שאלון סופ"ש

AeroFan

New member
שאלון סופ"ש

שיר השבוע של אירוסמית': אלבום השבוע של אירוסמית': שיר השבוע כללי: אלבום השבוע כללי: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: תמונת השבוע:

AeroFan

New member
עונה

שיר השבוע של אירוסמית': Back In The Saddle אלבום השבוע של אירוסמית': שמעתי בעיקר את Pandoras Box שיר השבוע כללי: Incubus- Look Alive אלבום השבוע כללי: דיסק הבונוס של ה די וי די "Look Alive" של אינקובוס, פשוט ענק !! סרט השבוע: Hitman, ראיתי אותו בעצם ביום שישי שעבר אבל השבוע ראיתי אותו שוב. סרט טוב אבל זה כמו משחק מחשב בתוך סרט, מי שלא שיחק בסדרה של המשחקים לא יבין כלום מהסרט. [רוב הסרט מורכב מחלקים שהיו במשחק].. למרות שהגרסה שיש בקולנוע היא גרסה חתוכה וערוכה, אני מתכוון לקנות את גרסת הבמאי [שתצא ל DVD] שהיא בטח בהרבה יותר טובה. תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: יוםהולדת לחבר היה לילה אדיר, וקיבלתי דרגת סמל. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: שיהיה גשם !! תמונת השבוע:

AeroTom

New member
Here we go

שיר השבוע של אירוסמית': לא היה.
אלבום השבוע של אירוסמית': גם לא.
שיר השבוע כללי: The Black Crowes - Smile
אלבום השבוע כללי: The Allman Brothers - At Fillmore East (בתקליט
) Little Feat - Dixie Chicken Little Feat - Sailin' Shoes Derek Trucks Band - Soul Serenade Free - Highway
סרט השבוע:"3:10 ליומה" שראיתי בהקרנה היום. וגם "The Song Reamins The Same" בהוצאה החדשה שהגיע השבוע.
תוכנית השבוע: הסימפסונס.
ספר השבוע:
ציטוט השבוע:
"All I want, is for you to smile I haven't seen it in such a while All I want is for you to smile Even just for a little while..."​
הדבר הטוב של השבוע: חברי הטובים ביום שלישי שהפתיעו אותי שוב
אם בוב דילן היה כותב על זה שיר זה בטח היה משהו כמו Gathering Friends Surprise Blues...וגם החדשות המרגשות והגדולות של הקרואוז.
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לא נראה לי יש משהו.
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

SaintJohn

New member
סופ"ש!

שיר השבוע של אירוסמית': Road Runner
אלבום השבוע של אירוסמית': אין
שיר השבוע כללי: Jimmy Page & the Black Crowes - Sloppy Drunk
אלבום השבוע כללי: Jimmy Page & The Black Crowes - Live at the Greek
סרט השבוע: משהו שהיה עם שון פן אתמול ב-MGM. סרט לא משהו, אבל היחיד שראיתי השבוע
תוכנית השבוע: פריזון ברייק!
ספר השבוע: אין
ציטוט השבוע: אין
הדבר הטוב של השבוע: לעשות את הסופ"ש בזכרון
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: יום חמישי
תמונת השבוע: אין
הודגש באמצעות מדגישומטיק

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifתפוז לרצח!!!

שיר השבוע של אירוסמית': Mama Kin אלבום השבוע של אירוסמית': לא משהו ספציפי שיר השבוע כללי: פשיינס של גאנז אלבום השבוע כללי: Guns N' Roses - Lies סרט השבוע: מכושפת וטראנסאמריקה.. שניהם כל כך שונים אבל שניהם ממש טובים
תוכנית השבוע: סקראבס ספר השבוע: אלף שמשות זוהרות ציטוט השבוע: "החינוך עולה באש ואני נשאר טיפש" הדבר הטוב של השבוע: היו הרבה.. אממ יום שני, רביעי וחמישי
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: ההופעה של היהודים תמונת השבוע: אולי אח"כ שתפוז יסכים להיות קצת יותר מהיר הודגש באמצעות מדגישומטיק

white russian

New member
קצת באיחור...

שיר השבוע של אירוסמית': seasons of wither אלבום השבוע של אירוסמית': honkin on bobo שיר השבוע כללי: def leppard- bringin on the heartbreak אלבום השבוע כללי: סרט השבוע: lord of war- או כמו שאני קורא לו " סיפורו של ארקדי גאידמק" תוכנית השבוע: כמובן שאוז- אחת הסדרות הטובות אי פעם בטלביזיה ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: פגשתי מישהי נחמדה השבוע משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: תמונת השבוע:

למעלה