שאלון סיכום שבוע=]

ליעתע

New member
שאלון סיכום שבוע=]

כי משעמם לי
משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: -ולפורים- למה אתם מתחפשים? מה תלבשו? מקור השראה? והכי חשוב! מי בא היום?O: סופ"שנעים

ליעתע

New member
ועונה לעצמי -_-

ושכחתי לכתוב שהשאלון נגנב באכזריות מפורום א"א משהו טוב שקרה לך השבוע: מממ.. המבחן בפסרות הלך טוב משהו רע שקרה לך השבוע: כל שאר המבחנים היו חרא שיר שלא הפסקת לשמוע: Plain White T's - Hey There Delilah התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: ללכת היום להופעה.. וכל שבוע הבא להיות בקן! ווהווו הכנות לפורימון סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: שקשוקה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לישון אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אתכם='[ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לידעת תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה -ולפורים- למה אתם מתחפשים? כלום מה תלבשו? כלום. סתם. ממממ רגיל מקור השראה? הארון שלי? והכי חשוב! מי בא היום?O: אני אני ווהוווו

יאללה

משהו טוב שקרה לך השבוע: המצעד של גלגלצ משהו רע שקרה לך השבוע: בעעע שיר שלא הפסקת לשמוע: save the last dance for me התחדשות השבוע: lagwagon! תוכנית השבוע: או סי סרט השבוע: "תמונה מושלמת" ספר השבוע: מה ספר..=/ מאכל השבוע: שווארמה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ההופעה של פרברים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לאדע ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לדוויק היו מלא יציאות..לא זוכר=] תמונת השבוע: אין לי משו. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא. -ולפורים- למה אתם מתחפשים? לא מתחפש..אין לי משוו..

NA BoldAs Love

New member
עיוני!

משהו טוב שקרה לך השבוע:אממכל שבוע סבבישן משהו רע שקרה לך השבוע:המבחן המפגר באנגלית אני כל כך גרועה בזה חע שיר שלא הפסקת לשמוע:עזבו פאדיחות התחדשות השבוע:בגדים=] תוכנית השבוע: טירוף בבית סרט השבוע: בית השעווה ספר השבוע:לא הספקתי לקרוא..מסע אל העבר נחשב? מאכל השבוע:זלבייהההה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:ציון נרמאלי באנגלית אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אלוהים ציטוט\יציאת\מילת השבוע: המחנכת שואלת:מי אחראי ? איתי עונה: אני המחנכת :לא אתה לא ומתפוצצת מצחוק... תמונת השבוע:איייןיןיןןי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:היה נחמדדד -ולפורים- למה אתם מתחפשים?פירטית או סלאש או לא יודעת מה תלבשו?תחפושת מקור השראה?מגילת אסתרר

scary miss Mary

New member
אנחנו מפורסמים!

ראש העין.. לא כולם פה ערסים תימניים שלועסים גת כל היום (למרות שרובם כן..). ולא שחס וחלילה יש לי בעיה עם תימניים, אני תימנייה.. אבל התימנים פה לא מפותחים ברמות (אפילו המשפחה המורחבת שלי!) וזה עצוב! הוו ודרך אגב, מי שבכיתה ט, יש בספר היסטוריה משהו על ראש העין בקטע על המנדט הבריטי או משהו כזה. אני ומורק (רחל מהקפיטריה) שמנו לב.. משהו טוב שקרה לך השבוע: כל יום אכלתי במקום אחר, השעתיים המצחיקות ביותר בחיי בשיעור מתמטיקה, 91 במבחן בביולוגיה עוד לפני שהמורה בדקה לי גם את הבונוס (שלא למדתי חצי שנייה למבחן הזה וניחשתי את כל התשובות כי זה היה כמעט הכל אמריקאי, באמת!) משהו רע שקרה לך השבוע: איבדתי את טבעת הילדות שלי! שיר שלא הפסקת לשמוע: scotty doesn't know סתם נזכרתי בשיר הזה התחדשות השבוע: מפיות וכרטיסי ביקור שנועה הביאה לי!!! תוכנית השבוע: סאות'פארק. הפרק עם השיט קורע אותי בכל פעם מחדש סרט השבוע: קלרקס, שוב.. אבל הפעם הראשון לא השני. ספר השבוע: לא קראתי ספר השבוע.. בעצם לא רק השבוע, כבר איזה כמה שנים טובות. הוו חוץ מהמשחק של אנדר! מאכל השבוע: אכלתי כל כך הרבה! סושי אינסייד אאוט סלמון ואבוקדו, ברולה בננה, המנה הקריספית (עד עכשיו זה מהג'ירף) מוס שוקולד עם בננה מקורמלת, נאגטס עוף, איטריות אודון עם בשר כלשהו של אווז או משהו כזה (זוזוברה).. [אני לא פלצנית כמו שזה נשמע! באמת שלא] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שנועה (ילדה אחת שאני מחליפה איתה מפיות מכל מסעדה שאנחנו נמצאות בה) תביא לי מפיות מהפעם הראשונה שלה בזוזוברה) ושעוז (אחד הילדים שבגללו, או יותר נכון עליו, צחקתי שעתיים שלמות במתמטיקה) יימצא גם דברים לצחוק עליי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ג'וני.. אותו אני תמיד רוצה לפגוש למרות שזה לא מציאותי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אסף ניקש את טל" - שניי בנים (!!!!!!!) שהיו איתי בייסודי והם כאלה חננים ולא ראיתי אותם שנים ואז אחד הילדים שירדתי עליו בשיעור מתמטיקה (נראה לי ששמו בישראל הוא רון) סיפר לי את זה ואז התחלתי לצחוק על טל.. תמונת השבוע: אני אוסיף אחר כך. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצחיק וכייפי! -ולפורים- למה אתם מתחפשים? זה סוד! וכל אלה שלא מתחפשים אתם מעאפנים!! מה תלבשו? רמז (זה רק חלק ממה שאני אלבש) - הרבה צהוב! מקור השראה? לא זוכרת מאיפה זה בא... והכי חשוב! מי בא היום?O: אני לא.. אם זה היה בקולטורה הייתי באה.. אבל זה לא

scary miss Mary

New member
הדלת המכוערת של חבר של קנפי

אאאאא נמחקו לי התמונות ממקדונלדס! לא נורא.. גם הסיפור שמאחורי התמונה הזאת מצחיק

shirlosh128

New member
me

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ... נטיעות.... ז"א האולסטאר שלי כבר לא נקיות =] משהו רע שקרה לך השבוע: אממ... אני מגלה כמעט בכל רגע שעובר עד כמה אנשים נסוגלים להיות דוחים... שיר שלא הפסקת לשמוע: נובמבר ריין... של גאנז אנד רוסז... גורם לי לבכות :'( התחדשות השבוע: אווווווו הרבההההה.... ג'ינס, 2 חגורות, צעיף, חולצה, ועוד משו ששכחתי... תוכנית השבוע: מרחק נגיעה 3> שחקן ראשי כזה חתיךךך סרט השבוע: אין... ספר השבוע: שבועת רחל... מיכל שלו מאכל השבוע: =S מאיפו לי?? אכלתי כ"כ הרבה... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מבחן באזרחות... סתם... אין משו מיוחד.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את שירע... מאושרת כרגיל =] ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מורה לשל"ח "אני אעגל לך את הפינות" אנשון " אבל אין לי פינות" " אז אני אסדר לך..." תמונת השבוע: אמנם זה ישן.... אבל אני לגמרי מאוהבת בו... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה... -ולפורים- למה אתם מתחפשים? לא משו מוגדר... מה תלבשו? אווו חצאית סקוטית =] מקור השראה? שירה דון ועדי מהפסטיגל האפי ויקאנד...

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif אהמ.

משהו טוב שקרה לך השבוע:
אני ופישי 3 חודשים היום!
^^ משהו רע שקרה לך השבוע:
אין
שיר שלא הפסקת לשמוע:
אין כלכך לא הייתי הרבה על המחשב. התחדשות השבוע:
נראלי שהחישוק..
תוכנית השבוע:
The O.C
סרט השבוע:
ברקפאסט קלאבבב ספר השבוע:
ילד האריות- הקרקס. מאכל השבוע:
ג'חנון
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
- אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
- ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
- תמונת השבוע:
- ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
מהר מאוד O_O -ולפורים- למה אתם מתחפשים?
לאדעת]: ילמישו רעיון לתחפושת של 3 בנות מגניבה ומקורית?
מה תלבשו?
- מקור השראה?
-

../images/Emo220.gifשלהל שללה

משהו טוב שקרה לך השבוע:מממ...חבר? משהו רע שקרה לך השבוע:ממ..מחזור..בעעXD שיר שלא הפסקת לשמוע:ממ...הרבה הרבה התחדשות השבוע:ממ..חבר? תוכנית השבוע:ממממממ ניראה לי שממ מרחק נגיעה? סרט השבוע:ממ לא יודעת ספר השבוע:חחח אני כבר לא קוראת ספרים בקושיXD מאכל השבוע:כלום משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:ממ...לא יודעת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:ממ הרבה הרבה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: גזעי תמונת השבוע:מממ מאוחר יותר[= ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מעולה[= -ולפורים- למה אתם מתחפשים?ממ סודי ביותרP: מה תלבשו?סודי! מקור השראה?חברה והכי חשוב! מי בא היום?O:עבר עבר

ShiraBJ

New member
../images/Emo148.gifבוקר טוב ^^

באיחור o_O משהו טוב שקרה לך השבוע: גיא ואני חודשיים יחד 3> משהו רע שקרה לך השבוע: גיא נסע לו ליומיים ואני הייתי בדאון =/ שיר שלא הפסקת לשמוע: Some say של sum41 התחדשות השבוע: פוריםפוריםפוריםפורים ^^ תוכנית השבוע: CSI כמובן
סרט השבוע: צ'ארלי בממלכת השוקולד P::: ספר השבוע: הממלכה של קנסקי [הכוסון] מאכל השבוע: סטייק ^^ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ל3 מבחנים, 2 בחנים ו2 מצגות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את גיא. כל יום. כל היום. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: סלב!סלב!סלב! ואז צחוק מתגלגל בלתי נשלט תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה מעולה, חמישי-ששי זוועה, ואז גיא הגיע =] ולפורים - למה אתם מתחפשים? בוגע ווגע מה תלבשו? קניתי אתמול את העיקרי מקור השראה? תמונה אחת באינטרטנט

למעלה