שאלון על עצמכם

Punkitty

New member
עונה

שם: תום גיל: עוד חודש 13
כינוי בתפוז: punkitty מאכל אהוב: פסטה מוטו לחיים: תהיו אופטימים. [הו כן
] צבע אהוב: כחול חטיף/ממתק אהוב: צ'יטוס
תכונה אצלכם שאתם שונאים: חוסר סבלנות מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?: מדליקים חימום איזה פרק/קטע הכי אהבתם?: נמ, 39 איזה פרק/קטע הכי שנאתם?: פרקי פלשבקים בעיקר מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?: שוק
איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?: ניני איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?: המ, בדרך כלל זה תלוי. בתקופה האחרונה איה ממש עיצבנה אותי, אבל עכשיו שהיא לא פה איך אפשר?
האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?: בדרך כלל אני מתפתה,אבל אני מעדיפה שלא. כל הקטע זה המתח
כבר נגמר?

עונה=]]

שם:נוי גיל:12 פחות מחודש כינוי בתפוז:נוי ה2ו2ה מאכל אהוב:מוקפץ מוטו לחיים:חח מה זה מוטו?? צבע אהוב:לבן מאכל אהוב:כבר כתבתם חחח חטיף/ממתק אהוב:צ'יטוס גבינה תכונה אצלכם שאתם שונאים:שאני לא משקיעה בלימודים מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?:מדליקים מזגן או ישנים עם 2000 שמיכות השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?:ודדי בא לאיה וניני איזה פרק/קטע הכי שנאתם?:עם המטוס
מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?:בכיתי ואח שלי אמר לי למה את בוכה אמרתי לו אני לא בוכה חח ממש איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?:אממ כולםם איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?:אממ אף אח!!! האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?:לא..אני רוצה להיות בפתע.. שאלון חמוד חיחי
..=]] מתה עליכם

עדידה16

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

על עצמכם שם: עדי גיל: 12 ושלושה חודשים בערך..
כינוי בתפוז: תסתכלו למעלה
מאכל אהוב: לא יודעת
מוטו לחיים: אממ.. לא יודעת צבע אהוב: אדום מאכל אהוב: כבר אמרתי, לא יודעת חטיף/ממתק אהוב: גלידה ושוקולד תכונה אצלכם שאתם שונאים: לפעמים שאני קצת ביישנית יותר מדי... מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?: מתחממים?
השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?: 54 איזה פרק/קטע הכי שנאתם?:אין...
מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?: הייתי לחוצה והרגשתי מוזר לא יודעת, הסדרה הזו הצליחה לגרום לזה שאני אבכה מה שלא קורה הרבה בסדרות אז כבר אין לי מילים... איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?:מיקה איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?:מולי? האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?: ספויילרים לפעמים, תסריטים ממש לא!

hadarush15

New member
גמני רוצה :]

על עצמכם שם: הדר גיל: 15 כינוי בתפוז: hadarush15 מאכל אהוב: גלידה :] מוטו לחיים: חייכו והעולם יחייך אליכם :] צבע אהוב: ורוד מאכל אהוב: ממ גלידה? ^^ חטיף/ממתק אהוב: כל דבר עם שוקולד :p תכונה אצלכם שאתם שונאים: קנאית מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?: ררררר..
השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?: לא דעת.. הרבה פרקים :] איזה פרק/קטע הכי שנאתם?: כאלה שמושכים ת'זמן בשטויות [זכרונות וכאלה] ב10 דק' היחידות של הסדרה מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?: הייתי בשוקקקקקקק
וקיוותי שלא ייגמר הפרקק... איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?: דונייי :]] רוני..
איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?: מיכאל- אדם האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?: כןןןן חיחי

My self and i

New member
../images/Emo28.gif

על עצמכם: מה אני אמורה להגיד עכשיו?
שם: שרית
גיל: 12 כינוי בתפוז: תראו בעצמכם מאכל אהוב: מנה חמה מוטו לחיים: תיהיו עצמכם ואל תתנו לאפחד לשנות אותכם! צבע אהוב: תכלת מאכל אהוב: שאלת כבר חטיף/ממתק אהוב: דוריטוס קליק ופסק זמן. תכונה אצלכם שאתם שונאים: אי סבלנות
מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?: מדליקה חימום, לא אבל אז חם מידי..אממ לשים טונות מעילים ולשכב בפוך..ולשתות שוקו חם!
השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?: וואי מלללללללללללללללא!! איזה פרק/קטע הכי שנאתם?: אין דבר כזה
מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?: בכיתה
איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?: איה וניני איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?: לילי האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?: כה כי אנלא יכולה לעמוד בפיתוי

DoRiNuS sMiNiA

New member
אני...(לא מעניין)../images/Emo6.gif

שם:דורין גיל:12 עוד חודש (נשמעת כמו איה) כינוי בתפוז:ס'תכלו למעלה,הכינוי עם הכי הרבה שגיאות כתיב
מאכל אהוב:פסטה! מוטו לחיים:לעסוק רק במה שאתה אוהב צבע אהוב:ממ...לא יודעת אבל מה שבטוח שזה לא אפור,חום ולפעמים גם ירוק. מאכל אהוב:כבר עניתי למעלה
חטיף/ממתק אהוב:כל עוד זה חטיף או ממתק זה אהוב. תכונה אצלכם שאתם שונאים:אני אוהבת בעצמי הכל! גם את התכונות הרעות. מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?:מתבכיינת ושוב מתבכיינת,מתעלקת על אמא שלי עד שהיא מתעצבנת ואז אני לוקחת סווטשרים ענקיים של ההורים שלי וקוברת את עצמי בשמיכות. השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?:הרשימה ארוכה...את רוב הפרקים! איזה פרק/קטע הכי שנאתם?:היה אחד שממש הייתי מוותרת עליו (שכחתי ת'שם והמספר) מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?:בהתחלה לא עיכלתי את זה וחשבתי שאני סתם מדמיינת,אחרי כמה שניות הבנתי שזה קרה,הרגשתי מחנק בגרון,קצת הלם ואז נרגעתי. (לקחתי רציני
) איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?:מס'תומרת?
ידידיה
רומיאו שלי! איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?:רותם! האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?:בדרך כלל אחרי הפרק אבל אני לא מאמינה להם ולא מסתמכת עליהם,נהנת לקרוא את השטויות שילדים ממציאים...

Super Chuly

New member
Home Sweet Home

חזרתי אחרי אחה"צ מתישים במיוחד (סיור לוקיישנים) ומה יותר כיף מלחזור הביתה לשאלון חביב? על עצמכם שם: ליהי גיל: 17 כינוי בתפוז: Super Chuly מאכל אהוב: ספגטי בולונז של אמא מוטו לחיים:יש שלושה סוגים של אנשים בעולם: כאלה שיודעים לספור וכאלה שלא... צבע אהוב: סגול, כחול, ירוק מאכל אהוב: לא עניתי על זה כבר? חטיף/ממתק אהוב: אם יש משהו שאני חושבת ששום בחורה בעולם לא יכולה להתנגד לו- זה שוקולד... לבן... תכונה אצלכם שאתם שונאים: אימפולסיביות מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?: מחפשת את מי לחבק... השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?: יש כמה וכמה איזה פרק/קטע הכי שנאתם?: קטעים חלשים של רוברטו (לא היו הרבה, בקושי היו קצת- אבל היו) מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?: שגיורא גאון! אבל לא מקטע של חנפנות, מקטע של הערצה לכתיבה ולעריכה... איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?: דני
איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?: אין שחקן שנוא, דמות לא אהובה במיוחד- מאיה ויונתן (כשהם בני עשר) האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?: אם הם נכונים אין לי התנגדות, אבל אני גם לא אחפש אותם בכל חור... ליהי :)

chen010189

New member
אהבתי את מה שהוספת לחתימה../images/Emo6.gif

אוף, אם רק הייתי גרה במרכז

j u l i a 1 3

New member
עונה

על עצמכם: שם: יוליה גיל: 14 כינוי בתפוז: juli 13 מאכל אהוב: קוסקוס מוטו לחיים: אה... אם תרצו אין זו אגדה? צבע אהוב: וורוד מאכל אהוב: ושוב, קוסקוס חטיף/ממתק אהוב: שוקולד! תכונה אצלכם שאתם שונאים: קנאית מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?: מדליקים מזגן ויושבים עם ספל של תה חם מתחת לשמיכת פוך. השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?: פרק 43 כשאדם אמר בהיסטריה: "שיטחיטבלאטמלטצ'סלפוטרקפלונובוחצמיניוםופנקולו!!!" איזה פרק/קטע הכי שנאתם?: פרק 44 כשאדם ונטשה חזרו. מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?: שוק כבד ובכי מתפרץ! איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?: אדם איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?: רוברטו האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?: כן

j u l i a 1 3

New member
בעצם...

אני גם אוהבת ספגטי בולונז... ופלאפל... אני פשוט אוהבת לאכול! אני מיקה!

עונה...

על עצמכם: שם: מיטל עבד גיל: 15 וחצי כינוי בתפוז: מיטל עבד מאכל אהוב:פיצה מוטו לחיים: חיים רק פעם אחת --תנצלו את זה... צבע אהוב:סגול מאכל אהוב: היה כבר... חטיף/ממתק אהוב: תכונה אצלכם שאתם שונאים: לא דייקנית..{בלשון המעטה..} מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?: נכנסים מתחת לפוך עם כוס שוקו/שוקולטה חם.. השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?: שרוניני הפכו לזוג.. איזה פרק/קטע הכי שנאתם?: שניני חזר להיות יונתן.. מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?: שאין מצב שהורגים לי את איה.. איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?:ניני-ידידיה ויטל איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?: לא שונאת אף אחד.. האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?:לא תמיד..

עונה...

על עצמכם: שם: קארין גיל: 16.8 כינוי בתפוז: קארינוש 16 מאכל אהוב: ה-כ-ל מוטו לחיים: החיים יפים כדאי לכם לחיות! צבע אהוב:תכלת חטיף/ממתק אהוב: בעיקר המון המון שוקולד אבל בעיקרון הכל תכונה אצלכם שאתם שונאים: אני יותר מיד עצבנית משטיות! מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?: מדלקים מזגנים ותנור השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?: הכל איזה פרק/קטע הכי שנאתם?: אין דבר כזה מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?: בסלון של משפחת דביר. איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?: את כולם! איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?: אין! האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?: ברור!

lidorvit

New member
עונה ../images/Emo58.gif

על עצמכם: שם:לידור גיל:13 בחודש הבא כינוי בתפוז:lidorvit מאכל אהוב:םסטה וגלידה מוטו לחיים:לא זוכרת..חחח צבע אהוב: כחול מאכל אהוב: שוב??? חטיף/ממתק אהוב:שוקולד תכונה אצלכם שאתם שונאים: שאני מתעצבנת מהר מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?: מדליקים חימום השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?:שניני ורוני נעשו חברים איזה פרק/קטע הכי שנאתם?: שלילי הגיעה מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?: הייתי עצובההההה איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?:רוני וניני איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?:ניצן..אין לי מושג למה אני שונאת אותה...אולי בגלל
שהיא עומדת להחליף את איה האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?: לפעמים..

ofirush17

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: אופיר גיל: 12 כינוי בתפוז: ofirush17 מאכל אהוב: קצפת
מוטו לחיים: אממ לא יודעת אני צריכה לחשוב על זה.. צבע אהוב: סגול חטיף/ממתק אהוב: גלידה תכונה אצלכם שאתם שונאים: לפעמים אני צורחת על אנשים בלי סיבה
מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?: מתכסה בשמיכה
איזה פרק/קטע הכי אהבתם?: 54 איזה פרק/קטע הכי שנאתם?: נממ פרקי פלאשבקים (שראינו כבר) מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?: הייתי ממש בהלם
איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?: ניני איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?: יואל(?) הדמות של קובי מחט, הוא מעצבן אותי נורא האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?: אם זה לא ספיילרים שממש הורסים אז כן
(סליחה על ההצפה בסמיילים ובעיקר במוטי
)

עונה

על עצמכם שם: ליהי גיל: 13 כינוי בתפוז: ליהי לאב הילי מאכל אהוב: יש הרבה... מוטו לחיים: "לפעמים חלומות מתגשמים..." צבע אהוב: סגול מאכל אהוב:הרבה... חטיף/ממתק אהוב: הרבה... תכונה אצלכם שאתם שונאים: מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?נכנסת מתחת לשמיכה השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?: 16, 65, 40 ו74 איזה פרק/קטע הכי שנאתם?: כשהמטוס התרסק פרק 71 ופרק 33 כשהם נפרדו מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?: ברור... בכיתי איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?: איה, הילי ילון! איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?: דדי האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?: כן ליהי לאב הילי

uoston

New member
עונה../images/Emo26.gif

על עצמכם: שם:שני.
כינוי בתפוז:UOSTON מאכל אהוב:בורגראנץ'.
מוטו לחיים:אם קיבלת 70 זה טובת ואם זה 60, לפחות זה עובר!
צבע אהוב:תכלת.
חטיף/ממתק אהוב:אנרג' בוטם קרמל וניל.
תכונה אצלכם שאתם שונאים: להיות עצובה(אני לא אוהבת להיות עצובה, ז"א) מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?:רועדת בכל הגוף, ואז אחרי שכנועים רבים(מצידי)אני מדליקה מזגן על חימום.
השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?:שאיה מגלה לאדם שהיא בעצם מאיה.
איזה פרק/קטע הכי שנאתם?:הקטעים היותר מידי דרמתיים של טל מוסרי!
מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?: נבהלתי, והייתי עצובה על איה!!
איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?:איה המאמי!!!!
איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?:רוחל'ה
האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?: בטח!

nadav1232

New member
עונה :)

שם: נדב בן ברוך גיל: 13 וחצי כינוי בתפוז: nadav1232 מאכל אהוב: אממ.. קוסקוס.. שניצל.. תפוח אדמה ועוד כמה דברים.. מוטו לחיים: אין צבע אהוב: כחול מאכל אהוב: אמרתי חחח.. חטיף/ממתק אהוב: דורי טוס (דורי חח) תכונה אצלכם שאתם שונאים: שאני אומר משהו דפוק ואחר כך אני מצטער שאמרתי את זה מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?: שמים את היד של החולצה על האף שלי והפה השמינייה ואתם איזה פרק/קטע הכי אהבתם?: שלילי איימה על אדם ודגנית ברובה איזה פרק/קטע הכי שנאתם?: לא זוכר מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?: עצב איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?: כולםםם איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?: אף אחד האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?: כן

גלוש 12

New member
ME.... ../images/Emo23.gif

על עצמכם: שם:גל גיל:12 כינוי בתפוז:גלוש 12 מאכל אהוב:פיצה\ספגטי מוטו לחיים:לפעמיים צדק הוא לא רק כוכב צבע אהוב:תכלת מאכל אהוב:שאלתם כבר!
חטיף/ממתק אהוב:כיףףףףף
תכונה אצלכם שאתם שונאים:לא'דעת.. מה אתם עושים כשאתם קופאים מקור?:מתים מחום
חחח השמינייה ואתם: איזה פרק/קטע הכי אהבתם?:אמממ תפרק שהשמיניה היתגבשה מחדש איזה פרק/קטע הכי שנאתם?:שאדם נדרסס מה הרגשתם כשראיתם את המטוס המרוסק שבטלוויזיה שבסלון משפחת דביר?:כמע היתעלפתי..
איזו דמות אתם הכי אוהבים (מתוך כל השחקנים)?:כולם..בעיקר את אממ ניני איה אדם נטשה מיקה ואבי.. איזו דמות אתם הכי שונאים (מתוך כל השחקנים)?:דורי
האם אתם אוהבים לקרוא ספויילרים/תקצירים לפני הפרק?:לאא...אבל אני סקרנית אז אני קוראת

למעלה