שאלון סופ"ש

AeroFan

New member
שאלון סופ"ש

שיר השבוע של אירוסמית': אלבום השבוע של אירוסמית': שיר השבוע כללי: אלבום השבוע כללי: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: תמונת השבוע:

AeroFan

New member
שלי

שיר השבוע של אירוסמית': Think About It אלבום השבוע של אירוסמית': Night In The Ruts שיר השבוע כללי: Kid Rock- Amen אלבום השבוע כללי: Kid Rock- Rocknroll Jesus סרט השבוע: Good Luck Chuck תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: שידרגתי כמה חלקים במחשב משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לראות את הסרט היטמן, למרות שלא נראה לי שאני יוכל לחכות לשבוע הבא אפילו היום או מחר אני יראה אותו. תמונת השבוע:

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע של אירוסמית': Mama Kin אלבום השבוע של אירוסמית': לא משהו מיוחד שיר השבוע כללי: היהודים - להיות אלבום השבוע כללי: היהודים - פורטה סרט השבוע: לגעת ביהלום תוכנית השבוע: המפענחת (למרות שהיה השבוןע פרק יחסית חלש) ספר השבוע: אלף שמשות זוהרות של חלאד חוסייני - ספר מדהים! ציטוט השבוע: "כשהנשמה מאירה גם שמיים עוטי ערפל מפיקים אור נעים" זה תלוי מעל הלוח באיזה כיתה ששם אנחנו לומדים מתמטיקה בשביתה.. ואנחנו כבר יודעים אותו בעל פה XD הדבר הטוב של השבוע: אממ זה אמנם היה שבוע שעבר אבל - העצרת של המורים! משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: מתמטיקה (איזה חננה אני
) תמונת השבוע: אולי אח"כ.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroTom

New member
שלי

שיר השבוע של אירוסמית': X
אלבום השבוע של אירוסמית': X
שיר השבוע כללי: Little Feat - Skin It Back
אלבום השבוע כללי: Little Feat - Little Feat Little Feat - Feats Don't Fail Me Now Little Feat - Waiting For Columbus Derek Trucks Band - Live At Georgia Theatre Robert Plant & Alison Krauss - Raising Sand Ten Years After - Ssssh
סרט השבוע: "Reign Over Me"
תוכנית השבוע: "Family Guy"
ספר השבוע: "This Wheel's On Fire: Levon Helm & The Story of The Band"
ציטוט השבוע:
"I'm wonderin' if she remembers me at all. Many times I've often prayed In the darkness of my night, In the brightness of my day".​
הדבר הטוב של השבוע: מוזיקה.
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: שיהיה פחות חורף
ללקוט את ההוצאה המחודשת של The Song Remains The Same...
תמונת השבוע:
כי רוד (הבחור השני משמאל) העלה את זה בפורום ונזכרתי. הייתי (כפי שאפשר לראות) כ"כ חולה, אבל זה לא מנע להנות מהזמן של החיים שלי. התמונה נלקחה ב20 במרץ, יום שני. ע"י המאבטח הלונדוני החביב בשם סטיב. לא הרבה זמן לפני שהלהקה תפסה את הבמה לערב השלישי והאחרון ב-Shpherd's Bush Empire המקסים ("Hotel Illness!!", "Thank Ya"!!
).
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroTom

New member
או, צריך להוסיף לאלבומי השבוע גם את

Bookends של סימון וגרפונקל. מאלבומי הלילה שלי, שהתקליט עשה את העבודה גם אתמול.

SaintJohn

New member
ללא כותרת יצירתית

שיר השבוע של אירוסמית': St. John, הכי בולט אולי, ב-Random השבוע. אלבום השבוע של אירוסמית': אין. כל האירוסמית' ששמעתי השבוע היה ב-Random. שיר השבוע כללי: The Black Crowes - Hard To Handle אלבום השבוע כללי: 1900? של פורטיסחרוף
סרט השבוע: אמריקה X תוכנית השבוע: סיינפלד ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: אין הדבר הטוב של השבוע: שהגשם הפסיק אתמול, ושסוף סוף העבודה התחילה משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: סוף השבוע תמונת השבוע: אין

למעלה