שאלון\סקר

hogo26

New member
שאלון\סקר

איזה עוגת גבינה הכי אהובה עליכם? איזה גבינה הכי אהובה עליכם? אתם נוהגים לבשל או לאכול בשרי עם חלבי? איז ארוחה הכי עדיפה בשרית או חלבית? איזה רוטב לפסטה,ברוטב עגבניות או שמנת? מה יותר קונים גבינות עתירי שומן או פחות? מה המאכל הכי אהוב עליכם שיש בו משהו חלבי? עד כאן בינתיים,

דנטל

New member
ישששששששש שאלון

איזה עוגת גבינה הכי אהובה עליכם? עוגת גבינה עם פירורים, אוף כמה שבא לי עכשיו איזה גבינה הכי אהובה עליכם? קשה לי לבחור, כרגע בא לי גבינה צהובה עם חורים אתם נוהגים לבשל או לאכול בשרי עם חלבי? כן איזו ארוחה הכי עדיפה בשרית או חלבית? גם קשה לי לבחור, אני אבחר בפסטה אלפרדו ווואחד סטייק איזה רוטב לפסטה, ברוטב עגבניות או שמנת? מעדיפה שמנת, אלא אם אני לא מרגישה כל כך טוב כי השמנת יכולה לעשות בחילה מה יותר קונים גבינות עתירות שומן או פחות? בגבינות לבנות הנטיה היא לפחות שומן וגם בחלק מהצהובות, אבל בשמנת עדיף כמה שיותר שומן כי ההבדל בטעם ובמרקם הוא משמעותי מה המאכל הכי אהוב עליכם שיש בו משהו חלבי? פסטה שולטת

מוצרלה

New member
../images/Emo140.gifתשובות להוגו

איזה עוגת גבינה הכי אהובה עליכם? עוגת גבינה עם פירורים שפורסמה פעם במוסף האוכל של לאשה ,יאמי כמה שטעימה!!!! איזה גבינה הכי אהובה עליכם? צ'דר אתם נוהגים לבשל או לאכול בשרי עם חלבי? לא !!!!! איזה ארוחה הכי עדיפה בשרית או חלבית? תלוי במצב רוח וברעב איזה רוטב לפסטה,ברוטב עגבניות או שמנת? תלוי במצב רוח מה יותר קונים גבינות עתירי שומן או פחות? תלוי למי,באופן אישי אוהבת את העטירות, אבל לילדים קונה את הפחות. מה המאכל הכי אהוב עליכם שיש בו משהו חלבי? פסטה מוקרמת עם פטריות
אוףףףףף עשית לי חשק לפסטה מוקרמת עם פטריות

silvey

New member
טוב, ננסה לענות על השאלון...../images/Emo45.gif

איזה עוגת גבינה הכי אהובה עליכם? עוגת גבינה קלי קלות ללא אפיה שאני מכינה עם בסיס מוכן, שכבת גבינה ומעל מחית פירות יער או תותים... איזה גבינה הכי אהובה עליכם? הכי אהובה עלי היא ה"בורסיין" הצרפתית שהפסקתי לאכול בגלל שינוי אורח חיים לבריא יותר. אתם נוהגים לבשל או לאכול בשרי עם חלבי? אצלי בבית כשר... בחוץ אין הגבלה. איזו ארוחה הכי עדיפה בשרית או חלבית? היום מעדיפה חלבי. אין כמו ארוחת ערב חלבית...גם יותר בריא. איזה רוטב לפסטה, ברוטב עגבניות או שמנת? מעדיפה שמנת בראיה לאחור. היום לא אעיז לאכול פסטה ברוטב פטריות בשמנת שהיה מעדן בימים אחרים. מה יותר קונים גבינות עתירות שומן או פחות? עתירות שומן לא נכנסות אלינו הביתה ! נקודה ! מה המאכל הכי אהוב עליכם שיש בו משהו חלבי? פשטידות וסחלב...

למעלה