שאלון על עצמכם

טלשי

New member
עונהההההההה

מה הקללה האהובה עליך? כוסאמק אתה משתמש במילה סבבה? אממ.. קצת.. מה המצברוח שלך עכשיו? נחמד.. מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? מה שאני צריכה לעשות- לסדר את החדר... מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לראות את.. מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? ערוץ 1 ?... מה אתה עושה כשמשעמם לך? ערוץ 1?... חח.. סתם.. קוראת כמה פעמים הלכת לשירותים היום? לא הלכתי עוד.. גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לא! אני הכי מאושרת לבד בשעות האלה!.. גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? לפעמים.. איך אתה פותר את זה? שומעת מוזיקה מה גורם לך להרגיש בחילה? אוכל מקולקל.. מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? שיצליח לי על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? ממממ.. לא ידועת האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כן לפעמים האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? כן כן .. גם אני איך אתה מביע אהבה? נשיקות! חח.. פעם נרדמת באמצע שיעור? בטחח.. אתה עושה שיעורי בית? בטח שלא אתה רואה את חצי הכוס המלאה? תלוי במה מדובר מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? שלשום תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? אבויי אף פעם ואני גם מקווה שזה לא יקרה..

סינטטית

New member
רוצה כ"כ לשכוח כמה שאני דפוק.......

מה הקללה האהובה עליך? פונקציה סתומע! אתה משתמש במילה סבבה? כן! מה המצברוח שלך עכשיו? המממ סבבה! חחע! מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? ללמוד לפסקל :/ מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לראות את גפן ולתת לו חיבוק :)) מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? בי"ס!!!!!! מה אתה עושה כשמשעמם לך? שומעת את הדיסק של סינרגיה ועונה על שאלונים כאלה חח כמה פעמים הלכת לשירותים היום? 1 גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לא גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? לא איך אתה פותר את זה? זה לא קורה. מה גורם לך להרגיש בחילה? כל מיני דברים! מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? שיהיה לי איך להגיע לחיפה יום רביעי ועם מי. על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? כאלה :) ספר על פדיחה: עזבו.....:| האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כן האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? חחחח המממ לפעמים איך אתה מביע אהבה? בכל מיני דרכים מציקות :p פעם נרדמת באמצע שיעור? פעם?! מלא פעמים!~!! אתה עושה שיעורי בית? לא אתה רואה את חצי הכוס המלאה? משתדלת.. מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? לפניי שבוע... תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? חחח לא אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? המממממ

Lordonya

New member
../images/Emo77.gif

מה הקללה האהובה עליך? שואה! אתה משתמש במילה סבבה? כן מה המצברוח שלך עכשיו? רגיל מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לראות חדשות מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? ללכת להאכיל את החתולים מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? סבתא שלי מה אתה עושה כשמשעמם לך? פותרת שאלונים כמה פעמים הלכת לשירותים היום? 2 גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לא גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? לפעמים איך אתה פותר את זה? חושבת לעצמי שזה דבילי ואז זה עובר מה גורם לך להרגיש בחילה? אוכל מקולקל מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? ידע על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? מקוריים וכאלה שצריך לענות תשובות קצרות ספר על פדיחה האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כן האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? זו רק את איך אתה מביע אהבה? אני אומרת "אני אוהבת אותך" פעם נרדמת באמצע שיעור? לא אתה עושה שיעורי בית? אין לי שיעורי בית, רק עבודות. אתה רואה את חצי הכוס המלאה? שיש אחת, אז כן. מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? אף פעם, תמיד יש יותר. תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לא אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?

למעלה