שאלון על עצמכם

LOVE SIMS 2

New member
שאלון על עצמכם

למרות לשון הזכר השאלון מיועד לשני המינים!!!!!!!!!!!! מה הקללה האהובה עליך? אתה משתמש במילה סבבה? מה המצברוח שלך עכשיו? מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? מה אתה עושה כשמשעמם לך? כמה פעמים הלכת לשירותים היום? גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? איך אתה פותר את זה? מה גורם לך להרגיש בחילה? מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? ספר על פדיחה האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? איך אתה מביע אהבה? פעם נרדמת באמצע שיעור? אתה עושה שיעורי בית? אתה רואה את חצי הכוס המלאה? מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? זהו...

LOVE SIMS 2

New member
תשובות שלי

למרות לשון הזכר השאלון מיועד לשני המינים!!!!!!!!!!!! מה הקללה האהובה עליך? אין לי... אתה משתמש במילה סבבה? לא ממש מה המצברוח שלך עכשיו? שיעמום מצברוח מוזר ולא מוגדר יום מבוזבז של שעות מול המחשב מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לסדר את החדר מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? האמת שאין לי כוח לכלום אבל אם כבר לטוס לחו"ל מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? בית ספר, כנס מקהלות (בעעע...) מה אתה עושה כשמשעמם לך? תלוי איפה... כמה פעמים הלכת לשירותים היום? 3? לא ממש ספרתי גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? כן מאוד! גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? כן מאוד מאוד! איך אתה פותר את זה? לא יודעת!!! מה גורם לך להרגיש בחילה? שיעמום ורייקנות יום מבוזבז מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? להיות הכי מאושרת בעולם ולהיות עליזה ופעילה ולא בדיכאון! על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? על שאלונים על עצמי, כמו זה... ספר על פדיחה הגננת תפסה אותי על חם מאוננת. אז זה לא היה מביך אבל עכשיו כן... האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כן מאוד מאוד! האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? כן כל הזמן אני מדמיינת. איך אתה מביע אהבה? מתלהבת מחבקת מנשקת מביטה באהבה אומרת כמה שאני אוהבת פעם נרדמת באמצע שיעור? פעם בגן אתה עושה שיעורי בית? לא אתה רואה את חצי הכוס המלאה? לא מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? זה נשמע ממש טיפשי... אבל כשקנו לי את הסימס 2 (משחק מחשב) תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? את אמא שלי וחבר שלה... יאק... אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? הייתי תקועה שם בהלם ואז חבר שלה אמר לי לצאת! זהו...

s h e e p i t

New member
עונה ../images/Emo97.gif

למרות לשון הזכר השאלון מיועד לשני המינים!!!!!!!!!!!! מממ טוב
מה הקללה האהובה עליך? תמות [?] אתה משתמש במילה סבבה? לא ממש מה המצברוח שלך עכשיו? סביר מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? ללמוד למבחן מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לנסוע לאנשהו מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? לשבת בסוף שבוע בבית בלי לעשות כלום מה אתה עושה כשמשעמם לך? מחשב, טלויזיה, לישון... כמה פעמים הלכת לשירותים היום? ממממ אני ממש זוכרת... בערך 3 גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? זה אומר שכל יום? לא גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? לא איך אתה פותר את זה? לישון מה גורם לך להרגיש בחילה? נסיעה באוטו, אוטובוס, שוקו מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? שתהיה מחר שביתה או שהמורה לתולדות סתם תשכח שיש מחר מבחן על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? כאלה שיש לי תשובות אליהם ספר על פדיחה - נפל הבגד ים... מספיק פדיחה ? האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כן האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? מממ לפעמים איך אתה מביע אהבה? מכות
פעם נרדמת באמצע שיעור? כן אתה עושה שיעורי בית? תלוי במה אתה רואה את חצי הכוס המלאה? לפעמים מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? מממ לא יודעת תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לא
אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?
זהו... טוב

../images/Emo133.gif

מה הקללה האהובה עליך?לא ידעת אם אהובה אבל הרה ני אומרת "פאק" ו"סאמק" אתה משתמש במילה סבבה? כה מה המצברוח שלך עכשיו?סביר מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? מממממממ להגרר להסתובב עם חברה שעה ברחוב מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לשבת ככה בבית עם חבר או משפחה מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? לא ידעת אה "ראיית חשבון" חח מה אתה עושה כשמשעמם לך? עושה שאלונים.. מדברת עם אנשים..רואה טלויזיה כמה פעמים הלכת לשירותים היום? אולי 2 גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? כה בהחלט גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? היתה לי תקופה כזו
אבל עכשיו כבר יותר עם סיבה איך אתה פותר את זה? מנסה לדבר עם מישו או מחכה שזה יעבור מה גורם לך להרגיש בחילה? או שבאה לי בחילה סתם חחחח או שלכלוף מרוח סביב איזור הפה משום מה מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? להרגיש טוב חח על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? ממ כל מיני. בזמן שמשעמם בד"כ על דברים קליליים כייפים כאלה שלא צריך לחשוב\לכתוב יותר מדי ספר על פדיחה: לא זוכרת האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים?בהחלט האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך?בהחלט בהחלט איך אתה מביע אהבה? חיבוקים נשיקות אכפתיות או מכינה הפתעות יצירתיות חח פעם נרדמת באמצע שיעור?לא ממש אתה עושה שיעורי בית? אה לפעמים אתה רואה את חצי הכוס המלאה? משתדלת מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? לפני כמה חודשים אולי תפסת פעם את ההורים שלכם על חם?*מרימה גבה* אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?חח אם תפסתי אותם על חם מה נראה לך שהם עשו
סתם סתם

:>

מה הקללה האהובה עליך?-סאמק,כוסאמק.
אתה משתמש במילה סבבה?-למה לא?
מה המצברוח שלך עכשיו?-בסדר,לא רע מדי ולא טוב מדי.באמצע:]
מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו?-עבודה בערבית:$
מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו?-לראות סרט
מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך?-לאדעת
מה אתה עושה כשמשעמם לך?-רואה טלוויזיה,שומעת מוזיקה.
כמה פעמים הלכת לשירותים היום?-פעמיים.
גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית?-לפעמים.
גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה?-פה ושם
איך אתה פותר את זה?-שומעת מוזיקה,מדברת בטלפון.
מה גורם לך להרגיש בחילה?-אנשים מקיאים
מה אתה מאחל לעצמך עכשיו?-נמנ,אושר בריאות מה אני יודעת?:$
על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות?-לאדעת,על מה שבא אני עונה.
ספר על פדיחה-אין לי פדיחה שאני זוכרת.
האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים?-כן,תמיד
האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך?-לעיתים ממש רחוקות:]
איך אתה מביע אהבה?-מחבקת,מנשקת,כותבת מכתבים
פעם נרדמת באמצע שיעור?-נופפ
אתה עושה שיעורי בית?-כן,משתדלת.
אתה רואה את חצי הכוס המלאה?-מנסה כמה שיותר:]
מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי?-אתמול:>
תפסת פעם את ההורים שלכם על חם?-לא
אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?-לא ראיתי!1

../images/Emo9.gif

מה הקללה האהובה עליך
חחחח יש כמה
**מצונזר** אתה משתמש במילה סבבה
חחח כן מה המצברוח שלך עכשיו
סבבה
מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו
לרוץ חחח מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו
להתקלח.. אני עוד כמה דקות יכנס שאחותי תצא חח
מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך
מורים מה אתה עושה כשמשעמם לך
אממ.. הפירוש של משעמם זה אומר שאין מה לעשות אז.. התשובה נמצאת בשאלה
כמה פעמים הלכת לשירותים היום
1 גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית
לא בכלל לא
גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה
לא איך אתה פותר את זה
איפשר לפתור אצלי דכאונות
מה גורם לך להרגיש בחילה
כל הדברים המגעילים למיניהם מה אתה מאחל לעצמך עכשיו
שומדבר בינתיים
על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות
כולם. ספר על פדיחה
חחח אני בנאדם של פאדיחות.. אתם לא צריכים לדעת חח האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים
המוןן
האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה
או שרק אני מוסיקלית כל כך
חחחח זו רק את נדמה לי
או לפחות לא אני
איך אתה מביע אהבה
כמו כל אחד אחר
פעם נרדמת באמצע שיעור
חחח כן אבל לשניה אתה עושה שיעורי בית
בדר"כ אתה רואה את חצי הכוס המלאה
חחח לא מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי
אממ.. לא זוכרת תפסת פעם את ההורים שלכם על חם
חחחח לא אם כן מה עשיתם ומה הם עשו
....^^^^^^^^...

netaK

New member
תשובות ../images/Emo9.gif

מה הקללה האהובה עליך? קפוץ לי?
אתה משתמש במילה סבבה? מדי פעם מה המצברוח שלך עכשיו? חביב מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? להמשיך לסדר
מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לישון
מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? שיעורי אזרחות
מה אתה עושה כשמשעמם לך? הולכת לישון
כמה פעמים הלכת לשירותים היום? לא יודעת o_O גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? ממש לא גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? כן
איך אתה פותר את זה? מוזיקה מה גורם לך להרגיש בחילה? ריחות וטעמים גועליים? תיאורים של דברים נוראיים וכו' מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? שהאמריקקי יביא לי מתנות על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? על הכל! ספר על פדיחה: לא יודעת :\ האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? ברור האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? כן או שרק אני מוסיקלית כל כך? כן כן
איך אתה מביע אהבה? אין לי מושג פעם נרדמת באמצע שיעור? בטח, מלא אתה עושה שיעורי בית? עשיתי
אתה רואה את חצי הכוס המלאה? לא מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? יום שישי שעבר
תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לא אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? o_O

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifעונה מן הסתם../images/Emo3.gif

מה הקללה האהובה עליך? בלאט (ברוסית
) אתה משתמש במילה סבבה? לא ממש מה המצברוח שלך עכשיו? אחלה מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? שיעורים מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לדבר עם מישהו במסנג'ר רק שאפחד לא עונה לי]: מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? ממממ.... שיעור לשון מה אתה עושה כשמשעמם לך? ישנה כמה פעמים הלכת לשירותים היום? 2-3 גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לא גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? כן איך אתה פותר את זה? שומעת מוזיקה מה גורם לך להרגיש בחילה? jackass באמטיוי
מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? אושר על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? כאלה ספר על פדיחה פדיחה זה דבר שמתפדח! האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כן האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? כן, רק את איך אתה מביע אהבה? לויודעת
פעם נרדמת באמצע שיעור? כןXD אתה עושה שיעורי בית? כשנחה עליי הרוח
אתה רואה את חצי הכוס המלאה? לא מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? מזמן תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לא אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? אמרתי לא!!

סוקהלעך

New member
שבת שלום:)

מה הקללה האהובה עליך? אמאמשך משו.. חחח אתה משתמש במילה סבבה? ודאי מה המצברוח שלך עכשיו? סביר לא פורח מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? ללמוד לפסיכולוגיה מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לישון מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? לא עולה לי עכשיו... לראות סרט תיעודי או משו כזה מה אתה עושה כשמשעמם לך? הולכת לחברות שלי כמה פעמים הלכת לשירותים היום? פעם אחת בבוקר גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? כן לפעמים גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? כבר לא.. פעם כן.. היום אני בנאדם שמח יותר איך אתה פותר את זה? אני כבר לא פותרת את זה.. אבל פתרתי את זה עם הרבה חברים ומחשבה חיובית מה גורם לך להרגיש בחילה? אנשים מקיאים, דם, והרבה אלכוהול מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? להצליח במבחן מחר על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? ארוכים ומשעשעים ספר על פדיחה... ליפול באמצע העיר או בית ספר או משו כזה האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כן הרבה כאלה האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? לא ממש מדמיינת פשוט ששירים מסוימים מזכירים לי אנשים מסוימים.. ולא נראה לי שרק את מוזיקלית כל כך:) איך אתה מביע אהבה? תלוי למי.. בדרך כלל זה חיבוקים פעם נרדמת באמצע שיעור? כן וזה היה מצחיק אתה עושה שיעורי בית? כשיש אז כן, לפעמים אתה רואה את חצי הכוס המלאה? תמיד מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? לפני 4 וחצי חודשים תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לא אבל אני יודעת שהם עושים דברים אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? לא לא

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

מה הקללה האהובה עליך? לך תרד לאמש'ך אתה משתמש במילה סבבה?יאפ מה המצברוח שלך עכשיו?רע מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו?לאדעת מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו?למות מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך?מתמטיקה מה אתה עושה כשמשעמם לך?קוראת\מוזיקה כמה פעמים הלכת לשירותים היום?פעמיים גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית?לא גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה?כן איך אתה פותר את זה?מוזיקה מה גורם לך להרגיש בחילה?ג'וקים מה אתה מאחל לעצמך עכשיו?למות על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות?של או זה או זה ספר על פדיחה- אין לי האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים?כן האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? גם אני איך אתה מביע אהבה? חיבוק\נשיקה\מכתב פעם נרדמת באמצע שיעור? כחחחח ברור אתה עושה שיעורי בית?כן אתה רואה את חצי הכוס המלאה?לא מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי?כשקבלתי את האנפלגד ואת מכונת הזמן תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לאא יאק אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?<>

עונה

מה הקללה האהובה עליך? סעמק כושילי.{מישתם רוצים}.... שלך אתה משתמש במילה סבבה? נדיר מאוד מה המצברוח שלך עכשיו? נחמד
מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? אני אחשוב מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לישון נכון מוקדם. חחח מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? בצפר ? מה אתה עושה כשמשעמם לך? תלוי כמה פעמים הלכת לשירותים היום? לא ספרתי !!!!!!!!!!!!! גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לא..... גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? לא... זה רק אתם
איך אתה פותר את זה? אמרתי לא קרציות מה גורם לך להרגיש בחילה? ג'וקים והמורה למדעים מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? להרדם היום מהר על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? הכל ספר על פדיחה:אמ הלכתי עם חברה שלי וחשבתי שאין אפחד בסביבה וזה מסלול הליכה כזה חח אז עשיתי במחוק כזה לא זוכרת מה היה בדיוק ובצחוק פיתום שמתי צרחה כזאת מפחידה עם קול של גבר גם חח ופיתום באה אחת מאחורה הייתה מזה קרובה אליי מסכנה עד היום היא חרשת האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כן מאוד !!!!!!! האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? מה ??? לא הבנתי איך אתה מביע אהבה? פעם נרדמת באמצע שיעור? מממ לא ממש נרדמתי אבל הרבה פעמים העיניים שלי עצומות ומידי פעם נחירות וחלומות חחח בשיעור היסטוריה
אתה עושה שיעורי בית? לאאאאאאאאאאאאאאא אתה רואה את חצי הכוס המלאה? כן מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? אושר מהההההההההה ? חחחחחחחחח תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לאאאאאאאאאאאאאאאאאא אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? לאאאאאאאאאא

צליל88

New member
אני!

מה הקללה האהובה עליך?- שתקבל/י צרבת, תיחנק/י אמן! אתה משתמש במילה סבבה?- איכס.. שונאת ת'מילה הזו! מה המצברוח שלך עכשיו?- בהיר עד מעונן חלקית.. סתם.. מעולה! מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו?- לשטוף ת'בית (חיחיח.. כאילו מתי שטפתי..) מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו?- לישון.. מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך?- יש הרבה.. מה אתה עושה כשמשעמם לך?- כל מיני.. כמה פעמים הלכת לשירותים היום?- לא ספרתי.. גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית?- לאאא גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה?- לא.. איך אתה פותר את זה?- מה גורם לך להרגיש בחילה?- כל מיני.. מה אתה מאחל לעצמך עכשיו?- ללכת לישון בשעה סבירה.. :) על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות?- על די הרבה.. ספר על פדיחה- ואיי.. ארוך, מסובך ולא מובן.. אני אשאיר את הפאדיחה לעצמי.. :) האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים?- כןןןן האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך?- רק את מוסיקלית כל כך.. איך אתה מביע אהבה?-תלוי... פעם נרדמת באמצע שיעור?- לא חושבת.. אתה עושה שיעורי בית?- תלוי באיזה מקצוע :) אתה רואה את חצי הכוס המלאה?- משתדלת.. מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי?- שבוע שעבר.. כשסיימתי עם המבחן בתושב"ע.. תפסת פעם את ההורים שלכם על חם?- לא.. אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?-

ady18

Well-known member
תשובות שלי

מה הקללה האהובה עליך?מניאק בן זונה וסעמק אתה משתמש במילה סבבה?כן מה המצברוח שלך עכשיו?סביר מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו?אמממ מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו?להיות במחשב מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך?קונצרט מה אתה עושה כשמשעמם לך?משתעמם או רואה תוכניות טלויזה או מוסיקה כמה פעמים הלכת לשירותים היום?7 גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית?כן גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה?כן איך אתה פותר את זה?אמממ תלוי מה גורם לך להרגיש בחילה?פיצה לא משהו ומאכלים כמו הודים כאלה או מאכלים עם מלא תבלינים מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות?אוכל כול מיני רק לא משעממים כאלה ודפוקים ספר על פדיחה שיצאתי יום אחד עם סוודר שכולם היו עם גופיות והרבה פליטות פה האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים?כן האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך?לא איך אתה מביע אהבה?במילים בניגעות פעם נרדמת באמצע שיעור?כן אתה עושה שיעורי בית? אתה רואה את חצי הכוס המלאה?כן מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי?וואו תפסת פעם את ההורים שלכם על חם?לא אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?

sapir aloud555

New member
T_T ../images/Emo121.gif

מה הקללה האהובה עליך? אממ לודעת אתה משתמש במילה סבבה? בשיחות באינטרנט כן..במציאות - לעיתים מאוד רחוקות.. מה המצברוח שלך עכשיו? עייפה..לא מרגישה משהו.. מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? שיעורים..ללמוד.. מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לישון מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? יש הרבה -.- מה אתה עושה כשמשעמם לך? אינטרנט..מציירת..כלמיני. כמה פעמים הלכת לשירותים היום? 3. משהו כזה.. גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? אממ.. גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? כן איך אתה פותר את זה? זה נשאר מה גורם לך להרגיש בחילה? הרבה דברים מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? שבוע טוב ובהצלחה במבחנים השבוע..>< על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? כלמיני ספר על פדיחה: אממ האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כן.. האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? גם אני כך :] איך אתה מביע אהבה? אממ יש הרבה דרכים. אני בד"כ לא מביעה.. פעם נרדמת באמצע שיעור? בערך אתה עושה שיעורי בית? לרוב לא >< אתה רואה את חצי הכוס המלאה? לרוב מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? אוו זה בטח היה לפני הרבה מאוד זמן. תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לא אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? ח.

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

מה הקללה האהובה עליך? "אמא שלך", "זונה"
אתה משתמש במילה סבבה? לפעמים, למרות שהיא נראית לי קצת שאנטי מדי
מה המצברוח שלך עכשיו? פסדר, קצת עצבנית
מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לרקוד
מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? להתמזמז
או לעשן
מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? אממ.. בצפר?
וערוץ ההיסטוריה כמובן
מה אתה עושה כשמשעמם לך? סתם גולשת באינטרנט בכל מיני או רואה איזה משהו מוזר ומטומטם בטלוויזיה
כמה פעמים הלכת לשירותים היום? 2.. מהה, יש לי פיפייי
גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לפעמים, אבל בעיקרון לא.
גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? כן, לפעמים, אבל בעיקרון לא.
איך אתה פותר את זה? שומעת מוזיקה עצובה ובוכה ובוכה עד שזה נגמר
מה גורם לך להרגיש בחילה? לראות דברים מגעילים, לאכול דברים מגעילים, לשמוע דברים מגעילים [במיוחד על פופיקים] ו..אממ.. זהו נראה לי
מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? פרטי
על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? אישיים כאלה
ספר על פדיחה.. לא יודעת
האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כל כךךךךךךךךךךךך
האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? אממ קצת...
איך אתה מביע אהבה? חיבוקים, נשיקות, הרבה "אני אוהבת אותך"..
פעם נרדמת באמצע שיעור? ברוררר
אתה עושה שיעורי בית? לא
אתה רואה את חצי הכוס המלאה? לא ממש
מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? לא יודעת, אני לא בדיוק כותבת ביומן שלי "היום הרגשתי אושר עילאי"
תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? איכס, לא

victoria777

New member
עעי

מה הקללה האהובה עליך?לא מקללת כמעט אתה משתמש במילה סבבה?כן מה המצברוח שלך עכשיו?קקה מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו?לאכול מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו?לנשום אויר צח מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך?שיעור פיסיקה מה אתה עושה כשמשעמם לך?טבלאות ייאוש כמה פעמים הלכת לשירותים היום?לא ספרתי גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית?לא גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה?כן איך אתה פותר את זה?לא פותרת מה גורם לך להרגיש בחילה?אוטובוסים מה אתה מאחל לעצמך עכשיו?הרבה דברים על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות?שאלוני בחן את עצמך ספר על פדיחה:קבוצה של קניבלים התקבלו לעבודה בחברת היי טק והתחייבו לא לאכול את העובדים.הם עבדו שם כמה חודשים עד שיום אחד ניגש אחד הבכירים בחברה ושאל איפה המנקה.הקניבלים אמרו שאינם יודעים והעובד הלך.אחד הקניבלים הודה שהוא אכל את המנקה ואז קניבל אחר אמר לו:"מטומטם.כבר חודשים שאנחנו אוכלים מנהלים,אנשי שיווק וכו' בלי שאף אחד שם לב.היית חייב לאכול דווקא את המנקה?" האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים?לא האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך?גם איך אתה מביע אהבה?לא מביעה פעם נרדמת באמצע שיעור?לא אתה עושה שיעורי בית?לא אתה רואה את חצי הכוס המלאה?לפעמים מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי?לא זוכרת תפסת פעם את ההורים שלכם על חם?לא אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? זהו...

English Muffin

New member
עונהה

למרות לשון הזכר השאלון מיועד לשני המינים!!!!!!!!!!!! מה הקללה האהובה עליך?סעמק,piece of shit אתה משתמש במילה סבבה?כן מה המצברוח שלך עכשיו?סבבה חח מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו?לאכול מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו?לישון מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך?שיעור כימיה מה אתה עושה כשמשעמם לך?משחקת עם העט,שרה,מציירת כמה פעמים הלכת לשירותים היום?מלא אני לא סופרת חח יש לי שלפוחית קטנה גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית?לא דווקא כיף לי מידי פעם להיות לבד גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה?כרגע לא אבל קורה איך אתה פותר את זה?מדברת עם מישהוא,יושבת קצת עם עצמי שומעת מוזיקה ונותנת למחשבות והדיכאון ללכת מה גורם לך להרגיש בחילה?אוטובוסים מה אתה מאחל לעצמך עכשיו?שהכל יהיה פנאן על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות?אלה ספר על פדיחה-דיברתי על מישהוא שהוא מסריח והוא עמד מאחורי חח אופס האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים?כן יש מלא האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך?אני גם מוסיקלית איך אתה מביע אהבה?נותנת חום ופירגון פעם נרדמת באמצע שיעור?כן מלא פעמים אתה עושה שיעורי בית?אין לי שיעורי בית אתה רואה את חצי הכוס המלאה?תלוי במצב רוח מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי?ליפני כמה זמן תפסת פעם את ההורים שלכם על חם?בעע לא אבל שמעתי ואני לא רוצה להיזכר בזה אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?בעעע זהו...

Danielle b3

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo37.gifעונה../images/Emo27.gif../images/Emo42.gif

מה הקללה האהובה עליך
(מצונזר) את משתמשת במילה סבבה
כן
מה המצברוח שלך עכשיו
מעולה
מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו
להוריד ת'זבל
מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו
לשתות מרק
מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך
שיעור מדעים
מה את עושה כשמשעמם לך
יוצאת החוצה
ומתנדנדת
כמה פעמים הלכת לשירותים היום
... אולי 3
גם את מרגישה דיכאון כשאת לבד באחר צהריים חשוך בבית
כן גם את מרגישה דיכאון בלי סיבה
לפעמים
איך את פותתר את זה
שומעת מוזיקה
חושבת על דברים אחרים מה גורם לך להרגיש בחילה
לא יודעת... מה את מאחלת לעצמך עכשיו
חבר
על איזה שאלונים את הכי אוהבת לענות
שאלונים מצחיקים
ספרי על פדיחה: *** לא מספרת... האם גם את מרגישה שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים
כן האם גם את מדמיינת בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה
כן
איך את מביעה אהבה
חיוך
חח... לא תמיד פעם נרדמת באמצע שיעור
לא את עושה שיעורי בית
כן
את רואה את חצי הכוס המלאה
כן מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי
ביום שישי
תפסת פעם את ההורים שלכם על חם
לא

Incomplete Girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

מה הקללה האהובה עליך? אממ..אחושרמוטה אתה משתמש במילה סבבה? כע מה המצברוח שלך עכשיו? סבבה חח מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? ללמוד מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לרקוד מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך?אממ...לודעת מה אתה עושה כשמשעמם לך? ממלאת שאלונים
כמה פעמים הלכת לשירותים היום? פעמיים
גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? כע
גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? לפעמים איך אתה פותר את זה? שומעת מוזיקה מה גורם לך להרגיש בחילה? אחת
מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? לקבל שיחת טלפון..
על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? כאלה חח ספר על פדיחה-אתה לא רוצה לדעת
האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כן! האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה?לפעמים חח
או שרק אני מוסיקלית כל כך? לא רק את
איך אתה מביע אהבה? פעם נרדמת באמצע שיעור? אתה עושה שיעורי בית? אתה רואה את חצי הכוס המלאה? מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?

dana6665

New member
אני :)

מה הקללה האהובה עליך? וואי, יש הרבה.. חחחחח אתה משתמש במילה סבבה? כן.. :) מה המצברוח שלך עכשיו? סבבה! מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לצאת לטיול עם הכלב.. :/ מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? יצפאן! מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? ערוץ ויוה מה אתה עושה כשמשעמם לך? יצפאן כמה פעמים הלכת לשירותים היום? 1 גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לא :) גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? לא איך אתה פותר את זה? את מה?:) מה גורם לך להרגיש בחילה? דברים מגעילים לרוב! מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? שיהיה לי קר לתמיד :) על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? כאלה שאין בהם שאלות שחוזרות על עצמן.. ושאין בהן נושא אחד ספר על פדיחה לא.. זה מבין מדי :) האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כן האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? חחחחחח.. רק את! :) איך אתה מביע אהבה? אני מתנהגת יפה.. P: פעם נרדמת באמצע שיעור? כל שיעור אתה עושה שיעורי בית? לא אתה רואה את חצי הכוס המלאה? כן מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? עכשיו, כי יש יצפאן.... :) תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לאאא!!!!!!!!!!!!!!!! אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? שקט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה