שאלון סקינס!!! D:

שאלון סקינס!!! D:

אוקי אז ככה, נכון שנעלמתי לכמה זמן [ביה"ס וכו'] אז חזרתי! הנה שאלון סקינס שהמצאתי לבד, ובאימכם היקרה, תשתפו פעולה
אוהב את סקינס?:
דמות אהובה ולמה?:
דמות שנואה ולמה?:
פריט הלבוש הכי מצחיק בסדרה?:
הקטע הכי מרגש בסדרה?:
הקטע הכי הזוי?:
הקטע שגרם לכם לחשוב מה היה קורה אם..?:
הקטע שהכי רציתם שיקרה למרות שזה נורא חולני?:
מה הייתם משנים בסדרה?:
פרק או פרקים אהובים ולמה?:
ראיתם כבר את הפרומו/פרקים ראשונים מהעונה השנייה [פליז אל תגלו!]?:
מה היית הכי רוצה שיהיה בעונה השנייה?:
הולכים לראות את כל העונה השנייה?:
טוב זהו, תענו ותהנו

עונה לעצמי ../images/Emo13.gif

אוהב את סקינס?: ברור דמות אהובה ולמה?: כריס ומקסי.. כי כריס ממש מתוק ועל מקסי אפילו לא צריך לפרט
דמות שנואה ולמה?: ממ ג'אל.. לדעתי היא הכי פחות מיוחדת כזאת.. לאדעת איך להסביר פריט הלבוש הכי מצחיק בסדרה?: נראה לי שהחולצה של כריס חחחחח הקטע הכי מרגש בסדרה?: שסיד חיבק את מישל ואבא שלו נכנס והוא אמר לו שהיא עצובה.. זה עשה לי נחמד בלב
הקטע הכי הזוי?: שהכריחו את טוני לשכב עם אחותו
הקטע שגרם לכם לחשוב מה היה קורה אם..?: מקסי וטוני
הקטע שהכי רציתם שיקרה למרות שזה נורא חולני?: טוני ואחותו.. (תהרגו אותי, זה היה יכול להיות ממש טוב
) מה הייתם משנים בסדרה?: שטוני יהיה טיפה פחות מניאק פרק או פרקים אהובים ולמה?: הפרק של מקסי וטוני, ושל אפי וטוני!#@% ראיתם כבר את הפרומו/פרקים ראשונים מהעונה השנייה [פליז אל תגלו!]?: לא, רק את הפרומו.. מה היית הכי רוצה שיהיה בעונה השנייה?: יותר טוני ומקסי בלי חולצה.. כריס ואנג'י.. הולכים לראות את כל העונה השנייה?:ברור!!$!#

|קאמבק|

בלע, שנים לא הייתי פה
אוהב את סקינס?: מאדמאד
דמות אהובה ולמה?: כריס, כי הוא קוקי
דמות שנואה ולמה?: אביגיל>< היא מעפנה פריט הלבוש הכי מצחיק בסדרה?: החולצה של סיד
נראה לי שכשכתבת את השאלה הזו בטוח חשבת עליה^^ הקטע הכי מרגש בסדרה?: מקסי מבקש סליחה ממישל
הקטע הכי הזוי?: לא זוכרת כבר]= הקטע שגרם לכם לחשוב מה היה קורה אם..?: אנוואר לא היה רב עם מקסי ואז הכל היה בסדר.3> הקטע שהכי רציתם שיקרה למרות שזה נורא חולני?: לא יודעת
מה הייתם משנים בסדרה?: לתת לסיד חיים יותר טובים?
פרק או פרקים אהובים ולמה?: הטיול לרוסיה, היה הזוי לאללה והיה STU [אני מקווה שאני לא טועה באיות
] והיה מאאאגניב
ראיתם כבר את הפרומו/פרקים ראשונים מהעונה השנייה [פליז אל תגלו!]?: ראיתי את הפרומו ואני מחכה שהסדרה תגיע לארץ
מה היית הכי רוצה שיהיה בעונה השנייה?: סקס, סמים ורוקנרול! אבל את זה כבר יש, אז יותר על היחסים בין מקסי לאנווארD: בעיקרון שיתרכזו יותר במקסי. לא היה לו אפילו פרק לעצמו]= הולכים לראות את כל העונה השנייה?: דהההה

itayprz

New member
לא מוצא דמות שנואה

ככה שאני חושב על זה אני לא מוצא דמות ששנואה עלי

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gif'ני.

ח"ח על ההשקעה
אוהב את סקינס?:לא, שונאת את הסידרה הזאתי כלכך
דמות אהובה ולמה?:כריס, כי הוא חמוווד
ומקסי כי הוא שקסי
דמות שנואה ולמה?:הא, סיד [לא להרוד אותי!], סתם... הכי פחות אהוב אצלי:-\ פריט הלבוש הכי מצחיק בסדרה?:החולצה של סיד כשהם הלכו להופעה של טוני[
] הקטע הכי מרגש בסדרה?:האאאאאאאא... הקטע הכי הזוי?:איזה קטע לא הזוי?! כל פעם שרואים את קאסי
הקטע שגרם לכם לחשוב מה היה קורה אם..?:הקטע של סיד ומישל/אביגל [נוווו, חברה של טוני] שהם רוקדים ואז טוני נכנס ומנשק אותה
הקטע שהכי רציתם שיקרה למרות שזה נורא חולני?:כלום. מה הייתם משנים בסדרה?:כלום
פרק או פרקים אהובים ולמה?:כל הפרק על כריס
ראיתם כבר את הפרומו/פרקים ראשונים מהעונה השנייה [פליז אל תגלו!]?:ראיתי 5 דק' ראשונות פרומו. מה היית הכי רוצה שיהיה בעונה השנייה?:האאאאאאא... לא יודעת, מה שיתנו יהיה טוב
הולכים לראות את כל העונה השנייה?:יס

purple floyd

New member
עונהנהנה

אוהב את סקינס?: לא אני סתם פה מדברת על סידרה שאני שונאת. דמות אהובה ולמה?: מקסי
, סיד וקאסי כי הם כפרות
[מקסי
] דמות שנואה ולמה?: אביגל כי בעלכס
פריט הלבוש הכי מצחיק בסדרה?: החולצה של סיד עם הסופרדוג
הקטע הכי מרגש בסדרה?: טוני נדרס, סיד/קאסי מממ הקטע הכי הזוי?: שכל החבורה בפרק סיום הקטע שגרם לכם לחשוב מה היה קורה אם..?: אם.... הייתה סדרה שלמה על מקסי! הקטע שהכי רציתם שיקרה למרות שזה נורא חולני?: שכזה במקום שטוני ידרס, מישל הייתה רצה אחריו ונדרסת בעצמה. חהחה רק כי זה יהיה משעשע. |ביץ'| מה הייתם משנים בסדרה?: כל מה שאני רוצה קורה בעונה 2
פרק או פרקים אהובים ולמה?: הפרק על רוסיה. כי הוא מצחיק
ראיתם כבר את הפרומו/פרקים ראשונים מהעונה השנייה [פליז אל תגלו!]?: ראיתי את השני פרקים שהיו
מה היית הכי רוצה שיהיה בעונה השנייה?: לא רוצה לספולייר אתכם הולכים לראות את כל העונה השנייה?: דההה

L D N

New member
../images/Emo215.gif נו שיהיה.. ../images/Emo13.gif

אוהב את סקינס?: יאפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ דמות אהובה ולמה?: מקסיייי [אני לא חושבת שיש צורך להסביר] וטוני.. כי המשחק שלו בעונה השנייה מאוד מאוד השתפר והיה קטע בפרק הראשון שהיה פשוט מרגש [באמת שהיו לי דמעות בעיניים] דמות שנואה ולמה?: אנוואר. כי הוא מעצבן. וגם סקטצ' [לוסי]. פריט הלבוש הכי מצחיק בסדרה?: אני מניחה שהגופיית פסים של מקסי בורוד אפור חחח הקטע הכי מרגש בסדרה?:
שטוני ניסה לכתוב ומקסי רקד ומישל בכתה וזה.. וברקע היה את השיר Day One - Bad Before Good הקטע הכי הזוי?: שסקטצ' הלכה לחדר של מקסי ו..|סוף
| אהה וגם כל הקטעים בטיול לרוסיה חח הקטע שגרם לכם לחשוב מה היה קורה אם..?: בסוף העונה הראשונה, הקטע עם קאסי וסיד
הקטע שהכי רציתם שיקרה למרות שזה נורא חולני?: הממ.. לא יודעת
מה הייתם משנים בסדרה?: כלום!!! פרק או פרקים אהובים ולמה?: הפרק הראשון של העונה ה-2. כי הוא מדהים! ראיתם כבר את הפרומו/פרקים ראשונים מהעונה השנייה [פליז אל תגלו!]?: יאפפפפפ 2 פרקים ראשונים מה היית הכי רוצה שיהיה בעונה השנייה?: שטוני ומישל יהיו ביחד שוב!! הולכים לראות את כל העונה השנייה?: בארורררררר

IndieCindy

New member
חחח יאללה

אוהב את סקינס?: DOH דמות אהובה ולמה?: אממ זה משתנה.. היה כריס כי הוא סופר קולללללל ואממ מקסי גם אבל בפרק האחרון לא אהבתי אותו. וטוני נורא חמודי עכשיו :) דמות שנואה ולמה?: אממ שנאתי את אנוור אבל הוא מצחיק נורא חח. אממ אני לא מתה על הכושי ולאדעת. פריט הלבוש הכי מצחיק בסדרה?: הסווצ'ר דגלים של כריס!!!!!
הקטע הכי מרגש בסדרה?: אממממ שטוני מת:| הקטע הכי הזוי?: חח עכשיו עם מקסי ודייל.. ענק. וכשכריס ראה את אנג'י ערומה. אה והחולצה של סיד בפרק שלו בעונה 1 הקטע שגרם לכם לחשוב מה היה קורה אם..?: לאהבנתי את השאלה סיס הקטע שהכי רציתם שיקרה למרות שזה נורא חולני?: כריס\מקסי חחחחחחחחחחח מה הייתם משנים בסדרה?: אמממ לאדעת פרק או פרקים אהובים ולמה?: אממ את 5,6 ו-8 בראשונה ואת ה1 בשניה! ראיתם כבר את הפרומו/פרקים ראשונים מהעונה השנייה [פליז אל תגלו!]?: כןןןן ברור מה היית הכי רוצה שיהיה בעונה השנייה?: עוד סצנות מקסי\בנים אחריםD: הולכים לראות את כל העונה השנייה?: ברור

IndieCindy

New member
אה ובפריט לבוש גם החולצה של סיד!

עם הכלב MEGA DOG TO THE RESCUE! ATTACK!

sweet shir

New member
להלה~ ישמצב שיכיל ספויילרים, אבל ממש פיציים.

אוהב את סקינס?: כו. דמות אהובה ולמה?: מקסי, כי הוא גיי וחתיך.
דמות שנואה ולמה?: אנוואר, הוא מעצבן ומשעמם. גם ג'אל משעממת. פריט הלבוש הכי מצחיק בסדרה?: משהו שאנוואר לבש ב201. הקטע הכי מרגש בסדרה?: משהו עם טוני בפרק 201. בעונה ה-1 אני כבר לא זוכרת מה ריגש אותי במיוחד, ראיתי לפני שנה! הקטע הכי הזוי?: שכולם התחילו לשיר בפרק סיום שטוני מת.
הקטע שגרם לכם לחשוב מה היה קורה אם..?: טוני/מקסי ברוסיה. הקטע שהכי רציתם שיקרה למרות שזה נורא חולני?: אפי/טוני. חחחחחחחחחחחח סתם, לא נראה לי שיש. מה הייתם משנים בסדרה?: יותר מקסי בעונה ה-1, וטוני/מקסי, דהה. XD פרק או פרקים אהובים ולמה?: רוסיה, ובינתיים אהבתי נורא את 2 הפרקים הראשונים של העונה ה-2. ראיתם כבר את הפרומו/פרקים ראשונים מהעונה השנייה [פליז אל תגלו!]?: כן. מה היית הכי רוצה שיהיה בעונה השנייה?: טוני/מקסי, ומקסי ערום. XD (השטחיות חוגגת <:) הולכים לראות את כל העונה השנייה?: כן.

L D N

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo58.gifבטח הקטע עם טוני זה עם השיר

היפה הזה - Bad Before Good שגם מישל בוכה ומקסי [
] רוקד וזה.. אותי זה ממש ריגש |כאפות| וראינו את מקסי ערום!!! בערך כאילו... שסקטצ' הייתה מתחת למיטה שלו

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif עד 202.

~לא ראיתי ת'3 עדיין. P:~ אמ, דווקא לא. הקטע שהעציב אותי היה שהוא בארוחת ערב עם המשפחה שלו, ומבין את הבדיחה שאנוואר סיפר שעה לפני זה. היה קטע ממש עצוב :( חחחחחחחחחח כן. |ריר| פשוט לא רציתי לתת ספויילרים XDDD חהחהחה ראית את הסצינה שהוא מתפשט, עשיתי פאוז, פליי, פאוז, פליי, פאוז, החזרתי אחורה. וכך חוזר חלילהXDDDDDD

למעלה