון כרגע מה אתה שומע?את מיכל סוגרת ת'תיק איזה חלונות פתוחים לך במחשב?כלום מה אתה עושה בהמשך היום?לומדת למבחנים מה עשית לפני שענית על השאלון?יואו נו אי פעם... נהגת:כן טסת לחו"ל:כן ביזבזת את כל הכסף שלך:כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:חח לא זוכרת נשארת ער לילה שלם:כן עבדת במשהו והרווחת כסף:כן או/או. יס או הוט?הוט מסנג'ר או אייסיקיו?מסן קיץ/אביב או חורף/סתיו?כולם ובעיקר חורף ואביב
שחור או לבן?שניהם מחשב או טלויזיה?שניהם ספה או כורסה?שתיהן ארנק או קופה?ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? הבית
. כסא מסתובב או כסא רגיל?מסתובבים
כסא עם ידיות או בלי ידיות?עם בשר או חלב?חלב פסטה או סלט?ואו שניהם שניצל טופו או שניצל רגיל?טופו אמריקה או אנגליה?אמריקה ישראל או מקום אחר?ישראל רוק או פופ?רוק פוסטרים או קירות חלקים? חלקים דיסקמן או mp3?דיסקמן לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?במסרים-דנע.במציאות-דונזע\גליק\דנה עם סגול
יש לך חבר/ה?נואופ מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?הרבה דברים יש לך חשבון פלאפון גבוה?לצערי למה?SMSים
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות?אכן אני באמת צריכה אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף?אכן אתה מרגיש יפה?ברגע זה
?לא!(וגם לא ממש ברגע אחר
) למה?כי קמתי לפני כמה זמן ואני נראית חצי מסוממת אתה ביישן או פתוח?ביישן(ית) מה הצבע האהוב עליך?תכלת מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי?הרבה דברים מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?הרבה דברים אתה מאושר?אכן היית פעם מאוהב?לא
כיף?מה כיף? שיחקת פעם בסימס 2? כן אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? אממ תה מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? ברור שלהתגייס.....זה מגעיל להשתמט מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות?להתנתק ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים:ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני:כמעט צמחונית
למה?כי אני נגעלת מכל סוגי הבשר כמעט ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: יש המון כאלה
מאמין ב- אלוהים? לא רוחות?לא חיים שלאחר המוות?לא גלגול נשמות?לא פיות?כן(אסור להגיד ההפך כי אז אחת תמות) מלאכים?לא ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?אולי אהבה וירטואלית?לא דעת אהבה בשלט רחוק?לאדעתת שאלות קישוריות. מסנג'ר:יש. אימייל:גם. אייסיקיו:340988316 תוכנת מסרים אחרת: נואופ נא להוסיף תמונה אם אתה לא מתבייש להראות את עצמך-אבל אני כן

AliceW

New member
../images/Emo163.gif

שאלות כלליות: שם:סיוון
גובה: 1.60 צבע שיער: כל חום אפשרי, אני חושבת
צבע עיניים: חום ענבר
מוצא: חצי טריפוליטאית, חצי אלג'יראית, ועם אזרחות בצרפת. דברים אהובים: להקה: the cardigans, no doubt, aerosmith זמר/ת: איגי וקסמן, פיונה אפל, מיקה קרני והרשימה עוד ארוכה.....
שחקן/ית: רייצ'ל לי קוק, ג'וליה רוברטס
האלילה שלי מכיתה ד' בערך
אוכל: פרישייק! בננה
תמר מלון! בגד: ג'ינס כלשהו..
סתם חפץ בחדר: באס, גיטרה ומערכת
דיסק: no doubt - tragic kingdom סרט: חיוך של מונה ליזה
בנאדם: אמאשלי! חדר בבית: שלי, כמובן. מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: היום
שמעת מוזיקה: היום
נפגשת עם חברים: אתמול
הלכת לחבר/ה: אתמול
הסרט האחרון שראית: הג'יגולו מת מצחוק 2, וזה חרא של סרט
הריח האחרון שהרחת: ארוחת בוקר
הרעש האחרון ששמעת: מכונת כביסה...
היא העירה אותי
הטעם האחרון שהרגשת: ארוחת בוקר
הספר האחרון שקראת: "חוכמת הבייגלה" של אילן הייטנר - ספר דבילי ומגניב, מומלץ
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: למה היא לא קמה כבר
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: חייבת לענות על זה
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? מסך מחשב
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באוויר:X קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? נו...אין פה דיסקים מגניבים, זה הבית של אבא שלי
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? גילי.. וניית'ן, ובת דודה שלי.. נו, ישנתי, לא עניתי להם
כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? ימינה ואחורה קצת.. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אין כאן ספרים מגניבים! הכל בשוודית! מה אתה לובש כרגע? חולצה אפורה ארוכה ובוקסר שחור, ומעליו טרנינג שחור
מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לאכול. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: מור
השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ):
השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: את החניכה שלי, בר, כי היא ערסית ומתנהגת כמו אחת גם בפעולות..ואז מתפלאת למה אני לא יכולה לסבול אותה. השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: אבישי
השם של קרוב משפחה אהוב: רוית
השם של חבר-אינטרנט אחד: רוית, אבל אחרת, מנהלת פורום אלאניס.. זה התחיל מאינטרנט והתפתח לידידות מופלאה
השם של המורה השנוא/ה עליך: אין כאלו, לא כזה אכפת לי מהם
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: כל אדם שלא יודע לדבר על הרגשות שלו. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): פוקר
וג'ו
איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש:קרליין! קרם לשיער אתה משתמש: קרליין
דאודורנט אתה משתמש: רוטס
זה טבעי כזה.. אבל אפקטיבי! בושם אתה משתמש: היפנוטיק, ועוד איזה אחד פור וומאן.. או משהו. מסטיק שאתה בד"כ לועס: מאסטים למיניהם קפה אתה שותה: נס..או מוקצ'ינו שאני גונבת מהחדר מורים. ואיזה תה: נענע, וכל מיני טעימים כאלה.. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא משחקת! רק מדיי פעם
יומן יש לך לבצפר (אם יש): של השומר הצעיר..
מחשב יש לך: נייד אצל אמא ורגיל אצל אבא
מצלמה יש לך: בפלאפון
פלאפון יש לך: אל ג'י של הדור השלישי.. סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: יש לי אלג'י של הדור השלישי!!! כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד. מוקדם עדיין בשביל זה. עם מי אתה מדבר בטלפון? מתכתבת בסמסים עם עמיץ
מה אתה שומע? את המייבש עובד
ואת הסרט ששמתי קודם פועל. איזה חלונות פתוחים לך במחשב? רק של הפורום. מה אתה עושה בהמשך היום? הרבה דברים
ביניהם ללמוד לספרות ולנגן הרבה
מה עשית לפני שענית על השאלון? ראיתי את הג'יגולו מת מצחוק 2. אי פעם... נהגת: לא
התנשקת: כה
טסת לחו"ל: בקרוב! שוודיה! ביזבזת את כל הכסף שלך: הו, כה! עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: הו, כןן!!
נשארת ער לילה שלם: הו, כן..
זה לא היה כיף כי הייתי בבית...ואז הרגשתי מוזר בבוקר והתחלתי לבכות..
עבדת במשהו והרווחת כסף: יאפ, אני מורה לגיטרה ויש לי שני תלמידים
זה יוצא 480 לחודש..

AliceW

New member
../images/Emo163.gif

או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? איציק קיץ/אביב או חורף/סתיו? כולם..אבל עדיף כבר חורף-אביב. זה יותר מגניב. שחור או לבן? אפור. מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה! ארנק או קופה? ארנקֻ
המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר..
כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב, נו בוודאי! כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות, בלי ידיות, זה תלוי.. בשר או חלב? חלב
פסטה או סלט? שניהם! שניצל טופו או שניצל רגיל? שניהם..! אמריקה או אנגליה? אמריקה. כמה שירים אפשר לכתוב על אמריקה
ישראל או מקום אחר? ישראל. רוק או פופ? רוק..
פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים. דיסקמן או mp3? אמפי3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? גם וגם
סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? הכינוי שלי כרגע הוא choirgirl...ובדר"כ קוראים לי סי, סיו, סיווי (שאני מתעבת) וכאלה שקוראים לי אליס מדיי פעם כי זה הניק שלי בכל מקום אפשרי אחר. גם בובי נהיה כינוי שלי משום מה. יש לך חבר/ה? לא
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לנגן
יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא ממש
למה? ככה! מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות, בטח שיחות.. אתה עושה גבות? כה
אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כה
וזה כיף! אך מדגדג. אתה מרגיש יפה? לאדעת למה? כי לאכפת לי אתה ביישן או פתוח? אני גם וגם.. מה הצבע האהוב עליך? בורדו! מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? את העומק והרגישות מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? את האף
אתה מאושר? כן
אני חושבת.. היית פעם מאוהב? כן... כיף? הו, כן
אבל אז נפגעים וזה לא כיף
מה אתה חושב על העם הבריטי? יש להם סדרות מצחיקות. מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס..כי אני חייבת
אבל מאוד לא רוצה. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? בעד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית
אוכלכל/צמחוני/טבעוני: הו, קצת מסובך.. אני לא אוכלת בקר בכלל, ועוף ממש מדיי פעם, בשביל האנמיה
למה? כי קצת רע לי לאכול פרות
ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: כשישנו ביחד
המדהים ביותר בחיי...סו פאר.. מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לאיודעת גלגול נשמות? לאדעת פיות? קצת מלאכים? כן ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית? לא אהבה בשלט רחוק? כן שאלות קישוריות. מסנג'ר: אין אימייל: [email protected] אייסיקיו: 341026137 תוכנת מסרים אחרת: נופ
מה, זהו

יאללה../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif

שאלות כלליות: שם: רעות גיל: סוף החודש 16
גובה: 1.63 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום מוצא: אשכנזיה וטורקיה דברים אהובים: להקה: משינה זמר/ת: איגי, דנה ירמי... שחקן/ית: אורלנדו בלום אוכל: חחחח מלאאאאא בגד: ג'ינס סתם חפץ בחדר: המכשפה^^ דיסק: העמותה של משינה. סרט: גריז
בנאדם: יש הרבה
חדר בבית: החדר האינטימי שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני 5 דקות שמעת מוזיקה: לפני שעה נפגשת עם חברים: אתמול הלכת לחבר/ה:לפני יומיים הסרט האחרון שראית: סקובי דו 2 הריח האחרון שהרחת: הבושם שלי הרעש האחרון ששמעת: הגיטרה שלי הטעם האחרון שהרגשת: קולה הספר האחרון שקראת: לוזוכרת
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מתי? הבנאדם האחרון שחשבת עליו: חברה תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? טלפון תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? כיסא וספריה?
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין שום דיסק לידי. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? השיחה האחרונה לחברה וכנ"ל גם בקשר למי שהתקשר אליי כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? אחורה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? אחות קטנה\ רם אורן מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וסתם חולצה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לסיים שיעורים במתמטיקה ולהתחיל ללמוד ללשון. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יש כמה. השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: השם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: דנע?
, אבל היא כבר לא ממש אינטרנט השם של המורה השנוא/ה עליך: נמממ השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: לוזוכרת
כל הזמן זה משתנה.. קרם לשיער אתה משתמש: אין לי מושג איך קוריאם לו
דאודורנט אתה משתמש: ליידי ספיד סטיק בושם אתה משתמש: פלאוור מסטיק שאתה בד"כ לועס: בזוקה קפה אתה שותה: נסה קפה רגיל ואיזה תה: רגיל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: הסימפסונים אבל כבר סיימתי
יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין מחשב יש לך: מגניב!
מצלמה יש לך: כנ"ל פלאפון יש לך: אורנג' סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: אני אוותר כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? חברה עם מי אתה מדבר בטלפון? לא מדברת בטלפון מה אתה שומע? לא שומעת איזה חלונות פתוחים לך במחשב? תפוז ומסנג'ר מה אתה עושה בהמשך היום? לומדת מה עשית לפני שענית על השאלון? למדתי אי פעם... נהגת: לא התנשקת: כן טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן נשארת ער לילה שלם:כן עבדת במשהו והרווחת כסף:כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב שחור או לבן? הממ מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? לא משנה בשר או חלב? המהמ פסטה או סלט? המממממ שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר? ישראל רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או mp3? mp3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? המשינאית יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לנגן יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? ככה מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן אתה מרגיש יפה? לא למה? ככה אתה ביישן או פתוח? תלוי איפה עם מי ומה מה הצבע האהוב עליך? כחול מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לקבל ביקורת בצורה קלילה מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? חחח מלא אתה מאושר? כן היית פעם מאוהב? כן כיף? מאוד
שיחקת פעם בסימס 2? יאפ אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? אנשים יותר אדיבים מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלתכל למה? ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: שניגנתי על במה בפעם הראשונה. מאמין ב- אלוהים? כשנוח לי רוחות? לא חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? כן פיות? לא מלאכים? לא ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית? לא אהבה בשלט רחוק? חחח שאלות קישוריות. מסנג'ר: אימייל: אייסיקיו: תוכנת מסרים אחרת: מי שרוצה שיפנה במסרים

../images/Emo9.gif

שאלות כלליות: שם: נעה גיל: 15.5 גובה: 1.60 צבע שיער: אדמוני (אחרי צביעה) צבע עיניים: ירוקות מוצא: אשכנזיה
גאה
דברים אהובים: להקה: דיימנז - אבל לא הכי
זמר/ת: איגי כמובן
שחקן/ית: אורלנדו בלום
אוכל: איפה? בגד: ג'ינסים שלושתרבע סתם חפץ בחדר: מראה דיסק: מירי מסיקה סרט: יעד סופי 3
זה כל כך מפחידדדדדדדד... בנאדם: אני חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני כמה דקות שמעת מוזיקה: שומעת כרגע נפגשת עם חברים: אתמול הלכת לחבר/ה: וואי לא יצא לי ללכת הרבה זמן
נו,לימודים.... הסרט האחרון שראית: יעד סופי 3
וקיבלתי צמרמורת הריח האחרון שהרחת: של המסטיק הרעש האחרון ששמעת: העכבר (של המחשב) הטעם האחרון שהרגשת: מסטיק - בטעם מנטה הספר האחרון שקראת: "החיים על פי לאה" המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מה אלבש עכשיו?(אירוע משפחתי
) הבנאדם האחרון שחשבת עליו: על בת דודה מתי היא תביא לי כבר את הדיסק
תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במסך מין הסתם?
תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? באויר קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?עידן רייכל קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?שיחה אחרונה הייתה לבת דודה, והיא אלי
כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? ימינה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? ספר מתמטיקה
בני גורן המניאק
מה אתה לובש כרגע? סתם פיג'מה.. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לא יודעת לאכול? name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: רונית השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): לא חסוי,פשוט לא בא לי להגיד השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:השכנה המעצבנת ממול
כזאת מפגרת! השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: מאיפה לי השם של קרוב משפחה אהוב: ליהי
ליהי
ליהי
חולה לה על התחת! השם של חבר-אינטרנט אחד: מממ שרית
השם של המורה השנוא/ה עליך: כל המורות שנואות עליי
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: על המורה שלי לאיכסטוריה,יש לה סכרת
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): יש לי תוכי
וקוראים לו שרוק. איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: הרבל אסנס קרם לשיער אתה משתמש: נטורל פורמולה דאודורנט אתה משתמש: מוסק וואל בושם אתה משתמש: יש כמה מסטיק שאתה בד"כ לועס: מנטה\אשכולויות קפה אתה שותה: לא שותה קפה
ואיזה תה: לא זוכרת משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: סימס יומן יש לך לבצפר (אם יש): ברור של סמיילי מחשב יש לך: IIYAMA
אנארף מצלמה יש לך: דיגיטלית מן הסתם פלאפון יש לך: פלאפון (כאילו החברה..) סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: הצמיד שהביאו לי
מהמם כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? אף אחד עם מי אתה מדבר בטלפון? דיברתי ועכשיו סיימתי מה אתה שומע? Hit and Run-סקאזי איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מלא מה אתה עושה בהמשך היום? הולכת לאירוע,ואז לבת דודה שוב לאכול קצת למחשב ולישון.... מה עשית לפני שענית על השאלון? קראתי בפורום אי פעם... נהגת: עוד לא התנשקת: כן טסת לחו"ל: עוד חודש
ביזבזת את כל הכסף שלך: תמיד
לא..אולי טיפה בשיעור ספורט אבל לא עד כדי כך
נשארת ער לילה שלם: כן אתמול עד 7 בבוקר וקמתי לפני שעה בערך.. עבדת במשהו והרווחת כסף: בבריכה, מוכרת פופקורן וכל זה
עבודה נחמדה או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? טלויזיה ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? שגרה בו כסא מסתובב או כסא רגיל? לא משנה כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? טופו אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר? מקום אחר
רוק או פופ? פופ פוסטרים או קירות חלקים?חלקים דיסקמן או mp3? אמפי לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?לא יש לך חבר/ה?כררגע לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?ללכת לחברות יש לך חשבון פלאפון גבוה?לא תמיד למה?. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות אתה עושה גבות? ברור אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לא אתה מרגיש יפה? לפעמים למה? אתה ביישן או פתוח? פתוח מה הצבע האהוב עליך? תכלת מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? את השגעונות לפעמים
מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה?
האוזנים שהם לא אותו הדבר
באסה!! אתה מאושר? כרגע כן היית פעם מאוהב? כן כיף? ממ אפשר לומר שיחקת פעם בסימס 2? ברורררררר אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? שהוא דפוק מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? |בעד| ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: טבעוני למה? ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים?
רוחות?
חיים שלאחר המוות?
גלגול נשמות?
פיות?
מלאכים?
ערפדים?
אהבה ממבט ראשון?
אהבה וירטואלית?
אהבה בשלט רחוק?

nemetz

New member
עונה../images/Emo45.gif../images/Emo178.gif

שאלות כלליות: שם: נמצ גיל: 18 גובה: 1.91 (ענק!!) צבע שיער: שחור צבע עיניים: ירוק. האמת שזה ממש מוזר- זה משתנה לפי האור וגם לפי הצבע של הבגדים! בשבוע שעבר אחותי החליטה שיש לי עיניים כחולות-אפורות. ??! מוצא: אשכנזי
דברים אהובים: יש הרבה דברים אהובים.. להקה: נירוונה זמר/ת: ביורק שחקן/ית: סוזן סרנדון (סורי, אבל אתמול נרדמתי עם "תלמה ולואיז"..) אוכל: נמאס לי להיות פלצן.. סתם שניצל!! בגד: נממממ.. ג'ינס כלשהו סתם חפץ בחדר: גרשון- החזיר בר שלי. דיסק: אחד??!
סרט: תלמה ולואיז!! (אחחח... בראד פיט ב-91.. כה מושלם) בנאדם: בנאדם טוב חדר בבית: סלון מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני שעה בערך שמעת מוזיקה: לפני שעתיים נפגשת עם חברים: ביום שישי בלילה הלכת לחבר/ה: ממש ממש מזמן.. הסרט האחרון שראית: תלמה ולואיז- אתמול. הריח האחרון שהרחת: איזה שאלה ביזארית. ריח של אבקת כביסה הרעש האחרון ששמעת: את השיר החדש של אקון בחלחלצ
הטעם האחרון שהרגשת: על זה עדיף לא לענות.. הספר האחרון שקראת: "שואה שלנו"- אמיר גוטפרוינד (כן, אני בנאדם נורא סבבה) המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: על השאלון הזה הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ספתא תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? במחשב? תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? לא רוצה
קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. ~לוקח~ של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הקופסא של הדיסק שנמצא בתוכה.. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? השיחה האחרונה שלי הייתה לשרון והאחרון שהתקשר אלי זאת מ'. נכון שזה אומר הרבה?? כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? כדי לראות את הדלת שלי, אני צריך לעלות קומה אחת למעלה, אז כנראה שלשום מקום.. קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? "פרשת רצח"- מנפרד פרנקה מה אתה לובש כרגע? טרנינג וחולצה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? נראה.. name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אין לי חבר הכי טוב השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): כרגע לא אוהב אף אחד השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אמממ... כנראה שעומר השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: תמר השם של קרוב משפחה אהוב: טלי השם של חבר-אינטרנט אחד: פיציק!! השם של המורה השנוא/ה עליך: המורה השנוא עלי היה טל
השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: נמצ השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: הד אנד שולדרס קרם לשיער אתה משתמש: לא משתמש דאודורנט אתה משתמש: ספיד סטיק בושם אתה משתמש: הוגו בוס או ראלף לורן מסטיק שאתה בד"כ לועס: מאסט מנטה קפה אתה שותה: קפוצ'ינו ואיזה תה: וניל משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: מאז גיל 14 אני לא משחק יותר במחשב.. יומן יש לך לבצפר (אם יש): אין מחשב יש לך: משהו טרנטה ברמות.. מצלמה יש לך: אולימפיה פלאפון יש לך: של נוקיה.. הכחול הזה סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: יש לי חולצה מ"בננה רפבליק"!! כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? כרגע הם סגורות עם מי אתה מדבר בטלפון? עם אף אחד מה אתה שומע? פטי סמית איזה חלונות פתוחים לך במחשב? כל מיני של האינטרנט מה אתה עושה בהמשך היום? זאת שאלה טובה.. אין לי מושג מה עשית לפני שענית על השאלון? עניתי על שאלון אחר.. אי פעם... נהגת: כן התנשקת: כן טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: אמממ.. לא בדיוק אבל זה היה קרוב נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו (נוסטלגיה) קיץ/אביב או חורף/סתיו? סתיו שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? טלויזיה ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? ארנק. אתם מצליחים לדמיין את עצמכם הולכים עם קופה לקניון?
המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר.. כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא רגיל כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי בשר או חלב? תלוי פסטה או סלט? סלט פסטה! שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה
ישראל או מקום אחר? ישראל
רוק או פופ? רוק!!!
פוסטרים או קירות חלקים? תמונות דיסקמן או mp3? mp3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? נמצ זה די מיוחד.. שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? נמצ (זה מותג!!) יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לנגן, לקרוא, לשמוע מוסיקה, לראות טלויזיה יש לך חשבון פלאפון גבוה? כן למה? בגלל שכרגע אני צריך להיות זמין ל- 30 חיילים ואין לי על זה החזר מהצבא! חוצפה!!
מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? סמסים אתה עושה גבות? אלוהים ישמור, לא אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? לא. אבל בקרוב אני אצטרך.. אני ממש מוזנח אתה מרגיש יפה? לא, אף פעם למה? כי לדעתי אני לא יפה. כי אני מרגיש שאף אחד לא נמשך אלי אתה ביישן או פתוח? ביישן מה הצבע האהוב עליך? ירוק מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? יותר ביטחון עצמי מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? להיות קצת יותר שרירי אתה מאושר? ממש לא היית פעם מאוהב? כן כיף? להיות מאוהב בסטרייט זה לא כיף שיחקת פעם בסימס 2? לא אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? שהם מאגניבים, ביזאריים ושיהיה להם בכיף מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? אני בצבא. ולהתגייס זה חשוב. מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? נגד. זה ממש דפוק לברוח משם בלי לקבל כלום בתמורה (ושיהיה ברור- אני הייתי בנוער מרצ) ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלי אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל למה? ככה ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: יום שופינג בתל אביב. סתם. פשוט ללכת בת"א בלי מטרה, להסתובב ברחובות ולהרגיש שיש לי עוד המון זמן פשוט לחשוב. מאמין ב- אלוהים? לא רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא. למרות שאני טוען בתוקף שהמפקדת שלי היא ערפד אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית? עדיין לא יצא לי.. אהבה בשלט רחוק? כן שאלות קישוריות. מסנג'ר: תבקשו אימייל: כנ"ל אייסיקיו: כנ"ל תוכנת מסרים אחרת: אין נא להוסיף תמונה אם אתה לא מתבייש להראות את עצמך- אני דפקא לא מתבייש להראות את עצמי, פשוט אין לי תמונה טובה כרגע.. שבוע נעים

Sideitself

New member
שבע ארבע שבע ../images/Emo219.gif

שם: אור גיל: 15 גובה: 1.59 או 58. או 60.. P: בכל מקום אומרים לי משהו אחר. צבע שיער: חום - אדום - ועוד משהו חומי בהיר שנגרם מהצביעה (דבש?) צבע עיניים: חוםירוק מוצא: ישראלית. (סבא וסבתא מצד האמא מרוקאיים, אמא של אבא סורית ואבא שלו נולד בארצישראל) דברים אהובים: להקה: סמית'ס זמר/ת: אלאניס מוריסט/עברי לידר שחקן/ית: רותם אבוהב P: (אבל לא לקחת את מה שאני אומרת עכשיו ברצינות. זה לגמרי משתנה.) אוכל: כל מה שאחי מכין. בגד: מה שיוצא מהארון סתם חפץ בחדר: מערכת (אבל זה לא "סתם") דיסק: כרגע, "מלטף ומשקר" של עברי לידר סרט: אוי נו בתאדם: אורי. חדר בבית: Mine מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני 10 דקות שמעת מוזיקה: שומעת עכשיו נפגשת עם חברים: היום. אם בבית ספר נחשב P: הלכת לחבר/ה: וואו. לא זוכרת. הסרט האחרון שראית: סוף העולם שמאלה הריח האחרון שהרחת: אביב הרעש האחרון ששמעת: מכונית הטעם האחרון שהרגשת: שוקולד מריר הספר האחרון שקראת: התחלתי את "אל תגלה" של הרלן קובן, מה שנתנו לקרוא פה בתפוז ;[ ואני כל כך רוצה להמשיך. בוהו. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מעניין אם אחי קורא לי את ההודעות אווי. (עמוק, עמוק.) הבנאדם האחרון שחשבת עליו: ספיר תושיט יד הכי קדימה שאתה יכול. במה אתה נוגע? משעשע. נאמ. דף. תושיט ידיים לצדדים, במה אתה נוגע בשתיהן? קיר, כיסא קח את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? של כוורת בהופעה חיה. קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? אין לי כוח ללכת לתיק ולהביא את הפלאפון. אבל סביר להניח שהתשובה היא "אמא" ו"אמא" (לא אתפלא אם גם זה לא...) כי אף אחד לא מחפש אותי D: כדי לראות את הדלת שלך, לאן תסתכל? שמאלה קח את הספר שהכי קרוב אליך, איזה ספר זה? "חי וצומח בעונתו ובבית גידולו הטבעי-בתי הגידול של החוף הסלעי" (זה של הביוטופ של אחותי אני חושבת מה אתה לובש כרגע? ג'ינס, חולצת בית ספר, חולצה מתחת, נעליים, גרביים, תחתונים, חזייה ו... זהו אני חושבת. מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לא יודעת name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: השם של הבנאדם שאתה אוהב (אלא אם כן זה חסוי ): השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: השם של החבר/ה הראשון/ה שהכרת: השם של קרוב משפחה אהוב: השם של חבר-אינטרנט אחד: השם של המורה השנוא/ה עליך: השם של הבנאדם שאתה הכי מרחם עליו: השם של חיית המחמד שלך (אם יש): איזה... שמפו ומרכך אתה משתמש: הדאנדשולדרס רק שמפו אבל. מרכך סתם עושה נשירה ;[ קרם לשיער אתה משתמש: קרליין דאודורנט אתה משתמש: ליידי ספידסטיק ג'ל בושם אתה משתמש: קול ווטר/היפנוטיק. או שסתם השמןגוף מהבודי-שופ מסטיק שאתה בד"כ לועס: לפעמים אורביט. אבל לא מרבה ללעוס כי זה כואב בלסת ;[ קפה אתה שותה: גמילה.
ואיזה תה: קפאין.
וזה גם לא טעים. משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא משחקת במחשב :( יומן יש לך לבצפר (אם יש): של מלך האריות.. אבל לא משתמשת בו מחשב יש לך: אמממ מצלמה יש לך: אחת מקצועית כזו דיגיטלית של פוג'יפילם. ועוד אחת לחובבנים יותר.. גם של פוג'יפילם אם אני לא טועה O: פלאפון יש לך: נוקיה משהו. מכוער ושמן סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ:סקסופון. D: סתם. כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? חח שניה, אני כבר אפרט. D: סתם, האמת שבד"כ, הקבועים הם.. תמיר, לימור, רעות, אושרית, דניאל, אוריאל,עידו, עידו וזהו. אלה בערך הקבועים שאני מדברת איתם כל פעם כשאני מתחברת. עם מי אתה מדבר בטלפון?נאמ. אני בתקופת יובש P:אני כבר לא מדברת הרבה עכשיו בטלפון מה אתה שומע? כמעט והכל איזה חלונות פתוחים לך במחשב? הפורום, הכתבה על דולי פרטון והאייסיקיו מה אתה עושה בהמשך היום? יכול להיות שהולכת לתגבור בלשון ואז לומדת למבחן ביהדות מה עשית לפני שענית על השאלון? כלום מיוחד אי פעם... נהגת: במכוניות מתנגשות. התנשקת: כן טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף סתיו שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? קופה P: המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? בלי, כי כשמנגנים בגיטרה היא תמיד מקבלת מכות מהידיות ;[ בשר או חלב? לא ולא פסטה או סלט? אפשר גם וגם? O: שניצל טופו או שניצל רגיל? נאמ. רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה, בגלל המחירים. אנגליה, בגלל המבטא :) ישראל או מקום אחר? לאיודעת. רוק או פופ? גם וגם פוסטרים או קירות חלקים? אפשר פוסטר אחד או שניים. להגזים זה אף פעם לא טוב דיסקמן או mp3? אמפי3 זה קומפקטי קטן ונחמד. אבל שהדיסקמנים לא יכחדו ;[ לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? אורצ, אתאית, אוריק, סיידי P: זהו יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? אוי.מה זה אין לי כוח לשאלות האלה יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא למה? כי יש יותר שיחות נכנסות מיוצאות? O: מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? תלוי עם מי ומתי אתה עושה גבות? כן אתה מוריד שיערות באיזשהו איזור אחר בגוף? כן, רוצה לראות? O: אתה מרגיש יפה? לא למה? אני מניחה שזו ההערכה העצמית הגבוהה שלי.. אתה ביישן או פתוח? ביישנית אך די פתוחה (זה לא סותר, תתפלאו O:) מה הצבע האהוב עליך? אדום מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? הרבה.. הביישנות, העצבנות, ההסתגרות... מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? "כך ברא אותך הטבע." :S אז אין הרבה מה לבקש. בסך הכל, הייתי רוצה להיות פחות שעירה אבל לאנורא, קצת לייזר יסדר לי את זה D: אתה מאושר? לא היית פעם מאוהב? כן כיף? די שיחקת פעם בסימס 2? כן:) אם לא, רוץ לקנות סתם מה אתה חושב על העם הבריטי? כלום מה אתה חושב על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס מה הדעה שלך לגבי ההתנתקות? אין ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת(כמעט)הכל למה? טעיםלי. ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים?
רוחות?
חיים שלאחר המוות?
גלגול נשמות?
פיות? אגיד שכן, כי אומרים שכל פעם שאומרים שפיות לא קיימות אז מתה אחת D: מלאכים?
ערפדים?
אהבה ממבט ראשון?
אהבה וירטואלית?
(אלא אמ כן היא מתממשת בשלב מסוים) אהבה בשלט רחוק?
שאלות קישוריות. מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] אייסיקיו: 248881424

למעלה