שאלון על הלהקה

Hangman Jury 87

New member
שאלון על הלהקה

באתר של Aeroforceone יש שם כל פעם את "Fan Of The Week" וכל פעם מראיינים שם מעריץ אחר של הלהקה... אז קפץ לי ראיון דומה...
מה היתה הפעם הראשונה ששמעת על הלהקה? האלבום האחרון של אירוסמית' שקנית? ואיפה מה 5 השירים האהובים עליך של אירוסמית'? שורה אהובה עליך משיר כלשהו של אירוסמית': מה דעתך על אלבום האוסף שיוצא ממש בקרוב? מכל ההופעות של אירוסמית' שראית ושמעת (בוטלגים למיניהם) איזו הכי אהובה עליך? שיר שלדעתך נשמע מושלם בהופעה? מה היית רוצה שיהיה באלבום הסטודיו הבא? ובאיזה סגנון היית רוצה שהוא יישמע וידאו קליפ אהוב? איזה שיר היית רוצה שהלהקה תכניס בסיבוב ההופעות הנוכחי? (מלבד השירים שכבר בוצעו בסיבוב הזה)

SaintJohn

New member
שאלון חביב!../images/Emo45.gif

מה היתה הפעם הראשונה ששמעת על הלהקה? לפני 13 שנה בערך, כשהסינגלים של Get a Grip הגיעו לארץ
האלבום האחרון של אירוסמית' שקנית? ואיפה Rockin' the Joint, בטאוור בעזריאלי.
מה 5 השירים האהובים עליך של אירוסמית'? נכון לעכשיו: Rattlesnake Shake Nobody's Fault Livin' On the Edge Sick as a Dog Cheese Cake
שורה אהובה עליך משיר כלשהו של אירוסמית': שאלה קשה, אני אתן שתיים - הראשונה מתוך Let the Music: Rock-a-bye baby if you wanna dance Grab yourself a body and take a chance והשניה מתוך I'm Ready: I'm drinkin' TNT and smokin' dynemite I hope some schoolboy pick a fight
מה דעתך על אלבום האוסף שיוצא ממש בקרוב? לא כל כך מרגש...
מכל ההופעות של אירוסמית' שראית ושמעת (בוטלגים למיניהם) איזו הכי אהובה עליך? ההופעה הסוגרת של סיבוב ההופעות של Get a Grip במועדון Mama Kin's בבוסטון, ב-19/12/1994.
שיר שלדעתך נשמע מושלם בהופעה? Train Kept a Rollin, שיר הלייב האולטימטיבי לדעתי.
מה היית רוצה שיהיה באלבום הסטודיו הבא? ובאיזה סגנון היית רוצה שהוא יישמע שירים שרק חברי הלהקה כתבו, ורצוי שגם טום ובראד. ושנקבל משהו מקורי וחדשני.
וידאו קליפ אהוב? Fallin' in Love
איזה שיר היית רוצה שהלהקה תכניס בסיבוב ההופעות הנוכחי? (מלבד השירים שכבר בוצעו בסיבוב הזה) Cheese Cake, במלואו.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroTom

New member
מזמן לא היה שאלון כאן באמת

עונה: מה היתה הפעם הראשונה ששמעת על הלהקה? לא ממש זוכר. אבל בשנות העשרה המוקדמות שלי הכרתי את Crazy מהשמעות ברדיו\טלוויזיה, וככה הכרתי לראשונה את הלהקה, כי זה גרם לי לרכוש את Get A Grip. האלבום האחרון של אירוסמית' שקנית? ואיפה אלבום זה יהיה Rockin' The Joint היפני כנראה. נראה לי בדצמבר האחרון או משהו. כל הוצאה שהיא אז זה יהיה הסינגל פרומו של Sunshine אני חושב. מה 5 השירים האהובים עליך של אירוסמית'? זה תמיד משתנה, אבל לכיום זה: One Way Street No More No More S.O.S Rats In The Cellar Nine Lives שורה אהובה עליך משיר כלשהו של אירוסמית': 3 שורות, אבל זה בא ביחד: I've been so lost I must confess" I had my share of loneliness "...But yeah it's hard to keep a good man down ושורה אחת גם: "You take what's good for you and I'll take my freedom" מה דעתך על אלבום האוסף שיוצא ממש בקרוב? הכי מיותר בעולם. לפחות שזה היה אוסף בלי הלהיטים הטחונים שנמצאים על 10,000 אלבומים אחרים של הלהקה כבר. מכל ההופעות של אירוסמית' שראית ושמעת (בוטלגים למיניהם) איזו הכי אהובה עליך? וואי, קשה...אני חושב ש-Mama Kin's 94 בסופו של דבר לוקח. גם בגלל האיכות וגם בגלל הסט-ליסט. הכל מדהים. ראויים לציון גם: ה-Unplugged כמובן והופעה ב-Shaeffer Music Festival ב-1975 שאני מאוד אוהב. שיר שלדעתך נשמע מושלם בהופעה? יש מליונים כאלה. אני אלך על One Way, Rats, Rattlesnake Shake, Draw The Line, Train. שירים שנולדו בשביל הלייב (ויש עוד רבים אחרים כאלה אצל הלהקה). מה היית רוצה שיהיה באלבום הסטודיו הבא? ובאיזה סגנון היית רוצה שהוא יישמע שיהיו כמה שיותר שירים חדשים לגמרי ביחד עם ה-Outtakes. שבראד וטום יחזרו לתרום מעצמם לאלבום ולקרדיטים. שהלהקה תתכנס כמו בהקלטות של בובו ויוציאו מעצמם כל מה שבא להם. שיהיה בסגנון של הלהקה של לא לחשוב על כלום ופשוט להוציא מה שיש ממך, ואם אפשר שיהיו בו ניחוחות של ההשפעה מ-בובו ושנות ה-70 המאושרות...אבל לא אכפת לי. פשוט שיוציאו מעצמם מה שיש בלי לחשוב. בטוח ייצא ככה משהו טוב. אה כן, אם אפשר גם שהאלבום יהיה כפול ונקבל Physical Graffiti כזה של אירוסמית'... וידאו קליפ אהוב? אממ...נגיד Hole או Sunshine. איזה שיר היית רוצה שהלהקה תכניס בסיבוב ההופעות הנוכחי? (מלבד השירים שכבר בוצעו בסיבוב הזה) Woman Of The World בקאמבק מטורף...

Hangman Jury 87

New member
../images/Emo175.gif

מה היתה הפעם הראשונה ששמעת על הלהקה? אמצע שנת 2001 בערך... יחסית מאוחר, אני זוכר שהיה איזה פעם אחד שהיה "Aerosmith Weekend" ב-MTV וזה בעיקר מה שגרם לי להכיר אותם אחרי כל הקליפים שראיתי והדבר שהכי אהבתי באותו סופ"ש- MTV Icon..השירים שהם ביצעו בסוף שמעתי פעם ראשונה (חוץ מ Cryin) ואהבתי על השמיעה הראשונה.. ועם הזמן התחלתי לאהוב... יש לי אפילו את הקלטת וידאו של אותו הסופ"ש שבוע שרובו הקלטתי... אבל בעיקר התחלתי להתעניין בהם אחרי שראיתי כמה וכמה פעמים את הקליפים מה-MTV. האלבום האחרון של אירוסמית' שקנית? ואיפה אם אני זוכר טוב אז Gems באמסטרדם בינואר, הקנייה הזאת היתה כל כך לא צפויה, בלילה האחרון עברתי באיזה רחוב נידח לגמרי רחוק רחוק מהעיר.. ומרוב הקור והשלג שהיה נכנסתי לאיזו חנות סתם בשביל להתחמם קצת והחנות הזאת מסתבר היתה גם של מוזיקה וגם ספרים.. אז עברתי שם במדפים סתם בשביל להסתכל לא חיפשתי משהו מיוחד ובאופן לא צפוי לגמרי במדף של אירוסמית' היה רק אלבום אחד.... Gems! ועוד ב-8 יורו... ישר לקחתי את זה
(אני חושב שזה היה יד-שניה, לא בטוח) מה 5 השירים האהובים עליך של אירוסמית'? תקופה זו לפחות: No More No More Fly Away From Here Nobody's Fault What It Takes Movin' Out שורה אהובה עליך משיר כלשהו של אירוסמית': Time Don´t let it slip away Raise yo´ drinkin´ glass Here´s to yesterday מה דעתך על אלבום האוסף שיוצא ממש בקרוב? מיותר, כמה אלבומי אוסף כבר אפשר.. מכל ההופעות של אירוסמית' שראית ושמעת (בוטלגים למיניהם) איזו הכי אהובה עליך? Mama Kin's Hall מ-94 וגם ההופעה באטלנטה בספטמבר 2001. שיר שלדעתך נשמע מושלם בהופעה? One Way Street מה היית רוצה שיהיה באלבום הסטודיו הבא? ובאיזה סגנון היית רוצה שהוא יישמע שהם לא ישנו סיגנון.. שזה יהיה אותו סגנון כמו Bobo רק עם שירים מקוריים שלהם. וידאו קליפ אהוב? Hole In My Sole איזה שיר היית רוצה שהלהקה תכניס בסיבוב ההופעות הנוכחי? (מלבד השירים שכבר בוצעו בסיבוב הזה) Train Kept A Rollin'

Aerosmith2006

New member
עונה...../images/Emo13.gif

מתי הייתה הפעם הראשונה ששמעתם את הלהקה? כשהייתי ממש פיצית... בMTV היה הקליפ של Girls of summer שבגלל הסוף שלו שתופסים לסטיבן בפה עם החכה הוא נחרט בזכרוני ואחריי כמה שנים שמעתי אותו שוב, נזכרתי בו באופן נוסטלגי והתחלתי לשמוע יותר ולהקשיב... ואז התאהבתי.
האלבום האחרון של אירוסמית' שקניתם... Just Push Play ממש לאחרונה בדיסק סנטר. מה חמש השירים האהובים עלייכם? יש הרבה יותר מ- 5 שהם ממש אהובים, אבל אם אני אקח בלי לדרג אלו יהיו Dude Looks Like A Lady Seasons Of Wither I Wanna Know Why ---->שאני פשוט לא יכולה לעמוד בפניי הקצב שלו! Trip Hoppin' No More No More זה לפחות בתקופה האחרונה.... שורה אהובה משיר כלשהו של אירוסמית' ~יש אחד מ Trip Hoppin' שזה: It took a sunset to get me to see That all I really needed was your love to (yeah) forever shine on me ~ אני אוהבת את שורת הפתיח של FACE Behind the walls of my temptation That's when it all began -----> יש לשתיי שורות האלה אחר כך הרבה משמעות בנוגע לשיר ~ וכמובן ב-Seasons שכל השיר מדהים יש את השורה הזו- Fireflies dance in the heat of Hound dogs that bay at the moon My ship leaves in the midnight Can't say I'll be back too soon ------> שאם מנסים לתאר את כל הסיטואציה... זה מעורר משהו. לפחות בי. מה דעתך על אלבום האוסף שיוצא ממש בקרוב? הוא בדיחה בעיניי.... השירים מופעים באלבומים אחרים. מה הטעם? וה"חידושים" לא מספיק שווים את הקניה... גם כן. מכל ההופעות של אירוסמית' שראית או שמעת - איזו הכי אהוב עלייך? אני מאוד אוהבת את ההופעה ב- Osaka בשנת 1999 שזה היה בדיוק על המילניום. הרבה אנרגיות. ולא יצא לי לשמוע עוד כל כך הרבה.... Live Bootleg גם מוצא חן בעיניי מאוד... יש לו מין אופי מגניב כזה. שיר שנשמע מושלם בהופעה המממ.. One Way Street וDraw The Line ואני חולה על הסולו מפוחית של סטיבן ב- Spot Messin' Around ואת הקצב שזה מכניס... והקצב שסטיבן נכנס אליו :):):) מה היית רוצה שיהיה באלבום הסטודיו הבא? עוד שירים מקוריים... ממש כמו שב- Bobo. החידוש והמקוריות עושים אותו לאחד המוצלחים בעיניי. ואם נשלב קצת את הסגנון בלוז הישן וגם יותר הנוסח של No More ואת I Wanna Know Why שאני פשוט חולה על הקצב שזה מביא אז זה יהיה אולפטימטיבי עבורי. מקוריות וסטייל ישן יותר (70') = זה המפתח בשבילי :) וידאו קליפ אהוב אני מניחה Sunshine הוא מגניב. איזה שירים הייתי רוצה שהם יכניסו בסיבוב הזה Beyond Beautiful ן Trip Hoppin'

AeroTom

New member
ב-בובו הכוונה ב"מקוריות" היא

לאווירת האלבום ויצירת הפרוייקט הזה? כי השירים באלבום (חוץ מאחד) הם לא מקוריים של הלהקה, אלא קאברים...זה היה קצת מבלבל
אלבום בהחלט מאוד מאוד מיוחד
ו-I Wanna Know Why אהוב עלי מאוד גם. הוא, Milkcow Blues ו-Bright Light Fright היו השירים נראה לי שהכי התחברתי אליהם בהשמעות הראשונות של האלבום.

AeroTom

New member
ו-Stop Messin בהחלט מהשירים

שנולדו להופעות...הוא אחד מאלה שפשוט רואים כמה הלהקה נהנת לבצע אותו. ההרמוניה ביניהם והכל. בהחלט שיר לייב מובהק

Aerosmith2006

New member
כן הא! והכוונה היא...../images/Emo140.gif

לא מקורי מהבחינה של מקוריות השירים... זה יכול להיות נהדר בפניי עצמו אם הם יכתבו שירים חדשים- ציינתי את זה. אבל האלבום עצמו מקורי כזה... יש לו סגנון מקורי ויחסית "חדשני" ללהקה... חוץ מזה שעיבודים מהפנטים... האלבום עצמו מקורי ויש להסכים עם זה לא? סלחה על הבלבול...
תודה על ההתעניינות

AeroTom

New member
כמובן, הוא אחד הפרוייקטים הכי

מדהימים שהלהקה עשתה אי פעם מבחינתי. מחווה ענקית לאמנים האלה ובכלל, לבלוז, שהשפיע עליהם כ"כ (ועל הרוקנ'רול בכלל). וזו גם מחווה גדולה לדעתי לדבר הזה שהלהקה עושה כ"כ טוב - קאברים. לקחת שיר, להפוך אותו לגמרי למשהו ממש מגניב בסגנון שלה, ולהפוך אותו ממש לשלה כמעט. בדיוק כמו שעשו בתחילת הדרך עם: Walkin' The Dog Big Ten Inch Train Milkcow Blues Rattlesnake Shake ועוד... בובו הוא אלבום מושלם ויצירה נהדרת. וככה הלהקה צריכה לעשות כל אלבום - לשבת ופשוט לעשות מה שבא לה בכיף ולהוציא מעצמה כל מה שיש לה בפנים, בלי לחשוב על שום להיט, או סינגל וכדומה...פשוט ראו בהקלטות של בובו עד כמה הלהקה נהנתה לעשות את זה. אם האלבום הבא שכנראה יגיע בשנה הבאה, יהיה לפחות חצי מהאיכות של בובו, זה כבר יהיה נהדר.

בָלבָל

New member
לה לה לה

טוב מהר מהר עונה.. חייבת כבר לישון אני מתה... מה היתה הפעם הראשונה ששמעת על הלהקה? ראיתי את הקליפ של cryin בMTV ב94. בפעם השניה או השלישית שראיתי אותו הצלחתי גם לגמור לקרוא את השם של הלהקה לפני שנעלם
האלבום האחרון של אירוסמית' שקנית? ואיפה אלבום אחרון שקניתי היה gems מאמזון. אחרון שקנו לי היה חבילה של קלאסיק לייב והGH ביחד (זה קרה אחרי הgems). האחרון שקניתי בגירסה נוספת זה NL במינידיסק... מה 5 השירים האהובים עליך של אירוסמית'? ברגע זה big10 face babyplease movin out שורה אהובה עליך משיר כלשהו של אירוסמית': ya got the right key, baby, but the wrong key hole, yo! מה דעתך על אלבום האוסף שיוצא ממש בקרוב? בסוף יהיה טופ...
אבל אני משועשעת ביותר לראות את הקאבר הזה בידיים שלי. ובכל זאת יש שם 2 שירים חצי-חדשים... מכל ההופעות של אירוסמית' שראית ושמעת (בוטלגים למיניהם) איזו הכי אהובה עליך? האמת שאלה טובה... לא חושבת שמספיק הקשבתי להופעות בשלמותן כדי לתת כזו... אבל אני אוהבת את הישנות... משהו כמו טקסס ג'אם... מצד שני... לא יודעת חחחח שיר שלדעתך נשמע מושלם בהופעה? מממ... כולם. עכשיו כרגע בא לי על movin' out בהופעה מה היית רוצה שיהיה באלבום הסטודיו הבא? ובאיזה סגנון היית רוצה שהוא יישמע כרגיל.. שילוב של GAG וRocks. שיהיו שירים חדשים! והרבה! וידאו קליפ אהוב? Blind man כי בא לי על משהו משעשע עכשיו איזה שיר היית רוצה שהלהקה תכניס בסיבוב ההופעות הנוכחי? (מלבד השירים שכבר בוצעו בסיבוב הזה) nobodys fault ואני באמת צריכה ללמוד להשתמש במדגישומטיק הזה... בטח קשה לקרוא את זה חח

ninelives99

New member
סופ"ש Is in the house!

My turn- מה היתה הפעם הראשונה ששמעת על הלהקה? הפעם הראשונה ששמעתי על ההלקה היתה בתקופה נידחת אי שם כשבכלל לא התעניינתי במוזיקה בשיט! בשנת 1994 אחרי היציאה של Get A Grip וכל ההדים שהתחיל לעשות האלבום הזה בארץ, שחררו לערוצים פרסומת של Levi's עם הקליפ של crazy בתור ה theme והשיר בתור הפסקול לפרסומת. אז, בסוף הפרסומת הראו את המילה Levi's או Levy חרושה בשדות... ואיכשהו זה נשאר גם בזיכרון שלי (אני מנסה לחפש את הפרסומת במקומות הראויים בתקווה למצוא ולקשר לפה...). אז כל מה שחשבתי היה "פרסומת קליטה, מי שר את השיר?". שנים עברו ורק ב- 97 גיליתי את אירוסמית מחדש. האלבום האחרון של אירוסמית' שקנית? ואיפה ה Joint בטאוור בעזריאלי. מה 5 השירים האהובים עליך של אירוסמית'? Kings & Queens One Way Street Rats In The Cellar Milk cow Blues woman of the world שורה אהובה עליך משיר כלשהו של אירוסמית': אני חייבת, זאת שורת אירוסמית' קלאסית!- "Sex is like a gun. You aim, you shoot, you run" מה דעתך על אלבום האוסף שיוצא ממש בקרוב? נורא מעצבן אותי. אני מעדיפה להתעלם, להדחיק ולחשוב שכל זה לא היה ולא נברא. מכל ההופעות של אירוסמית' שראית ושמעת (בוטלגים למיניהם) איזו הכי אהובה עליך? עכשיו כשענבל הזכירה את זה... השגתי לא מזמן בדרכים ערמומיות שלא מדברים עליהן בפורום את ההופעה מטקסס ג'ם. מאוד אהבתי!!! זה כל כך רטרו! שיר שלדעתך נשמע מושלם בהופעה? אני גם כמו כולם חובבת גדולה מאוד של Train Kept a Rollin בהופעות. מה היית רוצה שיהיה באלבום הסטודיו הבא? אוי, אוי, הנה הברקה... אולי הם יתנו למפוחית של סטיבן לככב באלבום הבא. אני, גם, מאוד בקטע של הבלוז סטייל... ואני חושבת שלשם שינוי הם יכולים לעשות עוד הרבה קטעים כאלו משל עצמם! נגיד איזה שיר שהוא כולו על טהרת המפוחית.. והגיטרות. איזה סולו כובש של מפוחית באמצע... זה כאיו בסגנון של Crazy אז כולם נורא יתלהבו... אבל מצד שני זה הכי בלוז שאפשר... יכול להיות מגניב לחזור לזה שוב... וידאו קליפ אהוב? אני חולה על הוידאוקליפים של אירוסמית' מה 80's... אלו הכי אירוסמית' בעיניי... אז אם זה Rag Doll, Love in an Elevator או Dude Looks Like a Lady... איזה שיר היית רוצה שהלהקה תכניס בסיבוב ההופעות הנוכחי? איך Kings & Queens עוד לא נוגן?

Aero7STyle

New member
Hola!!lol;)

מה היתה הפעם הראשונה ששמעת על הלהקה? אני חושבת שזה היה עם הקליפ של WTW ב-MTV. האלבום האחרון של אירוסמית' שקנית? ואיפה.. נראה לי שבובו, בנס-ציונה. מה 5 השירים האהובים עליך של אירוסמית'? כרגע- Amazing, Jaded, Sweet E, BM, GTLO שורה אהובה עליך משיר כלשהו של אירוסמית': 'CEPT FOR MY BIG TEN INCH ' מה דעתך על אלבום האוסף שיוצא ממש בקרוב? עוד אחד לאוסף .. מכל ההופעות של אירוסמית' שראית ושמעת (בוטלגים למיניהם) איזו הכי אהובה עליך? WOODSTOCK 94 שיר שלדעתך נשמע מושלם בהופעה? Fallin inlove מה היית רוצה שיהיה באלבום הסטודיו הבא? ובאיזה סגנון היית רוצה שהוא יישמע?! NLish עם טוויסט חדש.. וידאו קליפ אהוב? Fallin inlove איזה שיר היית רוצה שהלהקה תכניס בסיבוב ההופעות הנוכחי? (מלבד השירים שכבר בוצעו בסיבוב הזה)?!?! שיעשו הופעות עשור או הופעות עשורים לכל מיני דיסקים וינגנו דיסקים שלמים!! חג שמח אנשים!! lol ;)

rocket

New member
עונה !

מה היתה הפעם הראשונה ששמעת על הלהקה? בשנת 1999 פעם ראשונה הבנתי במודע מי אלה אירוסמית כשחברה שלי היתה אצלי והיה ב MTV קליפ של cryin. היא הסבירה לי ששם הלהקה זה אירוסמית ונתה לי דיסק שלהם לשמוע (nine lives) ומאז , הסטוריה. האלבום האחרון של אירוסמית' שקנית? ואיפה קניתי את האוסף pandora בשדה התעופה בן גוריון לפני כשנה. ה 5 השירים האהובים עליך של אירוסמית'? זה משתנה מתקופה לתקופה. כרגע זה : amazing nobodys fault magic touch love in the elevator make it שורה אהובה עליך משיר כלשהו של אירוסמית': dream until your dream comes true מה דעתך על אלבום האוסף שיוצא ממש בקרוב? מיותר. אני לא הולכת לקנות אותו. עם כל הכבוד ללהקה אני לא אוציא 80 שח על 2 שירים. היתי מעדיפה לשמוע חומר חדש מגוון יותר . מכל ההופעות של אירוסמית' שראית ושמעת (בוטלגים למיניהם) איזו הכי אהובה עליך? לצערי הרב לא היתי באף הופעה. שמעתי כמה בוטלגים אבל אני לא זוכרת ממתי הם. ההופעה ה"רשמית" שאני הכי אוהבת זה הדיסק של a little south of sanity למרות שזאת לא ממש הופעה אלה קטעים מכל מני הופעות. שיר שלדעתך נשמע מושלם בהופעה? love in the elevator. לא יודעת אפילו להסביר למה .. פשוט אוהבת אותו LIVE מה היית רוצה שיהיה באלבום הסטודיו הבא? ובאיזה סגנון היית רוצה שהוא יישמע הייתי רוצה אלבום מגוון , הייתי שמחה לאלבום ברמה של nine lives. וידאו קליפ אהוב? amazing למרות שהוא לא כזה מתאים לשיר עצמו. וגם hole in me soul איזה שיר היית רוצה שהלהקה תכניס בסיבוב ההופעות הנוכחי? (מלבד השירים שכבר בוצעו בסיבוב הזה) Mia ממש בא לי לדעת איך זה נשמע בהופעה .. נראה לי זאת אחת ההודעות הארוכות שכתבתי כאן בפורום ^^

מרי לי

New member
אני

מה היתה הפעם הראשונה ששמעת על הלהקה? ראיתי את FALLING IN LOVE IS HARD ON THE KNEES בMTV - הזדעזעתי והתאהבתי
האלבום האחרון של אירוסמית' שקנית? ואיפה NINE LIVES שקניתי בתו השמיני בירושלים אחרי שאיבדו לי את הראשון
.... מה 5 השירים האהובים עליך של אירוסמית'? FALLING IN LOVE LAST CHILD BIG TEN INCH RECORD JUST PUSH PLAY FULL CIRCL (TASTE OF INDIA) שורה אהובה עליך משיר כלשהו של אירוסמית': JUST PUSH PLAY "Instead of growin old all dapper and neat I'm gonna grow my hair right down to my feet " מה דעתך על אלבום האוסף שיוצא ממש בקרוב? באסה........ רציתי אלבום חדש......
מכל ההופעות של אירוסמית' שראית ושמעת (בוטלגים למיניהם) איזו הכי אהובה עליך?ההופעה הראשונה שלהם לייב שראיתי בMTV MUSIC AWARDS 1997 שיר שלדעתך נשמע מושלם בהופעה? BACK IN THE SADDLE TOYS IN THE ATTIC מה היית רוצה שיהיה באלבום הסטודיו הבא? ובאיזה סגנון היית רוצה שהוא יישמע מה שבא להם רק שיוציאו אלבום שהוא לא אוסף כבר
וידאו קליפ אהוב?LIVIN' ON THE EDGE מגנייייייב איזה שיר היית רוצה שהלהקה תכניס בסיבוב ההופעות הנוכחי? (מלבד השירים שכבר בוצעו בסיבוב הזה) לא יודעת..... אלוי FULL CIRCLE.....

AeroTom

New member
בהופעה הכוונה הייתה להופעה מלאה

לא לאירוח בטקס מסויים...

למעלה