שאלון על משחקים

Stinki Winki

New member
שאלון על משחקים

לעבודה לביצפר
שם:
האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)?
מהו המשחק המועדף עליך?
למה אתה אוהב את המשחק הזה?
עם מי אתה משחק במשחק זה?
מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה? ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו:
האם אתה אוהב מונופול?
איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)?
האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ?
באיזו תדירות אתה משחק?
האם אתה משחק באירועים מסויימים?
עם מי אתה משחק בד"כ? תודה רבה (וסליחה שהשאלות קצת דביליות)

hilonet14

New member
עונה...! =]]

שם: הילה גיל:14 מקצוע/עיסוק: תלמידה האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)? כבר לא ממש מהו המשחק המועדף עליך? פעם מאד אהבתי קלאס.. ובמחשב SIMS למה אתה אוהב את המשחק הזה? לא יודעת פשוט התמכרתי עם מי אתה משחק במשחק זה? SIMS לבד במחשב וקלאס בכיתה ב' עם בנות מהכיתה חייחיח מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה? כבר הפסקתי =]] ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו: האם אתה אוהב מונופול? לא ממש. תמיד מנצחים אותיייייייי איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)? סוס ופרש האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ? מפסיד =] באיזו תדירות אתה משחק? אני לא ממש משחקת האם אתה משחק באירועים מסויימים? אממ יום כיפור עם המשפחה... {אני אישית לא יותר מ10 דקות!} עם מי אתה משחק בד"כ? חח משפחה

I N S T I N C T

New member
עונה../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

שם:שיר גיל:13 מקצוע/עיסוק:אין האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)?כן מהו המשחק המועדף עליך?מונופול למה אתה אוהב את המשחק הזה?כסף
חח עם מי אתה משחק במשחק זה?חברות מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה?פעם בשנה.. חח ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו: האם אתה אוהב מונופול?חח כן איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)?מגהץ האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ?מנצחת באיזו תדירות אתה משחק?פעם ב.. האם אתה משחק באירועים מסויימים?לפעמים בכיפור.. להעביר ת'זמן עם מי אתה משחק בד"כ?חברות

עונה

שם:טל גיל:14 מקצוע/עיסוק:תלמידה האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)?לא ממש מהו המשחק המועדף עליך?אממ..הרמז..וסימס במחשב למה אתה אוהב את המשחק הזה?זה כיף עם מי אתה משחק במשחק זה?סימס-עם עצמי. והרמז עם מי שבא מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה?פעם שיחקתי מלא.היום כבר בקושי ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו: האם אתה אוהב מונופול?יחסית איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)?שק כסף נראלי האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ?מפסידה באיזו תדירות אתה משחק?אין לי מושג..מזמן לא שיחקתי האם אתה משחק באירועים מסויימים?כן עם מי אתה משחק בד"כ?חברים

linoy pal

New member
עונה

שם:לינוי גיל:15 מקצוע/עיסוק:תלמידה חט"ב האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)?אמ...בבלס נחשב? מהו המשחק המועדף עליך?בבלס בוואלה חח למה אתה אוהב את המשחק הזה?אני מכורה...כי הוא סתם כיף עם מי אתה משחק במשחק זה?עם עצמי מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה?פעם ב...כשמשעמם לי ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו: האם אתה אוהב מונופול?יאפ איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)?סוס ופרש האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ?חח פעם ככה פעם ככה באיזו תדירות אתה משחק?חחח פעם בשנה האם אתה משחק באירועים מסויימים?יום כיפור עם מי אתה משחק בד"כ?משפחה חברות

עונה../images/Emo13.gif ../images/Emo14.gif

שם: חן.
מקצוע/עיסוק: תלמידה
.
האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)? כן.
מהו המשחק המועדף עליך? טאקי.
למה אתה אוהב את המשחק הזה? לא יודעת למה.
עם מי אתה משחק במשחק זה? עם החברות שלי.
מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה? כל שבוע שבועיים בערך. ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו:
האם אתה אוהב מונופול? כן.
איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)? לא משנה לי.
האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ? מנצחת
.
באיזו תדירות אתה משחק? כל כמה חודשים...
האם אתה משחק באירועים מסויימים? לא.
עם מי אתה משחק בד"כ? המשפחה שלי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

שם: סתיו גיל: 14 מקצוע/עיסוק: תלמידה האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)? לפעמים מהו המשחק המועדף עליך? רולר קוסטר למה אתה אוהב את המשחק הזה? כי הוא כיפי ונחמד ופשוט עם מי אתה משחק במשחק זה? לבד מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה? בחופש הייתי מ\שחקת בו כל יום, עכשיו קצת פחות ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו: האם אתה אוהב מונופול? כן זה אחלה משחק איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)? כובע. יש שק כסף? באמת? האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ? פורשת באמצע באיזו תדירות אתה משחק? לעיתים רחוקות האם אתה משחק באירועים מסויימים? לא עם מי אתה משחק בד"כ?לרוב עם חברים, לפעמים עם המשפחה

../images/Emo187.gifבהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

שם: רוחמה! גיל: 18 מקצוע/עיסוק: ש"ל האם אתה משחק במשחקים (באופן כללי)? במחשב, כע מהו המשחק המועדף עליך? טטריס למה אתה אוהב את המשחק הזה? כי הוא משחק ישן, ואני אוהבת קלאסיקות עם מי אתה משחק במשחק זה? עם המחשב
מתי ובאיזו תדירות את משחק במשחק זה? כשיוצא לי, נגיד פעם בשבוע [רק כדי לחסוך לך את הזמן של החשיבה
] ושאלות על מונופול שזה המשחק שבחרנו להתמקד בו: האם אתה אוהב מונופול? כע איזה חייל בד"כ אתה בוחר במשחק (מריצה, אצבעון, תותח, כלב, כובע, נעל, סוס ופרש, ספינת קרב, מגהץ, רכבת, מכונית או שק כסף)? כלב האם אתה מנצח או מפסיד בד"כ? מנצח באיזו תדירות אתה משחק? פעם בשנה
האם אתה משחק באירועים מסויימים? לא עם מי אתה משחק בד"כ? חברים [חלק ממוצא, אבל מה 'כפת לך- העיקר שמישהו ענה
]

למעלה