שאלון על ריהאנה:

JoNy B0i

New member
שאלון על ריהאנה:

לקוח מפורום אבריל לאבין עם טיפה שינויים: 1..מתי הכרת את ריהאנה ? 2.איך הכרת את ריהאנה ? 3.מתי בפעם האחרונה שמעת שיר של ריהאנה ? 4.מתי בפעם האחרונה קנית/צרבת דיסק של ריהאנה ? 5.מה לפי דעתך השיר הכי יפה שלה ? 6.את מי את \ ה יותר אוהב \ ת : ריהאנה הישנה , או ריהאנה החדשה ?
7.מה לפי דעתך האלבום הכי טוב של ריהאנה ? 8.אם תפגוש \ תפגשי את ריהאנה , מה תאמר \ י לה ? 9.האם היית בהופעה של ריהאנה ? 10.אם לא מתי ?
11.אם היית יכול לשנות לאחד השירים של ריהאנה את השם , איזה שיר היית בוחר ואיזה שם (אל תזרקו סתם לא יודע, תחשבו!) ? 12. השיר הכי מרגש של ריהאנה?(CRY UNFAITHFUL REHAB HAUNTED ועוד..) 13. עם יד על הלב, הלהקה האהובה עליכם היא יותר מועדפת מאשר ריהאנה? 14. מה היית מתקן בריהאנה בפנים? 15. נכון שחר המנהלת הכי טובה בעולם?

JoNy B0i

New member
אני..

1..מתי הכרת את ריהאנה ? בA GIRL LIKE ME 2.איך הכרת את ריהאנה ? שמעתי את אס או אס ואנפאת'יפול 3.מתי בפעם האחרונה שמעת שיר של ריהאנה ?Lemme get that לפני שעה.. 4.מתי בפעם האחרונה קנית/צרבת דיסק של ריהאנה ? לפני חודשיים וחצי צרבתי חח good girl gone bad.. 5.מה לפי דעתך השיר הכי יפה שלה ? Umbrella או Unfaithful די קשה... 6.את מי את \ ה יותר אוהב \ ת : ריהאנה הישנה , או ריהאנה החדשה ? אמ השאלה הזאת הייתה מופנית לאבריל לאבין..אז זאת עם התלתלים החומים לא הקרה השחור עם הפוני.. 7.מה לפי דעתך האלבום הכי טוב של ריהאנה ? Good GIRL..האחרון!
8.אם תפגוש \ תפגשי את ריהאנה , מה תאמר \ י לה ? אני קודם כל יתעלף ואז.. 9.האם היית בהופעה של ריהאנה ? לא 10.אם לא מתי ? אמ לפני כמה ימים ריהאנה העלתה אותי לבמה היה כיף חיים השתכרנו וחתכנו לבית שלה בברבדוס ונשארתי לישון אצלה היא הזמינה את ביונסה ואת כל הפוסיקאט דולז היה חגיגה..
XD 11.אם היית יכול לשנות לאחד השירים של ריהאנה את השם , איזה שיר היית בוחר ואיזה שם (אל תזרקו סתם לא יודע, תחשבו!) ? REHAB ל-לא יודע הייתי משנה בטוח זה מזכיר לי את השיר המגעיל של איימי דרינקהאוס.. 12. השיר הכי מרגש של ריהאנה?(CRY UNFAITHFUL REHAB HAUNTED ועוד..) אנפאית'פול 13. עם יד על הלב, הלהקה האהובה עליכם היא יותר מועדפת מאשר ריהאנה? ריהאנה קצת יותר.. 14. מה היית מתקן בריהאנה בפנים? באמת שכלום חוץ מהשיער הזוועתי
15. נכון שחר המנהלת הכי טובה בעולם? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!

West Doll

New member
אני../images/Emo3.gif

1..מתי הכרת את ריהאנה ? מהסינגל הראשון שלה, Pon De Replay.
2.איך הכרת את ריהאנה ? מה-MTV סביר להניח...
3.מתי בפעם האחרונה שמעת שיר של ריהאנה ? לפני כמה שעות.
4.מתי בפעם האחרונה קנית/צרבת דיסק של ריהאנה ? מתי ש-GGGB הגיע לארץ, קניתי.
5.מה לפי דעתך השיר הכי יפה שלה ? Rehab.
6.את מי את \ ה יותר אוהב \ ת : ריהאנה הישנה , או ריהאנה החדשה ? החדשה.
7.מה לפי דעתך האלבום הכי טוב של ריהאנה ? האחרון.
8.אם תפגוש \ תפגשי את ריהאנה , מה תאמר \ י לה ? ממצב?
9.האם היית בהופעה של ריהאנה ? נופ.
10.אם לא מתי ? הא?
11.אם היית יכול לשנות לאחד השירים של ריהאנה את השם , איזה שיר היית בוחר ואיזה שם (אל תזרקו סתם לא יודע, תחשבו!) ? לחשוב? אני? זה לא מסתדר ><
12. השיר הכי מרגש של ריהאנה?(CRY UNFAITHFUL REHAB HAUNTED ועוד..) Haunted. אני אוהבת את העלילה שמסופרת בשיר
13. עם יד על הלב, הלהקה האהובה עליכם היא יותר מועדפת מאשר ריהאנה? כן
14. מה היית מתקן בריהאנה בפנים? אף!!!!!
15. נכון שחר המנהלת הכי טובה בעולם? לא יותר ממני
סתם סתם
ברור

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

גם אנחנו אוהבות או שיר וגם אנחנו מנהלות יותר טובות משחר
חחחח סתם סתם

HaDaRoSh

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

1..מתי הכרת את ריהאנה ? פון דה ריפליי 2.איך הכרת את ריהאנה ? מממ בעיקרון שמעתי את פון דה ריפליי ואהבתי ואז שמעתי גם איך שהוא את ברייק איט אוף והבנתי שזאת אותה אחת ואז הבנתי מי זאת
3.מתי בפעם האחרונה שמעת שיר של ריהאנה ?לפני שעתיים ככה [יש לי פלייליסט גדול
] 4.מתי בפעם האחרונה קנית/צרבת דיסק של ריהאנה ? לא קניתי, לא צרבתי. יש על המחשב
5.מה לפי דעתך השיר הכי יפה שלה ? REHAB 6.את מי את \ ה יותר אוהב \ ת : ריהאנה הישנה , או ריהאנה החדשה ? ממממ לא ממש משנה לי. בעיקרון אני אוהבת את השירים של עכשיו יותר אבל את המראה הקודם :) 7.מה לפי דעתך האלבום הכי טוב של ריהאנה ? גוד גירל גון בד 8.אם תפגוש \ תפגשי את ריהאנה , מה תאמר \ י לה ? HEY
9.האם היית בהופעה של ריהאנה ? לא 10.אם לא מתי ? מתי לא הייתי?
11.אם היית יכול לשנות לאחד השירים של ריהאנה את השם , איזה שיר היית בוחר ואיזה שם (אל תזרקו סתם לא יודע, תחשבו!) ? אין לי כוח
12. השיר הכי מרגש של ריהאנה?(CRY UNFAITHFUL REHAB HAUNTED ועוד..) אני הכי התחברתי ל REHAB וגם ל GOOD GIRL GONE BAD 13. עם יד על הלב, הלהקה האהובה עליכם היא יותר מועדפת מאשר ריהאנה? כן ברור
הבלאק אייד פיז רולז
14. מה היית מתקן בריהאנה בפנים?אממ כלום
היא ממש יפה 15. נכון שחר המנהלת הכי טובה בעולם? אממ אם זה לא כולל אותי אז כן
חחח סתם סתם :)

West Doll

New member
באמת לא היית משנה בה כלום?

כלום?
סתם נו
אני אוהבת לעצבן

HaDaRoSh

New member
חחחחח יש לה אף חמוד ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

מה את רוצה?
וגם לא כזה אכפת לי

West Doll

New member
הוא שמן!

טוב, תכלס אם היה לה אף קטן יותר לא נראה לי שזה היה יפה לפנים שלה

West Doll

New member
תגידו שה'אחרי' לא יותר שווה../images/Emo99.gif

הכנתי לכם דוגמית

HaDaRoSh

New member
../images/Emo12.gif איך עשית את זה? ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif/

אני ../images/Emo13.gif

1..מתי הכרת את ריהאנה ? מהסינגל הראשון שלה, Pon De Replay 2.איך הכרת את ריהאנה ? מה-MTV 3.מתי בפעם האחרונה שמעת שיר של ריהאנה ? לפני שתי דקות בערך.. 4.מתי בפעם האחרונה קנית/צרבת דיסק של ריהאנה ? מתי ש-GGGB הגיע לארץ, קניתי 5.מה לפי דעתך השיר הכי יפה שלה ? אממ.. שאלה קשה GOOD GIRL GONE BAD 6.את מי את \ ה יותר אוהב \ ת : ריהאנה הישנה , או ריהאנה החדשה ? את שינהם !! 7.מה לפי דעתך האלבום הכי טוב של ריהאנה ? GGGB 8.אם תפגוש את ריהאנה , מה תאמר ? תתחתני איתי???? חח.. 9.האם היית בהופעה של ריהאנה ? לצערי לא =[ 10.אם לא מתי ? אה? 11.אם היית יכול לשנות לאחד השירים של ריהאנה את השם , איזה שיר היית בוחר ואיזה שם ? חח.. אין לי מושג 12. השיר הכי מרגש של ריהאנה? CRY המהמם !!! 13. עם יד על הלב, הלהקה האהובה עליכם היא יותר מועדפת מאשר ריהאנה? ממש לא !!! ריאנה היא האחת והיחידה 14. מה היית מתקן בריהאנה בפנים? שום דבר ומי שאומר שהאף שלה לא יפה אז הוא דביל!!! לריאנה לא ימתאים שום אף אחר 15. נכון שחר המנהלת הכי טובה בעולם? ברור =]

shay08

New member
אני../images/Emo3.gif

1..מתי הכרת את ריהאנה ? החל מהסינגל הראשון PDR
2.איך הכרת את ריהאנה ? ראיתי את הקליפ בMTV. 3.מתי בפעם האחרונה שמעת שיר של ריהאנה ? אתמול את SUAD
4.מתי בפעם האחרונה קנית/צרבת דיסק של ריהאנה ?מזמן 5.מה לפי דעתך השיר הכי יפה שלה ? א מ ב ר ל ה 6.את מי את \ ה יותר אוהב \ ת : ריהאנה הישנה , או ריהאנה החדשה ? ריהאנה בקליפ SUAD!!!
7.מה לפי דעתך האלבום הכי טוב של ריהאנה ? GGGB ו-AGLM
8.אם תפגוש \ תפגשי את ריהאנה , מה תאמר \ י לה ? הרבה הרבה.................. 9.האם היית בהופעה של ריהאנה ?לא 10.אם לא מתי ?
11.אם היית יכול לשנות לאחד השירים של ריהאנה את השם , איזה שיר היית בוחר ואיזה שם (אל תזרקו סתם לא יודע, תחשבו!) ? חחחחחח לא יודע
12. השיר הכי מרגש של ריהאנה?(CRY UNFAITHFUL REHAB HAUNTED ועוד..)- UNFAITHFUL
13. עם יד על הלב, הלהקה האהובה עליכם היא יותר מועדפת מאשר ריהאנה?חחחחח לא אוהב כ"כ להקות
14. מה היית מתקן בריהאנה בפנים?שתגדל שיער קצתתתתתתתתתתת
15. נכון שחר המנהלת הכי טובה בעולם?בטחחחחח

0verpr0tected

New member
עונה../images/Emo210.gif ../images/Emo71.gif

1..מתי הכרת את ריהאנה ? מהדיסק הראשון שלה בערך.. 2.איך הכרת את ריהאנה ? ב-MTV ראיתי קליפ שלה וממש אהבתי..ומאז אני מעריצה אותה. 3.מתי בפעם האחרונה שמעת שיר של ריהאנה ? אתמול. 4.מתי בפעם האחרונה קנית/צרבת דיסק של ריהאנה ? לפני חודש קניתי את הדיסק. 5.מה לפי דעתך השיר הכי יפה שלה ? יש לה מלאאא שירים יפים
אי אפשר לבחור. 6.את מי את \ ה יותר אוהב \ ת : ריהאנה הישנה , או ריהאנה החדשה ? יותר אהבתי את ריהאנה הישנה מבחינת מראה ומבחינה מוסיקלית את ריהאנה החדשה. 7.מה לפי דעתך האלבום הכי טוב של ריהאנה ? GGGB
8.אם תפגוש \ תפגשי את ריהאנה , מה תאמר \ י לה ? כשאני יפגוש אותה אני יחשוב על זה
9.האם היית בהופעה של ריהאנה ? לא... 10.אם לא מתי ?
11.אם היית יכול לשנות לאחד השירים של ריהאנה את השם , איזה שיר היית בוחר ואיזה שם (אל תזרקו סתם לא יודע, תחשבו!) ?לא יודעת! חח סתם...אאמממ באמת אני לא יודעת
12. השיר הכי מרגש של ריהאנה?(CRY UNFAITHFUL REHAB HAUNTED ועוד..) 13. עם יד על הלב, הלהקה האהובה עליכם היא יותר מועדפת מאשר ריהאנה?להקה? לא...אני לא מעריצה להקה כל שהיא... 14. מה היית מתקן בריהאנה בפנים? ת'אמת שכלום...היא מושלמת! 15. נכון שחר המנהלת הכי טובה בעולם? כעעעעעע בטחחחחחחחח הכי טובה
_

חחחחח עונה...דיי פאדחן

..מתי הכרת את ריהאנה ? מאז השיר אמברלה בעקרון אני יודעת מי זאת ריהאנה 2.איך הכרת את ריהאנה ? בשיר Unfaithful ולא ידעתי שזאת ריהאנה
אבל אחרי אמברלה ידעתי במי המלכה שמדובר בה 3.מתי בפעם האחרונה שמעת שיר של ריהאנה ? עכשיו תאמת מתנגן אצלי השיר Rihana - Unfaithful חחחחח 4.מתי בפעם האחרונה קנית/צרבת דיסק של ריהאנה ? :Sלא הורדתי ולא צרבתי..הורדתי שירים מסויימים לא את כל האלבום..לא מוצאת.. 5.מה לפי דעתך השיר הכי יפה שלה ? Rihana - Unfaithful 6.את מי את \ ה יותר אוהב \ ת : ריהאנה הישנה , או ריהאנה החדשה ? שתיהם תאמת..במראה אני אוהבת את השיער השטני והפוני והקרה...חוץ מזה מתה על כולה! 7.מה לפי דעתך האלבום הכי טוב של ריהאנה ? לא שמעתי ממש אלבומים..אוהבת שירים מסויימים 8.אם תפגוש \ תפגשי את ריהאנה , מה תאמר \ י לה ? אני לא טובה באנגלית תאמת..חשבתי על זה בול אתמול חחח... 9.האם היית בהופעה של ריהאנה ? הלואיייי! 10.אם לא מתי ? אם היא תהיה בארץ אז סבבה 11.אם היית יכול לשנות לאחד השירים של ריהאנה את השם , איזה שיר היית בוחר ואיזה שם (אל תזרקו סתם לא יודע, תחשבו!) ? ואלה לא עולה לי.. 12. השיר הכי מרגש של ריהאנה?(CRY UNFAITHFUL REHAB HAUNTED ועוד..) Rihana - Unfaithful 13. עם יד על הלב, הלהקה האהובה עליכם היא יותר מועדפת מאשר ריהאנה? ברור שלא!! 14. מה היית מתקן בריהאנה בפנים? את המצח 15. נכון שחר המנהלת הכי טובה בעולם? משתדלת חחח פאדחן....

West Doll

New member
ממש לא../images/Emo12.gif

Ladies and gentlemen I know what you want She's hot as a stove Her name is Nicole עברית" "גבירותתי ורבותיי אני יודע מה אתם רוצים היא חמה כמו תנור[
] קוראים לה ניקול!"

למעלה