אני עונה../images/Emo210.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif
שעת התחלה- 09:34 הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? וואי רגע. זה לא שאלון שמתאים למאותגרי זיכרון, האא..?
אמממ טוב נתאמץ קצת. הדבר הכי טוב השנה- שני אנשים חשובים רצח שהכרתי.
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? בעיות מסויימות בצבא. במי התאהבתי השנה? דיי נו
ממי נפרדתי השנה? אהההההההה... מ.. איזה 4 אנשים...?
מי פגע בי השנה? הצבא. במי פגעתי השנה? --- לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? וואו להמון. לביטלס, שהתאהבתי בהם לחלוטין. בעיקר למוזיקת ג'ז ובלוז ושנות ה-90, 60, 70 כזה. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? וואי בבסיס השני שלי נראה לי
מגבניקים סתמים
מתי בכיתי הכי הרבה השנה? ששש... מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כל הזמן ב4 החודשים האחרונים
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? פולי, החתולה השניה שלי
איך חגגו לי יומולדת השנה? וואי היה יומולדת בנזונה! בלילה של היומולדת יצאתי עם המישהו שיצאתי איתו אז והיה פשוט מושלם, ובשישי אחרי זה הייתי עם כל החברים הטובים שלי במסיבה במוסד וכ"כ נהנתי
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? שהתחלתי את שני הרישיונות במקביל?
סתם סתם. אני לא מתחרטת. בשביל מה? על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה? פחחח איזה סרט הכי אהבתי השנה? "מעבר ליקום" המושי מושלם. כמה שעות הייתי בפורום השנה? מישהו סופר?
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? בתחילת השנה הכרתי המון-המון, כי הייתי במין תקופה הרפתקנית מטורפת, ולאחרונה אני יותר עובדת ולומדת וזה.. אז אין זמן להרפתקאות
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? אף-אחד. :X אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה?
למי?
איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? אעהא. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? עבודה שאני אהנה ממנה, שינוי מרענן, כסף
, פאקינג הרישיונות שלי, זמן פנוי לעצמי לחבר לחברים ולסוס... איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? התנהגתי בצורה מאוד בוגרת ושקולה במצבים מסויימים, מה שאומר שלמדתי לקח ממאורעות העבר. *נכון זה נשמע מיסתורי?!
* איך תסכם את השנה במילה אחת? בלאגן
האם חל בך שינוי השנה? בהחלט... אחת השנים המשמעותיות.. איך חחגת את תחילת השנה? ארוחה משפחתית והרדמות מטורפת על הספה בסלון עם החבר, שאחותי דאגה לתעד במצלמה. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? לנהוג ברכב משלי
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? יאללה יאללה. איזה סילבסטר הכי זכור לך? ההוא שכלללל החברים שלי היו אצלי ביית, והרמנו שמפניה ב12 והיה פשוט מקסים
איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? יכול להיות שאחי... הוא נהיה בנאדם זה. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? משהו בצבא. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? צבא. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? אירוע הפרידה מהיחידה שלי?
עשו עליי ניאום משעשע ונתנו לי זיפו עם הקדשה.... איזה יחידה יאאא-אלללה
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? שלא הייתי מספיק אצל תות. מה השיר שמסמל מבחינתך את 2007? Strawberry filds for ever - ביטלס. מי איש השנה של 2007? Strawberry-Men
להקת השנה? ביטלס
מקום בו הכי נהנת? אממממ מרחב ירקון
אירוע שהכי השפיע עליך? לא עולה לי משהו לראש. אירוע שאיכזב אותך? לא יודעת... כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? אעהא. איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק? איכ מי רוצה להתנשק עם מפורמים?! סתם! ג'וני דפ.
שעת סיום- 09:54 [וואו, אף אחד לא הפריע לי פה
]