שאלון סופ"ש

דנה 74

New member
שאלון סופ"ש ../images/Emo175.gif

היי מה קורה איך עבר השבוע... בוא לסכם אותו
שיר שמתנגן ברקע
איך עבר השבוע
מה עשית היום
מה הדבר הכי מיוחד שהולך להיות לך השבוע הקרב ובא
החום... מה את/ה חושב/ת על זה
מה הדבר המיוחד שקרה לך השבוע
למה את/ה הכי מחכה
התוכנית שראית הכי המון השבוע?
מה הדבר הכי גרוע שקרה לך השבוע
הוא משליך דברים רעים אל השבוע הקרב
סיימת ללמוד
שיר שמתנגן ברקע
בנבחרי הפורום 2006 איזה 5 קטגוריות את/ה רוצה להיות?
ואיזה קטגוריה 1 את/ה רוצה לזכות
והפרס שמגיע לך על הפעילות בבית הספר(הכל השנה מה עשית הכי טוב ויפה ועזרת שמגיע לך פרס...)
איך השאלון
הייתה רוצה עוד שאלות כזה
אם כן,כל כמה זמן
עכשיו שאלה אישית שלי את/ה רוצה כל חודש/שבוע מגזין הפיג'מות שעשיתי?
(אני דנה)
סופ"ש נעים

B o N u s

New member
קאמבק של כתומי ושיקו!

שיר שמתנגן ברקע אין עדיין..
איך עבר השבוע אחלה
מה עשית היום הלכתי אם ההורים לכל מיני סידורים
מה הדבר הכי מיוחד שהולך להיות לך השבוע הקרב ובא ממ אין כאלו דברים בחופש.. הכל רגיל - ישן, מחשב, משחק, טלוויזיה, מחשב, המומינים, מחשב, משחק, מחשב, טלוויזיה ולילה טוב
החום... מה את/ה חושב/ת על זה מה??????????????
מה הדבר המיוחד שקרה לך השבוע ממ אין
למה את/ה הכי מחכה ליום א'..
התוכנית שראית הכי המון השבוע? המומינים
מה הדבר הכי גרוע שקרה לך השבוע ממ האינטרנט לא רצה לפעול :(
הוא משליך דברים רעים אל השבוע הקרב מה?!
סיימת ללמוד כן V
שיר שמתנגן ברקע כמו שאמרתי אין
בנבחרי הפורום 2006 איזה 5 קטגוריות את/ה רוצה להיות? גולש השנה, כל מה שנבחרתי עד כה
ואיזה קטגוריה 1 את/ה רוצה לזכות גולש השנה
#@$FD$#@%ERDאכלעיחלאר6%^%טםא58969587 %^%#%#$^%$^
והפרס שמגיע לך על הפעילות בבית הספר(הכל השנה מה עשית הכי טוב ויפה ועזרת שמגיע לך פרס...) אני בתל"ת.. קיבלתי תעודה
..
איך השאלון פסדר
הייתה רוצה עוד שאלות כזה *היית.. ואני יותר אוהב דברים על הסדרה.. כאלו משמעמים
.. הוא לא על השבוע אלא כללי
אם כן,כל כמה זמן כל חודש על החודש שהיה
עכשיו שאלה אישית שלי את/ה רוצה כל חודש/שבוע מגזין הפיג'מות שעשיתי?(אני דנה) שבוע

Jen74

New member
להתחיל את הסופ"ש בכיף ../images/Emo6.gif

שיר שמתנגן ברקע
יש שקט!!!!! אחרי הצעקות של הילדות שלי, קצת שקט. איך עבר השבוע
הייתי קצת חולה בתחילה השבוע ולא הלכתי לעבודה. מה עשית היום
הייתי במסיבת סיום בגן חובה של הבת שלי. מה הדבר הכי מיוחד שהולך להיות לך השבוע הקרב ובא
שום דבר מיוחד שידוע לי עליו. החום... מה את/ה חושב/תעל זה
אני כל היום במזגן בעבודה. אני מעדיפה חום על קור. אוהבת את הקיץ
הלכתי עם הבת שלי לאודישן. למה את/ה הכי מחכה
בטח שלא לחופש הגדול, כי אני לא יוצאת לחופש
אולי לשנת הלימודים הבאה כי הבנות הגדולות שלי הולכות לחטיבה והקטנה לכיתה א'. התוכנית שראית הכי המון השבוע?
לא יצא לי לראות טלויזיה
הייתי חולה. הוא משליך דברים רעים אל השבוע הקרב
מה???? לא הבנתי!!!! סיימת ללמוד
כן, זה היה מזממממןןןןןן
שיר שמתנגן ברקע
שוב? עדיין לא מתנגן כלום. בנבחרי הפורום 2006 איזה 5 קטגוריות את/ה רוצה להיות?
1. שחקנית השנה
2. הגולשת הכי נחמדה 3. הגולשת הכי תורמת 4. שחקנית אורחת
(וזה כבר לא בצחוק, השתתפתי)
5. גולשת השנה
שחקנית אורחת. והפרס שמגיע לך על הפעילות בבית הספר(הכל השנה מה עשית הכי טוב ויפה ועזרת שמגיע לך פרס...)
כשהייתי בבית הספר יכולתי לקבל תעודה "חרשנית השנה".
איך השאלון
סבבה, אהבתי! הייתה רוצה עוד שאלות כזה
אולי פעם בשבוע ולא יותר. אם כן,כל כמה זמן
כבר כתבתי למעלה...
עכשיו שאלה אישית שלי את/ה רוצה כל חודש/שבוע מגזין הפיג'מות שעשיתי?(אני דנה)
פליזזזז!!!!!

Jen74

New member
שכחתי לכתוב מגזין כל כמה זמן ../images/Emo122.gif

אני חושבת שפעם בחודש, אל תשכחו שזה הרבה עבודה!!!

קופיקו13

New member
הסיכום שלי...../images/Emo176.gif

שירי ילדות-עוזי חיטמן ז"ל כיפי קניתי מלא חיות ראיתי טלוויזיה והאכלתי את השפנים והאפרוחים שלי שיש חופש דבר מרגיז ): קניתי חיות למשיח הפיג'מות והאלופה נמייה אכלה לי שתיי תרנגולות קצת עצב ודיכאון כן אלוהים שלי-עוזי חיטמן ז"ל זה לא מעניין אותי כנ"ל לא למדתי השנה הייתי בבית חרא לא אני לא רוצה עוד שאלון לא אכפת לי תעשי מה בראש שלך גם לך

דנה 74

New member
עונהנהנה

שיר שמתנגן ברקע: פלמרו -עברי לידר
איך עבר השבוע- משעמם
מה עשית היום- מסיבת הפתעה למורה שלי(היתה לה יומהולדת
)
מה הדבר הכי מיוחד שהולך להיות לך השבוע הקרב ובא- מסיבת סיום After מסיבה
החום...
מה את/ה חושב/ת על זה-מעצבן חורף שולט
מה הדבר המיוחד שקרה לך השבוע-מסיבה לילדה מהשכבה
למה את/ה הכי מחכה-לחופש הגדול
התוכנית שראית הכי המון השבוע?-האלופה
מה הדבר הכי גרוע שקרה לך השבוע-נאבד לי הקול
הוא משליך דברים רעים אל השבוע הקרב-כן
אני מנחה במסיבת סיום ואני עם הקול שלי אבל מזלי הוא חזר אבל עדין יש צרידות.
סיימת ללמוד- לא
שיר שמתנגן ברקע-אישה לוויתן-עברי לידר
בנבחרי הפורום 2006 איזה 5 קטגוריות את/ה רוצה להיות? 1.הגולשת הכי נחמדה
2." " " מצחיקה
3.""""" הכי תורמת
4."""""מעריצה
5. """""גולשת השנה
ואיזה קטגוריה 1 את/ה רוצה לזכות- גולשת השנה
והפרס שמגיע לך על הפעילות בבית הספר(הכל השנה מה עשית הכי טוב ויפה ועזרת שמגיע לך פרס...) כן אני יורי"תהנהגת התלמידים בבי"ס, בפרלמנט הילדים של חולון,מה לא מספיק
איך השאלון- סבבבה
הייתה רוצה עוד שאלות כזה -זה אתם מחליטים
אם כן,כל כמה זמן-כנ"ל
עכשיו שאלה אישית שלי את/ה רוצה כל חודש/שבוע מגזין הפיג'מות שעשיתי?(אני דנה)-כנ"ל

red mosquito

New member
כולם דפקו כותרת מוזרה אז גם אני

שיר שמתנגן ברקע? gnr- knocking on heaven's door איך עבר השבוע? פנאן מה עשית היום? ישנתי מה הדבר הכי מיוחד שהולך להיות לך השבוע הקרב ובא? בטח אני אישן גם... החום... מה את/ה חושב/ת על זה? חםםם מה הדבר המיוחד שקרה לך השבוע? סיימתי ביצפר למה את/ה הכי מחכה?לישון התוכנית שראית הכי המון השבוע? רוצים לנחש? (זה נגמר בג'מות) מה הדבר הכי גרוע שקרה לך השבוע? לא יודעת הוא משליך דברים רעים אל השבוע הקרב? אהה לא סיימת ללמוד? יאפ ! שיר שמתנגן ברקע? לכו לשאלה ראשונה בנבחרי הפורום 2006 איזה 5 קטגוריות את/ה רוצה להיות? אני אסתפק במצחיקה של הפורום חח ואיזה קטגוריה 1 את/ה רוצה לזכות? ע''ע שאלה הקודמת והפרס שמגיע לך על הפעילות בבית הספר(הכל השנה מה עשית הכי טוב ויפה ועזרת שמגיע לך פרס...)? ישנתי ממש טוב איך השאלון?שוס ! הייתה רוצה עוד שאלון כזה? בארור אם כן,כל כמה זמן?כל יום שישי נראה לי אחלה עכשיו שאלה אישית שלי את/ה רוצה כל חודש/שבוע מגזין הפיג'מות שעשיתי?(אני דנה)? ברור סופ"ש נעים תודה! (תכף אני רצה לענות על אלוף הפיג'מות לשבוע חחח)

עונה למרות שאף אחד לא יקרא..

שיר שמתנגן ברקע:---- איך עבר השבוע? בסדר.. מה עשית היום? כלום מה הדבר הכי מיוחד שהולך להיות לך השבוע הקרב ובא? כלום החום... מה את/ה חושב/ת על זה? חייבים לעבור לאלסקה! מה הדבר המיוחד שקרה לך השבוע? כלום למה את/ה הכי מחכה? לטיסה ללונדון ולחופש התוכנית שראית הכי המון השבוע? חברים והפיג'מות מה הדבר הכי גרוע שקרה לך השבוע? אמממ.. החום הוא משליך דברים רעים אל השבוע הקרב? כע סיימת ללמוד? לא שיר שמתנגן ברקע ----- בנבחרי הפורום 2006 איזה 5 קטגוריות את/ה רוצה להיות? הגולשת הכי חמודה או משהו.. לא כ"כ אכפת לי.. ואיזה קטגוריה 1 את/ה רוצה לזכות? לומשנה לי והפרס שמגיע לך על הפעילות בבית הספר(הכל השנה מה עשית הכי טוב ויפה ועזרת שמגיע לך פרס...)? לא יודעת! מה זה השאלות האלו?!? איך השאלון? חרא ואינפנטילי! הייתה רוצה עוד שאלות כזה? לא אם כן,כל כמה זמן? פעם בעשור עכשיו שאלה אישית שלי את/ה רוצה כל חודש/שבוע מגזין הפיג'מות שעשיתי?(אני דנה) לא

סינטטית

New member
../images/Emo13.gif

שיר שמתנגן ברקע - צועקים על אהבה - סינרגיה איך עבר השבוע - הייתי חולה :/ מה עשית היום - עבדתי מה הדבר הכי מיוחד שהולך להיות לך השבוע הקרב ובא - יום ראשון יוצא סינרגי חדש לסינרגיה
החום... מה את/ה חושב/ת על זה - מציק מה הדבר המיוחד שקרה לך השבוע - כלום למה את/ה הכי מחכה - לסינגל החדש של סינרגיה! התוכנית שראית הכי המון השבוע? - לא ראיתי הרבה טלויזיה מה הדבר הכי גרוע שקרה לך השבוע - הייתי חולה הוא משליך דברים רעים אל השבוע הקרב - לא סיימת ללמוד - כן שיר שמתנגן ברקע - לא היה כבר? לא השתנה..חח בנבחרי הפורום 2006 איזה 5 קטגוריות את/ה רוצה להיות? לא משנה ואיזה קטגוריה 1 את/ה רוצה לזכות - כנ"ל והפרס שמגיע לך על הפעילות בבית הספר(הכל השנה מה עשית הכי טוב ויפה ועזרת שמגיע לך פרס...) - לא מגיע לי פרסים אני לא עושה דברים מיוחדים חח איך השאלון - אחלה בחלה הייתה רוצה עוד שאלות כזה - למה לא
אם כן,כל כמה זמן - כל שבוע זה מספיק עכשיו שאלה אישית שלי את/ה רוצה כל חודש/שבוע מגזין הפיג'מות שעשיתי?(אני דנה) - למה לא

מ א מ י2

New member
שלומות לכולם :] ../images/Emo219.gif

שיר שמתנגן ברקע-נו,הזה ששירה קצנלבוגן עשתה לו פרסומת מוחעמוחעמוחע איך עבר השבוע-סביר מה עשית היום-התעוררתי? מה הדבר הכי מיוחד שהולך להיות לך השבוע הקרב ובא-חופשששששש
החום... מה את/ה חושב/ת על זה-נו,זה חלק מהחיים,אבל דביק ומייגע מה הדבר המיוחד שקרה לך השבוע-גנרלית אחרונה לפני המופע סיום בחוג,מסיבת סיום של הכיתה 5 דקות אחרי זה. היה קשה להתארגן ככה למה את/ה הכי מחכה-לחופש כמובן,למופע סיום בחוג התוכנית שראית הכי המון השבוע?פיג'מות,אלא מה?! מה הדבר הכי גרוע שקרה לך השבוע-עומדים לתת לי ב' בהתנהגות. לא בטוח הוא משליך דברים רעים אל השבוע הקרב-פז סיימת ללמוד-לא :( שיר שמתנגן ברקע-עכשיו כבר שומדבר בנבחרי הפורום 2006 איזה 5 קטגוריות את/ה רוצה להיות?לויודעת
ואיזה קטגוריה 1 את/ה רוצה לזכות-כנ"ל והפרס שמגיע לך על הפעילות בבית הספר(הכל השנה מה עשית הכי טוב ויפה ועזרת שמגיע לך פרס...)התחברות מתוך חוסר ברירה לאנשים מלקקי עמודי חשמל.. איך השאלון-אחלה בחלה הייתה רוצה עוד שאלות כזה-נראלי אם כן,כל כמה זמן-לויודעת עכשיו שאלה אישית שלי את/ה רוצה כל חודש/שבוע מגזין הפיג'מות שעשיתי?שבוע(אני דנה) סופ"ש נעים

עונה../images/Emo26.gif

שיר שמתנגן ברקע?-HDL של שאקירה מי לא מכיר
איך עבר השבוע?מעולה... מה עשית היום?שומדבר מיוחד...אבל היום עוד ארוך
מה הדבר הכי מיוחד שהולך להיות לך השבוע הקרב ובא?אהה קורס רדיו.. החום... מה את/ה חושב/ת על זה?שצריך מזגן במקום שמש...או שיהיה אפשר להוריד את רמת החום
אבל בתכלס לפעמים זה נחמד צריך לגוון... מה הדבר המיוחד שקרה לך השבוע?סיימתי ללמוד
למה את/ה הכי מחכה?לעונה הרביעית של הפיג'מות כאילו דהה
התוכנית שראית הכי המון השבוע?הפיג'מות ולא זוכרת.. מה הדבר הכי גרוע שקרה לך השבוע?לא קרה וטוב שכך.. הוא משליך דברים רעים אל השבוע הקרב?
סיימת ללמוד? כןןןןן שיר שמתנגן ברקע? עכשיו זה השתנה לEB של אנסטסיה ובן מודי בנבחרי הפורום 2006 איזה 5 קטגוריות את/ה רוצה להיות?הגולשת הכי מצחיקה
ואיזה קטגוריה 1 את/ה רוצה לזכות?אני לא רוצה לזכות כי אני לא הייתי כאן הרבה זמן, בצטרפתי אתמול ולכן מגיע לאחרים שנותנים את הנשמה שלהם לפורום או לפחות יותר ותיקים ממני... והפרס שמגיע לך על הפעילות בבית הספר(הכל השנה מה עשית הכי טוב ויפה ועזרת שמגיע לך פרס...)לא יודעת.עבור
איך השאלון?מאד נחמד
כל הכבוד. הייתה רוצה עוד שאלות כזה?למה לא?בכייף.. אם כן,כל כמה זמן ?כל שבוע...כי זה שאלון סיכום שבוע.
עכשיו שאלה אישית שלי את/ה רוצה כל חודש/שבוע מגזין הפיג'מות שעשיתי?(אני דנה) בשמחה

עונה באיחור אופנתי ../images/Emo122.gif

שיר שמתנגן ברקע
Ninanajna-Elena Risteska
איך עבר השבוע
מהר...
מה עשית היום
כלום...אבל עוד מעט יש צופים
מה הדבר הכי מיוחד שהולך להיות לך השבוע הקרב ובא
אממ אין משהו מיוחד
החום... מה את/ה חושב/ת על זה
מעצבן! למרות שעדיף חום על קור...
יצאתי לחופש גדול וקיבלתי תעודה מדהימההההה
למה את/ה הכי מחכה
לסוף כתה י"ב
התוכנית שראית הכי המון השבוע
כוכב נולד...
נשרפתי
הוא משליך דברים רעים אל השבוע הקרב
במובן מסוים כן
סיימת ללמוד
בשעה טובה כן
שיר שמתנגן ברקע
Superstar-Sibel Tuzun
בנבחרי הפורום 2006 איזה 5 קטגוריות את/ה רוצה להיות
שחקן השנה,דמות השנה,העונה הטובה...סתם
מה שבא ברוך הבא...
לא יודע
והפרס שמגיע לך על הפעילות בבית הספר(הכל השנה מה עשית הכי טוב ויפה ועזרת שמגיע לך פרס...) לא הבנתי
איך השאלון
אחלה
הייתה רוצה עוד שאלון כזה
כן למה לא
אם כן,כל כמה זמן
פעם בשבוע
עכשיו שאלה אישית שלי את/ה רוצה כל חודש/שבוע מגזין הפיג'מות שעשיתי
כל חודש
סוף שבוע מהנה לכולם

למעלה