שאלון עוצר נשימה

שאלון עוצר נשימה

וגם קצת גנוב... שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: אמן אהוב: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי: האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת? כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה? איפה את/ה רוצה פירסינג? אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית? אוהבת אותכם!

../images/Emo26.gif

שם: ירון/מיקו, מה שתבחרו תאריך לידה: 5.5.1982 מקום מגורים: חולון שיר אהוב: יש המון, אין אחד ספציפי סרט אהוב: סיכון מחושב וספיד. ישנים מאוד אבל אני מת על שניהם. תוכנית טלוויזיה אהובה: כרגע רואה רק כוכב נולד ולרקוד עם כוכבים. אמן אהוב: אחינועם ניני, הדורבנים, מירי מסיקה, ריטה, טיפקס, ורמי קליינשטיין יום אהוב בשבוע: רביעי דיסק אהוב: יש המון, אין משהו ספציפי תאריך אהוב: 20 ביוני, אמנם סיימתי מזמן בית ספר, אבל זה תאריך שמרגש אותי בכל פעם מחדש. האם אי פעם עישנת? מעולם לא, אפילו לא שאכטה קטנה. האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? ממש לא האם אי פעם עברת על החוק? כולם עוברים על חוקים האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כולם משקרים מתישהו יש\אין חבר: אין גובה: 172 מידת נעלים: 41 פריסינג: לא קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן, קפה באוניברסיטה בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: שאני רווק לא מבוקש מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? אין לי ציפיות האדם האחרון שהתקשר אלי: אמא שלי האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת: חבר טוב המקום האחרון שהייתי בו: אוניברסיטה הסטיה שלי היא: יש לי תחביב שאני לא מתהדר בו. אני חלילה לא מתבייש בו, אבל בכל זאת יש סביבו יותר מדי סטיגמות. אני בינתיים אשאיר אותו לעצמי. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: מוזיקה. תכונה טובה שלי: סולח בקלות ואני כמעט לא כועס. תכונה רעה שלי: יש יותר מדי האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? עדיין לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כשהייתי ילד, אבל כל הילדים עושים את זה. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? וואו, הרבה פעמים. אבל הייתי עושה את זה בצורה אלגנטית. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של האנשים האהובים עליי אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן באיזה בושם אתה משתמש? הוגו ופרנהייט אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אני לא עושה דברי רשעים באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? אין לזה גיל. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני הרבה זמן, כבר הפסקתי לספור חיבקת מישהו/י? לפני יומיים מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? מעולם לא עישנתי שתית משקה אלכוהולי? לפני הרבה הרבה זמן, משתדל לשתות כמה שפחות השתכרת? לפני 4 שנים שכבת עם מישהו/י? מזמן, הפסקתי לספור כמה זמן עבר מאז. היית במועדון? לפני חודש בערך לבשת חצאית? אף פעם קנית בגד? מזמןןןןן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? מזמןןןן הקדישו לך שיר? ביום ההולדת האחרון שלי שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? 7 ושתי דקות, למרות שהייתי אמור להתעורר בשש וחצי מה/מי העיר אותך? ההורים שלי שהתעוררו השעון המעורר שלי שלא העיר אותי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "עוד 5 דקות..." מה היה הדבר הראשון ששמעת? "מיקו, קום כבר!" מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר מה אכלת? אכלתי רק בעשר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? פרנסה ואהבה יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? משתדל כמה שפחות איזה צלצול יש לך? לא יודע איך להגדיר את המנגינה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת? הישרדות כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה? כן איפה את/ה רוצה פירסינג? לא רוצה פירסינג אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורם חלק וקונה דירה פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: בהרבה מאוד פורומים, ברשותכם אני לא אפרט. יש לך חברים בפורומים? כן, די הרבה. יש פורום שאני מאוד פעיל בו, ואנחנו נפגשים שם די הרבה. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? לא שומע כלום מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכר מה הדיסק האחרון ששמעת? לא זוכר מה החלום שלך? להיות מאושר האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כל כמה חודשים יש לי קלקול קיבה, כל פעם כשזה קורה לי, אני מרגיש קרוב מאוד למוות. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? אף פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? שלשום בנית טירה מחול? אף פעם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? אף פעם נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אף פעם היית בחקירה משטרתית? אף פעם היה נחמד, אבל ארוך לאללה.

משיייי

New member
../images/Emo178.gif

שם:ענת תאריך לידה:19/4/79 מקום מגורים:רעננה שיר אהוב:כרגע -
השיר לאן שלא תלכי של שירי מיימון אבל יש מלא ורק ישראלי סרט אהוב:
ריקוד מושחת תוכנית טלוויזיה אהובה:
לא ממש מתה על טיוי אמן אהוב:
יש הרבה יום אהוב בשבוע
שישי שבת דיסק אהוב:
הדיסק של איה כורם תאריך אהוב:
היום הולדת שלי חחחחחח האם אי פעם עישנת?
כן האם אי פעם שתית אלכוהול?
כן האם אי פעם לקחת סמים?
ניסיתי מודה האם אי פעם עברת על החוק?
לא האם אי פעם נשבר לך הלב?
לצערי כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
כן האם אי פעם בכית על מישהו?
לצערי כן האם אי פעם בכית על מישהי?
בגלל מישהי גם ניחשב? האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
ניראה לי שכן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
בטח האם אי פעם שיקרת?
כן יש\אין חבר:
ניפרדנו ממש לא מזמן גובה:
1.75 מידת נעלים:
41 פריסינג:
קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית?
כן ב24 שעות האחרונות צחקת?
כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
כן בימים אלו אתה מאוהב?
לא הדבר שהכי קשה לך איתו:
הפרידה מהחבר מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?
אני עצמי האדם האחרון שהתקשר אלי:
חברה האדם האחרון שדיברתי איתו ברשת:
ידיד המקום האחרון שהייתי בו:
בהליכה הסטיה שלי היא:
שמורה במערכת הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים:
לחיות תכונה טובה שלי:
רגישות תכונה רעה שלי:
תמימות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?
האם צחקת על מישהו בעל מום?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן?
האם גנבת משהו במכולת?
לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?
האחיינים שלי אכלת משהו לא כשר?
אתה שומר כשרות?
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?
הפרת הבטחה שהבטחת?
השתכרת עד אבדן חושים?
מה צבע החדר שלך?
לבן באיזה בושם אתה משתמש?
212 אתה אוהב לענוד תכשיטים?
כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?
לא זוכרת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?
מתי שמוכנים לזה באמת מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?
ביום שישי חיבקת מישהו/י?
יום שישי מישהו/י חיבק/ה אותך?
יום שיש עישנת?
לפני שעתיים שתית משקה אלכוהולי?
לא שותה השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?
יום שישי האחרון היית במועדון?
יום שבת לפני שבוע לבשת חצאית?
לא זוכרת קנית בגד?
יום ראשון אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?
יום שישי הקדישו לך שיר?
מזמן לא שיפרו לך את המצברוח?
לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת?
8 מה/מי העיר אותך?
ה
מה היה הדבר הראשון שאמרת?
בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת?
אני יוצא מה היה השיר הראשון ששמעת?
איך טלפון אחד משהו געגוע של יהודית רביץ מה אכלת?
2 פרוסות לחם וחצי קוט'ג איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
מה אלבש היום ליציאה יש לך פלאפון?
כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?
לחברה איזה צלצול יש לך?
כל מיני איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
אחיינית שלי המקסימה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף/ת?
כשאת/ה אומר/ת אני אוהב/ת אותך את/ה מתכוון/ת לזה?
ברור לא אומרת סתם איפה את/ה רוצה פירסינג?
אם היית מוצא/ת מיליון שקל מה היית עושה בו?
הולכת לחופש קצת או לומדת צורפות-ועוברת דירה פורום אהוב:|שיחת נשים באיזה פורומים את כותבת:
שיחת נשים אומנות למתחילים יש לך חברים בפורומים?
כן מי האדם האחרון שדיברת איתו?
אמא מה את עושה עכשיו?
הולכת להתקלח מתארגנת ויוצאת את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?
כן מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית?
רשת ג' אצלי זה הכי הכי מה התוכנית האחרונה שראית?
האלופה מה הדיסק האחרון ששמעת?
כל מיני שירים בספורט מה החלום שלך?
ללמוד צורפות האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
כן בנית טירה מחול?
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?
היית בחקירה משטרתית?
כן אבל בתור מתנדבת לא שחוקרים אותי חחחח וואו זה היהי משעמם חחחחחחחחחחחחחח

למעלה