שאלון עליי ^_____^

niligl

New member
שאלון עליי ^_____^

הילה ביקשה שאני אספר קצת על עצמי אז הנה שאלון נחמד עליי שתכירו אותי קצת יותר[= 1.שם:נילי 2.גיל:במאי 14 [= 3.תאריך לידה:15.5 4.כינוי:נילק,נילוש,נילקה 5.תכונה טובה:הממ נדיבה ונחמדה:) חח(אני חושבת כי את זה אתם צריכים להחליט..) 6.זיכרון רע ממשהו שקרה לי:משהו כשהייתי קטנה בבית חולים): 7.זיכרון טוב ממשהו שקרה לי:כשאחי נולד וכשהכרתי את 2 החברות הכי טובות בעולם:) (אנה וחן) 8.געגוע:לאנשים שאני אוהבת..גם אם לא ראיתי אותם 2 שעות..אני עדיין מתגעגעת.. 9.את לעולם לא רוצה לשמוע שוב:אחרי שאמרתי למישהו שאני אוהבת אותו והוא אמר לי שהוא לא..\= 10.פחד:עכבישים.. 11.החג האהוב עליך:יש לי יום יום חג יש לי חג חג יום..:) חחח(כל מיני) 12.אוכל מועדף:פיצה ושוקולדדד!! 13.שתיה מועדפת:קולה ומיץ תפוזים 14.קינוח מועדף:גלידה,שוקולד ועוד.. 15.ממתק מועדף:שוקולד !!!D= 16.עוגה מועדפת:אמ..עוגת שוקולד!!...או ריבת חלב ... 17.צבע מועדף:אדום(זה משהו חדש חחח)ושחור זה צבע יפה ..[= 18:חית מחמד: יש לי דגים..חח 19.ספורט מועדף:הממממ נקסטD= 20.ספר:אהבה אינדיאנית זה יפה[= (מישהו קרא?תגיבו בתגובות) 21.סרט דיסני מועדף:כולם כמעט חח 22.סרט:ונילה סקיי, שישי הפוך ואפקט הפרפר (ממליצה בחום!!) 23.מקצוע אהוב:אנגלית זה נחמד..ושעות חופשיותD: 24.מקצוע שנוא:ערבית ומתמטיקה\= 25.פריט לבוש מועדף:כל מיני 26.ההמצאה של כל הזמנים:טלויזיה!! 27.עונה:קיץ\אביב 28.את מאמינה באלוהים?לא[= 29.גלידה-בכוס או בוופל?בוופל! 30.שקיעה או זריחה?שקיעה 31.קרמבו-וניל או שוקו?שוקו 32.תות או בננה?תות 33.מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר?פוקחת עיניים.. 34.מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?עוצמת עינייים:) 35.מה התחביבים שלך?לבלות עם החברות שלי,מחשב..ים, והמווווןןן טלויזיה:) בקשר לשמינייה: אני נהנת לצפות בסדרה והיא מעניינית אותי למרות שהיא לא הכי אהובה עליי.. הדמיות חביבות אבל אני לא מעריצה של מישהו מהם.. בכל מקרה הסדרה מאוד מעניינית לפי דעתי:) תגיבו לי:) 3>

niligl

New member
היי../images/Emo13.gif

אם בא לך את יכולה להביא לי את המסנג'ר שלך ואני יוסיף ^___^

נצל"ש../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumG.asp?forum=1299 ויש את זה בכל פורום מתחת ל"שליחת הודעה" בסוף הדף
(למי שלא יודע..)

למעלה