שאלון ענקי חובה לענות!!

עדנונית

New member
שאלון ענקי חובה לענות!!

שם: שם אמצעי שם משפחה מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה אהובה: האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידאלית: מוזיקה: להקה אהובה: כמה אחים/אחיות יש לך: מאמין באהבה וירטואלית?: הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: מאמין באהבה ממבט ראשון?: מה הדבר שעושה אותך למאושר: מה אתה אוהב לעשות: מקומות בילוי מועדפים: אתה אוהב להיות בבית?: אתה נאמן?: אתה אוהב ילדים?: אתה ותרן או עקשן: אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: המרחק הפיזי כן קובע?: אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: איזה פתגם אומר לך הרבה?: מה המשפט שמאפיין אותך?: אתה בחור קנאי?: מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין באלוהים?: החיים הטובים לדעתך: היחסים עם ההורים טובים?: לבוש: *ברגע זה: לובש: מוזיקה: חושב על: *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: חתולים/כלבים: אוכל/ממתקים: קולה/פפסי: *מה/מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: הריח האחרון שהרחת: *האם אתה: מעשן?: ישן עם חיות פרווה: מנגן על כלי נגינה: מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: מאמין בנסים: מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: רואה בשוטרים חברים או אויבים: אוהב אלכוהול: מאמין באסטרולוגיה: מאמין בקסמים: מתפלל: מבקר בבית כנסת: לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. חובש כובעים: שונא את עצמך: מביע משאלות מול כוכבים נופלים: אוהב את הכתב יד שלך: מאמין במכשפות:. מאמין בשדים ורוחות: נותן אמון בקלות: אוהב לטייל בגשם: אוהב ציניות: מתנשק עם עיניים עצומות: שר במקלחת: *האם יש לך: סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הדייט המושלם: סרט אהוב: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: אוהב בעצמי: לפני המוות מה תבקש? זה שאלון שלקחתי מפורום אחר... פשוט הוא שאלון תותח לגמרי!!

MaceWindu

New member
אני עונה-

שם: נבו שם אמצעי: אין שם משפחה: לא אומר.. סתם סתם, אוטולנגי מין: בן מזל: שור מאכל אהוב: פאסטה שתייה מועדפת: נס קפה או קולה או פאנטה סדרה אהובה: הפיג'מות (כמובן) וויאגר האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: רק אם אני ממש שונא אותם כמה כריות: כמה שיותר חיות מחמד: כלב מכונית אידאלית: פרארי מוזיקה: הכל חוץ מראפ ישראלי ומזרחית להקה אהובה: הפיג'מות, מטאליקה כמה אחים/אחיות יש לך: 2 מאמין באהבה וירטואלית?: לא ממש הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: לא מאמין באהבה ממבט ראשון?: לפעמים מה הדבר שעושה אותך למאושר: כסף.. סתם, גם אבל לא רק, לקבל הודעה שהמנהל בצפר שלי מתה מה אתה אוהב לעשות: לראות טלויזיה, מחשב, לבנות דגמים ולחלום שאני אביר ג'די מקומות בילוי מועדפים: קולנוע, מסיבה, סתם ככה אתה אוהב להיות בבית?: מאוד אתה נאמן?: תלוי למה ולמי אתה אוהב ילדים?: תלוי איזה, בעיקר בנות אתה ותרן או עקשן: גם וגם אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אין לי מושג המרחק הפיזי כן קובע?: לא תמיד אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: לא, אני אוהב אנשים כמו שהם! ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: אולי איזה פתגם אומר לך הרבה?: "למה? הא? למה אני צריך את זה..." מה המשפט שמאפיין אותך?: יש יותר מדי אין לי כח למנות אתה בחור קנאי?: לא תמיד,, רק כשמדובר בפרארי מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: תיכו האם אתה מאמין באלוהים?: כל קשר ביני לאלוהים הוא מקרי לגמרי החיים הטובים לדעתך: לא תמיד.. לפעמים כן לפעמים לא היחסים עם ההורים טובים?: תלוי במצב רוח לבוש: כל מה שבא.. *ברגע זה: לובש: חולצה קצרה מפוקס ובוקסר מוזיקה: השקט של תקתוקי המקלדת חושב על: למה אני עונה לדבר המפגר הזה *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: פסיבה פרטית קפה/תה: קפנ (רק נס..) שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לוקח בקלות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: אתה מנהלת הבצפר שלי לשמוע: את כדור האדחק שירצח אותה! להיות כמו: עצמי *האחרון סרט אחרון שראיתי: להרוג את ביל (5 פעמים ברציפות) בקלונוע: לא זוכר, היה מזמן בטלוויזיה: להרוג את ביל במחשב: לא ראיתי מעולם מספר אחרון שחייגת: לא זוכר דבר אחרון ששתית: מיץ תפוזים דבר אחרון שאכלת: תפוח פעם אחרונה שהתקלחת: היום בבוקר פעם אחרונה שבכית: לא זוכר פעם אחרונה שחייכת: הרגע אחרי שקראתי מכתב מידידה שלי פעם אחרונה שצחקת: הרגע הריח האחרון שהרחת: תפוז *האם אתה: מעשן?: לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: אולי מאמין בנסים: לא ממש מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לא תמיד רואה בשוטרים חברים או אויבים: תלוי מתי ומה המצב רוח אוהב אלכוהול: מאוד מאמין באסטרולוגיה:לא תמיד מאמין בקסמים: לא מתפלל: לא מבקר בבית כנסת: לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: ברור מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. כן חובש כובעים: לפעמים שונא את עצמך: לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים: לא תמיד, רק אם משעמם לי אוהב את הכתב יד שלך: לא מאמין במכשפות:. לא מאמין בשדים ורוחות: לפעמים.. (ב-1 בלילה אני תוהה בזה..) נותן אמון בקלות: לא אוהב לטייל בגשם: מאוד אוהב ציניות: לא תמיד מתנשק עם עיניים עצומות: מסרב לענות (חדירה לתחום הפרטי
) שר במקלחת: לא *האם יש לך: סודות: ברור, כמו לכל אחד חלום שחוזר על עצמו: לפעמים פירסינג/קעקועים: לא.. אבל רוצה קעקוע חוויה אחרונה שחויית: נשארתי כל השיעור בכיתה עם המנהלת שלי (סיוט..) מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: בימוי סרטים כאילו.. הדייט המושלם: לא הבנתי סרט אהוב: להרוג את ביל הבן אדם הכי שנוא: יש הרבה מאוד כאלה הדבר הכי קשור אלי: לא יודע הכי שונא בעצמי: אני שונא ספורט ואת המראה אוהב בעצמי: את השנאה שלי למנהלת הבצפר לפני המוות מה תבקש? להפוך לרוח רפאים שתשוטת בעולמות מקבילים טובים יותר עוד שאלות?!?!

עדנונית

New member
תחשבו ששלחתי את זה בבוקר

כי זה לא שלח לי בבוקר אז העתקתי ושלחתי שוב עכשיו וזה של הבוקר שם: עדן שם אמצעי:רווח? שם משפחה:מוסרי מין: נקבה מזל:מאוזניים מאכל אהוב: הממ שניצל וקטשופ שתייה מועדפת: ספרייט דיאט ודברים לא מוגזים! סדרה אהובה: הפיג'מות ופלוריסיינטה האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: תלוי מתי כשהוא מקבל מכה אז לא כמה כריות:יש 1 אבל שווה 2 חיות מחמד: האחים שלי!?...חח אין אבל לאחים שלי יש דג מסריח שלא מת כבר חודשים מכונית אידאלית:מאיפה לי מוזיקה: הכל כמעט להקה אהובה: הדורבנים וווסטלייף כמה אחים/אחיות יש לך: 3 מאמין באהבה וירטואלית?:בערך היו לי כאלו אבל אכזבות גדולות חחח הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: כן מאמין באהבה ממבט ראשון?: כן מה הדבר שעושה אותך למאושר: המממ חחח המשפחה של אימא שלי שאני נפםגשת איתם והרבה... מה אתה אוהב לעשות:הממ לשבת במחשב מקומות בילוי מועדפים: הגינה?חחחח אין במודעין לאן לצאת אתה אוהב להיות בבית?: כן אתה נאמן?: נראה לי אתה אוהב ילדים?: כן אתה ותרן או עקשן: באמצע תלוי מתי אבל לרוב ותרן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אמון אהבה ויחס חח המרחק הפיזי כן קובע?: כן ... אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?:ככה נולדנו להיות שונים אם כולם היו דומים אז לא היה פה שווה ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: כן איזה פתגם אומר לך הרבה?: המממ מה זה פתגם חח סתם...לא יודעת מה המשפט שמאפיין אותך?: ילדה משוגעת! אתה בחורה קנאית?:כן בערך מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:הממ האם אתה מאמין באלוהים?: כן החיים הטובים לדעתך: כן ..בערך..תלוי מתי היחסים עם ההורים טובים?: כן לבוש:מה שנוח *ברגע זה: לובש:מכנס חצי דגמך וחולצת בצפר מוזיקה:כל מיני עכשיו זה נומה ועוד מעט הקומדי סטור חושב על:כלום...חחח *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית:פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:בקלות חתולים/כלבים: כלבים! אוכל/ממתקים:באמצע קולה/פפסי:כלום חח *מה/מי היית רוצה? להרוג:הממ אף אחד חחח לא כרגע לשמוע:לא יודעת אני עונה על זה בזמן שהשכללא עובד אל תצפו לתושבות חח להיות כמו: עצמי *האחרון סרט אחרון שראיתי:הממ מלך האריות 3 או יות רנכון אחד וחצי בקלונוע:המממ 8 מייל חחח בטלוויזיה:ואוו לא זוכרת חח במחשב: כלום מספר אחרון שחייגת: לשירן דבר אחרון ששתית:נס קפה דבר אחרון שאכלת: הממ ביצה אתמול בערב פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית:לפני שבוע פעם אחרונה שחייכת:כל הזמן חחח פעם אחרונה שצחקת: כל הזמן חח הריח האחרון שהרחת: החרא שלי!?חח סתם סתם מאיפה אני זוכר בעצם את הקרם שלי *האם אתה: מעשן?:לא! ישן עם חיות פרווה:לא...היא ישנה על הריצפה לידי מנגן על כלי נגינה: לא..בעצם על הסירים של אמא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:לא מאמין בנסים:כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:נראה לי רואה בשוטרים חברים או אויבים:באמצע אוהב אלכוהול:כן מאמין באסטרולוגיה:בערך מאמין בקסמים:תלוי איזה קסם אהבה כן חח מתפלל:הייתי עכשיו לא מבקר בבית כנסת:הייתי לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה:לא מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. כן חובש כובעים:לפעמיים שונא את עצמך:כן מביע משאלות מול כוכבים נופלים:כן לא שזה עוזר אוהב את הכתב יד שלך: לא, לפעמיים מאמין במכשפות:.לא מאמין בשדים ורוחות:לא יודעת חח נותן אמון בקלות:נראה לי אוהב לטייל בגשם:כןן אוהב ציניות:חח אני משתמשת בזה הרבה חח מתנשק עם עיניים עצומות:לא התנשקתי חח פחדת מזה חח שר במקלחת:כן *האם יש לך: סודות:כן חלום שחוזר על עצמו:כן פירסינג/קעקועים:לא חוויה אחרונה שחויית:המממ כשהייתי בסוכות עם המשפחה של אימא באזור טבריה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:פסיכולוגיה הדייט המושלם:אה? סרט אהוב:לא זוכרת אבל סרטי דיסני הבן אדם הכי שנוא:יש כמה אבל צריך לדעת לא לשמור טינה הדבר הכי קשור אלי: המשפחה הכי שונא בעצמי:את הגוף אוהב בעצמי:עיניים ושיניים לפני המוות מה תבקש?לא יודעת קודם נגיע לגשר ואז נחצה אותו חחח עכשיו זה ידוע שאף אחד לא יקרא את זה חפיףף

אז הינה התשובות שלי!!!

שם: רונה שם אמצעי: מה שאתם רוצים. שם משפחה: אולסן-ביינס-דואני-גבסו-מויאל-רודברג-ספירס. מין: נקבה דה! מזל: טלה שולט מאכל אהוב: שוקולד,צ'יפס,במבה. שתייה מועדפת: הכל חוץ מגזים. סדרה אהובה: כל הסדרות של מרי-קייט ואשלי והמופע של אמנדה וכל זה והפיג'מות. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: כן רק כשהוא ממש מצחיק אותי. כמה כריות: 1 דה! חיות מחמד: כלב ואוגר. מכונית אידאלית: פורשה ומרסדס. מוזיקה: כל השירים של בריטני כולל מאיה בוסקילה ורוני. להקה אהובה: הדג נחש בלו ובלק אייד ביס. כמה אחים/אחיות יש לך: יש לי 2 אחים גדולים ואין לי אחיות. מאמין באהבה וירטואלית?: כן. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: לא. מאמין באהבה ממבט ראשון?: כן. מה הדבר שעושה אותך למאושר: שהמשפחה שלי בריאה ושלמה. מה אתה אוהב לעשות: לשחק במחשב לראות טלויזיה לצאת לחברות. מקומות בילוי מועדפים: לונה פארק. אתה אוהב להיות בבית?: לא במיוחד. אתה נאמן?: לא כל-כך. אתה אוהב ילדים?: ברור אפילו אני ילדה. אתה ותרן או עקשן: ותרנית ולפעמים עקשנית. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אין לי מושג. המרחק הפיזי כן קובע?: לא. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: מה זאת אומרת? ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: לא. איזה פתגם אומר לך הרבה?: סבבה,מצוין,מאמי. מה המשפט שמאפיין אותך?: מרי-קייט ואשלי כמובן. אתה בחור קנאי?: לא. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: סבבו'ש האם אתה מאמין באלוהים?: ברור! החיים הטובים לדעתך: חיים שהם עם שלום והצלחה. היחסים עם ההורים טובים?: אצלי זה ככה ככה. לבוש: קשירה וסטרפלז.

למעלה