שאלון סופ"ש!

LIRONSH100

New member
שאלון סופ"ש!

כללי: איך היה השבוע: משהו שאני זוכר לטובה: משהו שאני זוכר לרעה: משהו שקורה שבוע הבא: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונה השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: | שיר השבוע: חווית השבוע: על בון ג'ובי: שיר השבוע: בגד השבוע: קליפ/קטע וידיאו של השבוע: דבר חדש שלמדתי: בדיחת השבוע: האישה של השבוע (המעומדות:כיעורי, הת'ר, דניס, אפריל, החברה החדשה של דייב, החברה החדשה של ריצ'י, אלחנדרה, מור, אני, נוגה ואביה): על העולם האם אתם באים ליום הסטודנט בחוף בננה ביץ' ב13 ביוני: אם לא אז למה: אם כן אז למה לא קניתם כרטיס דרכי!!!! אם קניתם דרכי.. איך אני עדין לא מודעת לזה?: משהו שאני רוצה למסור לעולם: אני כאן בגלל ש.....: משהו חשוב על עצמי: כמה שהם דומים- זה כבר מפחיד!!!

nogao10

New member
../images/Emo172.gif המבורגר עם צמחים??

כללי איך היה השבוע: היה מעניין.... סבדר ומעצבן מאוד מאוד מאוד משהו שאני זוכר לטובה: סיימתי את עבודת הגמר משהו שאני זוכר לרעה: המנחה שלי באה אחרי ההדפסה עם תיקונים מקוריים, איפה היא הייתה כל החודש?? משהו שקורה שבוע הבא: מתכונת בהיסטוריה
ספר השבוע: "היורש" סרט/סדרת השבוע: אמ.... "לילה מטורף במוזיאון" כי ג'דדיה כל כך חמוד!!! תמונה השבוע: >>>>>>> מאכל השבוע: אין ציטוט השבוע: "מהשם שלך אפשר לעשות שני ילדים!" שיר השבוע: Take that- Shine חווית השבוע: החלפתי את שמי
עכשיו כשאני אומרת שקוראים לי נוגה גם יוצא שאני לא משקרת על בון ג'ובי שיר השבוע: אין משהו ספציפי בגד השבוע: ריצ'י עם חולצה מכוערת שנראה כאילו היא בצבע כתום עם קישוטים בצבעים מתאימים שמדיעים עד סוף היד ומתקפלים... משהו זוועה קליפ/קטע וידיאו של השבוע: KTF עם קולות הג'ונגל, כי לעולם לא נפסיק להתמכר!! דבר חדש שלמדתי: שבמשרד הפנים כדי לומר להם במפורש- כן, גם השם משפחה!! בדיחת השבוע: היו צחוקים, אבל לא משהו שאפשר לחלוק בפורום שכזה האישה של השבוע (המעומדות:כיעורי, הת'ר, דניס, אפריל, החברה החדשה של דייב, החברה החדשה של ריצ'י, אלחנדרה, מור, אני, נוגה ואביה): אני בוחרת בענבל שטסה ביום שלישי להופעת בונג' וככה מגשימה את החלום של כולנו! סחתיין על ההגשמה על העולם האם אתם באים ליום הסטודנט בחוף בננה ביץ' ב13 ביוני: לא..... אם לא אז למה: סיבות מספר, אם אני אבוא להוריי ואומר שגם קניתי את הכרטיס וגם מבקשת את האוטו והכל שלושה ימים לפני בגרות הם ירצחו אותי אם כן אז למה לא קניתם כרטיס דרכי!!!! אם קניתם דרכי.. איך אני עדין לא מודעת לזה?: אני וריצ'י סודיים בעניין משהו שאני רוצה למסור לעולם: אנשים ריצ'י סמבורה חתיך על!! וטוב שאתם לא מבינים את זה..... חכו חכו איך ענבל תחזור מאוהבת בכולם שם! אתם יודעים למה?? כי בון ג'ובי זה להקה!!! אני כאן בגלל ש.....: שכחתי ללכת
משהו חשוב על עצמי: קוראים לי נוגה גל, באמת

LIRONSH100

New member
עונה...../images/Emo171.gif

כללי: איך היה השבוע:זוועה... משהו שאני זוכר לטובה: אתמול ישנתי המון!!!! משהו שאני זוכר לרעה:הריב עם אחת הבנות ב"עבודה"... משהו שקורה שבוע הבא:יום בריאות וכושר ספר השבוע: יומני הנסיכה 7 ו8 שני ספרים שאני מתה לקרוא.. סרט/סדרת השבוע: סמנטה, כי כרגע זה נגמר.. וזה הסרט היחידי שראיתי השבוע.. תמונה השבוע: פודלון שלי... מאכל השבוע:שניצל תירס? ציטוט השבוע:(אחרי שסיפרו לנו שיום אחרי היום הולדת שלי אנחנו ביום כייף בעכו) "לירון מה את מחייכת בגלל שזה בעכו?" "לא, תסתכל רגע על הלוח ימי ההולדת" "אהההה...." | שיר השבוע: אממ לא יודעת... חווית השבוע:לעשות שבת עם המפקד שלי.. (אייו...) על בון ג'ובי: שיר השבוע: אני אדר דאי בגד השבוע: יש הרבה.... קליפ/קטע וידיאו של השבוע: הלוואי והיה לי זמן השבוע.. דבר חדש שלמדתי: למי היה זמן ללמוד? בדיחת השבוע: אינפקד משרום זה מוזקיה טובה-חחחח בכלל מוזיקה לא הייתי קוראת לזה! זה גועל נפש! אני מעדיפה לסבול את הזוועות הבגדים של ריצ'י ודייב ולא לשמוע אותם! האישה של השבוע (המעומדות:כיעורי, הת'ר, דניס, אפריל, החברה החדשה של דייב, החברה החדשה של ריצ'י, אלחנדרה, מור, אני, נוגה ואביה): כיעורי, כי היא הצטלמה עם ג'ון וסטפ (שהיא צבעה את השיער שלה לג'ינג'י!!-כן סטפ! צבעה את השיער!!) על העולם האם אתם באים ליום הסטודנט בחוף בננה ביץ' ב13 ביוני:כן אם לא אז למה:אני באה.. אם כן אז למה לא קניתם כרטיס דרכי!!! כי אני מוכרת.. אם קניתם דרכי.. איך אני עדין לא מודעת לזה?: עוד פעם? משהו שאני רוצה למסור לעולם: אני רוצה להגיע להופעה של בון ג'ובי כבר!!!!!!!!!! (או במילים אחרות- אני רוצה להיות משוחררת!) אני כאן בגלל ש.....:יש כאן את הבנות הכי מדהימות, וגם זה פורום של הלהקה הכי מדהימה שיש!! משהו חשוב על עצמי:לא יודעת....

למעלה