שאלון סופ"ש

AeroFan

New member
שאלון סופ"ש

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: שיר השבוע של אירוסמית': אלבום השבוע: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: משהו מיוחד שקרה השבוע: משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: תמונת השבוע

AeroFan

New member
עונה

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Incubus- Like A Virgin [קאבר לא רישמי אבל ממש יפה לשיר של מדונה] Travis- Closer Robbie Williams- She's Madonna שיר השבוע של אירוסמית': Get The Lead Out אלבום השבוע: The Corrs- Home Robbie Williams- Rudebox Incubus- Morning View סרט השבוע: לא יצא לי לראות השבוע תוכנית השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: משהו מיוחד שקרה השבוע: לא זכור לי משהו מיוחד, סתם שבוע מעפן
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: פסחחחחח!!! תמונת השבוע

AeroTom

New member
|אייפוד|

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Janis Joplin - Half Moon
שיר השבוע של אירוסמית': לא היה כזה.
אלבום השבוע: Marc Ford - Weary And Wired.
סרט השבוע: "The Number 23".
תוכנית השבוע: Freaks & Geeks, יצא לי לתפוס כמה פרקים השבוע בלילה.
ספר השבוע: כרגיל, יצא רק בשבת
אבל עכשיו חופש עד ה-10 באפריל, אז אשלים!).
ציטוט השבוע: I, well I remember one time" You were all smiles Nothing stood in our way Well so here I am now Here I am just wanting to return to those days We'll get there baby I'll take you there babe "Oh, we will find, we will find our way (The Black Crowes - Feathers)
משהו מיוחד שקרה השבוע: הגיע האייפוד
שמו בישראל - צ'אק. בקרוב מאוד כל המוזיקה שלי זמינה במקום אחד...ראנדום להמונים!
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: אין עבודה...חוץ מזה, מקווה שהחג יעבור בשלום ומהר...
תמונת השבוע
אלבום ראשון עם הכיתוב 2007 מאחורה...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroTom

New member
אה, וגם מישהי מהעבודה חזרה מחו"ל

וקנתה לי את "The Prestige"

Aerosmith2006

New member
Hello../images/Emo9.gif wırtıng from ANTALYA

שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Child in time שיר השבוע של אירוסמית': Train אלבום השבוע: Gems ( I took it with me) סרט השבוע: They have here Mr. and Mis. Smıth all day long תוכנית השבוע: THEY HAVE NNNiiiiiMMMMLLLAAATTTİİİİMMM ספר השבוע: HAMiKRE HAMOZAR SHEL HAKELEV BESHAT LAYLA ציטוט השבוע: משהו מיוחד שקרה השבוע:
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא:
תמונת השבוע

SaintJohn

New member
טוב לשמוע ממך גם כשאת בחו"ל../images/Emo13.gif

רשימת המדינות שמהן הגיעו הודעות לפורום הולכת ומתרחבת, והיא עוד תמשיך ותתרחב. מקווה שאת נהנית שם תמרה, אל תשכחי לחזור עם חוויות וסיפורים משעשעים בשבילנו

למעלה