עונה...../images/Emo13.gif
מתי הייתה הפעם הראשונה ששמעתם את הלהקה? כשהייתי ממש פיצית... בMTV היה הקליפ של Girls of summer שבגלל הסוף שלו שתופסים לסטיבן בפה עם החכה הוא נחרט בזכרוני ואחריי כמה שנים שמעתי אותו שוב, נזכרתי בו באופן נוסטלגי והתחלתי לשמוע יותר ולהקשיב... ואז התאהבתי.
האלבום האחרון של אירוסמית' שקניתם... Just Push Play ממש לאחרונה בדיסק סנטר.
מה חמש השירים האהובים עלייכם? יש הרבה יותר מ- 5 שהם ממש אהובים, אבל אם אני אקח
בלי לדרג אלו יהיו Dude Looks Like A Lady Seasons Of Wither I Wanna Know Why ---->שאני פשוט לא יכולה לעמוד בפניי הקצב שלו! Trip Hoppin' No More No More זה לפחות בתקופה האחרונה....
שורה אהובה משיר כלשהו של אירוסמית' ~יש אחד מ Trip Hoppin' שזה: It took a sunset to get me to see That all I really needed was your love to (yeah) forever shine on me ~ אני אוהבת את שורת הפתיח של FACE Behind the walls of my temptation That's when it all began -----> יש לשתיי שורות האלה אחר כך הרבה משמעות בנוגע לשיר ~ וכמובן ב-Seasons שכל השיר מדהים יש את השורה הזו- Fireflies dance in the heat of Hound dogs that bay at the moon My ship leaves in the midnight Can't say I'll be back too soon ------> שאם מנסים לתאר את כל הסיטואציה... זה מעורר משהו. לפחות בי.
מה דעתך על אלבום האוסף שיוצא ממש בקרוב? הוא בדיחה בעיניי.... השירים מופעים באלבומים אחרים. מה הטעם? וה"חידושים" לא מספיק שווים את הקניה... גם כן.
מכל ההופעות של אירוסמית' שראית או שמעת - איזו הכי אהוב עלייך? אני מאוד אוהבת את ההופעה ב- Osaka בשנת 1999 שזה היה בדיוק על המילניום. הרבה אנרגיות. ולא יצא לי לשמוע עוד כל כך הרבה.... Live Bootleg גם מוצא חן בעיניי מאוד... יש לו מין אופי מגניב כזה.
שיר שנשמע מושלם בהופעה המממ.. One Way Street וDraw The Line ואני חולה על הסולו מפוחית של סטיבן ב- Spot Messin' Around ואת הקצב שזה מכניס... והקצב שסטיבן נכנס אליו

מה היית רוצה שיהיה באלבום הסטודיו הבא? עוד שירים מקוריים... ממש כמו שב- Bobo. החידוש והמקוריות עושים אותו לאחד המוצלחים בעיניי. ואם נשלב קצת את הסגנון בלוז הישן וגם יותר הנוסח של No More ואת I Wanna Know Why שאני פשוט חולה על הקצב שזה מביא אז זה יהיה אולפטימטיבי עבורי. מקוריות וסטייל ישן יותר (70') = זה המפתח בשבילי
וידאו קליפ אהוב אני מניחה Sunshine הוא מגניב. איזה שירים הייתי רוצה שהם יכניסו בסיבוב הזה Beyond Beautiful ן Trip Hoppin'