שאלון סרטים ../images/Emo122.gif
לפניכם רשימה של סרטים. על כל יד סרט ציינו (באמוטיקון
או איך שבא לכם) אם ראיתם אותו או לא. כמו כן, על כל יד סרט ציינו, כמיטב ידיעתכם, את שנת יציאתו, הבמאי המביים אותו, האולפן המפיק, מיהם שחקני המפתח, והאם זכה באוסקר כלשהו.
בהצלחה
בקיצור מה שבא לכם העיקר שלא תרמו. [אוי ויי מה עשיתי לעצמי מאיפה אני אפליץ עכשיו סרטים... נו שיהיה מה לא עושים בשביל האהבה(?)]
בסוף רשימת הסרטים הרגילה ישנה שאלת בונוס. היא מבקשת לציין שם של סרט אשר אתה ראית, בעל הסבירות הנמוכה ביותר שגם מישהו אחר בפורום ראה. אני מפצירה מכולם לפתוח את התגובות של האחרים, לראות מה שם הסרט אותו ציינו האחרים, ובאם אכן ראיתם את הסרט, להגיב ב
פשוט. אין צורך להגיב ולהודיע שלא ראית את הסרט... רק אם אכן ראית. המגיבים למגיבים מוזמנים להמשיך ולברבר על הסרט הנ"ל בתוכן ההודעה אם יחפוץ לבם. וואו! אלה ההוראות הכי ברורות שאי פעם ניסחתי.
!ציניות! 1) טרון; 2) הנסיכה הקסומה; 3) נחשים על המטוס; 4) אגדה; 5) בני וג'ון; 6) מגנוליה; 7) כולם אומרים אני אוהב אותך; 8) מיזרי; 9) קריסטין; 10) הקומיקאי; 11) סמוצ'י חייב למות; 12) פישר קינג; 13) אמריקה איקס; 14) בשרות הוד מלכותה; 15) שרות חדרים; 16) מועדון ארוחת הבוקר; 17) ארוחת בוקר בטיפאני; 18) סקס, שקרים ווידאוטייפ; 19) הצעה מגונה; 20) טיטאניק; 21) להרוג את ביל; 22) סדרה של צרות; 23) הרדוף לבן; 24) ללכת שבי אחריו; 25) חלף עם הרוח; 26) הנסיכה הקטנה; 27) בריק; 28) דוני דארקו; 29) שחקי אותה כמו בקהאם; 30) נסיכת הגנבים; 31) קוראים לי בטהובן; 32) מדריך הטרמפיסט לגלקסיה; 33) החדר; 34) קונטקט; 35) סוריאנה; 36) אבלון; 37) זהו! נמאס לי! אפילו לבגרויות שלי לא השקעתי ככה! *)ולסיום, ציין כאן את שם הסרט שאתה ראית ולדעתך יש את הסבירות הכי נמוכה שמישהו אחר הקורא בפורום מכיר:
לפניכם רשימה של סרטים. על כל יד סרט ציינו (באמוטיקון