שאלון ספשנה

שאלון ספשנה../images/Emo9.gif

בחסות פורום שביעסטים
שעת התחלה- הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? במי התאהבתי השנה? ממי נפרדתי השנה? מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? איך חגגו לי יומולדת השנה? על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה? איזה סרט הכי אהבתי השנה? כמה שעות הייתי בפורום השנה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? למי? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? האם חל בך שינוי השנה? איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מה השיר שמסמל מבחינתך את 2007? מי איש השנה של 2007? להקת השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק? שעת סיום- אינלי כוח להשקיע:)

יופידו!

שעת התחלה- 16:00 הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? ואו, אין לי מושג D: הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? שכמו מטומטמת החלטתי לוותר ולא לצאת להדריך קורס מש"צים שלב ב'
במי התאהבתי השנה? בour lady peace ממי נפרדתי השנה? שנף, שעברה ליפן :( מי פגע בי השנה?
במי פגעתי השנה?
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? יש מספיק, אבל הכי התרשמתי מאטליז. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? חח ל"ג בעומר מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מסיבת סיום D: מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? עכשיו בדיוק. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? ביום הולדת איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? המחברת ממיה. איך חגגו לי יומולדת השנה? מסיבת הפתעה כזו עם חפש את המטמון בעיר, כן כן, הלכתי הרבה מאוד D: על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? הסתפרתי, ושנאתי את זה כלכך על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה? הליקס איזה סרט הכי אהבתי השנה? תאוריית הכאוס, חופשת בלהות .. יש בטח עוד המון כמה שעות הייתי בפורום השנה? וי
אין לי מושג! יאללה בר, תחשבי לי !
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? יותר מאי פעם עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? חצי? אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן למי? עתי איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? לא זוכרת מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? אולסטאר אדום סוףסוף. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? אני לא זוכרת.. איך תסכם את השנה במילה אחת? הפוכניקים האם חל בך שינוי השנה? תמיד יש שינוי איך חחגת את תחילת השנה? עם ספר מתמטיקה ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? לעבור בבגרויות ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? הבגרויות :'( איזה סילבסטר הכי זכור לך? חח שום אחד איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? מיכל. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אף אחד באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? ל"ג בעומר! הליל - שינה בגג ><' על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא הייתה שאלה כזו כבר? מה השיר שמסמל מבחינתך את 2007? nobody know that but you got a secret smile! and you use it only for me .. מי איש השנה של 2007? האיש שהמציא את הקרוקס! להקת השנה? כנסייתה! מקום בו הכי נהנת? אילת בחופש עם החברים אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? הנשף כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? neverrrrrrrrrr איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק?
תנחשו!
שעת סיום- 16:16 וי!

הרבה זמן לא הייתי כאן ../images/Emo12.gif

שעת התחלה- 22:15 הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? הופעה של אביתר בנאי הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? חבר ילדות שנפטר
במי התאהבתי השנה? אף אחד ממי נפרדתי השנה? מהחבר?
מי פגע בי השנה? לא לכאן במי פגעתי השנה? וגם זה לא לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? לעומק? Muse, Radiohead, ברי סחרוף, היהודים... אפשר להגיד שלרוב המוזיקה שאני שומעת נחשפתי לעומק רק השנה. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? במפגשים עם המנודים והשמן מתי בכיתי הכי הרבה השנה? באביב הנצחי
מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? לא זכור לי מצב כזה מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? בעיקר עכשיו איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? טבעת איך חגגו לי יומולדת השנה? החברות הפתיעו אותי על הבוקר על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? על הקשר עם האקס האחרון. פשוט מיותר. על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? --- איזה סרט הכי אהבתי השנה? בוראט, ללא ספק. הסרט הכי חשוב שנוצר בשבילי. כמה שעות הייתי בפורום השנה?
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המון, המון, המון. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? עם חלקם המעניין. אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן, אבל בלי באמת לאהוב. למי? לחבר לשעבר איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? לא לכאן, מן הסתם מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? סיפוק איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? הישגים גבוהים, התנדבויות במקומות שונים באופן קבוע איך תסכם את השנה במילה אחת? נשימה האם חל בך שינוי השנה? כמובן איך חחגת את תחילת השנה? התמרמרות לבד בבית. עד שיש לי חבר בסילבסטר- הוא בטיול. איזה זין, אה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? יציאת האלבום הרביעי של אביתר בנאי ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? בגרויות איזה סילבסטר הכי זכור לך? של שנת 2000 איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? אנוכי איזה אירוע היית מוחק מהשנה? נו, די עם זה. אי אפשר למחוק. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לא אוהבת את השאלון הזה. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? הופעה של אביתר בנאי בזאפה, כנסיית השכל מארחת את אביתר בניצנים על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא היה כבר משהו כזה? מה השיר שמסמל מבחינתך את 2007? מתנות - אביתר בנאי מי איש השנה של 2007? אביתר, ללא ספק
להקת השנה? כנסיית השכל
מקום בו הכי נהנת? פארק הירקון עם חברות לפני שבוע בדיוק. אירוע שהכי השפיע עליך? לא נכנס לזה. אירוע שאיכזב אותך? רוק"צ כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? אף פעם איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק?
שעת סיום- 22:30

ש י ר ה 4

New member
../images/Emo204.gif

שעת התחלה - 01:02 הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? נראה לי ירושלים. היה מגניב למרות הכל. והופעות וכאלה, שתמיד משמחות הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? נסתם לי הנזם
במי התאהבתי השנה? באף אחד. ממי נפרדתי השנה? מאף אחד...(?) מי פגע בי השנה? כנ"ל במי פגעתי השנה? כנ"ל .. זה שאלות ליום כיפור! לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? AIR, rage against the machine, הכנסייה כמובן, שנכנסו חזק בזכות אוטוביוגרפיה ובטח עוד שאני לא זוכרת... מתי צחקתי הכי הרבה השנה? אני צוחקת יותר מידי מתי בכיתי הכי הרבה השנה? כל פעם לפני הופעה P: מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? באמצע ההשקה של היהודים... מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? שיחות עם הקובה איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? שטויות שאמא קונה לי תמיד משמחות P: איך חגגו לי יומולדת השנה? בבית עם חברים על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? שהכנסתי את עצמי לביצת הפיסיקה התובענית
על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה? שוב נזם! איזה סרט הכי אהבתי השנה? ממממממ עכשיו אני רואה את "הבופור" והוא ממש טוב כמה שעות הייתי בפורום השנה?
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? וואי. אנשי הפורום
, אנשים חדשים בבצפר ובקורס ועוד כמה נספחים עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? עם אלה מהבצפר ומהקורס, בעיקר אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? לא למי? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? חבר! ולנגן בהרכב איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? כשישבתי עם טיפש אחד והייתה גיטרה והוא חשב שהוא גאון ודיבר שטויות, אז הערכתי את עצמי D: איך תסכם את השנה במילה אחת? סבירה. (או - לא כ-זה זוועות עולם.) האם חל בך שינוי השנה? אני מניחה שהרבה... איך חחגת את תחילת השנה? עם ליאור שליין, בבית.. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? חבר ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? פיסיקה חחחחחח איזה סילבסטר הכי זכור לך? 2000!!! ממש ממש ממש זכור איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? את עצמי. שנון. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אוי, איכ. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? בתחילת הלימודים ובהשקה איזה אירוע עשה לך טוב השנה? ירושלים
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מה השיר שמסמל מבחינתך את 2007? פייי, שאלה טובה מי איש השנה של 2007? אמא להקת השנה? ממ. הכנסייה והיהודים מקום בו הכי נהנת? בנייני האומה! אירוע שהכי השפיע עליך? ירושלים... אירוע שאיכזב אותך? לפני חודש. כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? אף פעם... זה יותר "שהיום כבר ייגמר", או השבוע... "שנה" זה רחוק מידי חח איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? את נינט! שעת סיום-01:18

cowgirl Ms

New member
אני עונה../images/Emo210.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

שעת התחלה- 09:34 הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? וואי רגע. זה לא שאלון שמתאים למאותגרי זיכרון, האא..?
אמממ טוב נתאמץ קצת. הדבר הכי טוב השנה- שני אנשים חשובים רצח שהכרתי.
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? בעיות מסויימות בצבא. במי התאהבתי השנה? דיי נו
ממי נפרדתי השנה? אהההההההה... מ.. איזה 4 אנשים...?
מי פגע בי השנה? הצבא. במי פגעתי השנה? --- לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? וואו להמון. לביטלס, שהתאהבתי בהם לחלוטין. בעיקר למוזיקת ג'ז ובלוז ושנות ה-90, 60, 70 כזה. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? וואי בבסיס השני שלי נראה לי
מגבניקים סתמים
מתי בכיתי הכי הרבה השנה? ששש... מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כל הזמן ב4 החודשים האחרונים
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? פולי, החתולה השניה שלי
איך חגגו לי יומולדת השנה? וואי היה יומולדת בנזונה! בלילה של היומולדת יצאתי עם המישהו שיצאתי איתו אז והיה פשוט מושלם, ובשישי אחרי זה הייתי עם כל החברים הטובים שלי במסיבה במוסד וכ"כ נהנתי
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? שהתחלתי את שני הרישיונות במקביל?
סתם סתם. אני לא מתחרטת. בשביל מה? על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה? פחחח איזה סרט הכי אהבתי השנה? "מעבר ליקום" המושי מושלם. כמה שעות הייתי בפורום השנה? מישהו סופר?
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? בתחילת השנה הכרתי המון-המון, כי הייתי במין תקופה הרפתקנית מטורפת, ולאחרונה אני יותר עובדת ולומדת וזה.. אז אין זמן להרפתקאות
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? אף-אחד. :X אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה?
למי?
איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? אעהא. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? עבודה שאני אהנה ממנה, שינוי מרענן, כסף
, פאקינג הרישיונות שלי, זמן פנוי לעצמי לחבר לחברים ולסוס... איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? התנהגתי בצורה מאוד בוגרת ושקולה במצבים מסויימים, מה שאומר שלמדתי לקח ממאורעות העבר. *נכון זה נשמע מיסתורי?!
* איך תסכם את השנה במילה אחת? בלאגן
האם חל בך שינוי השנה? בהחלט... אחת השנים המשמעותיות.. איך חחגת את תחילת השנה? ארוחה משפחתית והרדמות מטורפת על הספה בסלון עם החבר, שאחותי דאגה לתעד במצלמה. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? לנהוג ברכב משלי
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? יאללה יאללה. איזה סילבסטר הכי זכור לך? ההוא שכלללל החברים שלי היו אצלי ביית, והרמנו שמפניה ב12 והיה פשוט מקסים
איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? יכול להיות שאחי... הוא נהיה בנאדם זה. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? משהו בצבא. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? צבא. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? אירוע הפרידה מהיחידה שלי?
עשו עליי ניאום משעשע ונתנו לי זיפו עם הקדשה.... איזה יחידה יאאא-אלללה
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? שלא הייתי מספיק אצל תות. מה השיר שמסמל מבחינתך את 2007? Strawberry filds for ever - ביטלס. מי איש השנה של 2007? Strawberry-Men
להקת השנה? ביטלס
מקום בו הכי נהנת? אממממ מרחב ירקון
אירוע שהכי השפיע עליך? לא עולה לי משהו לראש. אירוע שאיכזב אותך? לא יודעת... כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? אעהא. איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק? איכ מי רוצה להתנשק עם מפורמים?! סתם! ג'וני דפ.
שעת סיום- 09:54 [וואו, אף אחד לא הפריע לי פה
]

EDTH

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שעת התחלה- 11:00 הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? עדן
, השתנתי
, סיימתי בי"ס הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? סיימתי בי"ס, כל מיני ריבים, ועוד כל מיני דברים =/ במי התאהבתי השנה? עדן
ממי נפרדתי השנה? י"ב 8 מי פגע בי השנה? אממ לא זוכר במי פגעתי השנה? במי שפגעתי התנצלתי :] לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? הרבה... הרבה מאוד (אינלי כוח להתחיל חח) הרוב ישראלי... מתי צחקתי הכי הרבה השנה? אינלי מושג אבל זה קרה המון חח מתי בכיתי הכי הרבה השנה? =/ מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? מתישהו מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? תמיד
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? גיטרה אולי... איך חגגו לי יומולדת השנה? יצאנו כמה חברים לפאב בים על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? כלכך הרבה... אבל זה כבר לא משנה. על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה? שלא התחלתי לרוץ לפני חצי שנה חחח ושלא ניסיתי להעלות פרופיל לפני חצי שנה ורק עכשיו אני נזכר. אבל אצליח =] איזה סרט הכי אהבתי השנה? ממ לאדע כמה שעות הייתי בפורום השנה? הרבה כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבהההה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?עם המיוחדים
אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? ברור! למי? עדן! ועוד כמה אנשים שאני אוהב :] איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? זה סוד
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שתהיה שנה מעולה ושאהיה מרוצה בצבא ובמקום שאני רוצה להיות. ואני אהיה! :] איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? קיבלתי כמה החלטות חשובות =] איך תסכם את השנה במילה אחת? מעולה!
האם חל בך שינוי השנה? כן איך חחגת את תחילת השנה? בבית, במחשב. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? להתגייס! ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? צבא איזה סילבסטר הכי זכור לך? של שנת 2000 איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? אממ עצמי איזה אירוע היית מוחק מהשנה? =/ באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? =/ איזה אירוע עשה לך טוב השנה? חברות עם עדן
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא יודע עכשיו... מה השיר שמסמל מבחינתך את 2007? אין מי איש השנה של 2007? עדן P= אבל יש עוד כמה... להקת השנה? כנסיית השכל
מקום בו הכי נהנת? ניצנים, בית, אצל עדן, לא חסר... אירוע שהכי השפיע עליך? חברות עם עדן אני חושב... אירוע שאיכזב אותך? עזבו עזבו כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? לא בטוח שאמרתי איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק? נחשו
שעת סיום- 11:16

../images/Emo13.gif

שעת התחלה-11:57 הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?חבר שלי:] הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?לא לפה במי התאהבתי השנה?חבר שלי:] ממי נפרדתי השנה?אקס מי פגע בי השנה?יש מספיק.. במי פגעתי השנה?ידיד לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?לינקין פארק מתי צחקתי הכי הרבה השנה?בכולה מתי בכיתי הכי הרבה השנה?באוגוסט מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?אוגוסט מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?בזמן האחרון...כל הזמן. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?אני יותר אוהבת ברכות-בגלל זה אנלא זוכרת ת'מתנות. איך חגגו לי יומולדת השנה?היה טיול שנתי אז עשו לי שם בלאנגים. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?כלום על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה?כלום איזה סרט הכי אהבתי השנה?לא זוכרת כבר כמה ראיתי ומה ראיתי אבל אהבתי את אני אגדה. כמה שעות הייתי בפורום השנה? לא הרבה לצערי כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?30 לפחות עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?20+ אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה?אמת. למי?חבר, אמא, חברה.. איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?למה נראלכם שאני אגלה?חחח מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?רישיון איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?עזרתי לחברה טובה. איך תסכם את השנה במילה אחת?אחלה בחלה האם חל בך שינוי השנה?ברור, המון.. איך חחגת את תחילת השנה?הייתי עם חבר שלי, ישנו..:] ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?דבר אחד עם הרבה מילים-סוף י"ב:רונדו, ספר מחזור, מסיבת סיום, טיול שנתי.. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:?צבא איזה סילבסטר הכי זכור לך?לאיודעת אני לא חוגגת את זה, אני בדר"כ ישנה. איזה אדם 'גילת מחדש' השנה?חברה טובה מאוד:] איזה אירוע היית מוחק מהשנה?עזבווו.. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?בהרבה רגעים.. איזה אירוע עשה לך טוב השנה?לסיים בגרויות י"א, חופש גדול, עבודה, התחלת שיעורי נהיגה.. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?שומדבר. מה השיר שמסמל מבחינתך את 2007?2007/דנה ברגר, רק כי תמיד ב2000 ששמעתי אותו 2007 היה נראלי מזה רחוק ומזה מטורף...וואו..לא הגיוני שיהיה דבר כזה וזה הגיע וזה הדבר הראשון שעולה לי לראש.. מי איש השנה של 2007?לאיודעת להקת השנה?לאיודעת מקום בו הכי נהנת?- אירוע שהכי השפיע עליך?פולין אירוע שאיכזב אותך?לא זוכרת כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'?אפילו לא פעם 1.. איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק?גיא אריאלי.אררר.. שעת סיום-12:04

עווונה../images/Emo9.gif

שעת התחלה- 15:02
הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? מלא דברים- המון דברים שקשורים לכנסייה האמת. קורס מדריכים.
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? כל מיני פרידות.
במי התאהבתי השנה? ממש התאהבות? אף אחד.
ממי נפרדתי השנה? שי
מי פגע בי השנה? שי ועוד מישהו
במי פגעתי השנה? אף אחד לשמחתי.
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? פריצות השנה למיניהן, נעם רותם בזכות יעל ועדן
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? כשהייתי חולה וטל ואני באנו ברגל מהביג לעומר
מתי בכיתי הכי הרבה השנה? ביום שנפרדנו
מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? באיזור התקופה שנפרדנו, אבל כולם היו כאן ופשוט לא נתתי לאף אחד לקחת חלק.
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כשעברתי לי"א 4, ביומולדת שלי, בניצנים רצח ועוד
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? שרשרת עם השם שלי, שעון של פלייבוי שאיבדתי כמו טיפשה\=
איך חגגו לי יומולדת השנה? יצא לי ביום כיפור(יום שישי) אז בבוקר חלק מהבנות באו אליי והפתיעו אותי רצח, בערב שיצאנו כולם כדי להעביר את הצום אז שרו לי יומולדתשמח ויום ראשון שאחרי הביאו לי מלא בלונים לבצפר ובערב עשו לי מסיבת הפתעה מטורפת הבנים והבנות ומשם רק הבנות לארומה
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? שהמשכתי את הקשר שלנו גם אחרי שנפרדנו
על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? לא עולה לי לראש האמת, לא מתאים לי לא לעשות דברים שאני רוצה
איזה סרט הכי אהבתי השנה? לראשונה בחיי ראיתי המון סרטים השנה
כמה שעות הייתי בפורום השנה? אוהו
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המון
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? חצי?
אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? אכן
למי? וועדת קישוט@!
איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? הרבה אושר
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? האמת שהרבה, כמה לא צנוע שזה נשמע- זה פשוט ככה. כל המטרות שהצבתי לעצמי, ואני מדגישה כל המטרות הושגו ואפילו יותר, ואין לי ספק שזה בעיקר בזכות עצמי.
איך תסכם את השנה במילה אחת? בעלתחשיבותעצומה.
האם חל בך שינוי השנה? אין ספק
איך חחגת את תחילת השנה? הנסיכות היו אצלי והיה כיף כמו תמיד
ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? לטוס עם חצי לטורקיה
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? בגרויות אולי
איזה סילבסטר הכי זכור לך? לפני שנתיים עם החברים ה"ישנים"
איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? לא יודעת
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? ת"א עם הבנות.
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? 22.3
איזה אירוע עשה לך טוב השנה? רעננה. הרגשתי שאני חלק מהדבר שכמעט הכי ממלא אותי.
מה השיר שמסמל מבחינתך את 2007? פרפרים והמשמעות שהוא קיבל בעיניי הפכו אותו ל"שיר השבוע" שלי ל99% מהזמן.
מי איש השנה של 2007? אני.
להקת השנה? הכנסייה, מכל הלב
מקום בו הכי נהנת? ניצנים/רעננה
אירוע שהכי השפיע עליך? הפרידה, דה
אירוע שאיכזב אותך? ת"א עם הבנות
כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? אף פעם
איזה מפורסמ/ת היית רוצה לנשק? רק לנשק?
(מי שבאתי לרשום אולי קורא כאן, אז כדי לא להביך אותו ושדברים לא יפורשו לא נכון אני אשמור על זכות השתיקה) שעת סיום- 15:23

ברוש, הסילבסטר שהתכוונת אליו

זה הסילבסטר שאני חושבת שהתכוונת אליו?

itoosh2

New member
עונה...

שעת התחלה- 16:42 הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? נסיעה וחוויה באמסטרדם הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? פטירתו של סבא שלי במי התאהבתי השנה? נעמה, כמו בכל השנה ו7 חודשים האחרונים ממי נפרדתי השנה? סבא... מי פגע בי השנה? הרבה... במי פגעתי השנה? הרבה יותר... לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? כמו שצריך, לרדיוהד... מתי צחקתי הכי הרבה השנה? במחנה קיץ מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בלוויות מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? יותר מדי פעמים... מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? אחרי אותם פעמים... איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? כמו תמי 4, רק של נסטי! איך חגגו לי יומולדת השנה? במסיבת הפתעה שהסוותה לפעולה במד"צים על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? כל מני דברים על מה אני מתחרת שלא עשיתי השנה? הקלטתי יותר... איזה סרט הכי אהבתי השנה? לא ראיתי יותר מדי כמה שעות הייתי בפורום השנה? הזה? לא יודע... כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המון... התחלתי גם להתחבר עם השכבה... עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? לא מעט.. אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו השנה? כן, הרבה פעמים... למי? לחברה שלי, נעמה... איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? לא משנה... מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? טוב ונעים... איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? בניית אולפן, לרדת ל4 יחידות מת' (כמה שזה נשמע אבסורד) איך תסכם את השנה במילה אחת? שתי מילים - טעון שיפור... האם חל בך שינוי השנה? אני מניח שכן, אבל יחסית לשנים שעברו הוא מזערי... איך חחגת את תחילת השנה? בערב בלתי נשכח אצל חברה שלי... ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? לא יודע, לראות את אופק החופש... ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:? כל מני דברים מפחידים מאוד בזמן הזה... איזה סילבסטר הכי זכור לך? של השנה... איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? גיאשה ושיינר איזה אירוע היית מוחק מהשנה? לא יודע... באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? כשסבא נפטר והכל קרס... איזה אירוע עשה לך טוב השנה? כל מני... על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא שאלו את זה כבר? מה השיר שמסמל מבחינתך את 2007? ג'ף באקלי/לאונד כוהן - הללויה מי איש השנה של 2007? טום יורק להקת השנה? רדיוהד מקום בו הכי נהנת? אצל נעמה אירוע שהכי השפיע עליך? לא יודע אירוע שאיכזב אותך? לא יודע... כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? הרבה.. איזה מפורמ/ת היית רוצה לנשק? מה? שעת סיום- 16:49

למעלה