שאלון סיטואציות

שאלון סיטואציות ../images/Emo13.gif

כמובן כל אחד שיענה ע"פ מה שלו נראה הכי מתאים ממקום אישי ולא כי זה סתם נשמע לו מתאים (לדוגמא : חורף=את השיר "גשם"). תהנו
יום חורפי : גשם, רעמים, ברקים וקור חזק. איזה שיר של שילה הכי מתאים שיתנגן ברקע ?
יום קייצי : השמש זורחת, הציפורים מצייצות והפרחים פורחים. איזה שיר של שילה הכי מתאים שיתנגן ברקע?
רגע של אופוריה : שמחים, קופצים ורוצים לצעוק לשמיים. איזה שיר של שילה הכי מתאים שיתנגן ברקע?
רגע של עצב : בכי, להקבר מתחת לשמיכה ולא לרצות לצאת. איזה שיר של שילה הכי מתאים שיתנגן ברקע?
נוסעים באוטו : ברגע הזה שנוהגים ורק אתם באוטו עם עצמכם. איזה שיר של שילה הכי מתאים שיתנגן ברקע?
נוף : המקום עם הנוף הפסטורלי, הירוק של הצומח והכחול של השמיים. איזה שיר של שילה הכי מתאים שיתנגן ברקע?
מאוהבים : שוכבים על הספה מחובקים, מתנשקים ומתחבקים. איזה שיר של שילה הכי מתאים שיתנגן ברגע?

המלאך שלי חוזר.

יום חורפי : גשם, רעמים, ברקים וקור חזק. איזה שיר של שילה הכי מתאים שיתנגן ברקע ? יש צורך להוסיף? "גשם". יום קייצי : השמש זורחת, הציפורים מצייצות והפרחים פורחים. איזה שיר של שילה הכי מתאים שיתנגן ברקע? לא יודעת למה, אבל - "יום אחד גם את תמותי" רגע של אופוריה : שמחים, קופצים ורוצים לצעוק לשמיים. איזה שיר של שילה הכי מתאים שיתנגן ברקע? "שיר החניון". רגע של עצב : בכי, להקבר מתחת לשמיכה ולא לרצות לצאת. איזה שיר של שילה הכי מתאים שיתנגן ברקע? שוב "גשם". אבל כדי לחדש אני אחשוב על אחר.. "תאספי אותי מהרצפה" נוסעים באוטו : ברגע הזה שנוהגים ורק אתם באוטו עם עצמכם. איזה שיר של שילה הכי מתאים שיתנגן ברקע? "הרגע".אה, ו"אדם חופשי." נוף : המקום עם הנוף הפסטורלי, הירוק של הצומח והכחול של השמיים. איזה שיר של שילה הכי מתאים שיתנגן ברקע? לא עולה לי משהו מיוחד. אולי "בוא כמו אורח". מאוהבים : שוכבים על הספה מחובקים, מתנשקים ומתחבקים. איזה שיר של שילה הכי מתאים שיתנגן ברגע? "טוצ'קה". הכי מסתדר לי בראש
עמרי - אחלה שאלון!

אוף.

לא ראיתי מה שכתבת בהתחלה, אבל זה באמת הזכיר לי את גשם!. בגלל כל החורף שעבר שהייתי תקועה עם השיר הזה...

אולי תבואו לקחת אותי ?

יום חורפי : גשם, רעמים, ברקים וקור חזק. איזה שיר של שילה הכי מתאים שיתנגן ברקע ? 'לונדון'. יום קייצי : השמש זורחת, הציפורים מצייצות והפרחים פורחים. איזה שיר של שילה הכי מתאים שיתנגן ברקע? 'אדם חופשי'. רגע של אופוריה : שמחים, קופצים ורוצים לצעוק לשמיים. איזה שיר של שילה הכי מתאים שיתנגן ברקע? 'הרגע', כמה לא צפוי
. ואולי 'יום אחד גם את תמותי'.
רגע של עצב : בכי, להקבר מתחת לשמיכה ולא לרצות לצאת. איזה שיר של שילה הכי מתאים שיתנגן ברקע? 'תאספי אותי מהרצפה', 'רק לנו', 'לאט ומהר', 'על הגשר הצר'. נוסעים באוטו : ברגע הזה שנוהגים ורק אתם באוטו עם עצמכם. איזה שיר של שילה הכי מתאים שיתנגן ברקע? 'אני שמה עלייך זין', 'כורש 11'. נוף : המקום עם הנוף הפסטורלי, הירוק של הצומח והכחול של השמיים. איזה שיר של שילה הכי מתאים שיתנגן ברקע? 'מגי'. למרות שהוא מתאים לכל כך הרבה סיטואציות. מאוהבים : שוכבים על הספה מחובקים, מתנשקים ומתחבקים. איזה שיר של שילה הכי מתאים שיתנגן ברגע? 'טוצ'קה', 'בוא כמו אורח'.

למעלה