שאלון סקעתי

שאלון סקעתי../images/Emo15.gif

קרדיט לפורום רן דנקר המלך! מתי התחלתם לאהוב את הראל? מהו השיר האהוב עליכם של הראל? אתם אוספים חומר על הראל? איך גילית את הפורום הזה? כשאומרים לכם את השם הראל סקעת מה עולה לכם ישר? אתם נכנסים הרבה לאתרים של הראל? כאשר אתם שומעים שהראל בא להופיע בעיר מגוריכם אתם____(השלימו את המשפט) כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם הראל אתם_____(השלימו את המשפט) בהצלחה=)!

shahar s

New member
עונה..../images/Emo150.gif

מתי התחלתם לאהוב את הראל? מכוכב נולד .. שנות ה70 הראל שר עודני ילד ולבי נמסס! מהו השיר האהוב עליכם של הראל?בדידות אתם אוספים חומר על הראל? בטח! איך גילית את הפורום הזה?איך לא ואני שמחה שמצאתי! כשאומרים לכם את השם הראל סקעת מה עולה לכם ישר?שקסייי אתם נכנסים הרבה לאתרים של הראל?לפורום ולרשמי כאשר אתם שומעים שהראל בא להופיע בעיר מגוריכם אתם_רצים לקנות את כל הכרטיסים___(השלימו את המשפט) כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם הראל אתם_אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה____(השלימו את המשפט) בהצלחה=)!

עונה../images/Emo39.gif

מתי התחלתם לאהוב את הראל? בכוכב נולד 2, בספיישל שנות ה- 70- זו הפעם השנייה שראיתי תוכנית שלמה של כוכב נולד. (אני מודה שלא אהבתי אותו ממבט ראשון ובשמיעה ראשונה.. מהו השיר האהוב עליכם של הראל? הנני כאן (למרות שזה לא של הראל) אתם אוספים חומר על הראל? ברור איך גילית את הפורום הזה? לא זוכרת.. כשאומרים לכם את השם הראל סקעת מה עולה לכם ישר? הבחור הכי מוכשר ויפה ביקום אתם נכנסים הרבה לאתרים של הראל? כן כאשר אתם שומעים שהראל בא להופיע בעיר מגוריכם אתם- (הלוואי), בהיסטריה, צורחת קופצת, מספרת לכולם, וברור שהולכת לראות את ההופעה. כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם הראל אתם- (הלוואי), קודם כול מתעלפת, אח"כ בוכה, ואז כול מה שכתבתי למעלה.

i love skat

New member
../images/Emo26.gifעוננהה../images/Emo36.gif

מתי התחלתם לאהוב את הראל?תוכנית ראשונה של כ"נ-ראש בראש. חחח אני זוכרת שהייתי בשירותים,ושמעתי אותו..ואז הייתה לי צמרמורת חזקה וכזאת הרגשה זקה..מהסוג שתופסות ת'לב..אז רצתי לראות מי זה..
מהו השיר האהוב עליכם של הראל?בתוך
אתם אוספים חומר על הראל?כןן..
איך גילית את הפורום הזה?סתם..נכנסתי, ראיתי שיש פורום להראל בתפוז..אז נשארתי פה..
כשאומרים לכם את השם הראל סקעת מה עולה לכם ישר?בנאדם מוכשר, מדהים, מקסים יפה ומתוק אתם נכנסים הרבה לאתרים של הראל?אמממ דיי.. כאשר אתם שומעים שהראל בא להופיע בעיר מגוריכם אתם:אני קודם כל מתרגשת..תורחת מודיעה לכל היקום אישתו ובלעלו ואחותו הצולעת..ואז קונה כרטיסים..
כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם הראל אתם: אני בוכה מתרגשת, מתעלפת, מודיעה לכוווווווולםםם..שלא יהיה אפ'חד שלא יודע ואז אני מעכלת..בערך..

לאו14

New member
עונהנה../images/Emo141.gif

מתי התחלתם לאהוב את הראל?מהאודישן השני בערך..!! מהו השיר האהוב עליכם של הראל?"השוטר אזולאי"הוא שר את זה מדהים!!גם את "בתוך" אתם אוספים חומר על הראל?ברורררר!! איך גילית את הפורום הזה?אמ..הצטרפתי לתפוז..כי דודה שלי אמר לי..ואז ישר חיפשתי פורום של הראל! כשאומרים לכם את השם הראל סקעת מה עולה לכם ישר?תמונה שלו מגיבורי על! אתם נכנסים הרבה לאתרים של הראל?כןן!! כאשר אתם שומעים שהראל בא להופיע בעיר מגוריכם אתם_הכייי מאושריםם בעולםםםם!!!על סף בכיי!!___(השלימו את המשפט) כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם הראל אתם_בדוקקק בוכההה!!צועקת כמו משוגעת ולא מפסיקה לקפוץץ!____(השלימו את המשפט)

עונההההה

מתי התחלתם לאהוב את הראל? מכוכב נולד ( "בתוך" ) מהו השיר האהוב עליכם של הראל? אמממ... הכל!!! אתם אוספים חומר על הראל? ברורררר!!! איך גילית את הפורום הזה? נכנסתי לתפוס וראיתי בפורומים כשאומרים לכם את השם הראל סקעת מה עולה לכם ישר? איש מקסים ומהמם שאני חולה עליו
אתם נכנסים הרבה לאתרים של הראל? בטחחח מלא!!! כאשר אתם שומעים שהראל בא להופיע בעיר מגוריכם אתם ישר מתכננים מתי הולכים ועם מי? או שאם יש כרטיסים ישר לקנותתתת(השלימו את המשפט) כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם הראל אתם קופצים בכל הבית מאושר וישר מתקשרת לכל החברותתתתתתתתת(השלימו את המשפט)

skaatit 1

New member
עונה....../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

מתי התחלתם לאהוב את הראל? מההתחלה...כשהוא היה באודישן עם "בתוך"
מהו השיר האהוב עליכם של הראל? עכשיו..."עכשיו התור לאהבה" (זה כל הזמן מתחלף...) אתם אוספים חומר על הראל? כן...המוןןןןן
איך גילית את הפורום הזה? גליתי אותו כשיום אחד ראיתי אותו במועדפים של תפוז....
ולא האמנתי...יש להראל סקעת פורום בתפוז
כשאומרים לכם את השם הראל סקעת מה עולה לכם ישר? מושלם...ארררררררררררררררר
אהבת חיי
אתם נכנסים הרבה לאתרים של הראל? המון...
כאשר אתם שומעים שהראל בא להופיע בעיר מגוריכם אתם מתעלפים...
מתרסנים...קונים מתנה,כותבים מכתב..מתאפרים...
...לובשים את הבגד הכי יפה בארון...והולכים לראות את המושלם!!!
כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם הראל אתם מתעלפים מתים...חוזרים לחיות...מתרגשים שנתיים לפני...
מכינים לו משהו...כותבים מכתב מרגש...נותנים לו את הכתובת של הפורום בתפוז...
לפניו אני יתעלף!!!

עונה ../images/Emo41.gif

מתי התחלתם לאהוב את הראל?אמ..כשהוא שר את עודני ילד.. מהו השיר האהוב עליכם של הראל?מחרוזת קווין חח אתם אוספים חומר על הראל?כן
איך גילית את הפורום הזה?לפני שנה בערך גיליתי שיש לו פורום בתפוז אז כל הזמן קראתי וקראתי ובסוף נרשמתי
כשאומרים לכם את השם הראל סקעת מה עולה לכם ישר?מוושלםם
אתם נכנסים הרבה לאתרים של הראל?כן כאשר אתם שומעים שהראל בא להופיע בעיר מגוריכם אתם____(השלימו את המשפט) צורחת ומתקשרת לחברה שלי(שגם מעריצה את הראל) כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם הראל אתם_____(השלימו את המשפט)צורחתתתתתתת

שלי../images/Emo113.gif../images/Emo99.gif

מתי התחלתם לאהוב את הראל? בגמר של כוכב נולד 2.. ברגע הראשון שראיתי אותו
מהו השיר האהוב עליכם של הראל? יש מלא.. בעיקר למה לי לקחת ללב ומחרוזת "קווין" אתם אוספים חומר על הראל? כמעט כל דבר שאני מוצאת.. איך גילית את הפורום הזה? חיפשתי "הראל סקעת" בתפוז וראיתי את הפורום כשאומרים לכם את השם הראל סקעת מה עולה לכם ישר?אהבה, קסם, חום, כישרון.. משהו מיוחד ונדיר שאני לא מסוגלת לדמיין את החיים שלי בלעדיו.. חיוך..!
אתם נכנסים הרבה לאתרים של הראל? משתדלת כאשר אתם שומעים שהראל בא להופיע בעיר מגוריכם אתם: מחפשת כל קשר אפשרי לפגוש אותו.. משתוללת וישר מזמינה כרטיסים.. כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם הראל אתם: אני בטוח הייתי בוכה ואח"כ הייתי פשוט מאושרת עד הגג עד אחרי הפגישה ואז הייתי עוד יותר שמחה ואז הייתי שוב בוכה מאושר ועל כמה שאני אוהבת את הבנאדם הזה.. אני מכירה את עצמי ממש טוב ואני יודעת שהייתי מתחילה להרגיש חום בכל הגוף כאילו אני עומדת כל רגע להתעלף..! בהצלחה=)!

אההה ו.. ד"א

אני זוכרת שכשראיתי את אחת התוכניות הראשונות של כ"נ 2.. ראיתי איזה חלק קטן שכל המשתתפים שרו כמה שירים.. ממש בתחילת העונה אז אני וחברה שלי דיברנו בפלא ופתאום הראל עולה ואנחנו... איזה חתיך..!!
והוא גם שר מהמם!!
אם אני רואה את העונה אני ב-ט-ו-ח מצביעה לו..!!
אהה וגם את האודישנים ראיתי עם אותה חברה ושתינו כזה יאאא.. איזה יפה הוא שר..! אבל לא חיברנו שזה הוא כשראינו את התוכנית כי הוא היה יותר חתיך בתוכנית מאשר באודישנים..!

skaatushonet

New member
עונה =]

מתי התחלתם לאהוב את הראל?באודישנים מהו השיר האהוב עליכם של הראל?כל פעם זה משתנה...בנתיים "אהבנו" אתם אוספים חומר על הראל?אכן
איך גילית את הפורום הזה?ת'אמת...לא זוכרת!=] כשאומרים לכם את השם הראל סקעת מה עולה לכם ישר?מאוהבת.... אתם נכנסים הרבה לאתרים של הראל?כן כאשר אתם שומעים שהראל בא להופיע בעיר מגוריכם אתם...מבררים שעה מקום וכו' מתרגשים מתלבשים הכי יפה והולכים! כאשר מודיעים לכם שזכיתם בפגישה אישית עם הראל אתם...אויי אלוקים...מתעלפת...מידעת את כל העולם ואחותו...!\ומפנה לי את היום!

למעלה