אנחנו מפורסמים!
ראש העין.. לא כולם פה ערסים תימניים שלועסים גת כל היום (למרות שרובם כן..). ולא שחס וחלילה יש לי בעיה עם תימניים, אני תימנייה.. אבל התימנים פה לא מפותחים ברמות (אפילו המשפחה המורחבת שלי!) וזה עצוב! הוו ודרך אגב, מי שבכיתה ט, יש בספר היסטוריה משהו על ראש העין בקטע על המנדט הבריטי או משהו כזה. אני ומורק (רחל מהקפיטריה) שמנו לב.. משהו טוב שקרה לך השבוע: כל יום אכלתי במקום אחר, השעתיים המצחיקות ביותר בחיי בשיעור מתמטיקה, 91 במבחן בביולוגיה עוד לפני שהמורה בדקה לי גם את הבונוס (שלא למדתי חצי שנייה למבחן הזה וניחשתי את כל התשובות כי זה היה כמעט הכל אמריקאי, באמת!) משהו רע שקרה לך השבוע: איבדתי את טבעת הילדות שלי! שיר שלא הפסקת לשמוע: scotty doesn't know סתם נזכרתי בשיר הזה התחדשות השבוע: מפיות וכרטיסי ביקור שנועה הביאה לי!!! תוכנית השבוע: סאות'פארק. הפרק עם השיט קורע אותי בכל פעם מחדש סרט השבוע: קלרקס, שוב.. אבל הפעם הראשון לא השני. ספר השבוע: לא קראתי ספר השבוע.. בעצם לא רק השבוע, כבר איזה כמה שנים טובות. הוו חוץ מהמשחק של אנדר! מאכל השבוע: אכלתי כל כך הרבה! סושי אינסייד אאוט סלמון ואבוקדו, ברולה בננה, המנה הקריספית (עד עכשיו זה מהג'ירף) מוס שוקולד עם בננה מקורמלת, נאגטס עוף, איטריות אודון עם בשר כלשהו של אווז או משהו כזה (זוזוברה).. [אני לא פלצנית כמו שזה נשמע! באמת שלא] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שנועה (ילדה אחת שאני מחליפה איתה מפיות מכל מסעדה שאנחנו נמצאות בה) תביא לי מפיות מהפעם הראשונה שלה בזוזוברה) ושעוז (אחד הילדים שבגללו, או יותר נכון עליו, צחקתי שעתיים שלמות במתמטיקה) יימצא גם דברים לצחוק עליי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ג'וני.. אותו אני תמיד רוצה לפגוש למרות שזה לא מציאותי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אסף ניקש את טל" - שניי בנים (!!!!!!!) שהיו איתי בייסודי והם כאלה חננים ולא ראיתי אותם שנים ואז אחד הילדים שירדתי עליו בשיעור מתמטיקה (נראה לי ששמו בישראל הוא רון) סיפר לי את זה ואז התחלתי לצחוק על טל.. תמונת השבוע: אני אוסיף אחר כך. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצחיק וכייפי! -ולפורים- למה אתם מתחפשים? זה סוד! וכל אלה שלא מתחפשים אתם מעאפנים!! מה תלבשו? רמז (זה רק חלק ממה שאני אלבש) - הרבה צהוב! מקור השראה? לא זוכרת מאיפה זה בא... והכי חשוב! מי בא היום?O: אני לא.. אם זה היה בקולטורה הייתי באה.. אבל זה לא