שאלון על ארונכם...

Nevoiz

New member
שאלון על ארונכם...

* השאלון מנוסח בלשון זכר אך פונה לנשים וגברים כאחד . 1.האם יש לך בעיה של בלגן בארון? כן לא 2.האם אתה סובל "מזליגת" בגדים בארון ? כן לא 3.האם המדפים בארונך מכילים יותר מערימת בגדים אחת לרוחב? כן לא 4. האם הארון שלך נראה עם 4 ערימות לרוחב? כן לא 5.כיצד אתה מתמודד כיום עם בלגן בארון? א. מסדר את הארון לעיתים תכופות. ב. משאיר את הבלגן. 6.האם היית משתמש במחיצות מודולאריות (שיעזרו בשמירה על סדר) בארונך? כן לא מדוע? ______________________________ 7.מהי מידת הארון? א. סטנדרטית. ב. אחר __________(בערך) 8.מהו גובהו ועומקו של המדף? גובה _________(בערך) עומק _________(בערך) 9.מאיזה חומר היית מעדיף שמחיצות כאלו יהיו עשויות? א. פלסטיק ממוחזר ב. נייר ממוחזר ג. קרטון ממוחזר קשיח ד. עץ ה. אחר __________ 10.כמה היית מוכן לשלם עבור מוצר זה? א. 20-30 ב. 31-40 ג. 41-50 11.היכן היית מעדיף לקנות מוצר זה? א. בסופר ב. מדלת לדלת ג. בחניות לכלי בית ד. ברשתות עשה זאת בעצמך ה. באינטרנט תודה רבה!

I am IRiTooSH

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo17.gif

1.האם יש לך בעיה של בלגן בארון? כן לא 2.האם אתה סובל "מזליגת" בגדים בארון ? כן לא 3.האם המדפים בארונך מכילים יותר מערימת בגדים אחת לרוחב? כן לא 4. האם הארון שלך נראה עם 4 ערימות לרוחב? כן לא 5.כיצד אתה מתמודד כיום עם בלגן בארון? א. מסדר את הארון לעיתים תכופות. ב. משאיר את הבלגן. 6.האם היית משתמש במחיצות מודולאריות (שיעזרו בשמירה על סדר) בארונך? כן לא מדוע? סתם מיותר. גם ככה הארון יתבלגן תוך שעתיים שובXD 7.מהי מידת הארון? א. סטנדרטית. ב. אחר- קטנה. 8.מהו גובהו ועומקו של המדף? גובה _________(בערך) עומק _________(בערך) *אין לי אמצעי מדדיהXD* 9.מאיזה חומר היית מעדיף שמחיצות כאלו יהיו עשויות? א. פלסטיק ממוחזר ב. נייר ממוחזר ג. קרטון ממוחזר קשיח ד. עץ ה. אחר __________ 10.כמה היית מוכן לשלם עבור מוצר זה? א. 20-30 ב. 31-40 ג. 41-50 11.היכן היית מעדיף לקנות מוצר זה? א. בסופר ב. מדלת לדלת ג. בחניות לכלי בית ד. ברשתות עשה זאת בעצמך ה. באינטרנט

../images/Emo140.gif../images/Emo219.gif

1.האם יש לך בעיה של בלגן בארון? כן
לא 2.האם אתה סובל "מזליגת" בגדים בארון ? כן לא
[בקרוב
] 3.האם המדפים בארונך מכילים יותר מערימת בגדים אחת לרוחב? כן לא
4. האם הארון שלך נראה עם 4 ערימות לרוחב? כן לא
5.כיצד אתה מתמודד כיום עם בלגן בארון? א. מסדר את הארון לעיתים תכופות. ב. משאיר את הבלגן.
6.האם היית משתמש במחיצות מודולאריות (שיעזרו בשמירה על סדר) בארונך? כן
לא מדוע? _____________________כי אז הוא לא היה מתבלגן
_________ 7.מהי מידת הארון? א. סטנדרטית. ב. אחר _____מאוד גדולה? אני מתחלקת עם אחי [שיש לו חדר פצפון] _____(בערך) 8.מהו גובהו ועומקו של המדף? גובה ______לא יודעת,גבוה מאוד___(בערך) עומק ___בינוני? P:______(בערך) 9.מאיזה חומר היית מעדיף שמחיצות כאלו יהיו עשויות? א. פלסטיק ממוחזר ב. נייר ממוחזר ג. קרטון ממוחזר קשיח ד. עץ
ה. אחר __________ 10.כמה היית מוכן לשלם עבור מוצר זה? א. 20-30 ב. 31-40 ג. 41-50
11.היכן היית מעדיף לקנות מוצר זה? א. בסופר ב. מדלת לדלת ג. בחניות לכלי בית ד. ברשתות עשה זאת בעצמך
ה. באינטרנט

Nevoiz

New member
תודה הייתי צריך את זה בבקשה עוד

עזרתם מאוד אם יהיו עוד זה עוד יותר יעזור תודה

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif עונה. :)

1.האם יש לך בעיה של בלגן בארון? כן לא 2.האם אתה סובל "מזליגת" בגדים בארון ? כן לא 3.האם המדפים בארונך מכילים יותר מערימת בגדים אחת לרוחב? כן לא 4. האם הארון שלך נראה עם 4 ערימות לרוחב? כן לא 5.כיצד אתה מתמודד כיום עם בלגן בארון? א. מסדר את הארון לעיתים תכופות. ב. משאיר את הבלגן. 6.האם היית משתמש במחיצות מודולאריות (שיעזרו בשמירה על סדר) בארונך? כן לא מדוע? ______כי העוזרת מסדרת לי את הארון הרבה.________________________ 7.מהי מידת הארון? א. סטנדרטית. ב. אחר ______גדולה____(בערך) 8.מהו גובהו ועומקו של המדף? גובה ___אין לי כח_למדוד._____(בערך) עומק ____כ_נ_ל___(בערך) 9.מאיזה חומר היית מעדיף שמחיצות כאלו יהיו עשויות? א. פלסטיק ממוחזר ב. נייר ממוחזר ג. קרטון ממוחזר קשיח ד. עץ ה. אחר __________ 10.כמה היית מוכן לשלם עבור מוצר זה? א. 20-30 ב. 31-40 ג. 41-50 11.היכן היית מעדיף לקנות מוצר זה? א. בסופר ב. מדלת לדלת ג. בחניות לכלי בית ד. ברשתות עשה זאת בעצמך ה. באינטרנט

דנטל

New member
ארון

1. האם יש לך בעיה של בלגן בארון? לא 2. האם אתה סובל "מזליגת" בגדים בארון? לא 3. האם המדפים בארונך מכילים יותר מערימת בגדים אחת לרוחב? כן 4. האם הארון שלך נראה עם 4 ערימות לרוחב? לא 5. כיצד אתה מתמודד כיום עם בלגן בארון? ג. מלכתחילה אין אצלי בלגן. 6. האם היית משתמש במחיצות מודולאריות (שיעזרו בשמירה על סדר) בארונך? כן כי ככה אפשר אפשר שיהיו ערימות ברוחב שונה 7. מהי מידת הארון? ב. זה ארון קיר, אז הוא באורך של איזה 4 מ' וגובה של 2.3 מ' עומק של 60 ומשהו ס"מ. 8. מהו גובהו ועומקו של המדף? גובה אולי 55 ס"מ, עומק 60 ומשהו ס"מ. 9. מאיזה חומר היית מעדיף שמחיצות כאלו יהיו עשויות? א. פלסטיק ממוחזר 10. כמה היית מוכן לשלם עבור מוצר זה? א. 20-30 11. היכן היית מעדיף לקנות מוצר זה? ד. ברשתות עשה זאת בעצמך

yaelish5

New member
עניתי :)

1.האם יש לך בעיה של בלגן בארון? כן 2.האם אתה סובל "מזליגת" בגדים בארון ? לא 3.האם המדפים בארונך מכילים יותר מערימת בגדים אחת לרוחב? כן 4. האם הארון שלך נראה עם 4 ערימות לרוחב? לא 5.כיצד אתה מתמודד כיום עם בלגן בארון? א. מסדר את הארון לעיתים תכופות. 6.האם היית משתמש במחיצות מודולאריות (שיעזרו בשמירה על סדר) בארונך? לא.. מדוע? כי זה סתם שטויות.. 7.מהי מידת הארון? א. סטנדרטית. 8.מהו גובהו ועומקו של המדף? מאיפה לי?!?! גובה _________(בערך) עומק _________(בערך) 9.מאיזה חומר היית מעדיף שמחיצות כאלו יהיו עשויות? ד. עץ 10.כמה היית מוכן לשלם עבור מוצר זה? אני לא מבינה בזה.. אז אין לי מושג א. 20-30 ב. 31-40 ג. 41-50 11.היכן היית מעדיף לקנות מוצר זה? ג. בחניות לכלי בית

zoe1111

New member
אני

* השאלון מנוסח בלשון זכר אך פונה לנשים וגברים כאחד . 1.האם יש לך בעיה של בלגן בארון? כן 2.האם אתה סובל "מזליגת" בגדים בארון ? כן המצב נוראי 3.האם המדפים בארונך מכילים יותר מערימת בגדים אחת לרוחב? כן ("מסודרים"..) 4. האם הארון שלך נראה עם 4 ערימות לרוחב? לא, 3 5.כיצד אתה מתמודד כיום עם בלגן בארון? מסדרת מדי פעם.. 6.האם היית משתמש במחיצות מודולאריות (שיעזרו בשמירה על סדר) בארונך? נראה לי שהייתי מנסה אבל כדאי גם ארון גדול יותר. מדוע? אולי זה יעזור.. 7.מהי מידת הארון? א. סטנדרטית. ב. אחר- קטן יחסית, לא יודעת להעריך.. 8.מהו גובהו ועומקו של המדף? גובה _ אולי 60 ס"מ (בערך) עומק נראה לי 40 ס"מ(בערך) 9.מאיזה חומר היית מעדיף שמחיצות כאלו יהיו עשויות? נראה לי פלסטיק ממוחזר 10.כמה היית מוכן לשלם עבור מוצר זה? א. 20-30 11.היכן היית מעדיף לקנות מוצר זה? בסופר וברשתות עשה זאת בעצמך

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

1.האם יש לך בעיה של בלגן בארון? כן לא 2.האם אתה סובל "מזליגת" בגדים בארון ? כן לא 3.האם המדפים בארונך מכילים יותר מערימת בגדים אחת לרוחב? כן לא 4. האם הארון שלך נראה עם 4 ערימות לרוחב? כן לא 5.כיצד אתה מתמודד כיום עם בלגן בארון? א. מסדר את הארון לעיתים תכופות. ב. משאיר את הבלגן. 6.האם היית משתמש במחיצות מודולאריות (שיעזרו בשמירה על סדר) בארונך? כן לא מדוע? כי אמרתם שזה עוזר בשמירה על הסדר 7.מהי מידת הארון? א. סטנדרטית. ב. אחר __________(בערך) 8.מהו גובהו ועומקו של המדף? גובה 40 (בערך) עומק 55 (בערך) 9.מאיזה חומר היית מעדיף שמחיצות כאלו יהיו עשויות? א. פלסטיק ממוחזר ב. נייר ממוחזר ג. קרטון ממוחזר קשיח ד. עץ ה. אחר __________ 10.כמה היית מוכן לשלם עבור מוצר זה? א. 20-30 ב. 31-40 ג. 41-50 11.היכן היית מעדיף לקנות מוצר זה? א. בסופר ב. מדלת לדלת ג. בחניות לכלי בית ד. ברשתות עשה זאת בעצמך ה. באינטרנט

צהובה18

New member
../images/Emo61.gifעכשיו אני../images/Emo61.gif

.האם יש לך בעיה של בלגן בארון? לא 2.האם אתה סובל "מזליגת" בגדים בארון ? לא 3.האם המדפים בארונך מכילים יותר מערימת בגדים אחת לרוחב? כן 4. האם הארון שלך נראה עם 4 ערימות לרוחב? לא 5.כיצד אתה מתמודד כיום עם בלגן בארון? אין לי בלגן א. מסדר את הארון לעיתים תכופות. ב. משאיר את הבלגן. 6.האם היית משתמש במחיצות מודולאריות (שיעזרו בשמירה על סדר) בארונך? כן מדוע? _____כי זה עוזר לסדר_ 7.מהי מידת הארון? א. סטנדרטית. ב. אחר- 2 מטר גובה ורוחבXאורך 60X60 ס"מ בערך 8.מהו גובהו ועומקו של המדף? גובה _________(בערך) עומק _________(בערך) 9.מאיזה חומר היית מעדיף שמחיצות כאלו יהיו עשויות? א. פלסטיק ממוחזר ב. נייר ממוחזר ג. קרטון ממוחזר קשיח ד. עץ
ה. אחר __________ 10.כמה היית מוכן לשלם עבור מוצר זה? א. 20-30 ב. 31-40 ג. 41-50
11.היכן היית מעדיף לקנות מוצר זה? א. בסופר ב. מדלת לדלת ג. בחניות לכלי בית ד. ברשתות עשה זאת בעצמך ה. באינטרנט ו. אחר- אצל הנגר

למעלה