שאלון על קולה..

שאלון על קולה..

אודה לכם אם תמלאו אותו... גיל:_____ מין:________ שותה בד"כ דיאט או רגיל? __________ 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? א. לא שותה בכלל ב. כוס ביום ג. 2-3 כוסות ד. יותר משלוש כוסות 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? א. כן ב. לא 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? א. כן ב. לא 4. מדוע אתה שותה קולה? 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? א. כן ב. לא 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם? 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? א.כן ב. לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? א.כן ב. לא 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? א. כן ב. לא 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? א. קוקה קולה ב. פפסי קולה ג. אר.סי קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? א. כן ב. לא

אני עונה

אודה לכם אם תמלאו אותו... אממ עונה על פפסי חחחח קולה אני בכללל לא שותה גיל:_____ 14 מין:________ נ שותה בד"כ דיאט או רגיל? __________ דיאט 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? א. לא שותה בכלל ב. כוס ביום ג. 2-3 כוסות ד. יותר משלוש כוסות
2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? א. כן ב. לא
3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? א. כן
ב. לא 4. מדוע אתה שותה קולה? מממ טעים ? 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? א. כן ב. לא
6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם? ממ לא אני רק יודעת שזה לא בריא חח 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? א.כן ב. לא
8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? דיאט יותר טעים 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? א.כן ב. לא
10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? א. כן ב. לא
11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? א. קוקה קולה ב. פפסי קולה
ג. אר.סי קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? א. כן ב. לא

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

אודה לכם אם תמלאו אותו... גיל:14 מין:נקבה שותה בד"כ דיאט או רגיל? רגיל 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? א. לא שותה בכלל 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? א. כן 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? ב. לא 4. מדוע אתה שותה קולה?אני לא 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? א. כן 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם? לא ב. לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט?לא שותה 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? ב. לא 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? ב. לא 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? א. קוקה קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? א. כן

סינטטית

New member
אויי אני מכורה לקולה:]

גיל:15 וחצי מין:בת שותה בד"כ דיאט או רגיל? דיאט 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? ד. יותר משלוש כוסות 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? ב. לא 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? א. כן 4. מדוע אתה שותה קולה? כי זה טעים! יותר ממים! 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? ב. לא 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם? אני יודעת שזה לא בריא 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? ב. לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל? כי זה מה שאמא קונה, כולם בדיאטה בבית, גם לי לא מזיק דיאטה למרות שאני גם לפעמים שותה רגיל כשיש. 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? א.כן (זה תמיד עושה לי חשק לקום ולשתות, ואני תמיד גם עושה את זה חח) 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? א. כן 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? א. קוקה קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? ב. לא

ל א ק י

New member
נמנמ

אני אענה על השאלון כאילו עכשיו לפני חודש בעךר, לפני שאסרו עלי לשתות קולה זמנית ]: גיל: 15 מין: נקבה שותה בד"כ דיאט או רגיל? רגיל, תמיד. 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? א. לא שותה בכלל ב. כוס ביום ג. 2-3 כוסות ד. יותר משלוש כוסות
2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? א. כן
[מסתבר] ב. לא 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? א. כן ב. לא
[כי אני יכולה לוותר..] 4. מדוע אתה שותה קולה? כי זה טעים ומעביר כאב ראש 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? א. כן
]: ב. לא 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם? נמנמ זה הורס כל מיני דברים, למי אכפת. זה מעביר כאב ראש וזה העיקר
7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? א.כן ב. לא
[אבל לרופאים כן] 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? כי דירא סאקס.. 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? א.כן ב. לא
11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? א. קוקה קולה
ב. פפסי קולה ג. אר.סי קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? א. כן ב. לא לא הבנתי ת'שאלה :| אם לא היה קולה, לא הייתי שותה קולה

netaK

New member
אני ../images/Emo6.gif

גיל:18 מין: נקבה? :\ שותה בד"כ דיאט או רגיל? אפחד :) 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? א. לא שותה בכלל 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? א. כן 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? ב. לא 4. מדוע אתה שותה קולה? אני לא
5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? א. כן 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם? הממ לא 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? ב. לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? :$ 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? ב. לא 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? ב. לא 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? כלום 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? א. כן!

noni2222

New member
אוקי.

גיל:14 מין:נקבה שותה בד"כ דיאט או רגיל? רגיל. אמא לא מרשה דיאט. אבל הייתי רוצה דיאט. 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? ב. כוס ביום 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? ב. לא 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? ב. לא 4. מדוע אתה שותה קולה? כי זה נחמד מידי פעם. 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? ב. לא 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם? לא מודעת. 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? ב. לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? רוצה דיאט כי אני אוהבת קוקה קולה לימון. 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? ב. לא 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? ב. לא 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? א. קוקה קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? א. כן

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

גיל: 15 מין: נקבה שותה בד"כ דיאט או רגיל? רגיל 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? א. לא שותה בכלל
ב. כוס ביום
ג. 2-3 כוסות ד. יותר משלוש כוסות 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה?
א. כן
ב. לא 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? א. כן
ב. לא
4. מדוע אתה שותה קולה? כי זה טעים
5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה?
א. כן
ב. לא 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? כן אם כן, מה הם? זה הורס את הכבד וכזה 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה?
א.כן
ב. לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? כי דיאט זה מגעיל
9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך?
א.כן
ב. לא 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה?
א. כן
ב. לא 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף?
א. קוקה קולה
ב. פפסי קולה ג. אר.סי קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? א. כן
ב. לא

הופ../images/Emo72.gif

גיל:20 מין:נקבה שותה בד"כ דיאט או רגיל? רגיל 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? ג. 2-3 כוסות(כשיש בבית קולה או אם אני קונה) 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? א. כן 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? א. כן (אני יודעת שהתשובות סותרות חחח) 4. מדוע אתה שותה קולה? לא ידעת, זה שוטף טוב את האוכל חח וזה טעים כזה
5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? ב. לא (לא דווקא מתוך רצון אלא יותר הכרח) 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם? ממ לא בטוחה.. אבל אני יודעת שכל הכימיקלים האלה והקפאין בטח לא מועילים
7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? א.כן 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט?ממ לא ידעת לא הכרחי לי דיאט וגם לא נראה לי זה טעים כמו הרגיל. 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? ב. לא 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? ב. לא 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? א. קוקה קולה (
) 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? א. כן (יכול להיות זה יותר טוב)

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifקולהההההההה

גיל:20 מין:נקבה שותה בד"כ דיאט או רגיל? רגיל, אבל גם דיאט יתקבל בברכה 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? ד. יותר משלוש כוסות 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? ב. לא 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? א. כן 4. מדוע אתה שותה קולה? לא יודעת... זה טעים 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? ב. לא 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? לא, וגם לא אכפת לי אם כן, מה הם? 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? ב. לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? אני שותה את שניהם 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? ב. לא 10.האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? א. כן 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? א. קוקה קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? ב. לא

ady18

Well-known member
תשובות שלי

. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע?ג א. לא שותה בכלל ב. כוס ביום ג. 2-3 כוסות ד. יותר משלוש כוסות 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה?לא א. כן ב. לא 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה?כן א. כן ב. לא 4. מדוע אתה שותה קולה?טעים 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה?כן א. כן ב. לא 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם?בעיקר שזה עושה שינים צהובות וכמו קופאין על הגוף 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה?לא א.כן ב. לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט?אני שותה דיאט פחות להשמין 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך?לא א.כן ב. לא 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה?לא א. כן ב. לא 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף?קולה א. קוקה קולה ב. פפסי קולה ג. אר.סי קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת?לא א. כן ב. לא

קולהההה../images/Emo99.gif

רגיל 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע
ד. יותר משלוש כוסות
2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה
ב. לא
3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה
א. כן
4. מדוע אתה שותה קולה
כי זה הכי טעים בעולםם
5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה
א. כן
6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף
לא
אם כן, מה הם
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה
ב. לא
8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט
כי אני לא אוהבת את הטעם של הדיאט
9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך
ב. לא
10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה
ב. לא
11. איזה סוג קולה אתה מעדיף
א. קוקה קולה
12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת
ב. לא

Danielle b3

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

דיאט לימון
1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע
א. לא שותה בכלל ב. כוס ביום ג. 2-3 כוסות
ד. יותר משלוש כוסות 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה
א. כן
ב. לא 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה
א. כן ב. לא
4. מדוע אתה שותה קולה
כי זה טעים
5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה
א. כן
ב. לא 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף
בערך... אם כן, מה הם
טוב
בעצם לא
7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה
א.כן ב. לא
8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט
כי דיאט לימון זה יותר טעים מקולה רגילה
9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך
א.כן ב. לא
10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה
א. כן ב. לא
11. איזה סוג קולה אתה מעדיף
א. קוקה קולה ב. פפסי קולה
ג. אר.סי קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת
א. כן
ב. לא

®NuLy®

New member
עונה

גיל:15 מין:נקבה שותה בד"כ דיאט או רגיל? רגיל 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? ב. כוס ביום 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? א. כן 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? ב. לא 4. מדוע אתה שותה קולה? כי זה יאמי יאמי 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? ב. לא 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם? אני יודעצ שיש אני רק לא יודעצ מהן 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? ב. לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? אני שותה רגיל כי לדיאט יש טעם של תרופה 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? ב. לא 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? ב. לא 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? א. קוקה קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? ב. לא

sapir aloud555

New member
קולה ../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif

גיל: 14.10 מין: נקבה שותה בד"כ דיאט או רגיל? רגיל 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? א. לא שותה בכלל 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? א. כן 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? ב. לא 4. מדוע אתה שותה קולה? טעים :] 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? ב. לא 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? לא 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? ב. לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? סתם
9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? ב. לא 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? ג. תלוי
11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? א. קוקה קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? ב. לא

מסטולית

New member
../images/Emo72.gif

גיל:17 וחצי מין:נ' שותה בד"כ דיאט או רגיל? גם וגם 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? ב. כוס ביום 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? א. כן 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? ב. לא 4. מדוע אתה שותה קולה? טעים :) 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? א. כן 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם? משחירות ת'שיינים או משו כזה 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? ב. לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? דיאט יותר טעים לי האמת אבל במשפחה אפחד חוץ ממני לא שותה דיאט אז אני שותה רגיל בדר"כ :) אם אני קונה לעצמי בקבוק קן או פחית אני קונה דיאט 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? א.כן 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? א. כן 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? א. קוקה קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? ב. לא

Galadriel 3000

New member
אני ../images/Emo9.gif

גיל:_15____ מין:__נקבה______ שותה בד"כ דיאט או רגיל? ___רגיל_______ 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? א. לא שותה בכלל ב. כוס ביום ג. 2-3 כוסות ד. יותר משלוש כוסות
2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? א. כן ב. לא
3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? א. כן
ב. לא 4. מדוע אתה שותה קולה? כי זה טעים וזה מה יש לשתות. 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? א. כן
ב. לא 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם? ריקבון בשיניים... נראה לי ששמעתי שזה מסרטן. זה חומצי מאוד ובכמויות גדולות מאוד יכול להמיס חלקים בגוף (אולי) אח שלי אמר לי שמשתמשים בסירופ של קולה כדי לנקות את המדרכה מדם של הרוגים... 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? א.כן
ב. לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? כי דיאט ממש ממש לא טעים ואני לא שמנה שאני צריכה לשתות דיאט... 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? א.כן ב. לא
בחיים לא הלכתי לשום דבר שהם מפרסמים... 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? א. קוקה קולה
ב. פפסי קולה
ג. אר.סי קולה
12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? א. כן
כי אז לא הייתי יודעת שיש אפשרות לדבר כזה (אלא אם כן קולה היתה קיימת לפני זה ואז זה היה עצוב מאוד) ב. לא

../images/Emo23.gif

גיל:__18___ מין:___נקבה___ שותה בד"כ דיאט או רגיל? ___רגיל____ 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? א. לא שותה בכלל ב. כוס ביום ג. 2-3 כוסות ד. יותר משלוש כוסות 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? א. כן ב. לא 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? א. כן ב. לא 4. מדוע אתה שותה קולה? כי זה טעים לי 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? א. כן ב. לא 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? כן אם כן, מה הם? קולה או דיאט קולה
לשניהם השפעות שונות. קולה למשל, ממיסה את ציפוי השן מרוב הסוכר שהיא מכילה. דיאט קולה, אמנם לא מכילה סוכר, אבל היא מכילה חומרים אספרטיים השוקעים בגוף, והם אחד הגורמים למותנים כאלו שנשפכים...כןכן. 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? א.כן ב. לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? שותה רגיל ואל דיאט-בגלל הסיבה שבדיאט יש אספרטים למיניהם [ולא רק בקולה, גם בחטיפים יש-וגם אותם אני לא אוכלת]..אני מעדיפה לשתות הרבה סוכר פעם ביום מאשר אספרטים=] 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? א.כן ב. לא 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? א. כן ב. לא 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? א. קוקה קולה ב. פפסי קולה ג. אר.סי קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? א. כן ב. לא

Shadow Hunter

New member
מכור..

אודה לכם אם תמלאו אותו... גיל:16 מין:זכר שותה בד"כ דיאט או רגיל? רק רגיל 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? ד. יותר משלוש כוסות 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? א. כן 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? א. כן 4. מדוע אתה שותה קולה? כי אני מכור.. וכי זה טעים.. 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? א. כן 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם? אומרים כל מיני שטויות, אבל אני לא מאמין לזה.. וגם ככה צריך למות ממשהו.. אז לפחות להנות מהחיים P: 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? ב. לא 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? דיאט זה מגעיל! LONG LIVE PURE COKE! 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? א. כן 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? ב. לא 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? א. קוקה קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? ב. לא

קולה..

גיל: 17 מין: נקבה שותה בד"כ דיאט או רגיל? רגיל 1. כמה כוסות קולה אתה שותה ביום בממוצע? א. לא שותה בכלל V ב. כוס ביום ג. 2-3 כוסות ד. יותר משלוש כוסות 2. האם אתה יכול לוותר על שתיית קולה? א. כן V ב. לא 3. האם אתה מגדיר את עצמך כמכור לקולה? א. כן ב. לא V ממש לא 4. מדוע אתה שותה קולה? כי מוזגים לי כוס ואין משהו אחר בקירבת מקום 5. האם ניסית פעם להפסיק לשתות קולה? א. כן ב. לא V כי אף פעם לא שתיתי מספיק קולה בשביל להיות מכורה או משהו בסגנון. להיפך. 6. האם אתה מודע להשפעות הקולה על הגוף? אם כן, מה הם? לא מעניין אותי, אני בקושי שותה קולה 7. האם השפעות אלה גורמות לך לחשוב פעמיים לפני שאתה שותה קולה? א.כן ב. לא V 8. מדוע אתה שותה דיאט ולא רגיל/ רגיל ולא דיאט? כי קולה זה ממילא לא משהו, ועוד לדיאט יש טעם של סוכרזית 9. האם לפרסומות של קוקה קולה יש השפעות על צריכת הקולה שלך? א.כן V פעם אחת קרה בניצנים שבגלל הפרסומת הלכתי לקנות קולה. שתיתי חצי, אגב. ב. לא 10. האם המבצעים של קוקה קולה גורמים לך לצרוך יותר קולה? א. כן ב. לא V 11. איזה סוג קולה אתה מעדיף? א. קוקה קולה V אם כבר ב. פפסי קולה ג. אר.סי קולה 12. אם הייתה אפשרות שהמוצר קולה לא היה קיים, האם היית בוחר באפשרות זאת? א. כן ב. לא V

למעלה