שאלון (סקר) לכל חברי פורום "יריחו" - מפקד !

• פותח הנושא riz1
  • פורסם בתאריך

riz1

New member
שאלון (סקר) לכל חברי פורום "יריחו" - מפקד !

1. בן / בת ? 2. גיל ? 3. מקום מגורים ? 4. איך נדבקת/ה בסדרה או מה גרם לך לצפות בסדרה ? 5. באיזה קצב רואה את הסדרה: ארה"ב או ישראל ? 6. האם היית פעיל במחאת הצופים להחזרת "יריחו", אם כן - איך ? 7. סצינה אהובה או משפט מפתח אהוב או פרק אהוב ? 8. שחקן אהוב ? 9. אילו עוד סדרות עוקב ? 10. האם הדבקת אחרים במחלת "יריחו" ? * למי שמעוניין, מוזמן גם לצרף תמונה שלו.

riz1

New member
תשובתי לשאלון - סקר - מפקד :)

1. בן / בת ? בן 2. גיל ? 29 3. מקום מגורים ? תל אביב גבול גבעתיים 4. איך נדבקת/ה בסדרה או מה גרם לך לצפות בסדרה ? תמונה הסדרה (הילד על הגג ברקע הפצצה בדנבר) בסיקור האימיול לפרק ה-1 גרמה לי להסתקרן, להוריד ולהתמכר. 5. באיזה קצב רואה את הסדרה: ארה"ב או ישראל ? ראיתי בקצב ארה"ב מפרק 3 למיטב זכרוני. גם הייתי מעלה פרקים ל-YOUTUBE מפרק 12 ועד לסיום העונה בקצב ארה"ב. 6. האם היית פעיל במחאת הצופים להחזרת "יריחו", אם כן - איך ? ועוד איך הייתי פעיל, חתמתי על כל טופס מחאה אפשרי ולקחתי חלק פעיל בפורום הסדרה ב- CBS. 7. סצינה אהובה או משפט מפתח אהוב או פרק אהוב ? הסצינה של אפריל בביה"ח בפרק WINTERS END, היה בין המרגשים. משפט מפתח אין ספק שהוא NUTS של ג'ייק בפרק סיום העונה. פרק הפיילוט ופרק 12 הם הפרקים הכי מרתקים עבורי. 8. שחקן אהוב ? אוהב מאד את המשחק של ג'ייק ואבא שלו, סטנלי מאד משעשע אותי והדמות של הוקינס בחלט הכי מרתקת. 9. אילו עוד סדרות עוקב ? סמולוויל, גיבורים, ה-4400 10. האם הדבקת אחרים במחלת "יריחו" ? כל אדם שני שפגשתי הדבקתי, כולל המשפחה שלי :)

riz1

New member
שכחתי להוסיף - לציין גם את שמכם :)

שמי צביקה לצורך העניין. יכולים להוסיף זאת לתשובה לשלאה מס'1

אני אעזור לך עם ההתקדמות של השירשור..

1. בן / בת ? בת 2. גיל ? 24 3. מקום מגורים ? חדרה 4. איך נדבקת/ה בסדרה או מה גרם לך לצפות בסדרה ? הייתי באוסטרליה וראיתי חלק קטנטן מהסדרה ונדלקתי ואז חזרתי לארץ וחיפשתי בטירוף אחר הסידרה. 5. באיזה קצב רואה את הסדרה: ארה"ב או ישראל ? ארה"ב- ראיתי את כל העונה הראשונה. 6. האם היית פעיל במחאת הצופים להחזרת "יריחו", אם כן - איך ? השתדלתי כמה שיותר- הקשבתי לתוכניות רדיו שצביקה השקיע ופירסם פה, הצבעתי והשתדלתי להיות מעודכנת כמה שיותר.. 7. סצינה אהובה או משפט מפתח אהוב או פרק אהוב ? מאוד אוהבת את הסצינת פתיחה כשגייק מגיע לעיר, את כל הקטעים עם הוקינס התותח, ובכלל יש הרבה, אבל לא רוצה לפרסם ספויילר
8. שחקן אהוב ? גייק, כמובן..וגם סטנלי והבחורה ממס הכנסה- שמשום מה ברח לי השם שלה. 9. אילו עוד סדרות עוקב ? שום דבר לא בהתמכרות קשה כמו ליריחו... 10. האם הדבקת אחרים במחלת "יריחו" ? כן, והדבר היפה שזה קורה באמת מתוך המלצה מכל הלב. חבל שאנשים יפסידו סידרה כל כך איכותית. אני לא אשים תמונה שלי אבל כן תמונה של השחקן המדהים הזה

shiri93

New member
תשובות :)

1. שם: שירי. ^^. 2. בן / בת ? בת 3. גיל ? עודמעט 14 4. מקום מגורים ? ליד הרצליה,ר"ג,והסביבה. בקיצור, רמת השרון. 5. איך נדבקת/ה בסדרה או מה גרם לך לצפות בסדרה ? הפרומו שישדרו בטלוויזיה, :) 6. באיזה קצב רואה את הסדרה: ארה"ב או ישראל ? ישראל. >> 7. האם היית פעיל במחאת הצופים להחזרת "יריחו", אם כן - איך ? לא. 8. סצינה אהובה או משפט מפתח אהוב או פרק אהוב ? המממ. ראיתי רק 4 פרקים, אז אינלי עדיין את ה"פרק-שאני-הכי-אוהבת." 9. שחקן אהוב ? ג'ייק.. :] 10. אילו עוד סדרות עוקב ? הו, לפעמים כשיוצא לי CSI..[אני כל הזמן תקועה בVOD..] 11. האם הדבקת אחרים במחלת "יריחו" ? ניסיתי. אבל אני עוד אצליח. >:]

היי חדשה פה...קוראים לי שירן...

1. בן / בת ? -בת 2. גיל ? -14.5 3. מקום מגורים ? -המרכז 4. איך נדבקת/ה בסדרה או מה גרם לך לצפות בסדרה ? -אחרי שראיתי באופן הדוק את ה-4400 סיקרן אותי לדעת מה זה יריחו בעקבות הפרומו שלהם...(די דומה ל-4400) 5. באיזה קצב רואה את הסדרה: ארה"ב או ישראל ? -ישראל 6. האם היית פעיל במחאת הצופים להחזרת "יריחו", אם כן - איך ? -ממ...לא.. 7. סצינה אהובה או משפט מפתח אהוב או פרק אהוב ? -אמ....הפרק הרביעי...מותח במיוחד.... 8. שחקן אהוב ? -ג'ייק..(מן הסתם..) 9. אילו עוד סדרות עוקב ? -מלך השכונה, ה-4400, חברים, ורוניקה מארס ועוד כמה... 10. האם הדבקת אחרים במחלת "יריחו" ? -כן...את דוד שלי....חחח..... מקווה להשתלב....

adi love noa

New member
גם אני:)

1. בן / בת ?
2. גיל ?17.8 3. מקום מגורים ?דרום הארץ 4. איך נדבקת/ה בסדרה או מה גרם לך לצפות בסדרה ?הפרומו של HOT 5. באיזה קצב רואה את הסדרה: ארה"ב או ישראל ?ישראל 6. האם היית פעיל במחאת הצופים להחזרת "יריחו", אם כן - איך ?לא,לא הייתי צופה בתקופה הזו 7. סצינה אהובה או משפט מפתח אהוב או פרק אהוב ?ביינתים הכל אהוב 8. שחקן אהוב ?סטנלי וג'ייק 9. אילו עוד סדרות עוקב ?מדיום,CSI,תשעה 10. האם הדבקת אחרים במחלת "יריחו" ?את אבא שלי...

ziv5000

New member
תשובות לסקר..

שם- זיו 1. בן / בת ? בן 2. גיל ? עוד מעט 15 3. מקום מגורים ? חיפה 4. איך נדבקת/ה בסדרה או מה גרם לך לצפות בסדרה ? תאמת אני לא זוכר חח 5. באיזה קצב רואה את הסדרה: ארה"ב או ישראל ? התחלתי לראות ממזמן כשישדרו את זה בפעם הראשונה בארה"ב.. ועכשיו אני רואה את זה עוד פעם בHOT.. 6. האם היית פעיל במחאת הצופים להחזרת "יריחו", אם כן - איך ? כה- שלחתי לCBS הרבה מכתבי NUTS!! 7. סצינה אהובה או משפט מפתח אהוב או פרק אהוב ? הפרק האחרון היה תותח 8. שחקן אהוב ? ג'ייק ואמילי 9. אילו עוד סדרות עוקב ? smallville, lost, heroes, 4400, prison break 10. האם הדבקת אחרים במחלת "יריחו" ? סיפרתי לאנשים על הסידרה

../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

שם: אבי. גיל: כמעט17. עיר: יהוד. מה גרם לי לצפות בסדרה: הורדות לא חוקיות. :X
קצב: ראיתי לפי הקצב של ארה"ב מפרק 12. מחאת "יריחו": כמובן!!! חתמתי בכל עצומה להחזרת הסדרה!
סצינה אהובה: שהילדה בפרק הראשון סופרת "4... 3... 2... 1..!" שחקן אהוב: רוברט הוקינס.
עוד סדרות: 24, 4400. האם הדבקת אחרים במחלת "יריחו": כמובן, את כל החברים והמשפחה שלי!!# תפוז לא נותן לי להעלות תמונה!
בהזדמנות.

xXslashXx

New member
../images/Emo13.gif

. בן / בת ? בן 2. גיל ? 15 3. מקום מגורים ? אשדוד 4. איך נדבקת/ה בסדרה או מה גרם לך לצפות בסדרה ? הפרומו של הוט וגם 24 נגמר לא היה מה לראות 5. באיזה קצב רואה את הסדרה: ארה"ב או ישראל ? לפני חודש סיימתי לראות אז לא זה ולא זה 6. האם היית פעיל במחאת הצופים להחזרת "יריחו", אם כן - איך ? לא אבל אם יש אני מוכן לתרום הכל להחזרת הסדרה
7. סצינה אהובה או משפט מפתח אהוב או פרק אהוב ? מתי שג'ייק על הגשר עם הנפץ ביד ואז ג'ונה מציל את המצב 8. שחקן אהוב ? ברור שסטנלי 9. אילו עוד סדרות עוקב ? 24 נגמר
10. האם הדבקת אחרים במחלת "יריחו" ?כמובן את כל המשפחה וכמה חברים * למי שמעוניין, מוזמן גם לצרף תמונה שלו.

גם אני עונה../images/Emo3.gif

. בן / בת ?- בת 2. גיל ?- 40 אמא לשתי בנות קטנות 3. מקום מגורים ?- אילת 4. איך נדבקת/ה בסדרה או מה גרם לך לצפות בסדרה ?- פרומו מדליק 5. באיזה קצב רואה את הסדרה: ארה"ב או ישראל ?- ישראל - מחפשת כל מיני רמזים באתרים אחרים בגלל סקרנות ושהפרקים מעט כבדים ורוצה לדעת יותר. 6. האם היית פעיל במחאת הצופים להחזרת "יריחו", אם כן - איך ?- לא, לא היה לי מושג. 7. סצינה אהובה או משפט מפתח אהוב או פרק אהוב ?- תמונת הילד שמביט על הפצצה. 8. שחקן אהוב ?- כולם 9. אילו עוד סדרות עוקב ?- 24 וזהו 10. האם הדבקת אחרים במחלת "יריחו" ?- כן , את בעלי וכל מי שמעוניין לשמוע במה אני צופה.

riz1

New member
כל הכבוד לאלו שכבר רשמו - ואלו שלא, הצטרפו

למעלה