שאלון עליי ^_____^
הילה ביקשה שאני אספר קצת על עצמי אז הנה שאלון נחמד עליי שתכירו אותי קצת יותר[= 1.שם:נילי 2.גיל:במאי 14 [= 3.תאריך לידה:15.5 4.כינוי:נילק,נילוש,נילקה 5.תכונה טובה:הממ נדיבה ונחמדה
חח(אני חושבת כי את זה אתם צריכים להחליט..) 6.זיכרון רע ממשהו שקרה לי:משהו כשהייתי קטנה בבית חולים): 7.זיכרון טוב ממשהו שקרה לי:כשאחי נולד וכשהכרתי את 2 החברות הכי טובות בעולם
(אנה וחן) 8.געגוע:לאנשים שאני אוהבת..גם אם לא ראיתי אותם 2 שעות..אני עדיין מתגעגעת.. 9.את לעולם לא רוצה לשמוע שוב:אחרי שאמרתי למישהו שאני אוהבת אותו והוא אמר לי שהוא לא..\= 10.פחד:עכבישים.. 11.החג האהוב עליך:יש לי יום יום חג יש לי חג חג יום..
חחח(כל מיני) 12.אוכל מועדף:פיצה ושוקולדדד!! 13.שתיה מועדפת:קולה ומיץ תפוזים 14.קינוח מועדף:גלידה,שוקולד ועוד.. 15.ממתק מועדף:שוקולד !!!D= 16.עוגה מועדפת:אמ..עוגת שוקולד!!...או ריבת חלב ... 17.צבע מועדף:אדום(זה משהו חדש חחח)ושחור זה צבע יפה ..[= 18:חית מחמד: יש לי דגים..חח 19.ספורט מועדף:הממממ נקסטD= 20.ספר:אהבה אינדיאנית זה יפה[= (מישהו קרא?תגיבו בתגובות) 21.סרט דיסני מועדף:כולם כמעט חח 22.סרט:ונילה סקיי, שישי הפוך ואפקט הפרפר (ממליצה בחום!!) 23.מקצוע אהוב:אנגלית זה נחמד..ושעות חופשיותD: 24.מקצוע שנוא:ערבית ומתמטיקה\= 25.פריט לבוש מועדף:כל מיני 26.ההמצאה של כל הזמנים:טלויזיה!! 27.עונה:קיץ\אביב 28.את מאמינה באלוהים?לא[= 29.גלידה-בכוס או בוופל?בוופל! 30.שקיעה או זריחה?שקיעה 31.קרמבו-וניל או שוקו?שוקו 32.תות או בננה?תות 33.מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר?פוקחת עיניים.. 34.מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?עוצמת עינייים
35.מה התחביבים שלך?לבלות עם החברות שלי,מחשב..ים, והמווווןןן טלויזיה
בקשר לשמינייה: אני נהנת לצפות בסדרה והיא מעניינית אותי למרות שהיא לא הכי אהובה עליי.. הדמיות חביבות אבל אני לא מעריצה של מישהו מהם.. בכל מקרה הסדרה מאוד מעניינית לפי דעתי
תגיבו לי
3>
הילה ביקשה שאני אספר קצת על עצמי אז הנה שאלון נחמד עליי שתכירו אותי קצת יותר[= 1.שם:נילי 2.גיל:במאי 14 [= 3.תאריך לידה:15.5 4.כינוי:נילק,נילוש,נילקה 5.תכונה טובה:הממ נדיבה ונחמדה