שאלון סופ"ש

Victem

New member
שאלון סופ"ש../images/Emo70.gif

שם: גיל: היום, יום שבת. מתי התעוררת? מתי אתה מתעורר בדרך כלל? לומד במשך הסופ"ש? מבקר את המשפחה? מה עשית אתמול בערב? [אם עשית] מה אתה מתכוון לעשות היום? כללי: בגד אהוב? מאכל אהוב? מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת? יש חבר? מאוהב? כמה חברים היו לך עד כה? בתול? שידחת פעם מישהו? שידחו לך? מאמין באהבה וירטואלית? נפגשת עם אנשים מהאינטרנט? אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?! סגנון מוזיקה מועדף: האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? התנשקת? [צרפתית] קיללת את ההורים? שחית בעירום? עשינת נרגילה? ניסית סם כלשהו? נכשלת במבחן? שיקרת? מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים? הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים: הכי מוזר שקרה: הכי מצחיק שקרה? הכי מביך? הכי משמח שקרה? עם מי היית רוצה לחזק את הקשר? מאמין בחבר הכי טוב? מה אתה רוצה להיות בצבא? מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו? אם כן עם מי? אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך? ב24 שעות האחרונות.. בכית? צחקת עד עומקי נשמתך? אכלת? למדת? שמעת מוזיקה? דיברת בפלאפון? חיבקת מישהו? את מי? נישקת מישהו? את מי? רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת? מה זה היה? קראת? ראית טלוויזיה? לסיום.. איך אתה מסכם את השבוע שעבר? יש משהו שאתה מצפה לו בשבוע שמגיע? מה שלא יהיה, בהצלחה

../images/Emo104.gif

שם:אל גיל:13 וחצי+ היום, יום שבת. מתי התעוררת? ב-2..ישנתי 12 שעות! חח מתי אתה מתעורר בדרך כלל?ב-10 ככה לומד במשך הסופ"ש?כנראה מבקר את המשפחה?לא מה עשית אתמול בערב? [אם עשית] הלכתי ליומולדת של חברה שלי מה אתה מתכוון לעשות היום? כלום כללי: בגד אהוב?גינס מאכל אהוב?פיצה ושוקולדד מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת?ככה יש חבר?לא מאוהב?לא כמה חברים היו לך עד כה?2 בתול?כן שידחת פעם מישהו? שידחו לך?לא וכן מאמין באהבה וירטואלית?כן נפגשת עם אנשים מהאינטרנט? אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?!לא סגנון מוזיקה מועדף:הכל האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך?כן התנשקת? [צרפתית]לא קיללת את ההורים?כן שחית בעירום?לא עשינת נרגילה?לא ניסית סם כלשהו?לא נכשלת במבחן?כן שיקרת?ככן מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים?עיצבנו אותי הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים:הרבה. בעיקר גילו סוד כמוס שלי הכי מוזר שקרה:מנורה שלא עבדה לי שנים פתאום עבדה לשנייה והפסיקה הכי מצחיק שקרה?מלא הכי מביך?לפני כמה זמן הלכתי למסיבה אצל חברה.ולא היה לי מכפלת במכנס. אז כשרקדנו עם המוזיקה רציתי לעשות סיבוב והחלקתי ונפלתי הכי משמח שקרה?לא זוכרת עם מי היית רוצה לחזק את הקשר?יש כמה מאמין בחבר הכי טוב?כן מה אתה רוצה להיות בצבא?לא יודעת מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול?רופאה מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו? אם כן עם מי?כן,מיה אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך?שיכתבו לי ב24 שעות האחרונות.. בכית?לא צחקת עד עומקי נשמתך?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אכלת?כן למדת?לא שמעת מוזיקה?ככן דיברת בפלאפון?כן חיבקת מישהו? את מי?חברות אתמול נישקת מישהו? את מי?חברות אתמול רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת?לא מה זה היה?לא קראת?כן ראית טלוויזיה?כן לסיום.. איך אתה מסכם את השבוע שעבר?בסדר יש משהו שאתה מצפה לו בשבוע שמגיע? פורים שמתקרב מה שלא יהיה, בהצלחה תודה!!

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

מה אני לא עושה כדי להתחמק ממתמטיקה..
שם: אוריין גיל: 15 היום, יום שבת. מתי התעוררת? 12 וחצי מתי אתה מתעורר בדרך כלל? שעה כזאת בערך לומד במשך הסופ"ש? אם צריך.. מבקר את המשפחה? בדרך כלל מה עשית אתמול בערב? [אם עשית] הייתי אצל חברה מה אתה מתכוון לעשות היום? ללמוד למתמטיקה
כללי: בגד אהוב? החולצה של נייטוויש
מאכל אהוב? פיצה
מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת? אממ.. 4 יש חבר? לא מאוהב? לא כמה חברים היו לך עד כה? רציני? אחד.. בתול? כן שידחת פעם מישהו? שידחו לך? כן ולא מאמין באהבה וירטואלית? לא נפגשת עם אנשים מהאינטרנט? אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?! כן.. ו.. ממממ.. זה מסוכן אבל זה תלוי נורא סגנון מוזיקה מועדף: רוק כבד האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת? [צרפתית] אה-הא קיללת את ההורים? לא שחית בעירום? לא עשינת נרגילה? לא ניסית סם כלשהו? לא נכשלת במבחן? כן.. שיקרת? כן מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים? המורה לכימיה זיינה לי תשכל שאם אני ארצה להגביר תמקצוע אז היא לא תקבל אותי.. הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים: סיפור ארוך... אבל אפשר לקרוא לזה סיכסוך הכי מוזר שקרה: קשור לזה^^ הכי מצחיק שקרה? היו הרבה דברים מצחיקים
הכי מביך? נמנמ.. לא זוכרת הכי משמח שקרה? קנינו מחשב חדש שאמור להגיע בימים הקרובים עם מי היית רוצה לחזק את הקשר? תאמת שהרבה אנשים.. מאמין בחבר הכי טוב? לא מה אתה רוצה להיות בצבא? לא יודעת אבל משהו בחיל הים מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? הלוואי וידעתי מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו? אם כן עם מי? נופ אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך? אין לי העדפה.. תמיד יותר נחמד כשכותבים לך ב24 שעות האחרונות.. בכית? לא!! ווהו! צחקת עד עומקי נשמתך? כן אכלת? כן למדת? כן שמעת מוזיקה? כן דיברת בפלאפון? כן חיבקת מישהו? את מי? כן, חברה נישקת מישהו? את מי? לא רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת? כן מה זה היה? להביא תגיטרה לחברה שלי ולנגן איתה קראת? ספר של בני גורן נחשב? ראית טלוויזיה? כן לסיום.. איך אתה מסכם את השבוע שעבר? חרא יש משהו שאתה מצפה לו בשבוע שמגיע? לעבור תמבחן במתמטיקה טוב, ואז תמבחן בתנ"ך.. וללמוד להיסטוריה ולדעת תחומר טוב.. ולהגיע ליום שישי בשלום מה שלא יהיה, בהצלחה תודה רבה

מעיייין

New member
../images/Emo97.gif

שם:
מעיין גיל:
14 וחצי בערך היום, יום שבת. מתי התעוררת?
10:30... טלפון מפגר! מתי אתה מתעורר בדרך כלל?
אני אמורה בשש וחצי... אבל 7... לומד במשך הסופ"ש?
לפעמים. מבקר את המשפחה?
לפעמים מה עשית אתמול בערב?
הייתי אצל החבר'ה מה אתה מתכוון לעשות היום?
תוכנן סרט... אבל נדמה לי שנוותר. כללי: בגד אהוב?
סווצ'רטים גדולים מאכל אהוב?
אורז עם רוטב סויה
מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת?
2 יש חבר?
לא... מאוהב?
לא.. כמה חברים היו לך עד כה?
3... אבל זה היה סתם כזה: "יש לי חבר" בתול?
כן! שידחת פעם מישהו?
לא שידחו לך?
לא מאמין באהבה וירטואלית?
לא ממש. נפגשת עם אנשים מהאינטרנט?
לא. אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?!
כן. אני מודעת. סגנון מוזיקה מועדף: מוסיקה ישראלית האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך?
לא. התנשקת? [צרפתית]
לא... קיללת את ההורים?
סתם כזה.. לא משהו רציני שחית בעירום?
כן... בקרואטיה בלילה. עשינת נרגילה?
רק שוכתה (ככה אומרים?) אחת.. ניסית סם כלשהו?
לא. נכשלת במבחן?
57... נחשב לנכשל? שיקרת?
ברור. מי לא משקר? מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים?
עיצבנו אותי
הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים:
לא פוגעים בי... הכי מוזר שקרה:
הרבה... הרבה מאוד הכי מצחיק שקרה?
הכל! הכי מביך?
לא זוכרת. הכי משמח שקרה?
הרבה. עם מי היית רוצה לחזק את הקשר?
חברות. מאמין בחבר הכי טוב?
ברור! מה אתה רוצה להיות בצבא?
קרבי. מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול?
מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו? אם כן עם מי? כן... אם חברים אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך?
תלוי מי זה... ב24 שעות האחרונות.. בכית?
לא. צחקת עד עומקי נשמתך?
כן... תמיד אכלת?
כן. למדת?
כן. (שעורים. לא בצפר) שמעת מוזיקה?
כן... כל הזמן דיברת בפלאפון?
כן. חיבקת מישהו? את מי?
את אמא. נישקת מישהו? את מי?
אמא. רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת?
לא... מה זה היה?
זה לא היה! קראת?
כן... ראית טלוויזיה?
כן... לסיום.. איך אתה מסכם את השבוע שעבר?
מלחיץ. הרבה מבחני קבלה לבתי ספר. יש משהו שאתה מצפה לו בשבוע שמגיע?
מבחן לבצפר אחר.

Jade E

New member
-

שם: ג'ייד גיל: 16.8 היום, יום שבת. מתי התעוררת? 11:30 מתי אתה מתעורר בדרך כלל? ביום שבת? תלוי. פעם אחת בסביבות 12 ופעם בסביבות 9 לומד במשך הסופ"ש? כן מבקר את המשפחה? לא ממש מה עשית אתמול בערב? [אם עשית] חגגנו יומולדת לידיד מה אתה מתכוון לעשות היום? לחזור על החומר בהיסטוריה ולראות מכושפות כללי: בגד אהוב? שמלות למיניהן מאכל אהוב? כל אוכל של אמא מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת? רק על אהובי. יש חבר? יש מאוהב? כן! כמה חברים היו לך עד כה? רציניים? שניים בתול? לא שידחת פעם מישהו? שידחו לך? לא. מאמין באהבה וירטואלית? תלוי. נפגשת עם אנשים מהאינטרנט? אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?! מודעת. אך נפגשתי. סגנון מוזיקה מועדף: רוק. לא כבד האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? רק בחלומות. התנשקת? [צרפתית] כן קיללת את ההורים? כן שחית בעירום? לא עשינת נרגילה? כן ניסית סם כלשהו? לא נכשלת במבחן? כן שיקרת? כן מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים? אממ... לא חשוב הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים: לא זוכרת הכי מוזר שקרה: לא יודעת הכי מצחיק שקרה? לא יודעת... דיי! זה צורך חשיבה. הכי מביך? ארר... הכי משמח שקרה? - עם מי היית רוצה לחזק את הקשר? עם אנה מאמין בחבר הכי טוב? כן מה אתה רוצה להיות בצבא? לא יודעת מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודעת מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו? אם כן עם מי? לא. אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך? מה זה משנה? ב24 שעות האחרונות.. בכית? אממ... לא :-O צחקת עד עומקי נשמתך? כן אכלת? כן למדת? כן שמעת מוזיקה? כן דיברת בפלאפון? כן חיבקת מישהו? כן את מי? מלא מלא אנשים אתמול... את פבל, את סשה, את אנה... את אמא, את דוד נישקת מישהו? את מי? אממ... לא רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת? לא זכור לי... מה זה היה? - קראת? אממ בעיתון אולי ראית טלוויזיה? לא לסיום.. איך אתה מסכם את השבוע שעבר? לא יודעת. יש משהו שאתה מצפה לו בשבוע שמגיע? כן. לעשות פירסינג. מה שלא יהיה, בהצלחה - תודה.

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאניייייי

שם: עדן גיל: 20 היום, יום שבת. מתי התעוררת? בסביבות 12 מתי אתה מתעורר בדרך כלל? בסביבות 13:00 או 14:00 לומד במשך הסופ"ש? לא מבקר את המשפחה? לא מה עשית אתמול בערב? כלום, לא יצאתי מה אתה מתכוון לעשות היום? לא יודעת... יבוא מה שיבוא כללי: בגד אהוב? ג'ינס וחולצה לבנה צמודה מאכל אהוב? ספגטי בולונז מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת? על רובם יש חבר? לא מאוהב? לא כמה חברים היו לך עד כה? הרבה בתול? אולי... מה זה השאלה הזאת? זה אישי מידי שידכת פעם מישהו? שידכו לך? לא ולא מאמין באהבה וירטואלית? לא נפגשת עם אנשים מהאינטרנט? אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?! כן וכן סגנון מוזיקה מועדף: ישראלי, פופ, פאנק ורוק האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת? כן קיללת את ההורים? כן שחית בעירום? לא עשינת נרגילה? כן ניסית סם כלשהו? לא נכשלת במבחן? כן שיקרת? כן מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים? לא נתנו לי מספיק לישון הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים: ב-2 מילים - יוליאן וג'ני הכי מוזר שקרה: לא זוכרת... הכי מצחיק שקרה? זה ארוך מידי הכי מביך? לא זוכרת הכי משמח שקרה? שישנתי אצל עינבי עם מי היית רוצה לחזק את הקשר? דיקלה מאמין בחבר הכי טוב? כן מה אתה רוצה להיות בצבא? הייתי כבר בצבא מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודעת מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו? אם כן עם מי? לא אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך? תלוי עם מי... ב24 שעות האחרונות.. בכית? לא צחקת עד עומקי נשמתך? כן אכלת? כן למדת? לא שמעת מוזיקה? כן דיברת בפלאפון? כן חיבקת מישהו? את מי? כן, את עירית ועינבי נישקת מישהו? את מי? כן, את עירית ועינבי רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת? לא מה זה היה? קראת? כן ראית טלוויזיה? כן לסיום.. איך אתה מסכם את השבוע שעבר? כיפי יש משהו שאתה מצפה לו בשבוע שמגיע? כן, מחר אני משתחררת מהצבא!!!

d r o r y

New member
עונה:

שם:דרור גיל:24 היום, יום שבת. מתי התעוררת?ב 9:40,משהו כזה מתי אתה מתעורר בדרך כלל?אין אצלי בדר"כ.זה משתנה כל פעם לומד במשך הסופ"ש?לא מבקר את המשפחה?אני חי עם המשפחה.מה ז'תומרת? מה עשית אתמול בערב? [אם עשית]הייתי בבית,ישבתי על המחשב מה אתה מתכוון לעשות היום?בינתיים,בכמה שעות הקרובות אני מתכוון לשבת על המחשב,לשוטט לי בפורומים,בסביבות 19:30/20:00 נלך לאכול ארוחת ערב,ונחזור שוב למחשב.חחח... כללי: בגד אהוב?אין...לפחות לא עולה לי עכשיו לראש. מאכל אהוב?יש מליון מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת?ממש אחדים.אולי 3.וגם עליהם לא לגמריי במאה אחוז. יש חבר?אני בן.אז אין חברה מאוהב?כן כמה חברים היו לך עד כה?לא היתה לי חברה מעולם בתול?כן שידחת פעם מישהו? שידחו לך?לא.אבל ניסו לשדך לי,ואותה אחת שניסו לשדך לי התאהבה בי באמת.אבל אני לא הרגשתי אליה משהו מיוחד ולא הייתי בקטע,אז חתכתי. מאמין באהבה וירטואלית?כן ולא נפגשת עם אנשים מהאינטרנט? אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?!כן,נפגשתי.אבל לפני כן עוד דיברנו בפלאפון. סגנון מוזיקה מועדף:פופ ורוק ישראליים ומוזיקה שקטה ישראלית-מכל התקופות. האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך?לא התנשקת? [צרפתית]לא קיללת את ההורים?לפני הרבה שנים,יצא לי לקלל את אמא שלי מול הפרצוף כשרבנו.לפחות פעם אחת ואולי אף יותר.גם את אבא שלי יצא לי לקלל אבל רק ביני לבין עצמי לאחר שרבנו בטלפון. שחית בעירום?במקווה.חחח... עשינת נרגילה?לא ניסית סם כלשהו?לא נכשלת במבחן?כן,והרבה שיקרת?כן.אבל אני לא משקר שקרים שיכולים לפגוע במישהו אחר,סתם בשביל לקבל טובה אישית או משהו כזה. מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים?שני דברים:הראשון-באחד מהפורומים של ספורט שמתי סקר שקשור לכדורגל והתייחסו אליו בזלזול שם.השני-בפורום שקשור לאהבה סיפרתי שאני מאוהב בשחקנית מהטלוויזיה ואיזה שתי בנות שם הגיבו לי באופן נורא מזלזל ואף מכוער,הייתי אומר.ניסו להטיף לי מוסר. הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים:הרבה הרבה דברים.דוגמא?זילזלו בדבריי,זילזלו בי,ועוד המון דברים שלא קשורים אלי ישירות. הכי מוזר שקרה:לא זוכר הכי מצחיק שקרה?גם יש דיי הרבה.את מדברת רק על הזמן האחרון או בכלל בכל החיים?אני יכול לתת דוגמא אחת של לפני כמה שנים,שהייתי עם כיתתי בטיול שנתי וישננו במלון,ואז שתי ידידות של חבר שלי העירו אותו משינה ב 1:30 בלילה.והוא ממש שונא שמעירים אותו.ההוא מסכן קם עם עיניים עצומות והתחיל לצעוק עליהם.אני נשפכתי מרוב צחוק. הכי מביך?שאבא שלי תפס אותי מדבר עם עצמי,או כל מיני קטעים שירדו עלי והביכו אותי מול קבוצה של אנשים. הכי משמח שקרה?היו כמה ימים כאלה של חסד,שבהם הרגשתי מן התרצות כזו.פשוט קרו דברים שרציתי,ושמעתי מאנשים דברים שרציתי לשמוע.קשה לי להסביר בדיוק... עם מי היית רוצה לחזק את הקשר?עם כמה חבר'ה מהפורומים שהם ככה בראש שלי מאמין בחבר הכי טוב?כן מה אתה רוצה להיות בצבא?הייתי כבר בצבא מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול?מאושר מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו? אם כן עם מי?לא אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך?שיכתבו לי ב24 שעות האחרונות.. בכית?לא לגמריי...אבל אפשר להגיד שכן.הרגשתי רצון כזה לבכות וזלגו לי דמעות מהעיניים. צחקת עד עומקי נשמתך?לא אכלת?ברור למדת?לא שמעת מוזיקה?ברור דיברת בפלאפון?לא חיבקת מישהו? את מי?כן.את אח שלי נישקת מישהו? את מי?כן.את אח שלי רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת?לא מה זה היה?כלום קראת?כן,באינטרנט ראית טלוויזיה?לא לסיום.. איך אתה מסכם את השבוע שעבר?בסכ"ה היה שבוע ככה ככה כזה.יותר טוב מהממוצע,היו בו ירידות ועליות גם במובן הגופני וגם הנפשי.היומיים האחרונים,למעשה מאתמול,אפשר להגיד שהמצב אפילו נהיה דיי טוב בסכ"ה ואני מקווה מאוד שימשיך ככה. יש משהו שאתה מצפה לו בשבוע שמגיע?להמשיך עם אותו מצב כללי של היום,ואם אפשרי אז אפילו שימשיך וישתפר.בנוסף לכך,שאני אתחיל גם לעבוד בעבודה החדשה שמצאו לי בחברת כח אדם ואהיה מרוצה ממנה.שאני פשוט ירגיש טוב מבחינה נפשית ופיזית.שאני אהיה גם שמח ורגוע,וגם בריא(לפחות כמו שאני היום,שזה הוא יום בהחלט טוב שלי). מה שלא יהיה, בהצלחה תודה!!!!!!!

>< עוד אחד

שם: ניצן גיל: 12.5 היום, יום שבת. מתי התעוררת? 11 וחצי מתי אתה מתעורר בדרך כלל? 6:50/7:50 תלוי מתי מתחילים ללמוד לומד במשך הסופ"ש? פחחחח מבקר את המשפחה? לפעמים מה עשית אתמול בערב? [אם עשית] ישנתי -.- מה אתה מתכוון לעשות היום? ש.ב
כללי: בגד אהוב? החולצה הירוקה המשובצת שילי
מאכל אהוב? שוקולד מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת? שניים יש חבר? לא מאוהב? לא כמה חברים היו לך עד כה? אף אחד רציני בתול?
כן שידחת פעם מישהו? שידחו לך? שידכו* ולא מאמין באהבה וירטואלית? כן נפגשת עם אנשים מהאינטרנט? אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?! כן, וכן. אבל זה היה הכי כיך בעולם וגם ראיתי אותם קודם במצלמה
סגנון מוזיקה מועדף: רוק ישראלי ולועזי האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? אהא
קרן אור המטורפת הזאת התנשקת? [צרפתית] לא קיללת את ההורים? כן שחית בעירום? לא עשינת נרגילה? לא ניסית סם כלשהו? לא נכשלת במבחן? לא שיקרת? כן מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים? לא יודעת הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים: שיקרו לי הכי מוזר שקרה: ביקשו ממני סליחה שלא ציפיתי לה הכי מצחיק שקרה? ים שני, שיעור מתמטיקה, חום גבוה. הכי מביך? כנ"ל הכי משמח שקרה? אותה סליחה עם מי היית רוצה לחזק את הקשר? אמממ. לא יודעת. טוב לי ככה. מאמין בחבר הכי טוב? כן מה אתה רוצה להיות בצבא? מודיעין :p מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? עיתונאית מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו? אם כן עם מי? לא אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך? שיכתבו לי ב24 שעות האחרונות.. בכית? לא צחקת עד עומקי נשמתך? לא אכלת? כן למדת? כן שמעת מוזיקה? כן דיברת בפלאפון? לא חיבקת מישהו? את מי? אמא נישקת מישהו? את מי? לא רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת? לא מה זה היה? -- קראת? כן ראית טלוויזיה? כן לסיום.. איך אתה מסכם את השבוע שעבר? מעצבן, איטי, חסר מעש יש משהו שאתה מצפה לו בשבוע שמגיע? מצדה!!!

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo9.gif

שם:אירנה גיל:12 וחצי היום, יום שבת. מתי התעוררת?10 מתי אתה מתעורר בדרך כלל?10-10:30 לומד במשך הסופ"ש?לא מבקר את המשפחה?את המשפחה המורחבת.. מה עשית אתמול בערב? [אם עשית]הייתי בבת מצווה של חברה מה אתה מתכוון לעשות היום?עכשיו כבר לא כלכך יום.... אז בטח לראות טלוויזיה ולהיות במחשב כמו תמיד כללי: בגד אהוב?ג'ינס,חולצה ואיזה סווצ'רט מאכל אהוב?הרבה מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת?הוו.. ירדן,עמית,רונה,יעל יש חבר?לא מאוהב?כן כמה חברים היו לך עד כה?4 בתול?כן שידחת פעם מישהו? שידחו לך?כן מאמין באהבה וירטואלית?אממ.. לא ממש נפגשת עם אנשים מהאינטרנט? אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?!נפגשתי.. אבל ילד מהכיתה שלי מכיר אותה ואני דיברתי איתה 3 שנים וזה.. חוצמזה שהלכתי עם חברות
סגנון מוזיקה מועדף:פופ ורוק האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך?בלחי התנשקת? [צרפתית]לא קיללת את ההורים?אממ.. כניראה....
נו מי לא.. כשהייתי עצבנית
שחית בעירום?לא עשינת נרגילה?לא ניסית סם כלשהו?לא נכשלת במבחן?כן שיקרת?כן מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים?לאזוכרת... כניראה עיצבנו או הרביצו
(בצחוק אבל
) הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים:אממ.. לאיודעת הכי מוזר שקרה:כנ"ל הכי מצחיק שקרה?אמממ..... אתמול במסיבה של ירדן.. נו אינלי כוח לספר
הכי מביך?אתמול
הכי משמח שקרה?הוממ.. לא קרה
עם מי היית רוצה לחזק את הקשר?איתו.. מאמין בחבר הכי טוב?כן מה אתה רוצה להיות בצבא?לאיודעת מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול?עורכת דין מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו? אם כן עם מי?כן, שרון אישתי
אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך?תלוי.. ב24 שעות האחרונות.. בכית?לא צחקת עד עומקי נשמתך?כן אכלת?כן למדת?לא שמעת מוזיקה?כן דיברת בפלאפון?כן חיבקת מישהו? את מי?כן, אימא נישקת מישהו? את מי?אימא
רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת?אממ לא מה זה היה? קראת?כן ראית טלוויזיה?כן לסיום.. איך אתה מסכם את השבוע שעבר?הוו... יכול היה להיות יותר טוב=/ יש משהו שאתה מצפה לו בשבוע שמגיע?כן.. אבל זה בחיים לא יקרה

My self and i

New member
../images/Emo28.gif

שם: שרית גיל: 12 היום, יום שבת. מתי התעוררת? 11, מוקדם
מתי אתה מתעורר בדרך כלל? בשבתות ב12 בערך ואפילו ב1, תלוי עד כמה אני עייפה ומתי אני הולכת לישון. לומד במשך הסופ"ש? לא מבקר את המשפחה? לא כי המשפחה גרה קרוב מה עשית אתמול בערב? [אם עשית] ראיתי ארץ נהדרת (?) אכלתי, שתיתי
מה אתה מתכוון לעשות היום? ב7 וחצי יש מסיבה.. אז אני הולכת
כללי: בגד אהוב? ג'ינס יפה וחולצה יפה מאכל אהוב? אוכל סיני ומנה חמה מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת? המון כי המון נותנים לי הרגשה שאפשר באמת לסמוך עליהם יש חבר? לא
מאוהב? מאוווווווד
כמה חברים היו לך עד כה? 7 אני חושבת בתול? כן שידחת פעם מישהו? שידחו לך? אממ שידחתי זוג שהיו ביחד שנה וחצי (
)
וכן שידחו לי אבל סתם שידוח שלא החזיק יותר מחודש מאמין באהבה וירטואלית? אם נפגשים אז כה נפגשת עם אנשים מהאינטרנט? אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?! לא נפגשתי ואני יודעת שזה מסוכן סגנון מוזיקה מועדף: בעיקרון אני אוהבת הכל מהכל, אז הכל חוץ מדיכאון
האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? איך התנשקתי? בלחי? כל יום ופה פעם אחת באמת או חובה וצרפתית לא
התנשקת? [צרפתית] כה קיללת את ההורים? כה כשהייתי ממש ממש עצבנית
שחית בעירום? לא
עשינת נרגילה? לא ניסית סם כלשהו? לא נכשלת במבחן? כה שיקרת? לא ממש, שיקרתי ולרוב אמרתי בסוף תאמת ואם כבר שיקרתי אז שקר למטרה טובה אבל שיקרתי שיקרתי לא ממש מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים? לא עשו לי כלום כי הייתי בבית חולה ולא ראיתי אף אחד
הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים: לא יודעת/לא זוכרת הכי מוזר שקרה: לא יודעת הכי מצחיק שקרה? הרבה הכי מביך? לא יודעת הכי משמח שקרה? הרבה עם מי היית רוצה לחזק את הקשר? הזה שאני אוהבת
מאמין בחבר הכי טוב? מאוד מה אתה רוצה להיות בצבא? לא יודעת יש עוד זמן מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? שחקנית או/ו עורכת דין מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו? אם כן כה עם מי? עם חברים אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך? שיכתבו לי
ב24 שעות האחרונות.. בכית? כה כי אח שלי נתן לי מכה אחושרמוטה כואבת
צחקת עד עומקי נשמתך? חח כההה אכלת? כה למדת? לא שמעת מוזיקה? כה דיברת בפלאפון? כה חיבקת מישהו? את מי? אמא ואחי
נישקת מישהו? את מי? אמא ואחי ודודה שלי ובן דוד שלי
רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת? לא מה זה היה? ^^ קראת? לא ראית טלוויזיה? כה לסיום.. איך אתה מסכם את השבוע שעבר? כייייייף
יש משהו שאתה מצפה לו בשבוע שמגיע? אממממ כיף (?)

adi121

New member
נהנהנה../images/Emo60.gif

שם:עדי גיל:18+ היום, יום שבת. מתי התעוררת?12:20 (שהייתי אמורה לקום מקסימום ב11) מתי אתה מתעורר בדרך כלל?13:00-14:00 לומד במשך הסופ"ש?כשיש מבחן חשוב.. מבקר את המשפחה?לא מה עשית אתמול בערב? [אם עשית]בפארק הלאומי עם חברים ו(יותר מדי) אלכוהול מה אתה מתכוון לעשות היום?ללמוד וללמוד כללי: בגד אהוב?יש לי מכנס ממש נמוך בצבע ירוק זית מאכל אהוב?אוכל סיני מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת?4 יש חבר?לא מאוהב?לא כמה חברים היו לך עד כה?היה אחד בט' שאני מעדיפה לשכוח והיה אחד במשך חצי שנה אבל זה לא היה רישמי.. אז תכלס 0 בתול?
שידחת פעם מישהו? שידחו לך?לא שידכתי ולא שידכו לי מאמין באהבה וירטואלית?לא נפגשת עם אנשים מהאינטרנט? אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?!כן בגלל זה אני לא נפגשת עם כל אחד רק המיוחדים ביותר סגנון מוזיקה מועדף:רוק האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך?לא התנשקת? [צרפתית]כן קיללת את ההורים?כן שחית בעירום?לא עשינת נרגילה?כן ניסית סם כלשהו?כן נכשלת במבחן?כן שיקרת?כן מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים?אממ.. קשה כשמתעצבנים מכל דבר.. הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים:היה לי קטע עם מישהו וזה פגע בי כל פעם מחדש.. אבל עכשיו זה בסדר הכי מוזר שקרה:אממ.. סיפרתי לחברה את כל העבר שלי הכי מצחיק שקרה?אתמול היה נורא נורא מצחיק (כרגיל כשכולם שיכורים) הכי מביך?אני חושבת אתמול בלילה.. אבל התגברנו
הכי משמח שקרה?גיא מראשל"צ בא לבקר אותי אחרי שניםםם שלא ראיתי אותו.. ואפילו הביא לי מתנה ליום האהבה
עם מי היית רוצה לחזק את הקשר?עמית מאמין בחבר הכי טוב?כן מה אתה רוצה להיות בצבא?אני כבר לא יודעת.. הצבא לא רוצה אותי לכלום מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול?טייסת מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו? אם כן עם מי?דני אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך?שיכתוב לי.. רוב הסיכויים שאני לא אתחיל שיחות אלא אם זה ממש ממש חשוב ב24 שעות האחרונות.. בכית?לא
איזה הישג..
צחקת עד עומקי נשמתך?כן אכלת?כן למדת?כן שמעת מוזיקה?כן דיברת בפלאפון?כן חיבקת מישהו? את מי?הרבה.. אתמול נישקת מישהו? את מי?לא רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת?כן מה זה היה?עדיף שלא... קראת?אני לא קוראת ראית טלוויזיה?כן לסיום.. איך אתה מסכם את השבוע שעבר?כמה אני שמחה שעבר!! יש משהו שאתה מצפה לו בשבוע שמגיע?שיעבור המבחן במתמטיקה ואז אני אהיה חופשיה לפחות לשבועיים

sukrazit

New member
עונה

שם: סיון גיל: 13 היום, יום שבת. מתי התעוררת? תשע ורבע מתי אתה מתעורר בדרך כלל? בימי שבת בעשר ביום רגיל בשבע ורבע לומד במשך הסופ"ש? תלוי מבקר את המשפחה? כן מה עשית אתמול בערב? [אם עשית] לא עשיתי כלום מה אתה מתכוון לעשות היום? היום נגמר אבל נפגשתי עם חברה לעשות עבודה... כללי: בגד אהוב? ג'ינס מאכל אהוב? פיצה מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת? אממ על אפחד... יש חבר? לא מאוהב? לא כמה חברים היו לך עד כה? 1 בתול? כן שידחת פעם מישהו? שידחו לך? כן וכן מאמין באהבה וירטואלית? לא נפגשת עם אנשים מהאינטרנט? אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?! כן אני מודעת... ואני אפגש בעתיד... סגנון מוזיקה מועדף: הכל האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת? [צרפתית] לא קיללת את ההורים? כן שחית בעירום? כשהייתי תינוקת נראה לי... עשינת נרגילה? לא ניסית סם כלשהו? לא נכשלת במבחן? כן שיקרת? כן מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים? כלום הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים: עצבנו אותי... הכי מוזר שקרה:שביקשתי משו וזה קרה! הכי מצחיק שקרה? לא זוכרת היו מלא דברים הכי מביך?לא זוכרת... הכי משמח שקרה? הרבה דברים עם מי היית רוצה לחזק את הקשר? עם חלק מהילדים בכיתה מאמין בחבר הכי טוב? כן בערך מה אתה רוצה להיות בצבא? תיאטרון צה"ל מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודעת... מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו? אם כן עם מי? לא עם אפחד... אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך?לומשנה לי... ב24 שעות האחרונות.. בכית? לא צחקת עד עומקי נשמתך? לא אכלת? כן למדת? כן שמעת מוזיקה? לא דיברת בפלאפון? לא חיבקת מישהו? את מי? לא נישקת מישהו? את מי? אפחד רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת? אממ לא מה זה היה? קראת? לא ראית טלוויזיה? כן הרבה!! לסיום.. איך אתה מסכם את השבוע שעבר? שבוע רגיל יש משהו שאתה מצפה לו בשבוע שמגיע? לא מה שלא יהיה, בהצלחה תודה!

dirty fairy

New member
עונה..

שם: נופר גיל: 15 היום, יום שבת. מתי התעוררת? 10 וחצי מתי אתה מתעורר בדרך כלל? 4 לומד במשך הסופ"ש? לא.. מבקר את המשפחה? כן מה עשית אתמול בערב? [אם עשית] שומדבר מיוחד מה אתה מתכוון לעשות היום? כלום כללי: בגד אהוב? יש הרבה מאכל אהוב? סושי סחלב ואבוקדו מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת? שני יש חבר? לא מאוהב? לא כמה חברים היו לך עד כה? 2 בתול? כן שידחת פעם מישהו? שידחו לך? שידחתי כן שידחו לי לא מאמין באהבה וירטואלית? לא נפגשת עם אנשים מהאינטרנט? אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?! לא נפגשתי וכן אני מודעת סגנון מוזיקה מועדף: רוק האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? אממ לא התנשקת? [צרפתית] כן קיללת את ההורים? כן שחית בעירום? לא עשינת נרגילה? כן ניסית סם כלשהו? לא נכשלת במבחן? כן שיקרת? כן מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים? לא יודעת הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים: כנל הכי מוזר שקרה: לא זוכרת הכי מצחיק שקרה? הרבה הכי מביך? לא זוכרת נוו הכי משמח שקרה? כנל עם מי היית רוצה לחזק את הקשר? ג'ארולה ואחותה מאמין בחבר הכי טוב? לא מה אתה רוצה להיות בצבא? מודיעין נראה לי מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודעת מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו? אם כן עם מי? כן עם סיון אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך? שיכתבו לי ב24 שעות האחרונות.. בכית? כמעט צחקת עד עומקי נשמתך? לא אכלת? כן למדת? כן שמעת מוזיקה? כן דיברת בפלאפון? כן חיבקת מישהו? את מי? כן..אמא סבתא דודה דוד נישקת מישהו? את מי? כן..אמא סבתא דודה דוד רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת? כןןן יוווווווווו כמה שזה נכוןן ואני עד עכשיו מצטערת דאמט מה זה היה? לצאת למסיבה בלי שההורים ידעו קראת? כן ראית טלוויזיה? כן לסיום.. איך אתה מסכם את השבוע שעבר? חרא יש משהו שאתה מצפה לו בשבוע שמגיע? מסיבה מה שלא יהיה, בהצלחה תודה

k e l l y 1 8 1

New member
למרות שכבר יום ראשון

שם:קלי גיל:18 היום, יום שבת. מתי התעוררת? 12 מתי אתה מתעורר בדרך כלל? 12-2 לומד במשך הסופ"ש?לאא מבקר את המשפחה? אני שומרת שבת...לרוב המשפחה באה אלינו מה עשית אתמול בערב? אממ היה קידוש ואח"כ לישון.... מה אתה מתכוון לעשות היום? כבר עבר...אז מה שעשיתי בשבת זה היה לישוןןן כללי: בגד אהוב? חצאית גינס וכל חולצה שבא ליד מאכל אהוב? אוכל סיני ... מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת?אבא אמא חבר שלי ושני חברות טובות יש חבר?ישש מאוהב?מאוד כמה חברים היו לך עד כה?1 בתולה?נשאיר את זה חסוי שידחת פעם מישהו? שידחו לך?שידחתי וזה הלך...ואחרי 3 שנים הם התחתנו
מאמין באהבה וירטואלית?לא נפגשת עם אנשים מהאינטרנט? לא אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?! מאוד סגנון מוזיקה מועדף:הכל חוץ ממזרחית ודיכאון האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך?לאא התנשקת? [צרפתית]יאפ קיללת את ההורים? לא שחית בעירום?חחח לא עשינת נרגילה?לא ניסית סם כלשהו?לא נכשלת במבחן?כן שיקרת?כן מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים? לא זוכרת.. הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים: לא פגעו בי בזמן האחרון...איזה כיף...חח הכי מוזר שקרה: קמתי ביום חמישי ב6 בבוקר...בחיים לא קמתי כזה מוקדם הכי מצחיק שקרה?די הרבה לא כדי לפרט הכי מביך?לא קרה... הכי משמח שקרה?נולדה לי בת דודה מתוקה שבוע שעבר עם מי היית רוצה לחזק את הקשר?.. אין לי מאמין בחבר הכי טוב? כן מה אתה רוצה להיות בצבא? אני לא עושה צבא מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? רו"ח מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו? אם כן עם מי?לא כולם הלכו לישון אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך?תלוי מי ומתי ב24 שעות האחרונות.. בכית?לא צחקת עד עומקי נשמתך?כן אכלת?כן למדת?לא שמעת מוזיקה?עכשיו דיברת בפלאפון?כן חיבקת מישהו? את מי?את חבר שלי נישקת מישהו? את מי?כנ"ל רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת?לא מה זה היה?... קראת?כן ראית טלוויזיה?לא לסיום.. איך אתה מסכם את השבוע שעבר? אחלה שבוע יש משהו שאתה מצפה לו בשבוע שמגיע? לילמוד לעבוד לחיות ולהנות אחלה שבוע טוב לכולם

h e n y

New member
עונה

שם: חן גיל:16 היום, יום שבת. מתי התעוררת?: 10 וחצי מתי אתה מתעורר בדרך כלל?: אותה השעה לומד במשך הסופ"ש?: רק עם יש מבחן מבקר את המשפחה?: לא יוצאת מהבית מה עשית אתמול בערב? [אם עשית]: בבית לצערי מה אתה מתכוון לעשות היום?:עשיתי כללי: בגד אהוב?: שמלה שחורה מאכל אהוב?: ספגטי מוקרם בשמנת מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת?: על חברה שלי ליהי יש חבר?: לא מאוהב?: לא יודעת כמה חברים היו לך עד כה?: 2 בתול?: כן שידחת פעם מישהו? שידחו לך?: אני משדכת המווןן ושידכו לי פעם אחת מאמין באהבה וירטואלית?: כן נפגשת עם אנשים מהאינטרנט? אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?!: מודעת.. סגנון מוזיקה מועדף:רוק האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך?: לא התנשקת? [צרפתית]כן קיללת את ההורים?: לא שחית בעירום?: לא עשינת נרגילה?: כן ניסית סם כלשהו?: לא נכשלת במבחן?: כן שיקרת?: כן מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים?: שעירבו אותי בדברים שלא רציתי להיות מעורבת בהם הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים: לא זוכרת הכי מוזר שקרה: לא זוכרת הכי מצחיק שקרה?: הפעולה שלי היום הכי מביך?: שישבתי על צבע גואש הכי משמח שקרה?: שאמרו לי שאוהבים אותי עם מי היית רוצה לחזק את הקשר?: עם מישהו.. מאמין בחבר הכי טוב?: ברור מה אתה רוצה להיות בצבא?: מורה חיילת מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול?: סופרת מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו? אם כן עם מי?: כן עם מישהו אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך?: אני ב24 שעות האחרונות.. בכית?: לא בכיתי צחקת עד עומקי נשמתך?: בפעולה אכלת?: לפני שעתיים למדת?: לא שמעת מוזיקה?: לפני שעתיים דיברת בפלאפון?: כן חיבקת מישהו? את מי?: חברה שלי נישקת מישהו? את מי?: לא רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת?: לנסוע לירושלים! מה זה היה?כנ"ל קראת? ספר באנגלית ראית טלוויזיה?: כן או.סי לסיום.. איך אתה מסכם את השבוע שעבר?: נחמד+ יש משהו שאתה מצפה לו בשבוע שמגיע?: כן לנסוע לירושלים!

coullette

New member
יעיייעיעיעיעיעי

שם: דפנה גיל: 21.5 היום, יום שבת. מתי התעוררת? 13:00 מתי אתה מתעורר בדרך כלל? 13:00 לומד במשך הסופ"ש? לא מבקר את המשפחה? לא מה עשית אתמול בערב? [אם עשית] הלכתי להופעה בפטיפון מה אתה מתכוון לעשות היום? היום כבר נגמר אבל נסעתי לירושליים.היה פנאן כללי: חרא בגד אהוב? טי שירט מאכל אהוב? חומוס מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת? מעט יש חבר? לא מאוהב? לא כמה חברים היו לך עד כה? 1 רציני בתול? לא שידחת פעם מישהו? שידחו לך? כן וזה לא עבד מאמין באהבה וירטואלית? לא נפגשת עם אנשים מהאינטרנט? אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?! סגנון מוזיקה מועדף: פאנק האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? לא התנשקת? [צרפתית] כן קיללת את ההורים? כן שחית בעירום? לא עשינת נרגילה? לא ניסית סם כלשהו? לא נכשלת במבחן? כן שיקרת? כן מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים? היה משהו אחד מעצבן הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים: לא זוכרת הכי מוזר שקרה: כנ"ל הכי מצחיק שקרה? כנ"ל הכי מביך? היה משהו הכי משמח שקרה? אין עם מי היית רוצה לחזק את הקשר? עם נאוה מאמין בחבר הכי טוב? לא מה אתה רוצה להיות בצבא? לא עשיתי מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? כלום מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו? אם כן עם מי? כן אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך? לא יודעת ב24 שעות האחרונות.. בכית? לא צחקת עד עומקי נשמתך? לא אכלת? כן למדת? לא שמעת מוזיקה? כן דיברת בפלאפון? כן חיבקת מישהו? את מי? כן נישקת מישהו? את מי? לא רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת? לא מה זה היה? קראת? קראתי פנזין ראית טלוויזיה? לא לסיום.. איך אתה מסכם את השבוע שעבר? סבבה אגוזים יש משהו שאתה מצפה לו בשבוע שמגיע? כן וזה לא נעים מה שלא יהיה, בהצלחה

../images/Emo13.gif

שם: שיר גיל: 14 וחצי היום, יום שבת. מתי התעוררת? זה היה אתמוך, ב9. מתי אתה מתעורר בדרך כלל? בשבת? 11-12 ככה וביום רגיל 6 וחצי לומד במשך הסופ"ש? לפעמים מבקר את המשפחה? אני בבית, בשביל מה? מה עשית אתמול בערב? [אם עשית] (אני אענה כאילו היום שבת) או אה.... הרבה דברים
מה אתה מתכוון לעשות היום? גם הרבה דברים
כללי: בגד אהוב? אה? מאכל אהוב? ספגטי! מתוך האנשים שאתה איתם בדרך כלל, על כמה אתה סומך באמת באמת? 4 יש חבר? לא מאוהב? כהההההההה כמה חברים היו לך עד כה? 2 בתול? כן שידחת פעם מישהו? שידחו לך? מנסה לשדך
מאמין באהבה וירטואלית? אממ.. לא בטוחה נפגשת עם אנשים מהאינטרנט? אם כן, אתה מודע לזה שזה ממש מסוכן?! אני ממש לא אוהבת את זה, אבל יצא לי פעם אחת להפגש סגנון מוזיקה מועדף: דאנס שחורה ומזרחית האם אי פעם: התנשקת עם בן מינך? רק בשפתיים התנשקת? [צרפתית] כה קיללת את ההורים? כה בלי כוונה שחית בעירום? לא עשינת נרגילה? כן ניסית סם כלשהו? לא וזה גם לא יקרה נכשלת במבחן? כן שיקרת? כן מה הדבר.. הכי מעצבן שעשו לך ביומיים האחרונים? לאדעת הכי פוגע שעשו לך בחודש חודשיים האחרונים: שהתעלמו ממני כאילו אני אווירואם התייחסו זה כמו לזבל הכי מוזר שקרה: לאדעת היו המון דברים מוזרים הכי מצחיק שקרה? חחחחח היו הרבה דברים מצחיקים הכי מביך? אווו.. לא כדאי שאני אספר פה
הכי משמח שקרה? לאדעת עם מי היית רוצה לחזק את הקשר? מישהו שגם ככה אנחנו בקשר ממש ממש טוב אבל הייתי רוצה להטות אותו לכיוון אחר.. מאמין בחבר הכי טוב? כן מה אתה רוצה להיות בצבא? לאדעת אבל לא קרבי מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? פסיכולוגית בעזרת השם מתכתב און ליין עכשיו עם מישהו? אם כן עם מי? כן עם חברה שלי אתה מעדיף להתחיל שיחות או שיכתבו לך? לא משנה לי ב24 שעות האחרונות.. בכית? כן צחקת עד עומקי נשמתך? חחחח ועוד איךךךךך אכלת? אם אפשר לקרוא לזה אוכל חח למדת? כה שמעת מוזיקה? כה דיברת בפלאפון? כן חיבקת מישהו? את מי? כןןןןן... כמה אנשים ובניהם אהובייייי נישקת מישהו? את מי? כה... את אהוביי רצית לעשות משהו נורא נורא אבל בסוף ויתרת? כן.. להמשיך לנשק את אהובי מה זה היה? ^ קראת? כן ראית טלוויזיה? כן לסיום.. איך אתה מסכם את השבוע שעבר? עבר מהרר! יש משהו שאתה מצפה לו בשבוע שמגיע? מבחנים
מה שלא יהיה, בהצלחה תודה

למעלה